İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

24 Ekim 2012 Çarşamba Arefe Günü
28 Ekim 2012 Pazar Bayramın son günü
10 günlük tatilden vazgeçilmiş

24 Ekim 2012 Çarşamba Arefe Günü
28 Ekim 2012 Pazar Bayramın son günü
10 günlük tatilden vazgeçilmiş

eee o zaman bizim çocuklar arife günü yarım gün gider, 29 ekimde milli bayram tatili zaten, ee epey bi tatil olcak yine

eee o zaman bizim çocuklar arife günü yarım gün gider, 29 ekimde milli bayram tatili zaten, ee epey bi tatil olcak yine

10 gün için planlarımız vardı bayramın ilk günleri koşturmaktan tatil yapamıyoruz

ahahha ben bu durumda gariban bir zavallıyım =((

Günaydın arkadaşlar.
Dün veli toplantımız vardı.İki senedir kullandığımız can yayınlarının dergilerini almaya devam edeceğiz.
Birkaç tane yardımcı kitap ismi verdi,isteyen alabilir dedi.
Seneye bizimle olmayacağını söyledi.Okul ortaokul olduğu için seneye tayin isteyecek ve gidecekmiş.
Çok sevinmiştim öğretmenimizle devam ediyoruz diye ama olmadı.
Çocukların bencilliğinden söz etti.Birine kızsam diğerleri bundan büyük bir mutluluk ve haz duyuyor.
Birbirlerine tahammülleri yok,hemen şiddete başvuruyorlar dedi.Gece geç saatlarde smackdown
izleyen,uyanamadığı içinde ilk iki ders uyuyan,uyanıp kendine geldiğinde izlediklerini arkadaşları üzerinde
uygulayan çocuklar var dedi....
Çok mutsuzdu öğretmenimiz.Üzüldüm haline,çok üzüldüm.

ne bir kere babası izledi ne bir kere oğlum izledi, ne anlıyorlar o salak programları seyretmekten bilmiyorum, inşallah veliler gereken mesajları almıştır.
geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim, 4. sınıfta önemli bi sınıf, inşallah yine iyi bir öğretmene düşersiniz
yanlız bunu şimdiden söylemesi büyük incelik, sap gibi ansızın bırakanlarda var, hiç bahsetmeden

Bizim evde de izlenmez hiç.Gereken mesajları aldıklarını hiç sanmıyorum.Çünkü öğretmen bunu söylediği an arkadan bir veli
'hocam biz smackdown değil de recep ivedik izledik dün çok seviyor çocuk'dedi.Ya ne işi var çocuğun recep ivedikle,ama bunu anlatamıyorsunuz insanlara anlamıyorlar.
Öğretmenimizi hep çok taktir ettim.Böyle bir olay olduğunda söyleyebilecek karakterde bir insan olduğunu biliyordum.Beni yanıltmadı.
Umarım aynı özellikte bir öğretmene denk geliriz.

Malesef bu yaş çocukları çok acımasız her hangi bir eksikliklerinde birbirleriyle dalga geçmekten zevk alıyorlar Ayrıca bizim evdede bu zaman kadar o smack down dan hiç izlenmediği halde oğlum isimlerini biliyor ))) birbirlerine anlatmaktan hoşlanıyorlar.Biz öğlenci olduğumuz halde en geç 10,30 da yatırıyoruz bizimkini ama hep arkadaşlarının geç yattığından bahsediyor

öff uyku sorunu bizde de var ya, her gece bi mücadele, bi kaç defa izin verdim yani daha doğrusu ilgilenmedim istediği zaman yatsın diye, 12 de birde yattı, ama gözlemledim ki sabah geç kalkmakla olmuyo, asla gece uykusunun yerini tutmuyo, görünüşe göre biz bu mücadeleyi daha çok vercez

Uyku sorunu çoğu çocukta var ama gelişimi için malesef erken yatmaları şart.Birde bizim toplantıda çocukların dışardan kimseyle konuşmamaları gerektiği anlatıldı sınıfta bir çocuk var biraz problemli malesef dışardan büyük çocuklarla muhatap olup kavga çıkartıyormuş annesi inkar etti ama bir kaç kişi biz ayırdık deyince susmak zorunda kaldı Yavaş yavaş büyüyor çocuklarımz ve bunlar beni endişelendiriyor

inşallah bu öğretmeniniz kadar hassas bir öğretmene denk gelirsiniz

malesef öyle oluyorlar bizim anasınıfı döneminde smack down furyası vardı.şükür geçti.ufacık çocuklar değişik stillerle birbirini boğazlıyordu

duyarlı ilgili olan veli çocuğunu o saatlere kadar bırakıp o tür programları izletmez.gereken mj almış olsa bile işine geldiği gibi davranacaktır.
dün oğlum bir arkadaşının para karşılığı iyilik yaptığından bahsetti .bir çok çocuktan bu şekilde para aldığını anlattı . annesini uyarmamı istedi. annesine söylesem itiraz edecek beni dinlemeyecek

evet canım kanıtlanmış bişey artık büyüme hormonu en çok on la oniki arasında salgılanıyormuş, onikiden sonra düşüşe geçiyormuş, bende onbir gibi yatırabiliyorum
hatta bizim içn bile geçerli ama büyüme hormonu kırışıklık düşmanıymış bizimde onda yatmamız lazım, ee artık minik minik de fark ettiyolar kendilerini kırışıklıklar

bende yabancılarla konuşma mevzuu söylenmeli ama çok abartılmamalı o zamanda çocuklar gereksiz korkuyo
üst sınıf konusunda benim en rahat senem, öğleciler sadece 1,2,3 bizde en büyük bizimkiler yani rahatım o konuda
ama seneye 7 ve 8 lerle gidecek malesef, şimdiden beni düşündürüyor

hatta arkadaşlar buda kanıtlanmış bilimsel olarak, ergenlik çağındaki çocuklarda sosyopat eğilimler oluyomuş yani ergenliğe özel, sonra bunun sürdüğü insanlarda var tabii, o yüzden büyük çocuklardan korkuyorum

itiraz etse iyi, düşman olur bi de sana, bu hayatbilgisinde insan ilişkileriyle ilgili konuları önce velilere göstermek lazım

Son düzenleme:
Chess kırışıklık konusuna hiç girmeyelim bu aralar bunalımdayım kendimi çok yaşlanmış hissediyorum )))

büyüdükçe dertlerde büyüyor itiraz eden velileri hiç anlamıyorum bir dinle ,gözlemle öyle konuş.

endişelenmekte haklısın bakalım bizimkiler nasıl bir ergen olacak o yaşlardan çok korkuyorumm :18:

merhaba hanımlar, ben yazmasam kimsenin seni çıkmıyo hee

bu kış için hangi kurslara yollamayı düşünüyorsunuz çocuklarınızı bi planınız var mı:26:

Hastalık mevsimi açıldı chess belkıde ondan kendi adıma söyleyeyim pek yazasım yok malesef nezle grip bizim eve uğradı ailecek hastayız.Biz satranca gidiyoruz bu sene bakalım şimdilik çok memnun bu sene ingilizceye gönderecektim fakat senin ve parkonun söyledikleri biraz düşünmeme yol açtı o konuda beklemedeyim.
Kızlar sizin çocuklar planlı programlımıdır yada siz bir plan program yapıyormusunuz? Biz evde verilen ödevleri yapıp birazda kitap okuyup işi bitiriyoruz bazen bu bana eksikmiş gibi geliyor yani eski konulara bakıp o gün öğrendiklerini tekrar etmiyoruz mesala Böyle oluncada acaba bu çocuk seneye ne yapacak diye düşünüyorum açıkcası seneye dahada zorlaşacak sınavlar başlayacak ipin ucunu kaçırırsam tutamam gibi geliyor ama her şeyide ben biliyorum havalarında

merhaba hanımlar, ben yazmasam kimsenin seni çıkmıyo hee

bu kış için hangi kurslara yollamayı düşünüyorsunuz çocuklarınızı bi planınız var mı:26:
topiğin sınıf başkanısın chess
yollamayı düşündüğüm bir kurs yok . oğlum futbol okulunu istiyor ben yollamıyorum karda kışta ne işi var:18::18::18:birde aksatmış olduğumuz gitar kursumuz var.ödevlerin çokluğundan hafta sonu yapacağımız faaliyetler daha önemli kurslardan

geçmiş olsun canım sezon açıldı :18::18::18:
benim oğlum geçen senelere göre planlı yine de dürtmeden birçok şeyi yaptıramıyorum
biz bu sıralar okulistikten faydalanıyoruz . orada konuları tekrar ediyor yada yeni konulara bakınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…