İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhaba İstanbul Anadolu Yakasında özel ders aldırmak isteyen velilere yardımcı olabilirim. Üniversite öğrencisiyim ve daha önce 3 çocuğa özel ders verdim. İsteyen olursa yardımcı olabilirim. İngilizce başta olmak üzere her derste yardımcı oluyorum.

merhaba hanımlar ilk performans ödevini aldık, geometrik şekillerle evler apartmanlar vs yapma, aldık diyorum çünkü hocanın konuşmasına bakılırsa biz yapcaz, yapcaksınız, şöyle yapcasınız diye anlatıyo, dicektim hocam kaç verceksiniz, notmu yeme diye

bizim kaynak kitaplarımız 130 tl falan tuttu .bol ödev gelecek cinsten hepsi

doktor maaşını beğenmiyordur geçen yıl eylem de yaptılar bu husustabize göre doktorların maddi durumu iyi kendine göre kısıtlı işte
bu performans ödevleri veliye veriliyor zaten iki performans ödevi yaptık ikiside çocuğun yapabileceği türden değildi
geometrik şekiller kaynak kitaplarda yapılı halde var .neden biz kesip biçip küpler .silindirler ,prizmalar yapıyoruz.
geometrik cisimler setide aldık ondan da kavrarlardı konuyu

valla meldam bugun izmirde bi öğretmenin öğrencisi tarafından öldürülmesi, istanbulda 5 yaşındaki 1. sınıf öğrencisinin soyularak wcde dayak yemesi, bir de derdim vara yazmış bi üye kızım okulda tartaklandı diye, halimize şükrettim ya, eğitim öğretim teksasa dönmüş resmen

Son düzenleme:

öff aman sorma, ne kadar gereksiz bi ödev, prizmalar apartman olcakmış falan, kendimi ağaoğlu gibi hissettim, havuzda yapalım siteye
valla sizin hoca hepten abartmış ya 130 liralık kaynak kitapda neymiş valla oğlun öğrencilikten istifa etmezse iyidir

:beterin beteri var tabikimbilir daha neler görürüz :18::18::18:

ağaoğlundan neyimiz eksik yaptık oldu

bizim haftaya ödevler ağırlaşacakmış
parkon neden gitti canm öğrendin mi ?

:beterin beteri var tabikimbilir daha neler görürüz :18::18::18:

ağaoğlundan neyimiz eksik yaptık oldu

bizim haftaya ödevler ağırlaşacakmış
parkon neden gitti canm öğrendin mi ?

bilmiyorum ki canım ben kk dan kimseyle başka kanallardan görüşmüyorum
bazen üyeler kimliklerinin çok deşifre olduğunu düşünüp iptal ettiriyolar belki öyle bi şeydir.

canım senin doğum ne zaman, senin sınavda asıl o zaman başlıcak sanırım hem bebiş hem oğlunun okul telaşı

gülme komşuna gelir başına, ben korkmam matematikten bizede geldi
sizin bu seri hangi yayın evine aitti meldam ve bu seriyi kaça almıştınız:26:

bilmiyorum ki canım ben kk dan kimseyle başka kanallardan görüşmüyorum
bazen üyeler kimliklerinin çok deşifre olduğunu düşünüp iptal ettiriyolar belki öyle bi şeydir.

ahahha o zaman ben hepten reklam oldum

arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama menar hakkındaki düşünceleriniz neler sizce gerekli mi ben düşünüyorum göndermeyi ekimin 2. haftası başlayacaklar 6 ay sürüyor sadece toplama ve çıkarma öğreneceklermiş 2.kurda bölme ve çarpma olacakmış daha önce gönderen yada çevresinde olan bilen var mı anlatırsanız sevinirim

canım oğlumun sınıfından bi çocuk gidiyor sanırım bir buçuk senedir kurların tamamlanmış olamsı lazım yanlış bilmiyorsam ama çocuğun matematiğinde ya da dikkat toplamasında hiçbir değişiklik ilerleme olmadı, sınıfın en kötülerindendi ders anlamında hala da öyle
ama tabii çocuktan çocuğada değişiyodur
benim bildiğim bu yöntemin kalıcı olması için 4-5 yıl çalışılması gerektiği, bi ara bende çok merak saldım araştırdım ama sonra mantıklı gelmemeye başlamıştı, ama dene istersen zaten ilk 6 ayda gerçekten vaad ettiklerini verecekmi anlarsın
birde gözlemlediğim kadarıyla çocuklar sıkılıyor hep aynı konu olduğu için

belki öyledir
biz buranın daimi üyeleriyiz zaten
doğum ocağın ilk haftası:18::18::18:bende kara kara bunu düşünüyorum :18::18::18::18::18:
gülme komşuna gelir başına, ben korkmam matematikten bizede geldi
sizin bu seri hangi yayın evine aitti meldam ve bu seriyi kaça almıştınız:26:

can yayınları adı altında istedi öğretmenimiz ama ata yayıncılık yazıyor :44::44:formülün 9 kaynak kitabı ve uygunlarıda aldık . hepsi 130 a yakın tuttu

çocukların problem kurma ve çözme becerisi gelişmiyor. sınıfta giden çocuklar var aman aman değiller pek faydasını gören yok .
öğretmenimiz ezber şeylerden yana değil tavsiye etmiyor

Son düzenleme:
cumartesi veli toplantımız varçocuklarda toplarını alıp geleceklermiş

bizimkide ata, aynı seri demekki biz yüz verdik ama sadece bu kaynak kitap, bunun matematik ve dilbilgisi fasükülleri, canım sadece buna ne kadar verdiniz acaba, inşallah başka kaynak olmaz ya, yeterli bence bunlar, hele hayatbilgisinden kaynak çok gereksiz geliyo bana, mat ve türkçe gerekli ama...

cumartesi veli toplantımız varçocuklarda toplarını alıp geleceklermiş

kesin fırça yiceniz ailecek, çocuklarla toplantımı olur:26:

selam kızlar sınıftan 5 öğrenci gitmiş özel okullara yazılmışlar şu sıralar çok duymaya başladım özel okula çok fazla geçiş oldu acaba bunun sebebi ne ?

selam kızlar sınıftan 5 öğrenci gitmiş özel okullara yazılmışlar şu sıralar çok duymaya başladım özel okula çok fazla geçiş oldu acaba bunun sebebi ne ?

cevap veren arkadaşlar sağolun. Evdede de çalıştırmak lazımmış çocuğu 20 dakika kadar yoksa bir anlamı olmazmış yani gelişme olmuyormuş çocukta öyle dediler. Aslında dikkat problemimiz yok ama bir deneyil dedik baktık verim alamıyoruz göndermeyiz diye düşündüm. Kurların tamalanması lazım tabi birde bakalım bizim beyefendi o kadar istekli olacak mı şimdi kendi giderim diyor ama o zamana kadaar hayırlısı bakalım. Bende eğer gelişme görürsem buradan haber veririm sizlere ekimin 2. haftası başlayacaz biz.

hayırlısı olsun canım, çocuktan çocuğa çok değişiyodur, önce istek lazım tabii dediğin gibi, merak etme 3 ayda başlıyormuş etkisi, bir kurun sonunda anlarsın zaten çocuğuna gerçekten vaad ettikleri etkisi var mı

amaçları buydu zaten canım özelleştirmek, dershaneler bile özel okul olcak şimdi, valla bende düşünüyorum ne yalan söyliyim ama tabii parası beni düşündürüyo yoksa bi 500 fazla girse eve düşünmeden verirdim ama hala ortaokul için özel ümidim var, bakalım
hele şu iki gündür okullarda olan olaylar beni iyice bu konuda düşündürdü, 20 kişilik sınıflar özel ilgi alaka, ingilizce, muhtemelen bizim hocanın yaptığı gibi bedenden resimden notlarıda kırılmıyodur, sonuçta liselere girişte not ortalaması önemli olcak artık sbs olmayacağına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…