brokoliyi havucu bir patatesi ve soğanı tencerede haşlıyorum başka bir yerde beşemel sos hazırlıyorum(1 kaşık tereyağını eritip bir kaşık unu kavuruyorum 2 bardak sütüde yavaş yavaş yediriyorum)sonra haşlanan sebzeleri blenderdan geçiriyorum içine beşemel sosu katıp kaynatıyorum.Su miktarını sen ayarlıyosun cnm koyuysa mesela su katabilirsin ben artık sık yaptığıma haşlama suyuna koyduğum su iyi geliyor.yok canım yaa, ufak hele hiç yemiyor, büyük neyse de, kilo problemimiz de var, keşke yedirebilsem.
Brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun?
Maşallah oğluşuna ne güzel sağlıklı besleniyor.
Ispanak haşlayıp koymuştum dolaba, bugün onu sarımsaklı yoğurtlu yapcam, eşim ve büyük kız yer ama küçük anneannede kalıyorya, orda işine gelen bişey oldu mu yiyip geliyor, sevdiği bişey olmazsa, evde bakıyor, hoşuna giden bişey olursa onu yiyor.
afiyet şeker olsun yarasın cnm.Aslında biri yese diğeride ona bakaraktan yer belkiyedim haribucum. sizin için de. :)
11.30 da gittik. şeni geldik canım .mangal hazırdı..pişirmeye başlamışlardı
çok şanslısın ki canım..benimkiler de yemez
brokoliyi havucu bir patatesi ve soğanı tencerede haşlıyorum başka bir yerde beşemel sos hazırlıyorum(1 kaşık tereyağını eritip bir kaşık unu kavuruyorum 2 bardak sütüde yavaş yavaş yediriyorum)sonra haşlanan sebzeleri blenderdan geçiriyorum içine beşemel sosu katıp kaynatıyorum.Su miktarını sen ayarlıyosun cnm koyuysa mesela su katabilirsin ben artık sık yaptığıma haşlama suyuna koyduğum su iyi geliyor.
brokolinin suyu acı olmuyor mu canım? ilk haşlama suyunu döküp tekrar su mu ilave ediyorsun?zeliş nasıl oldu acaba,biraz daha geçsinde yazarım olmazsa.Umarım çok canı yanmamıştır.
canım bence acı olmaz..annem de yapar çünkü bu çorbayı..brokolinin suyu acı olmuyor mu canım? ilk haşlama suyunu döküp tekrar su mu ilave ediyorsun?
evet ..canı yanmamıştır inşallah..can yanmasından çok kalbi yanıyor insanın .zeliş nasıl oldu acaba,biraz daha geçsinde yazarım olmazsa.Umarım çok canı yanmamıştır.
evet yaaa sağlık için yapmak lazım.canım bence acı olmaz..annem de yapar çünkü bu çorbayı..
yapmak lazım..ay çok sıkıntılı bugün hava.
Yok canım dökmüyorum zaten onun vitamini suyuna geçiyor kıymetli yani o su.Acı olmuyor beşemel sosla çok lezzetli oluyor.brokolinin suyu acı olmuyor mu canım? ilk haşlama suyunu döküp tekrar su mu ilave ediyorsun?
yok cnm yazmadım daha şimdi yazıcam,haber alırsam yazarım zati burdadaevet yaaa sağlık için yapmak lazım.
İnşallah Zeliş de kolay geçmiştir durumu. Yeşim görüştün mü canım bir daha?
Amin inşallah cnmevet ..canı yanmamıştır inşallah..can yanmasından çok kalbi yanıyor insanın .
inşallah tez zamanda yeniden Allah nasip eder zelişçiğimize
günaydın haribicumGünaydın kızlar,akşam fasikülden ödev vardı hem matematik hem hayat bilgisi birazını annanede yapmıştı birazda evde yaptı sonrada kitap okuttum o arada bende ütüm vardı onları yaptım bir baktım saat 10 olmuş yatırdım hemen oğlanı yarım saat tv karşısına geçtim sonra bende yattım.Akşamlar çok çabuk geçiyor ya sanki işten eve hiç gitmemiş gibiyim..
canım benim ya..gerçekten zor . kocan azıcık birlik olsaydı seninle.günaydın kızlarrr,
akşam kötü bir gündü benim için, büyük kız 3 tane zayıf almış, 28-35-40 gibi notlar almış, ona canım sıkıldı.
Bize de söylemiyor, internetteki kızla görüşmüş, o da illa ki demiş annenlere anlatacaksın, akşam bir de karnım çok felaket ağrıyordu, ben yattım, baba her zamanki gibi televizon karşısında dünya umrunda değil, ufaklık tv karşısında ders yapcam diye uğraşır, varya akşam kabusss gibiydi, gelenler geldi bana da, ben gündüz internetteki kızla konuşmuştum zayıf aldığını biliyodum ama çaktırmadım.
neyse ufaklık iyi kötü ödevini bitirdi, o arada ben kalktım, ama çok sinirliyim baba ilgilenmiyorya hiçbişeyle, misafir gibi yani.
Bağıra bağırıverdim ben bu çocukları tek başıma mı yaptım, hiç ilgilenmiyosun dedim. Onların ilgiye sevgiye ihtiyaçları var dedim. offffff işte böyle kızlarr, moralim bozuk.
üzülüyor tabiii ama üzülmek çare mi, bugün tarih dersi vardı, yine kitabın yüzüne baktı baktı yattı.canım benim ya..gerçekten zor . kocan azıcık birlik olsaydı seninle.
kızın için de üzüldüm . sınav vakti çalışmaya çalışmaya böyle olacağını bilmeliydi. kendisi çeksin bakalım sıkıntısını. hiç umuru değil mi .zayıflar onun . üzülüyordur illa ki
Oh sırayla uyutmuşsun çocukları,sende erken yatmışsın dinlenmişsin iyi olmuş.Dünden yormıyacam kendimi diyodun zaten.günaydın haribicum
bizim de matematikten çeteleme tablosu çiz diye ödev vardı. bıkkınlık geldi artık.
türkçeden yine olumlu, olumsuz cümle. devrik ve kurallı cümleler vardı.
fotokopi vermiş öğretmeni ..
çok değildi ödevler .
bugün resim dersi var . öğretmenler günü ile ilgili resim yapacaklarmış.
ediz 8 30 gibi uyudu.
emir 9.30 da uyudu
ben de 10,30 da yattım.
Kötü olmuş fadimecim ya,belki bu zayıflar aklını başına getirir bir musubet bin nasihattan iyiymiş misali,umarım öyle olur.Eşin içinde ne söylesek boş hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz zaten bende tableti eline alıp dünyayı unutmasından şikayetçiyim biliyosun.oğlan ders yaparken soru soracak elli kere sesleniyor babacım diye tabletten kopupta cevap veremiyor yani o derece.Bizde işte anca sinir krizi geçirip otururuz.Senin tabi büyük kız kendini biraz toparlasa derslerini iyileştirse üstündeki yükünü alacak bu kadar moralin bozulmayacak.günaydın kızlarrr,
akşam kötü bir gündü benim için, büyük kız 3 tane zayıf almış, 28-35-40 gibi notlar almış, ona canım sıkıldı.
Bize de söylemiyor, internetteki kızla görüşmüş, o da illa ki demiş annenlere anlatacaksın, akşam bir de karnım çok felaket ağrıyordu, ben yattım, baba her zamanki gibi televizon karşısında dünya umrunda değil, ufaklık tv karşısında ders yapcam diye uğraşır, varya akşam kabusss gibiydi, gelenler geldi bana da, ben gündüz internetteki kızla konuşmuştum zayıf aldığını biliyodum ama çaktırmadım.
neyse ufaklık iyi kötü ödevini bitirdi, o arada ben kalktım, ama çok sinirliyim baba ilgilenmiyorya hiçbişeyle, misafir gibi yani.
Bağıra bağırıverdim ben bu çocukları tek başıma mı yaptım, hiç ilgilenmiyosun dedim. Onların ilgiye sevgiye ihtiyaçları var dedim. offffff işte böyle kızlarr, moralim bozuk.
günaydın cnm,ödevler azken kitaba yoğunlaşmak lazım iyi yapmışsıngünaydın kızlar..
ödev azdı matematik defterine bilinmeyenli toplama işlemi yaptık 15 tane..
6 sayfa da hikaye kitabı okuttum.