İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sağol teyzesi,şeker kızımızda evet.Ah ah ne güzel anılar bunlar işte ilk aşk hiç unutulmaz..
demi..hiç unutulmaz.
benim oğlanın da hoşlandığı var emme çok utanıyor.söylemiyor.
ana sınıfında hoşlandığı kişiyi ben anlamıştım..benim oğlanın tipi belli..foto bulursam eklerim.

demi..hiç unutulmaz.
benim oğlanın da hoşlandığı var emme çok utanıyor.söylemiyor.
ana sınıfında hoşlandığı kişiyi ben anlamıştım..benim oğlanın tipi belli..foto bulursam eklerim.
ekle ekle gelinleri görelim burdan.Damatlarıda görelim

bugün mangala gidiyoz kızlar . para toplandı. malzemeler alındı. amirimiz burda oturuyor..şu an yıllık izinde. onun bahçesinde yapılacakmış .

bugün mangala gidiyoz kızlar . para toplandı. malzemeler alındı. amirimiz burda oturuyor..şu an yıllık izinde. onun bahçesinde yapılacakmış .
ohhhhhhhh sefan olsun, kız ne ara gidip gelceniz, öğlen mi?

ben gene pırasamı getirdim evden akşamada biber dolmam var
afiyet olsun canım, ben severim pırasayı, bol limonlu ohhh mis.
bizde de ıspanak ve tavuk çorba var.

aynen nerdeyse her hafta gibi yapıyorum,ıspanağıda çok severim ve sık yaparım oğlanda seviyor.Sanada afiyet olsun cnm.

ah keşke benimkiler de sevse, sebze oldu mu ağızlarına koymuyorlar, babaları gibi
Yemezlermi hiç sebze?yemiyorlarsa kötü cnm ya her daim ne yapacağım diye düşünmek zor.Benimki karnıbahar yer semizotu,ıspanak hele brokoli çorbasına bayılıyor yapmıştım haftasonu bayağa azıcık kaldı bu akşam ona kadar.

yok canım yaa, ufak hele hiç yemiyor, büyük neyse de, kilo problemimiz de var, keşke yedirebilsem.
Brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun?
Maşallah oğluşuna ne güzel sağlıklı besleniyor.
Ispanak haşlayıp koymuştum dolaba, bugün onu sarımsaklı yoğurtlu yapcam, eşim ve büyük kız yer ama küçük anneannede kalıyorya, orda işine gelen bişey oldu mu yiyip geliyor, sevdiği bişey olmazsa, evde bakıyor, hoşuna giden bişey olursa onu yiyor.

ohh afiyet osun valla,bizim yerimizede ye
yedim haribucum. sizin için de. :)

11.30 da gittik. şeni geldik canım .mangal hazırdı..pişirmeye başlamışlardı
çok şanslısın ki canım..benimkiler de yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…