bizim 33 kişiler sanırım, sizin ne güzel azmış.bizim öğretmen bütün testleri aynı gün okur.ama sınıfı 23 kişi .sanıyorum ondan fadimem
naptın ..ne yedin akşam .
sağol canım, o öyle diyor ama ben de merak ediyorum sonucu, bakalım.maşallah kızçene ..güzel geçmiş testi.
günaydın canım,günaydın kızlar..
dün ödev azdı 1 sayfa okuma metni ve soruları onu yaptık.
10 sayfa da hikaye kitabı okuttum.
canım yaaa, 15 günde 5 kg. ne kadar çok su toplamış, Allah şifasını versin, dikkat etsin canım, tuzsuz yiyecekse, tuzsuz yesin, yeter ki ilerlemesin hastalık. Çok zor gerçekten ama ne yapacaksın herşeyin başı sağlık.Günaydın cnm,annem dün gitti ablamla dr a,değerlerini iyi bulmuş fakat karında sıvı oluşumu oluşmuş tekrar 15 günde 5 kilo almışsın demiş ki bu kilo değil zaten hiçbirşey yemiyor kuş kadar kaldı ama karnı şiş.İlacını artırmış biraz vücuttan su atıcı ilacı.Diğer kan değerlerini iyi görmüş ama kilonu takip et demiş artmasını istemiyoruz demiş yoksa hastanede karından su çekiyorlar.Tamamen tuzsuza devam yılbaşından sonra tekrar görücem demiş.Şimdi artık sıfır tuzlu yapıcam herşeyi diyor.eskiden azda olsa koyuyordu çünkü.
çok şükür kan değerleri iyi çıkmış.napıcan sağlık için vazgeçmek zorunda tuzdan inşallah bunuda atlatır.Günaydın cnm,annem dün gitti ablamla dr a,değerlerini iyi bulmuş fakat karında sıvı oluşumu oluşmuş tekrar 15 günde 5 kilo almışsın demiş ki bu kilo değil zaten hiçbirşey yemiyor kuş kadar kaldı ama karnı şiş.İlacını artırmış biraz vücuttan su atıcı ilacı.Diğer kan değerlerini iyi görmüş ama kilonu takip et demiş artmasını istemiyoruz demiş yoksa hastanede karından su çekiyorlar.Tamamen tuzsuza devam yılbaşından sonra tekrar görücem demiş.Şimdi artık sıfır tuzlu yapıcam herşeyi diyor.eskiden azda olsa koyuyordu çünkü.
canım benim ..değerleri iyi çıkmış şükür. ama 15 günde 5 kilo fazla çıkması ve bunun su olması sıkıntı olmuş. tuzsuz yesin haribucum. inşallah o su da gider.Günaydın cnm,annem dün gitti ablamla dr a,değerlerini iyi bulmuş fakat karında sıvı oluşumu oluşmuş tekrar 15 günde 5 kilo almışsın demiş ki bu kilo değil zaten hiçbirşey yemiyor kuş kadar kaldı ama karnı şiş.İlacını artırmış biraz vücuttan su atıcı ilacı.Diğer kan değerlerini iyi görmüş ama kilonu takip et demiş artmasını istemiyoruz demiş yoksa hastanede karından su çekiyorlar.Tamamen tuzsuza devam yılbaşından sonra tekrar görücem demiş.Şimdi artık sıfır tuzlu yapıcam herşeyi diyor.eskiden azda olsa koyuyordu çünkü.
ödev azdı da o yüzden bu kadar okuduk. inşallah alışır canım ya.bizim 33 kişiler sanırım, sizin ne güzel azmış.
akşam pazardan kalanları temizledik, nohut yemeği vardı, yeşil mercimekli bulgur pilavı, çocuklar mercimek çorbası içti, az da ciğer kavurma ben nohut ve az pilav ve bir-iki parça ciğer ve yoğurt yedim.
Üstüne de çeyrek nar-yarım küçük elma-muzun 4 te birini yedim.
Yani akşam iyi sayılırdı bir önceki günle kıyaslarsan, ama tartıda yine fazla çıkıyorum sanırım ödev var, akşam kasıklarım da çok ağrıdı zaten, üşüttüm mü neyse, regli de yakın geçti, ondan değil yani.
sağol canım, o öyle diyor ama ben de merak ediyorum sonucu, bakalım.
günaydın canım,
10 sayfa maşallah ilerleme var.
böyle böyle bir alışsa, sen demeden kendi okuyacak inşallah.
ahaananahahahhahahabenim oğlanda dün okul çıkışı arkadaşına gitti yine,allahtan dün 1 sayfa foy-tokopi ödevi vermiş sadece onuda beraber yapmışlar arkadaşıyla.Akşamda babası aldı.Ders yoktu dolayısıyla muhabbet ettik yemek vs.azıcık küçük ağaya takıldı sonra yattı kuzum.
Akşam yine güldürdü beni ya,dün okulda operasyon yaptık ama başarılı olamadık dedi neymiş o operasyon dedim.Sırayla 5 çocuk arka arkaya tuvalet için izin alıp çıkmışlar sınıftan kantine gidip puding almışlar(tenefüste niye alınmıyor anlamadım orayı,kalmıyor herhalde)neyse benimki çıkamamış 5 kişi çıkınca ama sıra arkadaşı birde aşık olduğu kızımız nehir çıkmış almış birkaç tane tabi sınıfa pudingle giremiyecekleri için koridordaki camın önüne bırakmışlar aldıklarını.Tenefüs zili çalmış bunlar fırlamış tabi ama bir bakmışlar pudingler yok.Hüsrana uğramışlar tabi.
sağol cnm,aynen öyle herşeyin başı sağlık.Kadıncağız günde elli tane ilaç içiyor abartısız yetiştirebilmek için sabah ezanında kalkıyor ilaç içmeye yarım saat arayla tüm gün içiyor.Sağlam insan içse o kadar ilacı ne olur yani düşün.Bazen günler çok kötü oluyor yatıyor sadece o kadar ilaca iyi bile dayanıyor vücut.canım yaaa, 15 günde 5 kg. ne kadar çok su toplamış, Allah şifasını versin, dikkat etsin canım, tuzsuz yiyecekse, tuzsuz yesin, yeter ki ilerlemesin hastalık. Çok zor gerçekten ama ne yapacaksın herşeyin başı sağlık.
birde tatlı anlatıyor ki dilek bayıltıyor beni dilek gülmekten.Evet benim gelinin adı nehir du resminide koyayımahaananahahahhahaha
çok hoş . seninkinin adı nehir mi..gelin kız.
tenefüste kantin çok kalabalık oluyor ya ondan galiba öyle yapmışlar.
kızzzz..çok yakışmışlar ya..birde tatlı anlatıyor ki dilek bayıltıyor beni dilek gülmekten.Evet benim gelinin adı nehir du resminide koyayım
15 gün önce normaldedi mesela hatta dr şu aşamada azıcık tuz yiyebilir demişti ama işte herşey anında değişebiliyor.Şükür değerler iyi dr da yılbaşından sonra daha iyi görürüm inşallah demiş.canım benim ..değerleri iyi çıkmış şükür. ama 15 günde 5 kilo fazla çıkması ve bunun su olması sıkıntı olmuş. tuzsuz yesin haribucum. inşallah o su da gider.
sağol teyzesi,şeker kızımızda evet.Ah ah ne güzel anılar bunlar işte ilk aşk hiç unutulmaz..kızzzz..çok yakışmışlar ya..
boyu boyuna kilosu kilosuna denk .
oğlan çok yakışıklı..kız da çok sempatik..beğendim..
ben resmi göremiyorum yine neden acababirde tatlı anlatıyor ki dilek bayıltıyor beni dilek gülmekten.Evet benim gelinin adı nehir du resminide koyayım
Canım inşallah çok daha iyi olur annen.Ne güzel iyi çıkmış diğer tahlilleri de. Allah tüm hastalara şifa versin.15 gün önce normaldedi mesela hatta dr şu aşamada azıcık tuz yiyebilir demişti ama işte herşey anında değişebiliyor.Şükür değerler iyi dr da yılbaşından sonra daha iyi görürüm inşallah demiş.
ayyyy Yeşim güleceğim yoktu ilahiii, o kadar emek boşa gitmiş, izin aldıkları cabasıbenim oğlanda dün okul çıkışı arkadaşına gitti yine,allahtan dün 1 sayfa foy-tokopi ödevi vermiş sadece onuda beraber yapmışlar arkadaşıyla.Akşamda babası aldı.Ders yoktu dolayısıyla muhabbet ettik yemek vs.azıcık küçük ağaya takıldı sonra yattı kuzum.
Akşam yine güldürdü beni ya,dün okulda operasyon yaptık ama başarılı olamadık dedi neymiş o operasyon dedim.Sırayla 5 çocuk arka arkaya tuvalet için izin alıp çıkmışlar sınıftan kantine gidip puding almışlar(tenefüste niye alınmıyor anlamadım orayı,kalmıyor herhalde)neyse benimki çıkamamış 5 kişi çıkınca ama sıra arkadaşı birde aşık olduğu kızımız nehir çıkmış almış birkaç tane tabi sınıfa pudingle giremiyecekleri için koridordaki camın önüne bırakmışlar aldıklarını.Tenefüs zili çalmış bunlar fırlamış tabi ama bir bakmışlar pudingler yok.Hüsrana uğramışlar tabi.
inşallah alışacak canım. Sağolasın canım merakla beklemedeyim.ödev azdı da o yüzden bu kadar okuduk. inşallah alışır canım ya.
sizin sonuçlar kesin iyidir maşallah kızıma..
Gerçekten mi offf yaaa, keşke ilaçsız bitkisel bişeyler çare olabilse de yapsa değil mi? Hep ilaç ilaç kolay değil canım yaaa, Allah yardımcısı olsun, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.sağol cnm,aynen öyle herşeyin başı sağlık.Kadıncağız günde elli tane ilaç içiyor abartısız yetiştirebilmek için sabah ezanında kalkıyor ilaç içmeye yarım saat arayla tüm gün içiyor.Sağlam insan içse o kadar ilacı ne olur yani düşün.Bazen günler çok kötü oluyor yatıyor sadece o kadar ilaca iyi bile dayanıyor vücut.
Geçmiş olsun canım, ıhlamur iç, ekinezyalı bitki çayı bulabilirsen ondan iç, griba karşı çok faydalı, bimde bulabilirsin.Kızlar günaydın,
Grip oldum çok fena kafamı kaldıramıyorum. Akşam zar zor ödevleri bitirip çocuklarla ben de yattım. Sabah kafamı kaldıramadım. Babası hazırlayıp götürmüş okula. Ben de şimdi geldim işe.
canım benim geçmiş olsunKızlar günaydın,
Grip oldum çok fena kafamı kaldıramıyorum. Akşam zar zor ödevleri bitirip çocuklarla ben de yattım. Sabah kafamı kaldıramadım. Babası hazırlayıp götürmüş okula. Ben de şimdi geldim işe.
Canım çok sağol.ayyyy Yeşim güleceğim yoktu ilahiii, o kadar emek boşa gitmiş, izin aldıkları cabası
inşallah alışacak canım. Sağolasın canım merakla beklemedeyim.
Gerçekten mi offf yaaa, keşke ilaçsız bitkisel bişeyler çare olabilse de yapsa değil mi? Hep ilaç ilaç kolay değil canım yaaa, Allah yardımcısı olsun, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Geçmiş olsun canım, ıhlamur iç, ekinezyalı bitki çayı bulabilirsen ondan iç, griba karşı çok faydalı, bimde bulabilirsin.
canım benim geçmiş olsun