- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
boyu boyuna, huyu huyuna gelinler-damatlar nasip etsin Allahım ilerde. Bunlar güzel günler.sağol teyzesi,şeker kızımızda evet.Ah ah ne güzel anılar bunlar işte ilk aşk hiç unutulmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyu boyuna, huyu huyuna gelinler-damatlar nasip etsin Allahım ilerde. Bunlar güzel günler.sağol teyzesi,şeker kızımızda evet.Ah ah ne güzel anılar bunlar işte ilk aşk hiç unutulmaz..
demi..hiç unutulmaz.sağol teyzesi,şeker kızımızda evet.Ah ah ne güzel anılar bunlar işte ilk aşk hiç unutulmaz..
geçmiş olsun canım..Kızlar günaydın,
Grip oldum çok fena kafamı kaldıramıyorum. Akşam zar zor ödevleri bitirip çocuklarla ben de yattım. Sabah kafamı kaldıramadım. Babası hazırlayıp götürmüş okula. Ben de şimdi geldim işe.
sana göndersin o zaman Yeşim. bilemedim yaniii şimdi.kızlar ama ben göremiyorum fotoyu
Amin cnm hepsini iyi insanlarla karşılaştırın Rabbim.boyu boyuna, huyu huyuna gelinler-damatlar nasip etsin Allahım ilerde. Bunlar güzel günler.
ekle ekle gelinleri görelim burdan.Damatlarıda görelimdemi..hiç unutulmaz.
benim oğlanın da hoşlandığı var emme çok utanıyor.söylemiyor.
ana sınıfında hoşlandığı kişiyi ben anlamıştım..benim oğlanın tipi belli..foto bulursam eklerim.
niye cnm ya tekrar senin yazının altına yapıştırayım bakimkızlar ama ben göremiyorum fotoyu
niye cnm ya tekrar senin yazının altına yapıştırayım bakim
ohh afiyet osun valla,bizim yerimizede yebugün mangala gidiyoz kızlar . para toplandı. malzemeler alındı. amirimiz burda oturuyor..şu an yıllık izinde. onun bahçesinde yapılacakmış .
ben gene pırasamı getirdim evden akşamada biber dolmam varsiz neler yiyceksiniz
ohhhhhhhh sefan olsun, kız ne ara gidip gelceniz, öğlen mi?bugün mangala gidiyoz kızlar . para toplandı. malzemeler alındı. amirimiz burda oturuyor..şu an yıllık izinde. onun bahçesinde yapılacakmış .
afiyet olsun canım, ben severim pırasayı, bol limonlu ohhh mis.ben gene pırasamı getirdim evden akşamada biber dolmam var
aynen nerdeyse her hafta gibi yapıyorum,ıspanağıda çok severim ve sık yaparım oğlanda seviyor.Sanada afiyet olsun cnm.ohhhhhhhh sefan olsun, kız ne ara gidip gelceniz, öğlen mi?
afiyet olsun canım, ben severim pırasayı, bol limonlu ohhh mis.
bizde de ıspanak ve tavuk çorba var.
ah keşke benimkiler de sevse, sebze oldu mu ağızlarına koymuyorlar, babaları gibiaynen nerdeyse her hafta gibi yapıyorum,ıspanağıda çok severim ve sık yaparım oğlanda seviyor.Sanada afiyet olsun cnm.
Yemezlermi hiç sebze?yemiyorlarsa kötü cnm ya her daim ne yapacağım diye düşünmek zor.Benimki karnıbahar yer semizotu,ıspanak hele brokoli çorbasına bayılıyor yapmıştım haftasonu bayağa azıcık kaldı bu akşam ona kadar.ah keşke benimkiler de sevse, sebze oldu mu ağızlarına koymuyorlar, babaları gibi
yok canım yaa, ufak hele hiç yemiyor, büyük neyse de, kilo problemimiz de var, keşke yedirebilsem.Yemezlermi hiç sebze?yemiyorlarsa kötü cnm ya her daim ne yapacağım diye düşünmek zor.Benimki karnıbahar yer semizotu,ıspanak hele brokoli çorbasına bayılıyor yapmıştım haftasonu bayağa azıcık kaldı bu akşam ona kadar.
yedim haribucum. sizin için de. :)ohh afiyet osun valla,bizim yerimizede ye
11.30 da gittik. şeni geldik canım .mangal hazırdı..pişirmeye başlamışlardıohhhhhhhh sefan olsun, kız ne ara gidip gelceniz, öğlen mi?
afiyet olsun canım, ben severim pırasayı, bol limonlu ohhh mis.
bizde de ıspanak ve tavuk çorba var.
çok şanslısın ki canım..benimkiler de yemezYemezlermi hiç sebze?yemiyorlarsa kötü cnm ya her daim ne yapacağım diye düşünmek zor.Benimki karnıbahar yer semizotu,ıspanak hele brokoli çorbasına bayılıyor yapmıştım haftasonu bayağa azıcık kaldı bu akşam ona kadar.