ah canım yaaaa, hepimiz aynı dertten muzdaribiz evet haklısın ama işte insan sabrediyor ediyor sonunda patlıyor. Bu sıralar gerçekten moralim bozuk yaniii, keşke imkanım olsa da burda çalışmasam, o da canımı sıkıyor.Kötü olmuş fadimecim ya,belki bu zayıflar aklını başına getirir bir musubet bin nasihattan iyiymiş misali,umarım öyle olur.Eşin içinde ne söylesek boş hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz zaten bende tableti eline alıp dünyayı unutmasından şikayetçiyim biliyosun.oğlan ders yaparken soru soracak elli kere sesleniyor babacım diye tabletten kopupta cevap veremiyor yani o derece.Bizde işte anca sinir krizi geçirip otururuz.Senin tabi büyük kız kendini biraz toparlasa derslerini iyileştirse üstündeki yükünü alacak bu kadar moralin bozulmayacak.
çok haklısın canım.bi de görüyorsun , söylüyorsun ama dinlemiyor..o da insanı deli eder .haklısın.üzülüyor tabiii ama üzülmek çare mi, bugün tarih dersi vardı, yine kitabın yüzüne baktı baktı yattı.
bilmiyom canım bugünler de geçer illa ki, ama herşey üstüme üstüme geliyor.
başka imkanlar bulunabilir mi ki fadimem..iş değişikliği iyi gelebilir sana..belki daha iyi maaşla..daha farklı bir ortamla..tabi yağmurdan kaçarken doluya da tutulabilirsin ..o da var..biraz kendini mi düşünsen şu ara..ah canım yaaaa, hepimiz aynı dertten muzdaribiz evet haklısın ama işte insan sabrediyor ediyor sonunda patlıyor. Bu sıralar gerçekten moralim bozuk yaniii, keşke imkanım olsa da burda çalışmasam, o da canımı sıkıyor.
günaydın kızlarrr,
akşam kötü bir gündü benim için, büyük kız 3 tane zayıf almış, 28-35-40 gibi notlar almış, ona canım sıkıldı.
Bize de söylemiyor, internetteki kızla görüşmüş, o da illa ki demiş annenlere anlatacaksın, akşam bir de karnım çok felaket ağrıyordu, ben yattım, baba her zamanki gibi televizon karşısında dünya umrunda değil, ufaklık tv karşısında ders yapcam diye uğraşır, varya akşam kabusss gibiydi, gelenler geldi bana da, ben gündüz internetteki kızla konuşmuştum zayıf aldığını biliyodum ama çaktırmadım.
neyse ufaklık iyi kötü ödevini bitirdi, o arada ben kalktım, ama çok sinirliyim baba ilgilenmiyorya hiçbişeyle, misafir gibi yani.
Bağıra bağırıverdim ben bu çocukları tek başıma mı yaptım, hiç ilgilenmiyosun dedim. Onların ilgiye sevgiye ihtiyaçları var dedim. offffff işte böyle kızlarr, moralim bozuk.
ya işte hep bu sebeplerden sabrediyoz, daha iyi imkanlarda zor zaten de, en azından eve yakın ve daha rahat bir iş bulabilsem hiç hayır demezdim açıkçası ama korkuyorum işte, pişman olmaktan.başka imkanlar bulunabilir mi ki fadimem..iş değişikliği iyi gelebilir sana..belki daha iyi maaşla..daha farklı bir ortamla..tabi yağmurdan kaçarken doluya da tutulabilirsin ..o da var..biraz kendini mi düşünsen şu ara..
ve küçük kızını..
o seni üzmüyor çünkü..al kızını git hafta sonu bir yerlere..uzaklaş biraz..yeter yani seni sinir ettikleri.
kocalar da hep aynı..biliyorsun .
ah canım yaaa o kadar yoruldum ki canım artık, gücüm yetmiyor. Kendisi düşünsün artık, söyle söyle tınmıyorsa sonuçlarına da katlansın.GÜNAYDIN KIZLARRR
Yine daldım topiğinize
desene fadime büyüdükçe sorunları artıyor
babanın ha varlığı o yokluğu (bizde yokya ondan)
bence üzerine gitme bırak hatalarını kendi görsün
sen ne kadar üzerine giderse o kendinden ödün vermez senin ak dediğine o kara der
uzaktan takibi de bırakma 9-10 yaşında değil ki ceza versen kısıtlasan bir takım şeyleri
o yüzden sadece sabırrrrr
siz burda sohbet ettikçe
benim de yeğnim 3 sınıfa gidiyor akşamları benim orda servisten iniyor
ödevleri bizde yapıyorr
onlarda matematikte çetele tablosu yapıyor
hoş onun dersleri süper hiç sıkıntı yok
kesinlikle yap fadime..küçük kızını ihmal etme..büyükle uğraşcam diyeya işte hep bu sebeplerden sabrediyoz, daha iyi imkanlarda zor zaten de, en azından eve yakın ve daha rahat bir iş bulabilsem hiç hayır demezdim açıkçası ama korkuyorum işte, pişman olmaktan.
Hafta sonu yine köy yolları gözüküyor bize, zeytin toplanacak, ama cuma akşamı olmazsa onu alıp ikimiz beraber sinemaya mı gitsek? haklısın bak, bir de beraber yemek yiyelim. Bıktım valla büyükten de, babasından da.
ah canım yaaa o kadar yoruldum ki canım artık, gücüm yetmiyor. Kendisi düşünsün artık, söyle söyle tınmıyorsa sonuçlarına da katlansın.
yeğenine de maşallah canım.
maşallah yeğenine yasemincim..GÜNAYDIN KIZLARRR
Yine daldım topiğinize
desene fadime büyüdükçe sorunları artıyor
babanın ha varlığı o yokluğu (bizde yokya ondan)
bence üzerine gitme bırak hatalarını kendi görsün
sen ne kadar üzerine giderse o kendinden ödün vermez senin ak dediğine o kara der
uzaktan takibi de bırakma 9-10 yaşında değil ki ceza versen kısıtlasan bir takım şeyleri
o yüzden sadece sabırrrrr
siz burda sohbet ettikçe
benim de yeğnim 3 sınıfa gidiyor akşamları benim orda servisten iniyor
ödevleri bizde yapıyorr
onlarda matematikte çetele tablosu yapıyor
hoş onun dersleri süper hiç sıkıntı yok
ya işte hep bu sebeplerden sabrediyoz, daha iyi imkanlarda zor zaten de, en azından eve yakın ve daha rahat bir iş bulabilsem hiç hayır demezdim açıkçası ama korkuyorum işte, pişman olmaktan.
Hafta sonu yine köy yolları gözüküyor bize, zeytin toplanacak, ama cuma akşamı olmazsa onu alıp ikimiz beraber sinemaya mı gitsek? haklısın bak, bir de beraber yemek yiyelim. Bıktım valla büyükten de, babasından da.
ah canım yaaa o kadar yoruldum ki canım artık, gücüm yetmiyor. Kendisi düşünsün artık, söyle söyle tınmıyorsa sonuçlarına da katlansın.
yeğenine de maşallah canım.
kesinlikle yap fadime..küçük kızını ihmal etme..büyükle uğraşcam diye
yeter yani bir yerde sen de kendin için bir şeyler yapmazsan kimse seni düşünmüyor ki..bunu ben de geç anladım biliyorsun.
maşallah yeğenine yasemincim..
kesinlikle yap fadime..küçük kızını ihmal etme..büyükle uğraşcam diye
yeter yani bir yerde sen de kendin için bir şeyler yapmazsan kimse seni düşünmüyor ki..bunu ben de geç anladım biliyorsun.
maşallah yeğenine yasemincim..
haklısınız kızlarrr, yapacağım bunu.inşallah aklı tez zamanda başına gelir iş işten geçmeden
ama kendini yıpratmanın bir anlamı yokk
bunların zıt anlamlısı var canım, geçen yıl bizde de çıkmıştı öyle bir kelime de, meğersem yokmuş eşanlamlısı, zıt anlamlı yerine yanlışlıkla yazmıştır öğretmen.akşam bizim kızın ödevlerinde eş anlamlı zıt anlamlılar vardı
yeni ve uzun kelimelerinin eş anlamlıları ne kızlar
canım sen katıldın mı, kaç numarasın?Makyaj yarışması oylamasına bekleriz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yaji-yarismasi-oylamasi-gelin-makyaji.771555/
sormak yok fadimem ..canım sen katıldın mı, kaç numarasın?
canım bizim oğlan da cümle içinde sorularla cevapları bulma vardı. sanıyorum cümlenin öğeleri konusuna yavaş yavaş geçiyorlargünaydın kızlarr,
akşam benim kızın türkçe den fotokopi kağıdı vardı, sıfatlarla ilgili vs. Onu yaptı, başka da ödevi yoktu. Bir de hikaye kitabı bitirdi.