heee öyle mi, ne bileyim önce anket olduğunda isim de olurdu ya, ondan şeyettiydim.sormak yok fadimem ..
yasak .
ben 6 numaraya kullandım..çok beğendim..
zaten 2 makyaj arasında kaldım
diğerleri çok sönük geldi.
Hmm anladım canım.canım bizim oğlan da cümle içinde sorularla cevapları bulma vardı. sanıyorum cümlenin öğeleri konusuna yavaş yavaş geçiyorlar
şöyleydi
Ayşe akşam marketten meyve aldı.
Kim aldı:
nereden aldı:
ne aldı:
Ne zaman aldı:
matematik de vardı ama hatırlamıyorum .
hep aynı konulardı sanıyorum matematik
Sana da hayırlı cumalar canım.günaydın kızlar hayırlı cumalar..
matematikten fasikül yaptık sadece başka bişi yapmadık..
oy . kaynanoş mu geldi. balıkları da ayıklamışGünaydın kızlar,bizim oğlanında türkçe kitabından ödevi vardı,kitaptan çok nadir ödev geliyor zaten kelimeler vardı 3 tane onlarla ilgili kısa hikaye yazılacaktı dün oğlan kendi yazmış şaşırdım valla,akşam bana okudu sadece diğerlerinide anneannesinde yapmış ama babası kontrol etmedi akşam kızdı ona.öylece kaldırdı ödevlerini.Kayınvalidem gelmiş dün istanbula bir işi varmış balık almış akşam için ama eve gelmişki sular akmıyor neyseki benim yemeğim vardı zaten onu yedik balığıda sular gelince temizledi dolaba koydu sağolsun bu akşam yaparsınız dedi, o gidecek bugün çünkü yarın kursu var.Türk sanat müziği kursuna gidiyor cumartesileri.Bende yarın meme ultrasonuna gidicem rutin kontrol zamanı
valla kayınpeder erdekte zaten kendi evinde onlar uzun süre bir arada olamazlar o yüzden böyle daha iyi.Arada buluşurlar artık o gelir kaynanoş gider falan.Ben 6 ayda bir çektiriyorum ultrasonu cnm,fibro kistler var kontrol amaçlı onun dışında bir sorun yok şükür.oy . kaynanoş mu geldi. balıkları da ayıklamış
oh
kocasıyla araısı nası l . mutlu mu.
kursa da gidiyor çok iyi valla.
sen kaç yılda 1 yaptırıyorsun kontorl.
bi sıkıntı mı vardı ki haribucum
iyi yapmışsın fadime,azıcık keyfin yerine gelsin akşamki diziler güzeldi bende kocamın ailesine takılıyorum.Bugün cuma zaten cumanın şerefine yap bir menemen oh miss kokusu burnuma geldi valla..günaydın kızlarr,
akşam benim kızın türkçe den fotokopi kağıdı vardı, sıfatlarla ilgili vs. Onu yaptı, başka da ödevi yoktu. Bir de hikaye kitabı bitirdi.
Ben de dizi keyfi yaptım kendime, Star Tv de Aramızda Kalsın var, onu çok seviyorum. Canım tatlı çekti, bisküvili puding yaptım. 1 kase ondan yedim.
Öncesinde de hamsi almıştık pazardan, onu kızarttık, güzeldi yani akşamımız.
Bu akşama ne yemek yapacağım hiç bilmiyorum yalnız, hiçbir sebzem de yok, menemen mi yapsam acaba?
günaydın canım,Günaydın kızlar,bizim oğlanında türkçe kitabından ödevi vardı,kitaptan çok nadir ödev geliyor zaten kelimeler vardı 3 tane onlarla ilgili kısa hikaye yazılacaktı dün oğlan kendi yazmış şaşırdım valla,akşam bana okudu sadece diğerlerinide anneannesinde yapmış ama babası kontrol etmedi akşam kızdı ona.öylece kaldırdı ödevlerini.Kayınvalidem gelmiş dün istanbula bir işi varmış balık almış akşam için ama eve gelmişki sular akmıyor neyseki benim yemeğim vardı zaten onu yedik balığıda sular gelince temizledi dolaba koydu sağolsun bu akşam yaparsınız dedi, o gidecek bugün çünkü yarın kursu var.Türk sanat müziği kursuna gidiyor cumartesileri.Bende yarın meme ultrasonuna gidicem rutin kontrol zamanı
sağol canım, kocamın ailesini de beğeniyorum, ama onda oyuncular değişti değil mi?iyi yapmışsın fadime,azıcık keyfin yerine gelsin akşamki diziler güzeldi bende kocamın ailesine takılıyorum.Bugün cuma zaten cumanın şerefine yap bir menemen oh miss kokusu burnuma geldi valla..
ay menemen mi ..fadime..ay çok severim ben menemeni..çocuklar da seviyorsa yap gitsin.günaydın kızlarr,
akşam benim kızın türkçe den fotokopi kağıdı vardı, sıfatlarla ilgili vs. Onu yaptı, başka da ödevi yoktu. Bir de hikaye kitabı bitirdi.
Ben de dizi keyfi yaptım kendime, Star Tv de Aramızda Kalsın var, onu çok seviyorum. Canım tatlı çekti, bisküvili puding yaptım. 1 kase ondan yedim.
Öncesinde de hamsi almıştık pazardan, onu kızarttık, güzeldi yani akşamımız.
Bu akşama ne yemek yapacağım hiç bilmiyorum yalnız, hiçbir sebzem de yok, menemen mi yapsam acaba?
yat kızzz gerçekten insan yoruluyor, koştur koştur, kahvaltıydı, öğlen yemeğiydi, bu kadın da hiç yardımcı olmadı sana ama yaaaa, gıcık. Şöyle hem çalışkan hem çocukları seven bir bakıcı bulaydın, senin yükünü yarı yarıya indirirdi.ay menemen mi ..fadime..ay çok severim ben menemeni..çocuklar da seviyorsa yap gitsin.
ben yarın yan gelip yatcam..
hiç bi iş yapmıycam..
her sabah kahvaltılarını hazırlıyorum..öğlen yemeklerini hazırlıyorum..biraz da evi toparlıyorum mecburen.
çok yoruldum bu hafta
eşime dedim . yarın yan gelip yatcam diye..
tamam yat dedi
pazar günü izin kullanır.
sen süpürürsün ben silerim dedim..olur dedi.
biraz güldü tabi bana..
hiç valla ,,yapamaycam.
yemek bile yapmayabilirim yarın..
sanada cnm,hayırlı cumalar..günaydın kızlar hayırlı cumalar..
matematikten fasikül yaptık sadece başka bişi yapmadık..
aman ödevleri çıkarmış adamın kafasına doğru attı kontrol etsin diye oda sinirlendi tabi.40 dan sonra yapılan mamografi cnm,ben şimdilik ultrasona giriyorum gerçi 40 dan sonrada ultrasonda devam etmek istiyorum çünkü mamografi tehlikeliymiş kanser riski açısından.günaydın canım,
çocuk ödevlerini yapmış ne güzel, babası niye kızdı ki?
Ohhhh balıklar da hazır akşama ne güzel.
Ha bu arada kayınvaliden pek bir sosyal, ne güzel hayatın tadını çıkarıyor.
Dilek in dediği gibi, bir problem var da ondan mı gidiyorsun, yoksa genel kontrol mu? 40 dan önce bu meme için yapılan neydi, yapılmıyor diye biliyorum.
biz dun akşam ne izledik..sağol canım, kocamın ailesini de beğeniyorum, ama onda oyuncular değişti değil mi?
Evet bugün çok şükür cuma freee günümüz, artık bugün ödev-mödev yok.
oh ne güzel yan gelip yatmak düşüncesi bile güzel.Ben akşam bi süpürür birde tuvaleti yıkarım.Yarında işlerim var dışarda pazarda benim teyze oğlunu hanımı ameliyat omuştu ona geçmiş olsuna gidicez.Oda kavacığın tepesinde orman içinde çok güzel bir yerde oturuyor,giderken hatta ufak böyle köy gibi bir yerden geçiyoruz ordanda halis mulis inek sütü alıyoruz her gidişimizde kadın gözümüzün önünde sağıyor.pazarda alırım sütümü ohhh missay menemen mi ..fadime..ay çok severim ben menemeni..çocuklar da seviyorsa yap gitsin.
ben yarın yan gelip yatcam..
hiç bi iş yapmıycam..
her sabah kahvaltılarını hazırlıyorum..öğlen yemeklerini hazırlıyorum..biraz da evi toparlıyorum mecburen.
çok yoruldum bu hafta
eşime dedim . yarın yan gelip yatcam diye..
tamam yat dedi
pazar günü izin kullanır.
sen süpürürsün ben silerim dedim..olur dedi.
biraz güldü tabi bana..
hiç valla ,,yapamaycam.
yemek bile yapmayabilirim yarın..
canım hiç ellemiyor..mesela benim bardağım kaldı onu bile bulaşık makinasına koymuyoryat kızzz gerçekten insan yoruluyor, koştur koştur, kahvaltıydı, öğlen yemeğiydi, bu kadın da hiç yardımcı olmadı sana ama yaaaa, gıcık. Şöyle hem çalışkan hem çocukları seven bir bakıcı bulaydın, senin yükünü yarı yarıya indirirdi.
biliyom canım o diziyi TRT 1 de değil mi? bugün eşim arka sokaklara takılır, o yüzden arka sokaklarda kalrız bugün. Çünkü ben başka yere bilgisayardan bakabiliyorum, onun için diğer odaya geçiyom, hava da soğuk, bugün geçmem artık.biz dun akşam ne izledik..
hiç hatırlamıyorum ya.
belli bi dizimiz yoktu
normalde zengin kız fakir oğlana takılırız perşembeleri
hee güldür güldür izledik.
tekrardı ama güzeldi.
bu akşam da yeşil deniz var.
izlemediyseniz tavsiye ederim.
çok komik.
Aydın yöresinde bir köyde çekilmiş
sene olarak 90 larda galiba
ya da 80 lerin sonralı..ama çokk komik..
ohhh ne güzel anlatmışsın canım, benim bile gidesim geldi, kış günü hep aynı hep aynı olunca insan gezmek istiyor değil mi? bizim hafta sonumuz belli gerçi, yorucu olacak, cumartesiden köye gideriz, pazar da zeytin toplanacak.oh ne güzel yan gelip yatmak düşüncesi bile güzel.Ben akşam bi süpürür birde tuvaleti yıkarım.Yarında işlerim var dışarda pazarda benim teyze oğlunu hanımı ameliyat omuştu ona geçmiş olsuna gidicez.Oda kavacığın tepesinde orman içinde çok güzel bir yerde oturuyor,giderken hatta ufak böyle köy gibi bir yerden geçiyoruz ordanda halis mulis inek sütü alıyoruz her gidişimizde kadın gözümüzün önünde sağıyor.pazarda alırım sütümü ohhh miss
afiyet olsun arkadaşıma.oh ne güzel yan gelip yatmak düşüncesi bile güzel.Ben akşam bi süpürür birde tuvaleti yıkarım.Yarında işlerim var dışarda pazarda benim teyze oğlunu hanımı ameliyat omuştu ona geçmiş olsuna gidicez.Oda kavacığın tepesinde orman içinde çok güzel bir yerde oturuyor,giderken hatta ufak böyle köy gibi bir yerden geçiyoruz ordanda halis mulis inek sütü alıyoruz her gidişimizde kadın gözümüzün önünde sağıyor.pazarda alırım sütümü ohhh miss
yaaa işte azıcık da yardımı olsa iyiydi ama madem çocuklarınla güzel ilgileniyor, ona şükür diyelim, dediğin doğru çocuklar mutsuz olsa, aklın evde kalırdı.canım hiç ellemiyor..mesela benim bardağım kaldı onu bile bulaşık makinasına koymuyor
dokunmak istemiyor ..tuhaf huyu var.
evi sabah bıraktığım gibi buluyorum . üstüne bir şey koymuyor yapılan şeylerin
pilav yapmıştım dün bırakmıştım..bitirmişler çocuklar . az yapmıştım.onun boş tenceresini normalde yıkarsın demi..yıkamamış . kaşığı içinde bırakmış..
e be kadın onu yıka bari ..demi..yapmıyor.
ama çocuklara güzel bakıyor..çok konuşkan..biraz da ses tonu baskıcı.
ama tatli dil hakim.
ediz ile ilgileniyor. her gün ders yapıyorlar . boyama , hikaye vs.
ediz i çok sevmişler
öğlenleri kendi evine çıkıyor ya..kızı geliyor . 13 yaşında. ediz e deli oluyormuş..zaten çocuk hastası bi kızdı.
oğlu 18 yaşında o da ediz i arada sırtında gezdiriyormuş..at oluyormuş
dün akşam da eşi evdeydi..onunla balon oynamışlar , şişirmişler oynamışlar.
yani bunlar da artıları fadimem..
gülü seven dikenine katlanır misali ..olsun diyoruz..yani öyle..hiç ilgilenmeseydi de evi toparlasaydı daha kötü olurdu benim açımdan
dün 1 hikaye okumuş ediz e ..
2. hikayeyi de sen anlat demiş ..resimlerine bakıp
çok güzel anlatıyor. kelime haznesi de çok geniş falan dedi..
yani ilgilendiği belli oğlumla ..
bu hafta sonu felekten bi gün çalacaktın sen fadimem ..kızınla ..ne oldu plan ..suya mı düştü.biliyom canım o diziyi TRT 1 de değil mi? bugün eşim arka sokaklara takılır, o yüzden arka sokaklarda kalrız bugün. Çünkü ben başka yere bilgisayardan bakabiliyorum, onun için diğer odaya geçiyom, hava da soğuk, bugün geçmem artık.
ohhh ne güzel anlatmışsın canım, benim bile gidesim geldi, kış günü hep aynı hep aynı olunca insan gezmek istiyor değil mi? bizim hafta sonumuz belli gerçi, yorucu olacak, cumartesiden köye gideriz, pazar da zeytin toplanacak.
he ya ..ben yaparım zati..yaaa işte azıcık da yardımı olsa iyiydi ama madem çocuklarınla güzel ilgileniyor, ona şükür diyelim, dediğin doğru çocuklar mutsuz olsa, aklın evde kalırdı.
sen zaten alışkın iş yapmaya, bir şekilde zamanla rutine oturtursun artık, yemek de nasıl olsa pişiyor zaten.