İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kız fadimem . bakıcıya yemek bırakma dediniz ya,,köfte yoğurdum sabah. yine uyku tutmadı 5.30 da kalktım.
ama başka da bişey yapmadım . belki bakıcı acır da zamanla bi çorba yapar bana.
vay hamarat hatun, ne olacak senin bu halin, inşallah yapar canım.

burdayım
yemek yedim geldim çay içiyorum şimdi.
afiyet olsun canım, bizim çay faslı da bitti, hızlıyız.

Afiyet olsun kızlar,bende evden mantarlı tavuk sote biraz makarna biraz salata getirdim.
Bu sınavladan bizdede olacaktı öğretmen sene başında söyledi ama ses seda yok ben olmasını istiyorum ama
afiyet olsun canım.
olurlar herhalde yakın zamanda

kötü düşünme canım, belki hep memnun kalacaksın, inşallah aynen bu şekilde devam eder.

selam cnm naberrrrrrrr

fadimeciğim sen nasılsınnnn
bu sabah aklıma geldin biliyor musun, ama fırsat bulamadım. Sen nasılsın canım, koşturmacadır gidiyor hayat.

iyiyim ben yasemincim. geliyorum topiğe pi dakka
koş git sen hemen zati, biz bekleriz burda sorun değil
nere gidiyon bakem, otur oturduğun yerde

kıss kıskanma zaten o burda sürekli

iyi cnm şükür nasıl olalım hergün git gel yaptığımız başka bişi yok

cuma akşam üzeri yine diş kontrolumuz var

sizin tedavi nasıl gidiyor

topiğe geldim ama problem olmaz demi

diğer arkadaşlarada merhaba

iyi canım sevindim memnun olmanıza..inşallah devam eder böyle..

fadime haklı gebertiriz seni bak..

EEEE davetsiz gelmiyorsun artıkımmmmmmmmm

tabi benim oğlum 3 sınıfa gitmiyorrrr
merhaba,niye sorun olsun ki biz çocuklarımız dışındada çok güzel muhabbetler yapıyoruz burada sende katımak istersen bekleriz..

Afiyet olsun kızlar...Geç oldu ama ben yemek faslına geç başlayıp ancak bitirdim. Yemeğim de ton balıklı salata...Şimdi çay içiyorum.
Dün buradan duyarak anlaştığımız yayınevinden örnek denemeler istedim. İlk dersten müdür beni çağırdı, 1-2-3. sınıflarda sınavların yasak olduğunu, şikayet edilebileceğimi, bunu göze alıyorsam sınav yapmam gerektiğini söyledi. Ben zaten sınıf çapında yapıyorum ama okuldaki durum nedir, ildeki durum nedir bilmek istemez mi insan? Bir de sistem aynı ama değerlendirme farklı çok saçma oluyor. Elimizde neye göre değerlendirdiğimize dair bir belge olmalı sonuçta. Ben de gözlem raporu çıkarttım, onları doldurarak vereceğim artık...
Kitaplar konusunda da ftemiz e teşekkür ediyorum. Onları baz alarak baktım, Matematik Üzümleri, Matematik Harikaları gibi başka kitaplar da olduğunu gördüm. Birer örnek alıp inceleyeyim bunları, merak ettim.

Bugün okulda tiyatromsu bir gösteri vardı. 3. ders gelip aldılar çocukları, 14 kişi gitti. Konu işleyemedim, biraz soru çözdüm, baktım kalanlar bozuluyor ben de kısa bir çizgi film izlettim. Bir daha böyle şeylere göndermeyi düşünmüyorum. Tepki gelir mi bilmiyorum ama ders sırasında ne derece mantıklı bilmiyorum. Diğer ders de zaten onun gazına gelip neler olduğunu diğerlerine anlatmaktan derse adapte olamıyorlar.

Sanada afiyet olsun,bizim öğretmen de sene başında önce olacak böyle sınavlar demiş sonrada galiba bu sene erken gibi konuşmuş bilmiyorum artık ama bence olmalı.Çocuğu değerlendirmek açısından.Sınıftaki durumunu zaten biliyoruz.
Bizim böyle etkinlikler vs olduğu zaman serbest etkinlik dersinde yaptırıyor öğretmen derstende çalmamış oluyolar bizdede tiyatro oluyo bazen isteyen 4 tl ye gidebiliyor.Geçen hafta vardı hatta bayılmış benimki

ya ama fadime ..kızma ..
fadime haklı gebertiriz seni bak..
anammmm geberten gebertene..

ama sizin okulunuzda deneme sınavı yapılmıyor mu..il genelinde hesaplamak için.
tiyatromsu şeye diğer çocukların gitmemesi kötü olmux

iyi olmuş çizgi film izletmişsin

ama sizin okulunuzda deneme sınavı yapılmıyor mu..il genelinde hesaplamak için.
tiyatromsu şeye diğer çocukların gitmemesi kötü olmux

iyi olmuş çizgi film izletmişsin

Yapılmıyor, bu sene sınavlar yasakmış, notlar da kalktığı için yapılmıyormuş.
Ben de başka yerlerden duyarak istedim denemeleri ama öğretmenlerden bile karşı çıkanlar oldu.
İngilizce de vardı bugün, bir ders de böyle geçince sanki bomboş geçmiş gibi geldi...

ay ne güzel ya..bizim okulda da oluyor böyle şeyler ama az oluyor..sanıyorum okul kalabalık..bu yüzden sıra az geliyor ..

yasak olduğunu ilk kez sizden duydum ..
öğretmenlerin sınav yapmadakı amaçlarından biri öğrencilerin sınav kitapcığıyla baş başa kalıp sınav heyecanını yaşaması ..buna alışması ve sınavda heyecan yapmaması değil mi..çocuklar için iyi olurdu.
sınıfta kendiniz yapabiliyor musunuz peki..buna müsade var mı

aynen öyle.
Bizim de 5 aralıkta yani 2 hafta sonra kontrolümüz var canım.
Allah kolaylık versin, uğra canım arada, muhabbet olur.

hoşgeldin canım, neden yasakmış ki, bizim burda diğer bir okula 3.sınıfa giden kızı olan arkadaşım var, onlar geçen hafta yapmışlar. Hiç duymamamıştım yani.
Kitapları da araştırmana sevindim, ne kadar ilgili bir öğretmensin ki hergün uğraşıp didiniyorsun, inşallah sonuçlarını da alırsın.
Evet çocukların bir kısmı eğlenmeye giderken, diğerlerine ders anlatmak zor olmalı ama arada da ders dışında aktiviteleri olunca okula olan hevesleri devam eder, bence yasaklamak yerine yönetimle konuşup Haribunun dediği gibi serbest bir güne alınabilir.

ya ama fadime ..kızma ..

anammmm geberten gebertene..
he he biz hem sever hem döveriz adamı

bir de notlar kalktığı için demişsiniz koalinacım..notlar kalktı mı..neye göre karne alacaklar ki..yanlış mı anladım.

Bilmiyorum ki ben yasak olduğunu bile bilmiyordum. Kendim zaten sürekli test, sınav, etkinlik, deneme yapıyorum hiç izin almadım:)

Aslında bu aktiviteler güzel oluyor ama 3. ders bence çok normal değil, verimli derslerden birisi...Yönetim de rastgele seçildiklerini söylüyor, hani bir grup 1. ders, bir grup 3. ders gibi ama bana hiç denk gelmedi...

bir de notlar kalktığı için demişsiniz koalinacım..notlar kalktı mı..neye göre karne alacaklar ki..yanlış mı anladım.

Karnede not sistemi kalktı, tıpkı gelişim raporu gibi bir karne alacaklar 3. sınıfta, doğal olarak performans, proje ve sınav da yok...Ben de neye göre değerlendirelim derken her çocuk ve her ders için gözlem formu doldurmaya karar verdim...

ya nasıl bir icattır ki bu
sadece 3. sınıfa mahsus birşey mi ki peki.
yani çok merak ettim doğrusu şimdi karneleri koalinacım

aaaaa harbiden ben de merak ettim, nasıl bir karna olacak o zaman?

kızlar koca kişisi geldi beni almaya..
bi kahve ismarlayayım kendisine..olar mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…