afiyet olsın bacım, çıkış kaç senin?kızlar koca kişisi geldi beni almaya..
bi kahve ismarlayayım kendisine..olar mı..
ya nasıl bir icattır ki bu
sadece 3. sınıfa mahsus birşey mi ki peki.
yani çok merak ettim doğrusu şimdi karneleri koalinacım
aaaaa harbiden ben de merak ettim, nasıl bir karna olacak o zaman?
5 da canımafiyet olsın bacım, çıkış kaç senin?
Valla bizim öğretmen kendi doğrusunda gidiyor mesela performans ödevi gibi değilde arkadaş temalı bir afiş hazırlayın diyor mesela,yada her hafta gibi nerdeyse test veya yazılı yapıyor.Sonuçta çocuğu neye göre değerlendirecek tabi karneye yansır yansımaz görücez 15 tatilde.Birde ben karneye not değilde sadece iyi orta pekiyi diye yazılacak diye duydum.Bakalım 15 tatil karnesinde görücez gelişmeleri.Bilmiyorum ki ben yasak olduğunu bile bilmiyordum. Kendim zaten sürekli test, sınav, etkinlik, deneme yapıyorum hiç izin almadım:)
Aslında bu aktiviteler güzel oluyor ama 3. ders bence çok normal değil, verimli derslerden birisi...Yönetim de rastgele seçildiklerini söylüyor, hani bir grup 1. ders, bir grup 3. ders gibi ama bana hiç denk gelmedi...
Karnede not sistemi kalktı, tıpkı gelişim raporu gibi bir karne alacaklar 3. sınıfta, doğal olarak performans, proje ve sınav da yok...Ben de neye göre değerlendirelim derken her çocuk ve her ders için gözlem formu doldurmaya karar verdim...
ısmarla tabi bak seni almaya gelmiş ne güzel,afiyet olsun.kızlar koca kişisi geldi beni almaya..
bi kahve ismarlayayım kendisine..olar mı..
Ben de öyle ödevler veriyor ve bir şeyler yapıyorum. Neye göre dönüt alırız ki başka türlü? Ayrıca tekrar baktım, sınav yasak gibi bir şey yok sadece değerlendirme sonuçları not olarak değil, "geliştirilmeli, iyi, çok iyi" şeklinde girilecek. Sınav, deneme serbest yani görünüşe göre...Valla bizim öğretmen kendi doğrusunda gidiyor mesela performans ödevi gibi değilde arkadaş temalı bir afiş hazırlayın diyor mesela,yada her hafta gibi nerdeyse test veya yazılı yapıyor.Sonuçta çocuğu neye göre değerlendirecek tabi karneye yansır yansımaz görücez 15 tatilde.Birde ben karneye not değilde sadece iyi orta pekiyi diye yazılacak diye duydum.Bakalım 15 tatil karnesinde görücez gelişmeleri.
Bu arada ben e-devlete bi bakim yaw o kadar sınav oldular bişey girdimi öğretmen..
anladım canım, sağol. Yani aslında bence daha güzel olmuş bu sistem, çocukları yarış atı gibi değerlendiriyordu çoğu veli, önceki sistemde.Not değil aynen böyle giriş yapıyoruz. Güya sınav değil süreç odaklı çocuk yetiştireceğiz.
1-2-3. sınıflar böyle; 4. ve 5. sınıflarda yine sınav ve not var.
erken gelmiş o zaman, sıkılmaz mı beklerken, benimkisi erken gelse bile aşağıda beklior çoğunlukla.5 da canım
tahmin ettiğim gibiNot değil aynen böyle giriş yapıyoruz. Güya sınav değil süreç odaklı çocuk yetiştireceğiz.
1-2-3. sınıflar böyle; 4. ve 5. sınıflarda yine sınav ve not var.
içti de sigaraa içmeye çıktıısmarla tabi bak seni almaya gelmiş ne güzel,afiyet olsun.
yani neye göre yasak demiş ki müdürünüz .Ben de öyle ödevler veriyor ve bir şeyler yapıyorum. Neye göre dönüt alırız ki başka türlü? Ayrıca tekrar baktım, sınav yasak gibi bir şey yok sadece değerlendirme sonuçları not olarak değil, "geliştirilmeli, iyi, çok iyi" şeklinde girilecek. Sınav, deneme serbest yani görünüşe göre...
sıkılmaz çok muhabbetliyimdir. şaka şaka.anladım canım, sağol. Yani aslında bence daha güzel olmuş bu sistem, çocukları yarış atı gibi değerlendiriyordu çoğu veli, önceki sistemde.
erken gelmiş o zaman, sıkılmaz mı beklerken, benimkisi erken gelse bile aşağıda beklior çoğunlukla.
heeee hadi bakalım allah yardımcınız olsun, sen onu da çalıştırıp, katarsın kız bir yereiçti de sigaraa içmeye çıktı
yani neye göre yasak demiş ki müdürünüz .
sıkılmaz çok muhabbetliyimdir. şaka şaka.
kpss tercihi yaptık kız onun için..puanı çok düşük az çalışsa kesin atanır da. işte
içti de sigaraa içmeye çıktı
yani neye göre yasak demiş ki müdürünüz .
sıkılmaz çok muhabbetliyimdir. şaka şaka.
kpss tercihi yaptık kız onun için..puanı çok düşük az çalışsa kesin atanır da. işte
biz 10 tl verdik, toplam 6 sınav olacaklarmış.Velilerden bu denemeler için para toplanacak haliyle, 1.5 tl'ye yapıyorlar genel denemeleri, şikayet olur zaten sınav yasak dedi. Bİlemedim belki para konusu sıkıntı olur diye tedirgin oldu sınavları öne sürdü
evet bizim oğlan da vermiş 1,5 tlVelilerden bu denemeler için para toplanacak haliyle, 1.5 tl'ye yapıyorlar genel denemeleri, şikayet olur zaten sınav yasak dedi. Bİlemedim belki para konusu sıkıntı olur diye tedirgin oldu sınavları öne sürdü
bizim öğretmen bütün testleri aynı gün okur.ama sınıfı 23 kişi .sanıyorum ondan fadimemgünaydın kızlarr,
bizim de matematik çalışma kitabı 44.sayfaydı sanırım, onu yaptı akşam. hikyaye kitabı vermiş 32 sayfa onu bitirmiş. Başka ödev yoktu, Türkçe de nokta, virgül kesme işareti, soru işareti o konuya geçmişler, önceki gün de hepsinden 5 er cümle yazdı.
Dün bizimkiler de 60 soruluk test olmuşlar, tam da burda yazışırken, ilk ders hemen yaptı öğretmen dedi. Bakalım nasıl sonuç gelecek, iyi geçti dedi ama.
maşallah kızçene ..güzel geçmiş testi.günaydın kızlarr,
bizim de matematik çalışma kitabı 44.sayfaydı sanırım, onu yaptı akşam. hikyaye kitabı vermiş 32 sayfa onu bitirmiş. Başka ödev yoktu, Türkçe de nokta, virgül kesme işareti, soru işareti o konuya geçmişler, önceki gün de hepsinden 5 er cümle yazdı.
Dün bizimkiler de 60 soruluk test olmuşlar, tam da burda yazışırken, ilk ders hemen yaptı öğretmen dedi. Bakalım nasıl sonuç gelecek, iyi geçti dedi ama.
Günaydın cnm,annem dün gitti ablamla dr a,değerlerini iyi bulmuş fakat karında sıvı oluşumu oluşmuş tekrar 15 günde 5 kilo almışsın demiş ki bu kilo değil zaten hiçbirşey yemiyor kuş kadar kaldı ama karnı şiş.İlacını artırmış biraz vücuttan su atıcı ilacı.Diğer kan değerlerini iyi görmüş ama kilonu takip et demiş artmasını istemiyoruz demiş yoksa hastanede karından su çekiyorlar.Tamamen tuzsuza devam yılbaşından sonra tekrar görücem demiş.Şimdi artık sıfır tuzlu yapıcam herşeyi diyor.eskiden azda olsa koyuyordu çünkü.haribucum..annen dün kontrole gidecekti.nasıl oldu. doktor ne dedi.?