haribu sana soru sormuştum ben..x box ile ilgilibilmiyorum bence 2 bin telefon için çok ama eşimin hakikaten telefonu çok eskiydi samsun un kızaklı kapaklılarından düşün senelerce kullnadı suyu çıktı tabiri caizse o yüzden bunuda sanırsam uzun bir süre kullanır artık.
1200 gibi bir rakamdı sanırsam ben yoktum yanlarında alırken ama öyle kalmış aklımda.Kadıköyden bir bilgisayarcıdan aldılar yalnız onu kırdırmak gerekiyor yoksa orijinal oyunları 50-80-100 hatta 150 ye bile var.Kırdırmak dediğim olayda aldığın yer yapıyor onu gerçi garantisinden çıkıyor ama içine 5 tl ye istediğin oyunu yükletiyosun.İlk aldığında zaten içinde 70 oyunla veriyor sana tabi kırdırtılmış haliyle.Bide belleği yüksek olandan almaya çalış.Normal fiyatı 1000 tl miş bizim aldığımızın ama belleği yükseltmişler o yüzden 1200 olmuşharibu sen oğlana x box mı ne almıştın ya..benim emir de istiyor..teyzesinde varmış. ondan duydu. sen nerden aldın kaça aldın
benim kocamın telefonu bundan..tabi bunu netten buldum..kocamın telefonunda yazılar ve rakamlar silinmiş durumda. ama yeni telefon aldırmıyorum..yasak..
anladım canım..nasıl bir oyundur bilemiyorum ama değer mi sence..bi bakayım netten ben..görsellerden resmini bulurum belkim1200 gibi bir rakamdı sanırsam ben yoktum yanlarında alırken ama öyle kalmış aklımda.Kadıköyden bir bilgisayarcıdan aldılar yalnız onu kırdırmak gerekiyor yoksa orijinal oyunları 50-80-100 hatta 150 ye bile var.Kırdırmak dediğim olayda aldığın yer yapıyor onu gerçi garantisinden çıkıyor ama içine 5 tl ye istediğin oyunu yükletiyosun.İlk aldığında zaten içinde 70 oyunla veriyor sana tabi kırdırtılmış haliyle.Bide belleği yüksek olandan almaya çalış.Normal fiyatı 1000 tl miş bizim aldığımızın ama belleği yükseltmişler o yüzden 1200 olmuş
1200 gibi bir rakamdı sanırsam ben yoktum yanlarında alırken ama öyle kalmış aklımda.Kadıköyden bir bilgisayarcıdan aldılar yalnız onu kırdırmak gerekiyor yoksa orijinal oyunları 50-80-100 hatta 150 ye bile var.Kırdırmak dediğim olayda aldığın yer yapıyor onu gerçi garantisinden çıkıyor ama içine 5 tl ye istediğin oyunu yükletiyosun.İlk aldığında zaten içinde 70 oyunla veriyor sana tabi kırdırtılmış haliyle.Bide belleği yüksek olandan almaya çalış.Normal fiyatı 1000 tl miş bizim aldığımızın ama belleği yükseltmişler o yüzden 1200 olmuş
baba olmak kolay mı.biraz böyle yaşamak zorunda..kusura bakmasın ..öyle yok ..hahahaaa deli kadın niye aldırmıyosun ki
teyzenize sorun nerden almış memnunmuharibu sen oğlana x box mı ne almıştın ya..benim emir de istiyor..teyzesinde varmış. ondan duydu. sen nerden aldın kaça aldın
benimkininde bundan farksızdı en son iyice arızalandıda değiştirmek zorunda kaldı.Benim eşim bana alır sağolsun herşeyin iyisini ama kendine kıyamaz
benim kocamın telefonu bundan..tabi bunu netten buldum..kocamın telefonunda yazılar ve rakamlar silinmiş durumda. ama yeni telefon aldırmıyorum..yasak..
baba olmak kolay mı.biraz böyle yaşamak zorunda..kusura bakmasın ..öyle yok ..
eski telefon kullanan insanlar çok hoşuma gider zelişcim..doğal insan olduklarını düşünürüm..
kocama da almıyorum ki gözümde doğal görünsün.ahahahahah
teyzenize sorun nerden almış memnunmu
benimkininde bundan farksızdı en son iyice arızalandıda değiştirmek zorunda kaldı.Benim eşim bana alır sağolsun herşeyin iyisini ama kendine kıyamaz
Kendi birikmişleriyle alacaktı güya kumbarasındada 400-500 civarı parası vardı yani üstünü biz tamamlarız dedik ama babası kıyamadı yine bakmaya diye gittiler bi baktım almışlar.Benim evde 2 çocuk var zelişcim.Gerçi içinde fitness ,dans,aerobik de var arada bende oynuyorum.Birde asumanın sunduğu wipe out oyunu var oda çok zevkli bayada kalori verdirtiyor aslında su gibi oluyosun karşısında.Zevkli yapılan spor gibi.Senin hareketlerini algılayıp ekranda ona göre hareket ediyor dolayısıyla atlıyosun zıplıyosun,eğiliyosun aniden falan.Benim oğlana spor oluyo diye hoşuma gidiyor.Onu oynadığı zaman saç uçlarına kadar terliyor sıpa sonra hop duşao ne öyle çook pahalı hoş ne olduğunu bilmiyorum ama oyun konsolu galiba dimi bu ne kız böyleee
canımmmm kızmam, kızmam, kıyafetten o zati. Kilom 68 canım benim, bu hafta aldı başını gidiyor tatlılar, inadına inadına üstüme geliyorlarKızzzz az önce resimlerini gördüm nette
kaç kilo oldun sennnn
bence diyete başlamalısın
kızma sakınnn tamam mı
güle güle kullanın canım.bilmiyorum bence 2 bin telefon için çok ama eşimin hakikaten telefonu çok eskiydi samsun un kızaklı kapaklılarından düşün senelerce kullnadı suyu çıktı tabiri caizse o yüzden bunuda sanırsam uzun bir süre kullanır artık.
süpersin Dilek durmak yok yola devam
hoşgeldin canım.
merhaba kızlar..
arızadan dolayı gelemedim.
dün 10 kasım ile ilgili şiir ve soruları vardı.
matematikten toplama çıkarma ve çarpma işlemleri vardı şöyle
( 49-40 ) * ( 10+5 ) gibi.
baktım da baaya güzel bi şey .Kendi birikmişleriyle alacaktı güya kumbarasındada 400-500 civarı parası vardı yani üstünü biz tamamlarız dedik ama babası kıyamadı yine bakmaya diye gittiler bi baktım almışlar.Benim evde 2 çocuk var zelişcim.Gerçi içinde fitness ,dans,aerobik de var arada bende oynuyorum.Birde asumanın sunduğu wipe out oyunu var oda çok zevkli bayada kalori verdirtiyor aslında su gibi oluyosun karşısında.Zevkli yapılan spor gibi.Senin hareketlerini algılayıp ekranda ona göre hareket ediyor dolayısıyla atlıyosun zıplıyosun,eğiliyosun aniden falan.Benim oğlana spor oluyo diye hoşuma gidiyor.Onu oynadığı zaman saç uçlarına kadar terliyor sıpa sonra hop duşa
canımmmm kızmam, kızmam, kıyafetten o zati. Kilom 68 canım benim, bu hafta aldı başını gidiyor tatlılar, inadına inadına üstüme geliyorlar
güle güle kullanın canım.
hoşgeldin canım.
Kız bunlar ne böyle, bayağı bir karışık, sizin öğretmen jet hızıyla mı gidiyor ne?
hoş geldin canım .
merhaba kızlar..
arızadan dolayı gelemedim.
dün 10 kasım ile ilgili şiir ve soruları vardı.
matematikten toplama çıkarma ve çarpma işlemleri vardı şöyle
( 49-40 ) * ( 10+5 ) gibi.
durmak yok demi fadimem ..yola devamcanımmmm kızmam, kızmam, kıyafetten o zati. Kilom 68 canım benim, bu hafta aldı başını gidiyor tatlılar, inadına inadına üstüme geliyorlar
hoşgeldin canım.
Kız bunlar ne böyle, bayağı bir karışık, sizin öğretmen jet hızıyla mı gidiyor ne?
he yaaa hiç sorma, sabah hiç ekmek yemedim misal, dün çok aşure yedim diye, bugün de doğum günü çıktıdurmak yok demi fadimem ..yola devam
Kendi birikmişleriyle alacaktı güya kumbarasındada 400-500 civarı parası vardı yani üstünü biz tamamlarız dedik ama babası kıyamadı yine bakmaya diye gittiler bi baktım almışlar.Benim evde 2 çocuk var zelişcim.Gerçi içinde fitness ,dans,aerobik de var arada bende oynuyorum.Birde asumanın sunduğu wipe out oyunu var oda çok zevkli bayada kalori verdirtiyor aslında su gibi oluyosun karşısında.Zevkli yapılan spor gibi.Senin hareketlerini algılayıp ekranda ona göre hareket ediyor dolayısıyla atlıyosun zıplıyosun,eğiliyosun aniden falan.Benim oğlana spor oluyo diye hoşuma gidiyor.Onu oynadığı zaman saç uçlarına kadar terliyor sıpa sonra hop duşa
canımmmm kızmam, kızmam, kıyafetten o zati. Kilom 68 canım benim, bu hafta aldı başını gidiyor tatlılar, inadına inadına üstüme geliyorlar
hoşgeldin canım.
ay ne bilim ben..ha birde şey vardı geçenlerde çeteleme diye bahsediyordunuz dimi.fotokopinin diğer yüzünde futbol takımıyla ilgili soru yapılmış.sayı olarak boşlukları biz doldurduk.fb den 10 kişi gibi..altta futbol takımlarından kaçar kişi olduklarını yazdık..birde çeteleme vardı onu anlamadım.canımmmm kızmam, kızmam, kıyafetten o zati. Kilom 68 canım benim, bu hafta aldı başını gidiyor tatlılar, inadına inadına üstüme geliyorlar
hoşgeldin canım.
hoşbuldum canım. bizim de 20 tane idi böyle soru..hoş geldin canım .
bizim de böyle sorularımız vardı. ama çok çok değildi fatmacım..20 sorunun arasında 3-4 tanesi böyleydi.