İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

fadime kız benim koca kimseye aldırmaz ki..erkenden yatar..
ama annemi yatak odama alamam kız..
kadının aklına bi dünya şey gelebilir.
fan fin fon yapılan yerde kadının ne işi var..
ben salonda annemle yatarım..kocam şimdilik yatağın tadını çıkarsın..bir kaç gün
kocamdan önce ben uyursam sorun yok..o yatmadan benim uyumam lazım ki o horlamaya başlayınca duymayayım.
aynen bende genelde eşimden önce yatarım öyle rahat oluyor.

az önce annemi aradım fadimem..yemek yapıyormuş..çocuklara kahvaltı yaptırmışlar.
ben evden çıkmadan yaptırmıştım iki oğlana da ..yine yemişler maşallah.
ne mutlulardır benim oğlanlar.
böyle arada geldiler mi çok iyi oluyor ki..
ay 15 tatilde belki ben yıllık izin alırsam kardeşime giderim..
1 haftacık..
ne güzel olur 15 tatilde kuzularınla doya doya geçirmiş olursun.Ben 15 tatillerdeki izinlerimide seviyorum.Eşim çalışsın mesela ben izinde olayım rahat rahat arkadaşlarla görüşeyim.Oğlumun sınıf arkadaşlarının annneleriye sinema falan yapıyoruz güzel oluyor.

ne güzel olur 15 tatilde kuzularınla doya doya geçirmiş olursun.Ben 15 tatillerdeki izinlerimide seviyorum.Eşim çalışsın mesela ben izinde olayım rahat rahat arkadaşlarla görüşeyim.Oğlumun sınıf arkadaşlarının annneleriye sinema falan yapıyoruz güzel oluyor.
ooo senin harika geçiyormuş..ben oğlumun sınıf arkadaşlarının annelerini tanımıyorum ..ama olsun.evde olayım ..o da yeter

doğumdan önce ve sonra izin hakkın var . bir de doğumdan sonra 6 ay daha ücretsiz izin hakkın oluyor..
ondan sonra artık ne yapabilirsin bilemiyorum ama çok sıkıntılı düşünme..bulunur bir yolu..

Evet canım hepsini toplayınca 10 ay filan oluyor işte bakalım ne gösterecek zaman, üzerinde kafa yormuyorumda işte yine de düşünüyor insan...

aynen benim yeni bitmişti mesela çamaşır makinası , koltuk takımıyla tv almıştım bitti diye sevinirken pat buzdolabı ve yatak çıktı.Bide eşime telefon aldık,çok eskimişti onunki bu akıllılardan değildi şimdi akıllısını aldık benim liste bir hayli kabardı yine.9 ay borç var.Zelişşşşş senin doğum zamanı benimde borç bitiyor kısmetse:-):-)

Telefon ne aldınız canım bende önümüzdeki ay almayı planlıyordum kendime yeni yıl hediyesi olarak ama şimdi alırmıyım pek bilmiyorum açıkçası...

Borç olmadan da olmuyor ki canım böyle böyle evi yenilemiş oluyorsun işte bana bak hiç bişey alamıyorum düşündükçe canım sıkılıyor...

ooo senin harika geçiyormuş..ben oğlumun sınıf arkadaşlarının annelerini tanımıyorum ..ama olsun.evde olayım ..o da yeter

Dilek kız senin iznin kaldımı 15 tatile...

Eğer hamileliğim yolunda giderse ben bu sene izne çıkmam heralde kızlar bütün izinlerimi sonraya saklarım diye düşünüyorum...

Evet canım hepsini toplayınca 10 ay filan oluyor işte bakalım ne gösterecek zaman, üzerinde kafa yormuyorumda işte yine de düşünüyor insan...

Telefon ne aldınız canım bende önümüzdeki ay almayı planlıyordum kendime yeni yıl hediyesi olarak ama şimdi alırmıyım pek bilmiyorum açıkçası...

Borç olmadan da olmuyor ki canım böyle böyle evi yenilemiş oluyorsun işte bana bak hiç bişey alamıyorum düşündükçe canım sıkılıyor...

Eğer hamileliğim yolunda giderse ben bu sene izne çıkmam heralde kızlar bütün izinlerimi sonraya saklarım diye düşünüyorum...
8 gün iznim kaldı içeride. 2015 yılı girince 20 gün daha eklenecek..ondan kullanırım zeliş nasip olursa 12 gün.yine geriye kalır 16 gün..nasip olursa yaza da kullanırım 12 gün. yine devreder az az ..burda hep böyle yapıyorlar memurlar..

3 parmak derken, 3 parmak boyu kadar mı?
3 parmak eni kadar:)

Allah gönlünüze göre versin cnm,sen zaten bütün gün çocuklarla olunca ve yetmeye çalışınca bir doygunluk gelmiştir tabi ama evlat başka sizde hazır olduğunuzda nasip etsin :)
Amin canım:) aynen öyle hiç çocuğum olsun diye bir düşüncem yok

S5 aldık ben s4 kullanıyorum zaten aynı olsun dedik bildiğimiz telefon

Bencede izinlerini bebişle kullan en güzeli.İnşallah kullanmana gerek kalmazda sonraya ayırırsın cnm.

8 gün iznim kaldı içeride. 2015 yılı girince 20 gün daha eklenecek..ondan kullanırım zeliş nasip olursa 12 gün.yine geriye kalır 16 gün..nasip olursa yaza da kullanırım 12 gün. yine devreder az az ..burda hep böyle yapıyorlar memurlar..
memurların izin olayı güzel ya devretmesi.Ben ablamdan biliyodum bu senenin iznine dokunmadan geçen yıllardan 20 gün izni oluyodu yetiyodu ona seneye de kalan izni devroluyodu

ben dün sattım burdan..2. el satış var kadınlar kulübünde..bugun postaya verdim hatta..gönderdim bayana..
heeee güle güle harca paracıklarını, maşallah.

maşallah kızına..kötü değil ama notlar..sen de çok sinirlenme artık..söylenme..sana kızıyor bu kez de..ne diye azar işitesin kızından ..hiç deme bi şey ..notları iyi güzel..:cool::cool:
evet canım, öyle yapmak lazım.

hahaha..ay fadimem ya..sen benle yazışa yazışa bana benzemişsin..boyu kadar olursa şişe dolar ya laa.:KK53::KK53:
öyle mi olmuş:KK53::KK53::KK53:

Ben bu mesajını görmemişim hiç

evet iyi gelmiş kıznın notları canım benim çok üstüne gitmeyin dileğin dediği gibi ters tepiyor sonra

evet şükür Allahtan işlerimiz var kızlar inşallah sorunsuz geçerde işten ayrılmak zorunda kalmam

bu arada kızlar bu hamilelik durumunu işverene bildirmek için bir zaman varmı??
Evet canım hiç seslenmesek çok hoşuna gidiyor zaten. Neyse bakalım, inşallah hep böyle olur.

şu an daha çok yeni..bence söyleme hemen..
sonra sonra söylersin bence..zaten bi arkadaşına söylersen patronun kulağına gider..iş verene kendin söylemeden önce arkadaşlarına söylersin zamanı gelince
Bence de canım, ne kadar geç o kadar iyi.

ohhh maşallah canım.
3 parmak eni kadar:)

Amin canım:) aynen öyle hiç çocuğum olsun diye bir düşüncem yok
Sağolasın canım, not aldım, deneyeceğim bir ara kızımla birlikte.

Bencede izinlerini bebişle kullan en güzeli.İnşallah kullanmana gerek kalmazda sonraya ayırırsın cnm.
haribu sen oğlana x box mı ne almıştın ya..benim emir de istiyor..teyzesinde varmış. ondan duydu. sen nerden aldın kaça aldın

heeee güle güle harca paracıklarını, maşallah.

evet canım, öyle yapmak lazım.

öyle mi olmuş:KK53::KK53::KK53:

Evet canım hiç seslenmesek çok hoşuna gidiyor zaten. Neyse bakalım, inşallah hep böyle olur.

Bence de canım, ne kadar geç o kadar iyi.

ohhh maşallah canım.
Sağolasın canım, not aldım, deneyeceğim bir ara kızımla birlikte.

Kızzzz az önce resimlerini gördüm nette
kaç kilo oldun sennnn
bence diyete başlamalısın
kızma sakınnn tamam mı

sizin izinler devrolmuyor mu peki
1 önceki sene bu yıla devir oluyor. ama 2 yıl önceki izin devir olmuyor . yanıyor. yani 2013 den izin kalmaması lazım çalışan bir memur için..2015 yılı girdiğinde 2013 den kalan izin yanıyor.

aaa hayırlı olsun canım güle güle kullansınnn

bende note 4 yada ıphone 6 plus düşünüyordum

ama şimdi cidden düşünüyorum gerek var mı diye...
bilmiyorum bence 2 bin telefon için çok ama eşimin hakikaten telefonu çok eskiydi samsun un kızaklı kapaklılarından düşün senelerce kullnadı suyu çıktı tabiri caizse o yüzden bunuda sanırsam uzun bir süre kullanır artık.

1 önceki sene bu yıla devir oluyor. ama 2 yıl önceki izin devir olmuyor . yanıyor. yani 2013 den izin kalmaması lazım çalışan bir memur için..2015 yılı girdiğinde 2013 den kalan izin yanıyor.

Hımmm bilmiyordum ama bizde 5 senede olsa 10 senede olsa devir olur eğer kullanmadıysan ama geçen yaz işler azdı mesela herkesle konuştu patron ayarlayın kendinizi kullanın izinlerinizi diye

ha birde eğer istersen parasını da veriyorlar imalat çalışanları için iyi oluyor bu bazıları kullanmayıp para alıyor

X