yok cnm okul zamanı oynamıyor sadece haftasonu bir arkadaşı gelmişse açıyor.Onun dışında açmıyor diretmiyorda allahtanbaktım da baaya güzel bi şey .
yani senin oğlan hep oynuyor mu.
ben de dün akşam gördüm kitaptan yapıyordu..sordum oğlana çeteleme mi bu ?ay ne bilim ben..ha birde şey vardı geçenlerde çeteleme diye bahsediyordunuz dimi.fotokopinin diğer yüzünde futbol takımıyla ilgili soru yapılmış.sayı olarak boşlukları biz doldurduk.fb den 10 kişi gibi..altta futbol takımlarından kaçar kişi olduklarını yazdık..birde çeteleme vardı onu anlamadım.
zeliş deyince ben de baktım resme de..hakkatten karnın goccaman olmuş fadimem . 9 aylık gibisin. moralini bozmak gibi olsun da akşam eve gidince yemehe yaaa hiç sorma, sabah hiç ekmek yemedim misal, dün çok aşure yedim diye, bugün de doğum günü çıktı
zeliş deyince ben de baktım resme de..hakkatten karnın goccaman olmuş fadimem . 9 aylık gibisin. moralini bozmak gibi olsun da akşam eve gidince yeme
yoksa çook yorulur demi haribucumyok cnm okul zamanı oynamıyor sadece haftasonu bir arkadaşı gelmişse açıyor.Onun dışında açmıyor diretmiyorda allahtan
tv altına konan ince uzun merceği var senin hareketlerini algılaması için birde ufak bir kasası var iki tanede konsolu var elle playstation oynamak için.İki kişide oynanan oyunları var çünkü.akşam resmini çekeyim evde ben sana yarın buraya eklerimanladım canım..nasıl bir oyundur bilemiyorum ama değer mi sence..bi bakayım netten ben..görsellerden resmini bulurum belkim
tamam canım..olur ..çok memnun olurum gerçekten.tv altına konan ince uzun merceği var senin hareketlerini algılaması için birde ufak bir kasası var iki tanede konsolu var elle playstation oynamak için.İki kişide oynanan oyunları var çünkü.akşam resmini çekeyim evde ben sana yarın buraya eklerim
iyi bişeymiş canım da, alttaki komşuya rahatsızlık vermiyor mu peki, zıplama falan diyorsunya?yok cnm okul zamanı oynamıyor sadece haftasonu bir arkadaşı gelmişse açıyor.Onun dışında açmıyor diretmiyorda allahtan
neeeee 9 aylık mı, kızzz çıldırtcan mı sen benizeliş deyince ben de baktım resme de..hakkatten karnın goccaman olmuş fadimem . 9 aylık gibisin. moralini bozmak gibi olsun da akşam eve gidince yeme
hem yorulur hemde okul zamanı sarmasın öyle şeylere çok.Ama şükür zorlamadı beni.Tablete daha çok sarıyor,hastalık gibi.yoksa çook yorulur demi haribucum
ayyy çok güldüm ya hala gülüyorum siz çok yaşayın emiiiiiyi bişeymiş canım da, alttaki komşuya rahatsızlık vermiyor mu peki, zıplama falan diyorsunya?
neeeee 9 aylık mı, kızzz çıldırtcan mı sen beni
ben bu sözün üstüne ne yerim artık?
ben hala ağlıyom ama yaaaaaayyy çok güldüm ya hala gülüyorum siz çok yaşayın emiiii
hoşgeldin cnm,ay bak sen söyleyince aklıma geldi bizimde şiir yazmamız lazım arkadaşlıkla ilgili cumaya kadar,bir bakayım netten
merhaba kızlar..
arızadan dolayı gelemedim.
dün 10 kasım ile ilgili şiir ve soruları vardı.
matematikten toplama çıkarma ve çarpma işlemleri vardı şöyle
( 49-40 ) * ( 10+5 ) gibi.
gül sen gül, sen de bendensin şekerim, boydan kurtarıyon işteayyy çok güldüm ya hala gülüyorum siz çok yaşayın emiiii
ağlama kızben hala ağlıyom ama yaaaaa
amannn fadime ne ağlıyon cnm ya ye gitsin boşver ben hiç takmam kilomu zaten hoş taksam böyle olmam ama sonuçta seviyorum yemeyi yani napim ömrüm boyunca dikkat edemem yani.Hiçde pişman olmuyorum.Tamam bemim boyum var ama 73 kiloyum azda değil hani.Ben göbişten şikayetçiyim biraz ama napim sağlık olsun.ben hala ağlıyom ama yaaaaa
kıyamam kız ağlama Allah başka dert vermesin .ben hala ağlıyom ama yaaaaa
zayıf gösteren kıyafetini giysen bilem içindeki nolcak..iyi bişeymiş canım da, alttaki komşuya rahatsızlık vermiyor mu peki, zıplama falan diyorsunya?
neeeee 9 aylık mı, kızzz çıldırtcan mı sen beni
ben bu sözün üstüne ne yerim artık?
yarın en zayıf halimi gösteren kıyafetimi giyinip gelim de bi foto çekilim bakim, görün siz?
aninemmmm..hey meaşallah..amannn fadime ne ağlıyon cnm ya ye gitsin boşver ben hiç takmam kilomu zaten hoş taksam böyle olmam ama sonuçta seviyorum yemeyi yani napim ömrüm boyunca dikkat edemem yani.Hiçde pişman olmuyorum.Tamam bemim boyum var ama 73 kiloyum azda değil hani.Ben göbişten şikayetçiyim biraz ama napim sağlık olsun.
Kızlar ben tam 90 kiloda doğum yaptım,duyurulur
Bak minik kuşum..minik tosbaam mı demeliydim bilemiyorum..harbiden öyle miyim kız, of Dilek of, ekmek -pasta-börek yemiyom artık, tüstüm işte.