Ekmeksiz hayat düşünemiyorum yarbbim doymam ki benharbiden öyle miyim kız, of Dilek of, ekmek -pasta-börek yemiyom artık, tüstüm işte.
ay akşam akşam odamda tek başıma bir güldürdünüz ki beni millet ne oluyor diyecekBak minik kuşum..minik tosbaam mı demeliydim bilemiyorum..
sen her halinle hoşsun..şaka yapıyorum ben sene..bakma sen bana..
yok yok alınmadım canım benim, ben sizin kalbinizi biliyom bir kere, haklısın da ama sonuçta aldım başımı gidiyom.Bak minik kuşum..minik tosbaam mı demeliydim bilemiyorum..
sen her halinle hoşsun..şaka yapıyorum ben sene..bakma sen bana..
zeliş deyince ben de baktım resme de..hakkatten karnın goccaman olmuş fadimem . 9 aylık gibisin. moralini bozmak gibi olsun da akşam eve gidince yeme
ben ekmek aramam da işte kaçırıyorum çok, evde sebzeyi seven yok, haliyle böyle oluyor.Ekmeksiz hayat düşünemiyorum yarbbim doymam ki ben
iyi bişeymiş canım da, alttaki komşuya rahatsızlık vermiyor mu peki, zıplama falan diyorsunya?
neeeee 9 aylık mı, kızzz çıldırtcan mı sen beni
ben bu sözün üstüne ne yerim artık?
yarın en zayıf halimi gösteren kıyafetimi giyinip gelim de bi foto çekilim bakim, görün siz?
alttaki komşun sağolsun ses çıkarmaz pek ama zaten oğlan normalde haftaiçi tüm gün annemde gelince der ve hemen yatak.O yüzden aradada müsama göstersin o kadar yawiyi bişeymiş canım da, alttaki komşuya rahatsızlık vermiyor mu peki, zıplama falan diyorsunya?
neeeee 9 aylık mı, kızzz çıldırtcan mı sen beni
ben bu sözün üstüne ne yerim artık?
yarın en zayıf halimi gösteren kıyafetimi giyinip gelim de bi foto çekilim bakim, görün siz?
tüstüm işte tüstüm dermişim, sen deyince bişey olmadı da, Dilek in ki biraz koydu canım. Koyması da lazım ama belki kendime gelirim değil mi?Çok mu yüklendik kadına yahuuuu
heeee o zaman rahat rahat tepinin, ben birgün spor yapıyodum, alttaki komşu geldi, çocuklara babanız yok mu evde diyo, gürültü yapmayın diyon. Neyseki babamız yoktu da, ben de çıkmadım kapıya, adam çocuklardan bildi, ogün bugündür evde pek zıplayamam benalttaki komşun sağolsun ses çıkarmaz pek ama zaten oğlan normalde haftaiçi tüm gün annemde gelince der ve hemen yatak.O yüzden aradada müsama göstersin o kadar yaw
tmm canım bakarım, kız 59 kg. iken ki fotoları koyayım mı? he he he.süpersinnn evet yarın foto bekliyoz o zaman
ya siz hangi fotoyu gördünüz bu arada anlamadım benede söyleyin bi zahmet kaçırmışımsüpersinnn evet yarın foto bekliyoz o zaman
ya siz hangi fotoyu gördünüz bu arada anlamadım benede söyleyin bi zahmet kaçırmışım
Hahahahaaaaa bende çook güldüm valla halimize bende az dikkat edicem şimdiden göbekliyim allahım daha karnımdaki elma çekirdeği kadar düşünün 9 ay sonra nolurum böyle gidersemmm
canım benim ya..kıyamamtüstüm işte tüstüm dermişim, sen deyince bişey olmadı da, Dilek in ki biraz koydu canım. Koyması da lazım ama belki kendime gelirim değil mi?
gizledim canım zaman tünelinde, açayım dur 5 dakikalığına senin için?ya siz hangi fotoyu gördünüz bu arada anlamadım benede söyleyin bi zahmet kaçırmışım
YANLIŞ MI ANLADIM
elanorcum senin haberin yok mu..YANLIŞ MI ANLADIM
YOK KIZ VALLA ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÇOK SEVİNDİM VERGİ AYINDAYIM GİREMİYORUM FAZLA GİRSEMDE SONA BAKIYORUM NE ZMAN ALDI HABERİNİ AYYYY ÇOK SEVİNDİM HEYECANLANDIMelanorcum senin haberin yok mu..
KUTLARIM SENİ BEBEĞİM ÇOK SEVİNDİM VALLA YENİ GÖRDÜM YANeyiiiii hamile olduğumu mu
kızzzz sağır sultan duyduuuuu 2 gündür bangır bangır yazıyorum dört bir yandannnn
eee sen de buralardasın görmedim deme gebertirim
hesapta beraber çıktık yolaa