İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bak minik kuşum..minik tosbaam mı demeliydim bilemiyorum..
sen her halinle hoşsun..şaka yapıyorum ben sene..bakma sen bana..
yok yok alınmadım canım benim, ben sizin kalbinizi biliyom bir kere, haklısın da ama sonuçta aldım başımı gidiyom.

süpersinnn evet yarın foto bekliyoz o zaman

alttaki komşun sağolsun ses çıkarmaz pek ama zaten oğlan normalde haftaiçi tüm gün annemde gelince der ve hemen yatak.O yüzden aradada müsama göstersin o kadar yaw

alttaki komşun sağolsun ses çıkarmaz pek ama zaten oğlan normalde haftaiçi tüm gün annemde gelince der ve hemen yatak.O yüzden aradada müsama göstersin o kadar yaw
heeee o zaman rahat rahat tepinin, ben birgün spor yapıyodum, alttaki komşu geldi, çocuklara babanız yok mu evde diyo, gürültü yapmayın diyon. Neyseki babamız yoktu da, ben de çıkmadım kapıya, adam çocuklardan bildi, ogün bugündür evde pek zıplayamam ben

Hahahahaaaaa bende çook güldüm valla halimize bende az dikkat edicem şimdiden göbekliyim allahım daha karnımdaki elma çekirdeği kadar düşünün 9 ay sonra nolurum böyle gidersemmm

tüstüm işte tüstüm dermişim, sen deyince bişey olmadı da, Dilek in ki biraz koydu canım. Koyması da lazım ama belki kendime gelirim değil mi?
canım benim ya..kıyamam
ben belki tokat etkisi yapar diye öyle yaptım..
seni seviyorum fadimem..insan sevdiğini yerden yere vururmuş ama demi..

Neyiiiii hamile olduğumu mu

kızzzz sağır sultan duyduuuuu 2 gündür bangır bangır yazıyorum dört bir yandannnn

eee sen de buralardasın görmedim deme gebertirim

hesapta beraber çıktık yolaa
KUTLARIM SENİ BEBEĞİM ÇOK SEVİNDİM VALLA YENİ GÖRDÜM YA
İNSAN Bİ ARAR YANİ AŞK OLSUN
AYYYYYYYYYYY SÜPER Bİ HABER ANLAT AZ NE ZAMAN ÖGRENDİM EŞİN NE DEDİ OĞLUŞ NE DEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…