aynen bende genelde eşimden önce yatarım öyle rahat oluyor.fadime kız benim koca kimseye aldırmaz ki..erkenden yatar..
ama annemi yatak odama alamam kız..
kadının aklına bi dünya şey gelebilir.
fan fin fon yapılan yerde kadının ne işi var..
ben salonda annemle yatarım..kocam şimdilik yatağın tadını çıkarsın..bir kaç gün
kocamdan önce ben uyursam sorun yok..o yatmadan benim uyumam lazım ki o horlamaya başlayınca duymayayım.
ne güzel olur 15 tatilde kuzularınla doya doya geçirmiş olursun.Ben 15 tatillerdeki izinlerimide seviyorum.Eşim çalışsın mesela ben izinde olayım rahat rahat arkadaşlarla görüşeyim.Oğlumun sınıf arkadaşlarının annneleriye sinema falan yapıyoruz güzel oluyor.az önce annemi aradım fadimem..yemek yapıyormuş..çocuklara kahvaltı yaptırmışlar.
ben evden çıkmadan yaptırmıştım iki oğlana da ..yine yemişler maşallah.
ne mutlulardır benim oğlanlar.
böyle arada geldiler mi çok iyi oluyor ki..
ay 15 tatilde belki ben yıllık izin alırsam kardeşime giderim..
1 haftacık..
ooo senin harika geçiyormuş..ben oğlumun sınıf arkadaşlarının annelerini tanımıyorum ..ama olsun.evde olayım ..o da yeterne güzel olur 15 tatilde kuzularınla doya doya geçirmiş olursun.Ben 15 tatillerdeki izinlerimide seviyorum.Eşim çalışsın mesela ben izinde olayım rahat rahat arkadaşlarla görüşeyim.Oğlumun sınıf arkadaşlarının annneleriye sinema falan yapıyoruz güzel oluyor.
doğumdan önce ve sonra izin hakkın var . bir de doğumdan sonra 6 ay daha ücretsiz izin hakkın oluyor..
ondan sonra artık ne yapabilirsin bilemiyorum ama çok sıkıntılı düşünme..bulunur bir yolu..
aynen benim yeni bitmişti mesela çamaşır makinası , koltuk takımıyla tv almıştım bitti diye sevinirken pat buzdolabı ve yatak çıktı.Bide eşime telefon aldık,çok eskimişti onunki bu akıllılardan değildi şimdi akıllısını aldık benim liste bir hayli kabardı yine.9 ay borç var.Zelişşşşş senin doğum zamanı benimde borç bitiyor kısmetse
ooo senin harika geçiyormuş..ben oğlumun sınıf arkadaşlarının annelerini tanımıyorum ..ama olsun.evde olayım ..o da yeter
8 gün iznim kaldı içeride. 2015 yılı girince 20 gün daha eklenecek..ondan kullanırım zeliş nasip olursa 12 gün.yine geriye kalır 16 gün..nasip olursa yaza da kullanırım 12 gün. yine devreder az az ..burda hep böyle yapıyorlar memurlar..Evet canım hepsini toplayınca 10 ay filan oluyor işte bakalım ne gösterecek zaman, üzerinde kafa yormuyorumda işte yine de düşünüyor insan...
Telefon ne aldınız canım bende önümüzdeki ay almayı planlıyordum kendime yeni yıl hediyesi olarak ama şimdi alırmıyım pek bilmiyorum açıkçası...
Borç olmadan da olmuyor ki canım böyle böyle evi yenilemiş oluyorsun işte bana bak hiç bişey alamıyorum düşündükçe canım sıkılıyor...
Dilek kız senin iznin kaldımı 15 tatile...
Eğer hamileliğim yolunda giderse ben bu sene izne çıkmam heralde kızlar bütün izinlerimi sonraya saklarım diye düşünüyorum...
3 parmak eni kadar:)3 parmak derken, 3 parmak boyu kadar mı?
Amin canım:) aynen öyle hiç çocuğum olsun diye bir düşüncem yokAllah gönlünüze göre versin cnm,sen zaten bütün gün çocuklarla olunca ve yetmeye çalışınca bir doygunluk gelmiştir tabi ama evlat başka sizde hazır olduğunuzda nasip etsin :)
S5 aldık ben s4 kullanıyorum zaten aynı olsun dedik bildiğimiz telefonEvet canım hepsini toplayınca 10 ay filan oluyor işte bakalım ne gösterecek zaman, üzerinde kafa yormuyorumda işte yine de düşünüyor insan...
Telefon ne aldınız canım bende önümüzdeki ay almayı planlıyordum kendime yeni yıl hediyesi olarak ama şimdi alırmıyım pek bilmiyorum açıkçası...
Borç olmadan da olmuyor ki canım böyle böyle evi yenilemiş oluyorsun işte bana bak hiç bişey alamıyorum düşündükçe canım sıkılıyor...
Eğer hamileliğim yolunda giderse ben bu sene izne çıkmam heralde kızlar bütün izinlerimi sonraya saklarım diye düşünüyorum...
Bencede izinlerini bebişle kullan en güzeli.İnşallah kullanmana gerek kalmazda sonraya ayırırsın cnm.Evet canım hepsini toplayınca 10 ay filan oluyor işte bakalım ne gösterecek zaman, üzerinde kafa yormuyorumda işte yine de düşünüyor insan...
memurların izin olayı güzel ya devretmesi.Ben ablamdan biliyodum bu senenin iznine dokunmadan geçen yıllardan 20 gün izni oluyodu yetiyodu ona seneye de kalan izni devroluyodu8 gün iznim kaldı içeride. 2015 yılı girince 20 gün daha eklenecek..ondan kullanırım zeliş nasip olursa 12 gün.yine geriye kalır 16 gün..nasip olursa yaza da kullanırım 12 gün. yine devreder az az ..burda hep böyle yapıyorlar memurlar..
heeee güle güle harca paracıklarını, maşallah.ben dün sattım burdan..2. el satış var kadınlar kulübünde..bugun postaya verdim hatta..gönderdim bayana..
evet canım, öyle yapmak lazım.maşallah kızına..kötü değil ama notlar..sen de çok sinirlenme artık..söylenme..sana kızıyor bu kez de..ne diye azar işitesin kızından ..hiç deme bi şey ..notları iyi güzel..
öyle mi olmuşhahaha..ay fadimem ya..sen benle yazışa yazışa bana benzemişsin..boyu kadar olursa şişe dolar ya laa.
Evet canım hiç seslenmesek çok hoşuna gidiyor zaten. Neyse bakalım, inşallah hep böyle olur.Ben bu mesajını görmemişim hiç
evet iyi gelmiş kıznın notları canım benim çok üstüne gitmeyin dileğin dediği gibi ters tepiyor sonra
evet şükür Allahtan işlerimiz var kızlar inşallah sorunsuz geçerde işten ayrılmak zorunda kalmam
bu arada kızlar bu hamilelik durumunu işverene bildirmek için bir zaman varmı??
Bence de canım, ne kadar geç o kadar iyi.şu an daha çok yeni..bence söyleme hemen..
sonra sonra söylersin bence..zaten bi arkadaşına söylersen patronun kulağına gider..iş verene kendin söylemeden önce arkadaşlarına söylersin zamanı gelince
ohhh maşallah canım.ne güzel olur 15 tatilde kuzularınla doya doya geçirmiş olursun.Ben 15 tatillerdeki izinlerimide seviyorum.Eşim çalışsın mesela ben izinde olayım rahat rahat arkadaşlarla görüşeyim.Oğlumun sınıf arkadaşlarının annneleriye sinema falan yapıyoruz güzel oluyor.
Sağolasın canım, not aldım, deneyeceğim bir ara kızımla birlikte.3 parmak eni kadar:)
Amin canım:) aynen öyle hiç çocuğum olsun diye bir düşüncem yok
aaa hayırlı olsun canım güle güle kullansınnnS5 aldık ben s4 kullanıyorum zaten aynı olsun dedik bildiğimiz telefon
Bencede izinlerini bebişle kullan en güzeli.İnşallah kullanmana gerek kalmazda sonraya ayırırsın cnm.
haribu sen oğlana x box mı ne almıştın ya..benim emir de istiyor..teyzesinde varmış. ondan duydu. sen nerden aldın kaça aldınBencede izinlerini bebişle kullan en güzeli.İnşallah kullanmana gerek kalmazda sonraya ayırırsın cnm.
memurların izin olayı güzel ya devretmesi.Ben ablamdan biliyodum bu senenin iznine dokunmadan geçen yıllardan 20 gün izni oluyodu yetiyodu ona seneye de kalan izni devroluyodu
heeee güle güle harca paracıklarını, maşallah.
evet canım, öyle yapmak lazım.
öyle mi olmuş
Evet canım hiç seslenmesek çok hoşuna gidiyor zaten. Neyse bakalım, inşallah hep böyle olur.
Bence de canım, ne kadar geç o kadar iyi.
ohhh maşallah canım.
Sağolasın canım, not aldım, deneyeceğim bir ara kızımla birlikte.
sen bilirsin zeliş ama ..gereksiz masraflardan kaçınmalısın. günah.aaa hayırlı olsun canım güle güle kullansınnn
bende note 4 yada ıphone 6 plus düşünüyordum
ama şimdi cidden düşünüyorum gerek var mı diye...
sen bilirsin zeliş ama ..gereksiz masraflardan kaçınmalısın. günah.
1 önceki sene bu yıla devir oluyor. ama 2 yıl önceki izin devir olmuyor . yanıyor. yani 2013 den izin kalmaması lazım çalışan bir memur için..2015 yılı girdiğinde 2013 den kalan izin yanıyor.sizin izinler devrolmuyor mu peki
bilmiyorum bence 2 bin telefon için çok ama eşimin hakikaten telefonu çok eskiydi samsun un kızaklı kapaklılarından düşün senelerce kullnadı suyu çıktı tabiri caizse o yüzden bunuda sanırsam uzun bir süre kullanır artık.aaa hayırlı olsun canım güle güle kullansınnn
bende note 4 yada ıphone 6 plus düşünüyordum
ama şimdi cidden düşünüyorum gerek var mı diye...
1 önceki sene bu yıla devir oluyor. ama 2 yıl önceki izin devir olmuyor . yanıyor. yani 2013 den izin kalmaması lazım çalışan bir memur için..2015 yılı girdiğinde 2013 den kalan izin yanıyor.