İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

3 parmak derken, 3 parmak boyu kadar mı?

Evet canım 2. hiç yoktu aklımızda o yüzden verdim ne var ne yoksa yabancıya değil hep kardeşime verdim...

Bende bir ara niyetlendim aslında bende de çok var aslında üzerime olsa dahi sıkıldığım için giymediğim kıyafetler ayakkabılar filan... Aslında uğraşıp satmak lazım...

dilek son eklediklerin satıldı mı sitede?

he yabancıya gitmemiş yani, geri al verdiklerini
kıyafetler olmaz tabii de, araba falan dedinya?

sanki ben böyle bir deneyi arka bahçede bilim programında görmüştüm..çok güzel yaptırmışsınız.tebrik ediyorum .

maşallah kızına..kötü değil ama notlar..sen de çok sinirlenme artık..söylenme..sana kızıyor bu kez de..ne diye azar işitesin kızından ..hiç deme bi şey ..notları iyi güzel..

Ben bu mesajını görmemişim hiç

evet iyi gelmiş kıznın notları canım benim çok üstüne gitmeyin dileğin dediği gibi ters tepiyor sonra

evet şükür Allahtan işlerimiz var kızlar inşallah sorunsuz geçerde işten ayrılmak zorunda kalmam

bu arada kızlar bu hamilelik durumunu işverene bildirmek için bir zaman varmı??

şu an daha çok yeni..bence söyleme hemen..
sonra sonra söylersin bence..zaten bi arkadaşına söylersen patronun kulağına gider..iş verene kendin söylemeden önce arkadaşlarına söylersin zamanı gelince

şu an daha çok yeni..bence söyleme hemen..
sonra sonra söylersin bence..zaten bi arkadaşına söylersen patronun kulağına gider..iş verene kendin söylemeden önce arkadaşlarına söylersin zamanı gelince

Haaa bu arada gerçek hayatta kimseye sölemedim ben daha bir eşim biliyor birde küçük kardeşim onada tembihledim söyleme kimseye...

Bu hafat testi yaptırıp tekrar gireyim ultrasona o zaman sölicem

Bekleyelim o zaman dimi ama bir iki ay daha geçsin

yani zaten daha yeni ya ..bilemiyorum ki zeliş..ne bileyim..daha yeni öğrendim dersin eğer neden söylemedin diyen olursa ..
sen bilirsin zamanını..hiç bilemiyorum zelişçim..yani bazen hamile kalınca patronlar insana güzel davranmıyor..sizin patron nasıl bir insandır ki..sana eziyet etmesin.

Yok canım eziyet etmezler hatta yasal hakların neyse odur her konuda böylelerdir. Ama inşallah benim düşündüğüm gibi çalışma zamanlarımı esnetmeme müsaade ederler yoksa hepi topu 4 ay izinden ne olur ki hadi uzatmak istesen bile en fazla 10 ay olabiliyor...

doğumdan önce ve sonra izin hakkın var . bir de doğumdan sonra 6 ay daha ücretsiz izin hakkın oluyor..
ondan sonra artık ne yapabilirsin bilemiyorum ama çok sıkıntılı düşünme..bulunur bir yolu..

aynen benim yeni bitmişti mesela çamaşır makinası , koltuk takımıyla tv almıştım bitti diye sevinirken pat buzdolabı ve yatak çıktı.Bide eşime telefon aldık,çok eskimişti onunki bu akıllılardan değildi şimdi akıllısını aldık benim liste bir hayli kabardı yine.9 ay borç var.Zelişşşşş senin doğum zamanı benimde borç bitiyor kısmetse

afiyet olsun kızartma süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…