3 parmak derken, 3 parmak boyu kadar mı?Pet şişeye 3 parmak sirke koyuyoruz (üzüm sirkesi koyanlar daha çok şişti nedense) balonun içine 1 paket kabartma tozunu koyup ağız kısmını pet şişeye geçiriyoruz. Geçirdikten sonra balonu kaldıeıp içindeki kabartma tozunun dökülmesini sağlıyoruz ve bekliyoruz
kız niye dağıttın, hiç aklında 2.yok muydu? neyse ihtiyacı olanlara gitmiştir, Allah daha iyilerini versin ne diyeyim.
Dediğin gibi çok fazla bişey almaya gerek yok, tecrübelisin zaten.
Ben de diyorum evde giymediğimiz o kadar çok şey var ki, internette satışa çıkarsam mı acaba? Yepyeni mesela kot almıştım 36 beden, bir zamanlar zayıflayıp içine girecem diye, ama nasip olmadı, he bir de onun gömleği var, yesyeni duruyıor, 1-2 kez kız giydi, ona da daraldı.
Dilek sen bir site biliyodun galiba söylesene hangi siteydi o?
bir de ben de bu sallanan beşik var, taaaa 2007 de 300 e mi ne almıştım, öyle duruyor, onu satışa çıkarsam, kardeşim evlenirse diye bekletip duruyodum da, hediye ederim diye,onda da hareket yok.
he yabancıya gitmemiş yani, geri al verdikleriniEvet canım 2. hiç yoktu aklımızda o yüzden verdim ne var ne yoksa yabancıya değil hep kardeşime verdim...
Bende bir ara niyetlendim aslında bende de çok var aslında üzerime olsa dahi sıkıldığım için giymediğim kıyafetler ayakkabılar filan... Aslında uğraşıp satmak lazım...
dilek son eklediklerin satıldı mı sitede?
he yabancıya gitmemiş yani, geri al verdiklerini
kıyafetler olmaz tabii de, araba falan dedinya?
sanki ben böyle bir deneyi arka bahçede bilim programında görmüştüm..çok güzel yaptırmışsınız.tebrik ediyorum .Pet şişeye 3 parmak sirke koyuyoruz (üzüm sirkesi koyanlar daha çok şişti nedense) balonun içine 1 paket kabartma tozunu koyup ağız kısmını pet şişeye geçiriyoruz. Geçirdikten sonra balonu kaldıeıp içindeki kabartma tozunun dökülmesini sağlıyoruz ve bekliyoruz
he yabancıya gitmemiş yani, geri al verdiklerini
kıyafetler olmaz tabii de, araba falan dedinya?
hahah..artık onlar çul olmuştur kız fadime.Kızz sağlam olsa alırdım ama 2 çocuk daha büyüttü o eşyalar hayır gelmez artık
ben dün sattım burdan..2. el satış var kadınlar kulübünde..bugun postaya verdim hatta..gönderdim bayana..
maşallah kızına..kötü değil ama notlar..sen de çok sinirlenme artık..söylenme..sana kızıyor bu kez de..ne diye azar işitesin kızından ..hiç deme bi şey ..notları iyi güzel..ay kız Zeliş, bundan sonra yemek yazışmasak mı ne? canın çekiyor baksana
Allah a şükür olmasın da canım, kimse üzülmesin, Allah tüm herkeslerin evlerini-hesaplarını dengi dengine getirsin inşallah.
Eksik bitmez,ihtiyaç bitmez ama çok şükür ki, bir işimiz var, düzenli gelirimiz var. Allah işi gücü olmayanlara iş-güç versin.
canım zaten 2 oğlan var bizde, biri abim evli, pek anlaşamayız, küçük de bekar annemlerde zatii. Bir kızkardeşim yok ki benim, şöyle anlaşabileceğim bacılarım olsa olma mıydı?
İnşallah canım, notlar iyi geliyor şimdilik, dün arapçadan 71 almış, ingilizceden de 91 almış, bir havalar bir havalar. Oysa ki konular az, 2.yazılılar böyle kolay olmayacak onu bilmiyo, inşallah 2.lere asılır.
Hemen diyor ben size demedim mi, etmedim mi havasında?
hahah..artık onlar çul olmuştur kız fadime.
hahaha..ay fadimem ya..sen benle yazışa yazışa bana benzemişsin..boyu kadar olursa şişe dolar ya laa.3 parmak derken, 3 parmak boyu kadar mı?
ay kız Zeliş, bundan sonra yemek yazışmasak mı ne? canın çekiyor baksana
Allah a şükür olmasın da canım, kimse üzülmesin, Allah tüm herkeslerin evlerini-hesaplarını dengi dengine getirsin inşallah.
Eksik bitmez,ihtiyaç bitmez ama çok şükür ki, bir işimiz var, düzenli gelirimiz var. Allah işi gücü olmayanlara iş-güç versin.
canım zaten 2 oğlan var bizde, biri abim evli, pek anlaşamayız, küçük de bekar annemlerde zatii. Bir kızkardeşim yok ki benim, şöyle anlaşabileceğim bacılarım olsa olma mıydı?
İnşallah canım, notlar iyi geliyor şimdilik, dün arapçadan 71 almış, ingilizceden de 91 almış, bir havalar bir havalar. Oysa ki konular az, 2.yazılılar böyle kolay olmayacak onu bilmiyo, inşallah 2.lere asılır.
Hemen diyor ben size demedim mi, etmedim mi havasında?
şu an daha çok yeni..bence söyleme hemen..Ben bu mesajını görmemişim hiç
evet iyi gelmiş kıznın notları canım benim çok üstüne gitmeyin dileğin dediği gibi ters tepiyor sonra
evet şükür Allahtan işlerimiz var kızlar inşallah sorunsuz geçerde işten ayrılmak zorunda kalmam
bu arada kızlar bu hamilelik durumunu işverene bildirmek için bir zaman varmı??
şu an daha çok yeni..bence söyleme hemen..
sonra sonra söylersin bence..zaten bi arkadaşına söylersen patronun kulağına gider..iş verene kendin söylemeden önce arkadaşlarına söylersin zamanı gelince
yani zaten daha yeni ya ..bilemiyorum ki zeliş..ne bileyim..daha yeni öğrendim dersin eğer neden söylemedin diyen olursa ..Haaa bu arada gerçek hayatta kimseye sölemedim ben daha bir eşim biliyor birde küçük kardeşim onada tembihledim söyleme kimseye...
Bu hafat testi yaptırıp tekrar gireyim ultrasona o zaman sölicem
Bekleyelim o zaman dimi ama bir iki ay daha geçsin
yani zaten daha yeni ya ..bilemiyorum ki zeliş..ne bileyim..daha yeni öğrendim dersin eğer neden söylemedin diyen olursa ..
sen bilirsin zamanını..hiç bilemiyorum zelişçim..yani bazen hamile kalınca patronlar insana güzel davranmıyor..sizin patron nasıl bir insandır ki..sana eziyet etmesin.
aynen benim yeni bitmişti mesela çamaşır makinası , koltuk takımıyla tv almıştım bitti diye sevinirken pat buzdolabı ve yatak çıktı.Bide eşime telefon aldık,çok eskimişti onunki bu akıllılardan değildi şimdi akıllısını aldık benim liste bir hayli kabardı yine.9 ay borç var.Zelişşşşş senin doğum zamanı benimde borç bitiyor kısmetseAyy kızartma da ne güzel olur şimdii ben çok severim ama dediğin gibi kalorili olunca abartmamak lazım...
Açık yok canım şükür kısmetse önümüzdeki ay borçlarım bitecek onun sevinci var biliyorsun ihtiyaçlar bitmez borçların yerini yenileri doldurur...
afiyet olsun kızartma süpermişohhhh afiyet şeker olsun canım. Boşver azıcık besiye çekilsin kuzucukların.
Alabilirsen al tabiii, ne güzel değişiklik iyi gelir. Ahhh benim de gidecek bir kardeşim olsaydı keşke, hepimiz aynı yerdeyiz.
Canım gezme istedi biliyon mu? Hep iş ev, iş-ev insan sıkılıyor yaniii.
ay ilahi Dilek yine güldürdün beni, alemsin vesselam.
Evet horlama konusunda haklısın, ben de eskiden çok yaşardım onu da, artık dıymuyorum, erken yatıyorum çünkü.
afiyet olsun canım.
Bizde de kara şimşek(namı diğer adıyla yeşil mercimek) ve karışık kızartma var, bol kalorili bugün yemeğimiz.
Bütçe de açık var mı canım? Nasıl durumlar?
Allah gönlünüze göre versin cnm,sen zaten bütün gün çocuklarla olunca ve yetmeye çalışınca bir doygunluk gelmiştir tabi ama evlat başka sizde hazır olduğunuzda nasip etsin :)Ahaha evet:)
uzun süre istemiyoruz aslında