İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

vays vays vays, akşam tepiklemeyesin diye bence şimdiden ayak yapıyor eşin
bugün erken yatarsın diyeceğim ama evde adam doluyken o da zor, neyse bakalım, bu akşam at sen onu en iyisi salona ha haha

ah canim benim yapmadım mı sanıyorsun, ama işte lise o kadar kolay değil ki, her dersini anlamıyorum, ingilizce mesela gidip beraber çalıştık zamanında. Ama matematik mümkün değil, fizik kimya var onlar öyle, aman işte ne bileyim, Allah en kısa zamanda akıl fikir versin inşallah.
Kızına da maşallah canım, ödev yapmış, inşallah devamı gelir.
O arada bile hiç duramamışsın sen de, biz kadınların işi hiç bitmez ki, Allah güç kuvvet versin canım, ne diyeyim ki.

az önce annemi aradım fadimem..yemek yapıyormuş..çocuklara kahvaltı yaptırmışlar.
ben evden çıkmadan yaptırmıştım iki oğlana da ..yine yemişler maşallah.
ne mutlulardır benim oğlanlar.
böyle arada geldiler mi çok iyi oluyor ki..
ay 15 tatilde belki ben yıllık izin alırsam kardeşime giderim..
1 haftacık..

vays vays vays, akşam tepiklemeyesin diye bence şimdiden ayak yapıyor eşin
bugün erken yatarsın diyeceğim ama evde adam doluyken o da zor, neyse bakalım, bu akşam at sen onu en iyisi salona ha haha
fadime kız benim koca kimseye aldırmaz ki..erkenden yatar..
ama annemi yatak odama alamam kız..
kadının aklına bi dünya şey gelebilir.
fan fin fon yapılan yerde kadının ne işi var..
ben salonda annemle yatarım..kocam şimdilik yatağın tadını çıkarsın..bir kaç gün
kocamdan önce ben uyursam sorun yok..o yatmadan benim uyumam lazım ki o horlamaya başlayınca duymayayım.

kızlar ,,öğlen vakti yaklaşıyor ..nerdesiniz

Canım ben buralardayım evet öğlen vakti geldi yemekte dolma varmış kabak ve biber yanında makarna, çorba, salata ve yoğurt

biraz işlere gömüldüm

biraz geçen ayın mali tablosunu yapıyorum kendim için :)

ohhhh afiyet şeker olsun canım. Boşver azıcık besiye çekilsin kuzucukların.
Alabilirsen al tabiii, ne güzel değişiklik iyi gelir. Ahhh benim de gidecek bir kardeşim olsaydı keşke, hepimiz aynı yerdeyiz.
Canım gezme istedi biliyon mu? Hep iş ev, iş-ev insan sıkılıyor yaniii.

ay ilahi Dilek yine güldürdün beni, alemsin vesselam.
Evet horlama konusunda haklısın, ben de eskiden çok yaşardım onu da, artık dıymuyorum, erken yatıyorum çünkü.

afiyet olsun canım.
Bizde de kara şimşek(namı diğer adıyla yeşil mercimek) ve karışık kızartma var, bol kalorili bugün yemeğimiz.
Bütçe de açık var mı canım? Nasıl durumlar?

Ayy kızartma da ne güzel olur şimdii ben çok severim ama dediğin gibi kalorili olunca abartmamak lazım...

Açık yok canım şükür kısmetse önümüzdeki ay borçlarım bitecek onun sevinci var biliyorsun ihtiyaçlar bitmez borçların yerini yenileri doldurur...

ay aynı yerde olmak daha iyi olmaz mı canım ..en azından daraldınmı atabilirsin kendini kardeşine..ne bileyim daha iyi gibi geldi bana
bizde sehriye çoırba
taze fasulye
pilav , ayran varmış..yemekhanede yiyorum..sabah yetişemedim..

canım ege den kalma küçülenler yok mu..kız da olsa bazı şeyleri giyebilir. karyolası ya da bebebk arabası durmuyor mu..
onları kullan.çok masraf yapma..üstelik çok hediye gelir canım..hiç dert etme olur mu

Allah yardımcın olsun kızın konusunda ..fadimem..inşallah üstesinden gelirsiniz tüm derslerin

Bunlar da gaz çıkışı gözlemlediğimiz balonlar

Eklentiler

• 20141111_090335.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 31
ay kız Zeliş, bundan sonra yemek yazışmasak mı ne? canın çekiyor baksana

Allah a şükür olmasın da canım, kimse üzülmesin, Allah tüm herkeslerin evlerini-hesaplarını dengi dengine getirsin inşallah.
Eksik bitmez,ihtiyaç bitmez ama çok şükür ki, bir işimiz var, düzenli gelirimiz var. Allah işi gücü olmayanlara iş-güç versin.
canım zaten 2 oğlan var bizde, biri abim evli, pek anlaşamayız, küçük de bekar annemlerde zatii. Bir kızkardeşim yok ki benim, şöyle anlaşabileceğim bacılarım olsa olma mıydı?

Allah yardımcın olsun kızın konusunda ..fadimem..inşallah üstesinden gelirsiniz tüm derslerin
İnşallah canım, notlar iyi geliyor şimdilik, dün arapçadan 71 almış, ingilizceden de 91 almış, bir havalar bir havalar. Oysa ki konular az, 2.yazılılar böyle kolay olmayacak onu bilmiyo, inşallah 2.lere asılır.
Hemen diyor ben size demedim mi, etmedim mi havasında?

canım ege den kalma küçülenler yok mu..kız da olsa bazı şeyleri giyebilir. karyolası ya da bebebk arabası durmuyor mu..
onları kullan.çok masraf yapma..üstelik çok hediye gelir canım..hiç dert etme olur mu

Yok kız çocuk için yapmıyorum geçen ayın gelir gider detaylarını yazdım cep defterime her ay yazarım düzenli olarak.

Oğluşdan küçülenlere gelince bildiğiniz gibi aslında hiçbirşey eskimiyor ama ben hepsini dağıttım. arabasını, beşiğini, salıncağını,yürütecin, yani ne varsa bunlara tüm giyecekleride dahil...

Ama bu sefer almam bu kadar gerek yok yani zaten çabucak büyüyorlar ettiğin masrafa değmiyor.

Doğduğunda bir sürü para verip aldığımız arabayı doğru düzgün kullanmadık bile zaten...

kız niye dağıttın, hiç aklında 2.yok muydu? neyse ihtiyacı olanlara gitmiştir, Allah daha iyilerini versin ne diyeyim.
Dediğin gibi çok fazla bişey almaya gerek yok, tecrübelisin zaten.
Ben de diyorum evde giymediğimiz o kadar çok şey var ki, internette satışa çıkarsam mı acaba? Yepyeni mesela kot almıştım 36 beden, bir zamanlar zayıflayıp içine girecem diye, ama nasip olmadı, he bir de onun gömleği var, yesyeni duruyıor, 1-2 kez kız giydi, ona da daraldı.
Dilek sen bir site biliyodun galiba söylesene hangi siteydi o?
bir de ben de bu sallanan beşik var, taaaa 2007 de 300 e mi ne almıştım, öyle duruyor, onu satışa çıkarsam, kardeşim evlenirse diye bekletip duruyodum da, hediye ederim diye,onda da hareket yok.

canım detayını yazacaktın, nasıl oluyor tam bir tarif etsene bize?
Pet şişeye 3 parmak sirke koyuyoruz (üzüm sirkesi koyanlar daha çok şişti nedense) balonun içine 1 paket kabartma tozunu koyup ağız kısmını pet şişeye geçiriyoruz. Geçirdikten sonra balonu kaldıeıp içindeki kabartma tozunun dökülmesini sağlıyoruz ve bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…