İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Dr uyarması lazım aslında benim dr da hamileliğimde öyle adaçayı yeşil çay diye ayırmadı ama genel olarak bitki çayı tüketmemeye çalış dedi.
canım ben de bilmiyordum . çok severim adaçayını. ediz e hamileyken kaynanoşum içirtmemişti . araştırmıştım .haklıymış kadunn.
yani adaçayı içenlerde düşük olacak diye bi şey yok ama tedbirli olmak lazım

Oğlanda hiç olmadı desem öyle mide bulantısı... Ama yeni değil kız 2 haftadır var benim bulantım şuan baya kötü ama geçiyor Allahtann
iki hamilelik ayrı olur. benim de farklıydı. hatta o yüzden kız diye düşünmüştüm ediz i. ama doktorum her hamilelik birbirinden bağımsızdır. birbirine benzemez demişti zeliş

maşallah kuzuma...tutturmuş bu sefer.
dolabin hayırlı olsun haribum

Dilek rahatının kıymetini bil,çok iyi oluyor hazıra gitmek resmen tüm gecen sana kalıyor.Kuzularda rahat en önemliside o gözün arkada kalmıyor.Benimkide çok horuldar yaw,napıcaz bunlarla.
kız ben kocamı salona attıydım.misafir gelince salon doldu. mecbur yatağa geldi..ama uyutmuyor ya..boğazı nasıl tahriş olmuyor anlamıyorum. ben annemle yatcam bu akşam

Oğlanda hiç olmadı desem öyle mide bulantısı... Ama yeni değil kız 2 haftadır var benim bulantım şuan baya kötü ama geçiyor Allahtann
geçmiş olsun canım, artık kendine daha fazla dikkat et, üşütmemeye bak, inşallah devamlı değildir, gelip geçicidir.

kız ben kocamı salona attıydım.misafir gelince salon doldu. mecbur yatağa geldi..ama uyutmuyor ya..boğazı nasıl tahriş olmuyor anlamıyorum. ben annemle yatcam bu akşam
ay ilahi Dilek kız kocandan kurtulamadın mı gece, vay anam vay, ananı al, kocanı salona koy.

sağol cnm.Sebzeleri sebze suyu olarak sıkıp verebilirsin içine meyve katma bence onu ayrı yaparsın.Ispanak olur tabi hemde ne güzel bol vitaminli olur yeterki içsin

hahahha desene birkaç gün işin zor.Ama sen kolayını bulmuşsun annemle yatıcam diyosun,benimki olsa hır çıkarır valla

sağol cnm.Sorma ya dünde servise rica ettim zaten kapıda kaldı diye ama işte herkes işini zamanında yapsa memleket düze çıkar dimi ama..

oy canım senin erken başlamış bulantıların ama inşallahta erken biter.Bazen böyle sadece 3 ay sürüyormuş,inşallah öyle olur.Şimdi bol bol dinlenmen lazım zaten senin,eşin sana yardımcı zaten birazcık daha işleri devralacak senden,böylece sende şu 3 ayı rahatça atlatırsın cnm..

Alemsin valla yaaa ama sen böyle adamı salona atıyorsun ya sonra randevuyla mı buluşuyorsunuz kız bak merak ettim

sürekli olsa dayanılmaz ama Allahtan gelip geçiyor ara ara canım.. İnşallah çabuk biter dediğin hoş sorun bu olsun çekilir yani Allah başka bir aksilik göstermesin... Evet dimi artık benimkinin daha çok destek olması lazım sanırım oda bunun farkında Allahtan...

sağol cnm.Sorma ya dünde servise rica ettim zaten kapıda kaldı diye ama işte herkes işini zamanında yapsa memleket düze çıkar dimi ama..
haklısın maalesef. Bizi varya uyuyan bir nesil yaptılar aslında, bu dizilerle, avrupai hayat özentisiyle, gençlerimiz gezme-tozma-eğlence arayışında.
Bilim nesli bir milletken, nerelere geldik işte? Atalarımız oysa ne kadar meşhur buluşlar yapmış vakti zamanında.

evet kızlar ya..birkaç akşam böyle olacak ..
çünkü sigarayı bırakması için protesto ediyorum kocamı..o yüzden 1 aydır solana attım.
ama bırakmıyor .pis sigarasını.
zelişçim..he zeliş randevu usulu buluşuyoruz.
çocuklar uyuduktan sonra. hahahah
çok haklısın. özenti bi millet olduk .
zaten türk neslinin özüne bakarsan hiç bize benzemiyorlar. hepsi kocaman yanaklı. çekik gözlü..biz avrupalılarla kaynaştık iyice..onlara benzedik.

ay kocam aradı az evvel..nasılsın iyi misin, prensesim , kraliçem, kaymaklı kadayıfım diyor...
dün akşam onu tepikledim durdum yatakta.
uyuyamayınca..horlamasın diye..o da sinir oldu bana..bugün de gönlümü alıyor..tepkimi ölçüyor..
zor kızlar uykusuz kalınca. 2 de uyudum gece..o da emir in ayak ucuna gittim kıvrıldım.
öylelikle.
saat 6.30 da uyandım

Günaydın kızlar,
Dün ben gitmeden ödevini yapmıştı. Matematikten yapamadığı birkaç soruyu beraber yaptık sadece.Böyle olunca ne kadar rahat oldu. Ben de mutfağı falan daha erken topladım.Makineye çamaşır attım, kuruyan çamaşırları kaldırdım ev işi yaptım biraz.
Fadime biz şimdi çocuklar ödev yaparken başlarında duruyoruz ya onlara yardımcı oluyoruz. Aklıma geldi sen bunu yazılı zamanlarında büyük kızınla da yapsan nasıl olur, belki siz içerde tv izlerken ona odaya gidip ders çalışmak zor geliyordur.
Zeliş, mide bulantısını sarı leblebi bastırıyor canım bir de çubuk kraker iyi gelmişti bana. İnşallah 3 aydan sonra geçer.
Dilek hazıra gitmek harika oluyor valla.Tadını çıkar arkadaşım.
Haribu inşallah kurulur bugün dolabın. Buzdolabı olmadan çok zor olur.Akşam gidince birsürü iş çıkacak sana. Allah kolaylık versin.Dolabın tekrar hayırlı olsun canım.

hoş geldin canım. kızın ödevini yapınca sen de k endi işlerini yapmışsın maşallah

Evet canım aynen öyle oldu. Yoksa ev alıp başını gidiyor. Sonra nerden başlayacağımı bilemiyorum.
böyle devam etsin.
sen işlerin olduğunu söyle. kontrol edeceğim de.
ben çocukları yatırıyorum akşam. bizimle yat diyorlar.
çok tisim geldi tuvalete gitmeliyim diyorum. kaçıyorum. beni beklerken uyuyorlar

Günaydın cnm sanada,böyle eve gidince ödevlerini yapmış olarak bulmak piyango gibi geliyor dimi ne güzel oluyor.Benim eşimde dün erken gitmiş eve servis gelecek diye işte servis gelmemiş ama en azından oğlanın dersleri bitmişti,bende rahattım akşam.sağol cnm bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…