canım ben de bilmiyordum . çok severim adaçayını. ediz e hamileyken kaynanoşum içirtmemişti . araştırmıştım .haklıymış kadunn.Dr uyarması lazım aslında benim dr da hamileliğimde öyle adaçayı yeşil çay diye ayırmadı ama genel olarak bitki çayı tüketmemeye çalış dedi.
iki hamilelik ayrı olur. benim de farklıydı. hatta o yüzden kız diye düşünmüştüm ediz i. ama doktorum her hamilelik birbirinden bağımsızdır. birbirine benzemez demişti zelişOğlanda hiç olmadı desem öyle mide bulantısı... Ama yeni değil kız 2 haftadır var benim bulantım şuan baya kötü ama geçiyor Allahtann
maşallah kuzuma...tutturmuş bu sefer.kızlar dün buzdolabını getirmişler ama kutusuyla kapıdan geçmemiş,servisi beklememiz lazımdı kutusunu açmak için dün serviste gelmeyince benim dolap kaldımı apartmanda.Allahtan yanımızda esnaf var kombici eşiminde arkadaşı dün gece dükkana taşıdılar yoksa bize uyku yoktu.Pazardan beride dolap yok evde bazı şeyleri balkona koyuyorum soğuk diye ama mutfak yinede allak bullak bi yerleşydim iyiydi.Umarım bugün gelir.
Dün bizim öğretmen hayat bilgisinden test yapmış bugünde yazılı yapacakmış yine hayat bilgisinden.Atatürk ün gittiği okulları sırasıyla ezberleyin demiş onları ezberledi akşam.Testide iyi yapmış zaten 20 sorudan 20 sinide doğru yapmış bu sefer.hep 18-19 doğru oluyodu.Anne bu sefer tutturdum diyor
kız ben kocamı salona attıydım.misafir gelince salon doldu. mecbur yatağa geldi..ama uyutmuyor ya..boğazı nasıl tahriş olmuyor anlamıyorum. ben annemle yatcam bu akşamDilek rahatının kıymetini bil,çok iyi oluyor hazıra gitmek resmen tüm gecen sana kalıyor.Kuzularda rahat en önemliside o gözün arkada kalmıyor.Benimkide çok horuldar yaw,napıcaz bunlarla.
geçmiş olsun canım, artık kendine daha fazla dikkat et, üşütmemeye bak, inşallah devamlı değildir, gelip geçicidir.Oğlanda hiç olmadı desem öyle mide bulantısı... Ama yeni değil kız 2 haftadır var benim bulantım şuan baya kötü ama geçiyor Allahtann
ay ilahi Dilek kız kocandan kurtulamadın mı gece, vay anam vay, ananı al, kocanı salona koy.kız ben kocamı salona attıydım.misafir gelince salon doldu. mecbur yatağa geldi..ama uyutmuyor ya..boğazı nasıl tahriş olmuyor anlamıyorum. ben annemle yatcam bu akşam
sağol cnm.Sebzeleri sebze suyu olarak sıkıp verebilirsin içine meyve katma bence onu ayrı yaparsın.Ispanak olur tabi hemde ne güzel bol vitaminli olur yeterki içsinGünaydın kızlarrrr
Canım çok teşekküğr ederim ilgin için bunu öğrendiğim çok iyi oldu ben iyisi dediğiniz gibi bu çay işini azaltayım su içeyim bol bol...
ama doktora özellikle soracağım bakalım ne diyecek...
Peki ıspanak gibi yaprakları sebzeler karıştırılabiliyor mu canım??
Canım benim hiç sıkma canını ergenliği zor atlatıyor senin kız umarım tez zamanda döner ödevlerine de çok zaman kaybetmemiş olur...
Küçük kızada aferin....
kız benimde yerim yok aslında ama ben duvar rafı almayı düşünüyorum üzerine koymak için bakalım...
Ayy ne güzel hazır yemek değil mi tadını çıkar canım benim ohh afiyet olsun...
Aferin kuzuya maşallah...
Biraz hengame olmuş ama bak işte dolabında çıktı aradan güle güle kullanın canım..
hahahha desene birkaç gün işin zor.Ama sen kolayını bulmuşsun annemle yatıcam diyosun,benimki olsa hır çıkarır vallakız ben kocamı salona attıydım.misafir gelince salon doldu. mecbur yatağa geldi..ama uyutmuyor ya..boğazı nasıl tahriş olmuyor anlamıyorum. ben annemle yatcam bu akşam
sağol cnm.Sorma ya dünde servise rica ettim zaten kapıda kaldı diye ama işte herkes işini zamanında yapsa memleket düze çıkar dimi ama..canım düşünüyorum aslında, yazın en azından kuaföre vermeyi, hayatın zorluklarını görmesi lazım, yoksa olmayacak böyle.
kız yapsınlar artık, her zaman biz başlarında oturamayız ki.
Heeee Fadime halan mı var dimek? He he gezsinler bol bol.
;Ohhhh maşallah, tadını çıkart şu günlerin, çok ararsın sonra.
Horlayan koca da zor olur canım beyaaa, çok iyi bilirim, ondan önce yatınca sorun olmuyor.
anladım canım tabii iyi bir fikir de, meyvenin kendisini yedirsem benim için daha iyi olur, çünkü suyunu çıkınca daha çok kalorili oluyor diye biliyorum da, 2 meyve suyu içinceye kadar, 1 meyve yesin yeter.
Ben hastalık için genelde kış çayı içiriyorum, iyi geliyor canım.
Aaaaa ne kadar sorun olmuş öyle, gece gece bir sürü dert.
bugün ara servisi canım, rica et, dolapsız kaldığını söyle, inşallah gelirler.
heeee akşam bizim de atatürkün öğrenim hayatıyla ilgili ödevler vardı kitaptan, onları yazdı.
Maşallah oğluşuna 20 de 20 süper.
oy canım senin erken başlamış bulantıların ama inşallahta erken biter.Bazen böyle sadece 3 ay sürüyormuş,inşallah öyle olur.Şimdi bol bol dinlenmen lazım zaten senin,eşin sana yardımcı zaten birazcık daha işleri devralacak senden,böylece sende şu 3 ayı rahatça atlatırsın cnm..Günaydın tekrardan kızlarr
Midem feci canım hiçbir şey istemiyor kahvaltı yapmadım daha
Dün akşam babasıyla yapmışlar ödevleri bakmadım açıkçası hiç yemek faslından sonra yatağa attım kendimi kitap okudum yataktan çıkmak gelmedi içimden...
11 de yattım baktım oğluş dönüp duruyor seslendim hemen zıpladı yanıma sıpa beraber uyuduk...
sağol cnm,teşekkür ederim..maşallah kuzuma...tutturmuş bu sefer.
dolabin hayırlı olsun haribum
Alemsin valla yaaa ama sen böyle adamı salona atıyorsun ya sonra randevuyla mı buluşuyorsunuz kız bak merak ettimkız ben kocamı salona attıydım.misafir gelince salon doldu. mecbur yatağa geldi..ama uyutmuyor ya..boğazı nasıl tahriş olmuyor anlamıyorum. ben annemle yatcam bu akşam
oy canım senin erken başlamış bulantıların ama inşallahta erken biter.Bazen böyle sadece 3 ay sürüyormuş,inşallah öyle olur.Şimdi bol bol dinlenmen lazım zaten senin,eşin sana yardımcı zaten birazcık daha işleri devralacak senden,böylece sende şu 3 ayı rahatça atlatırsın cnm..
haklısın maalesef. Bizi varya uyuyan bir nesil yaptılar aslında, bu dizilerle, avrupai hayat özentisiyle, gençlerimiz gezme-tozma-eğlence arayışında.sağol cnm.Sorma ya dünde servise rica ettim zaten kapıda kaldı diye ama işte herkes işini zamanında yapsa memleket düze çıkar dimi ama..
evet kızlar ya..birkaç akşam böyle olacak ..Alemsin valla yaaa ama sen böyle adamı salona atıyorsun ya sonra randevuyla mı buluşuyorsunuz kız bak merak ettim
sürekli olsa dayanılmaz ama Allahtan gelip geçiyor ara ara canım.. İnşallah çabuk biter dediğin hoş sorun bu olsun çekilir yani Allah başka bir aksilik göstermesin... Evet dimi artık benimkinin daha çok destek olması lazım sanırım oda bunun farkında Allahtan...
çok haklısın. özenti bi millet olduk .haklısın maalesef. Bizi varya uyuyan bir nesil yaptılar aslında, bu dizilerle, avrupai hayat özentisiyle, gençlerimiz gezme-tozma-eğlence arayışında.
Bilim nesli bir milletken, nerelere geldik işte? Atalarımız oysa ne kadar meşhur buluşlar yapmış vakti zamanında.
hoş geldin canım. kızın ödevini yapınca sen de k endi işlerini yapmışsın maşallahGünaydın kızlar,
Dün ben gitmeden ödevini yapmıştı. Matematikten yapamadığı birkaç soruyu beraber yaptık sadece.Böyle olunca ne kadar rahat oldu. Ben de mutfağı falan daha erken topladım.Makineye çamaşır attım, kuruyan çamaşırları kaldırdım ev işi yaptım biraz.
Fadime biz şimdi çocuklar ödev yaparken başlarında duruyoruz ya onlara yardımcı oluyoruz. Aklıma geldi sen bunu yazılı zamanlarında büyük kızınla da yapsan nasıl olur, belki siz içerde tv izlerken ona odaya gidip ders çalışmak zor geliyordur.
Zeliş, mide bulantısını sarı leblebi bastırıyor canım bir de çubuk kraker iyi gelmişti bana. İnşallah 3 aydan sonra geçer.
Dilek hazıra gitmek harika oluyor valla.Tadını çıkar arkadaşım.
Haribu inşallah kurulur bugün dolabın. Buzdolabı olmadan çok zor olur.Akşam gidince birsürü iş çıkacak sana. Allah kolaylık versin.Dolabın tekrar hayırlı olsun canım.
Evet canım aynen öyle oldu. Yoksa ev alıp başını gidiyor. Sonra nerden başlayacağımı bilemiyorum.hoş geldin canım. kızın ödevini yapınca sen de k endi işlerini yapmışsın maşallah
böyle devam etsin.Evet canım aynen öyle oldu. Yoksa ev alıp başını gidiyor. Sonra nerden başlayacağımı bilemiyorum.
Günaydın cnm sanada,böyle eve gidince ödevlerini yapmış olarak bulmak piyango gibi geliyor dimi ne güzel oluyor.Benim eşimde dün erken gitmiş eve servis gelecek diye işte servis gelmemiş ama en azından oğlanın dersleri bitmişti,bende rahattım akşam.sağol cnm bu arada.Günaydın kızlar,
Dün ben gitmeden ödevini yapmıştı. Matematikten yapamadığı birkaç soruyu beraber yaptık sadece.Böyle olunca ne kadar rahat oldu. Ben de mutfağı falan daha erken topladım.Makineye çamaşır attım, kuruyan çamaşırları kaldırdım ev işi yaptım biraz.
Fadime biz şimdi çocuklar ödev yaparken başlarında duruyoruz ya onlara yardımcı oluyoruz. Aklıma geldi sen bunu yazılı zamanlarında büyük kızınla da yapsan nasıl olur, belki siz içerde tv izlerken ona odaya gidip ders çalışmak zor geliyordur.
Zeliş, mide bulantısını sarı leblebi bastırıyor canım bir de çubuk kraker iyi gelmişti bana. İnşallah 3 aydan sonra geçer.
Dilek hazıra gitmek harika oluyor valla.Tadını çıkar arkadaşım.
Haribu inşallah kurulur bugün dolabın. Buzdolabı olmadan çok zor olur.Akşam gidince birsürü iş çıkacak sana. Allah kolaylık versin.Dolabın tekrar hayırlı olsun canım.
Evliyim ama çocuğum yoksizin sayenizde dahada ilerleyeceklerdir,çocukluktaki en büyük şans iyi bir öğretmene sahip olmaktır bence.Siz evlimisiniz?çocuğunuz varmı?