günaydın kızlarrr,
dün akşam yemeğim hazırdı, gidince hemen yemeği ısıtıp yedik, sonrasında kızım matematikte romen rakamlarına geçmişler. öğretmen anlayanlar 48 tane örnek yapsın demiş, az anlayanlar da yapabildikleri kadar yapsın demiş.
Benimki sevmiş anne çok iyi anladım ben 48 tane yapcam dedim, ben söyledim o yaptı, öyle öyle 48 tane oldu. Arada kendi yazdı. Bu arada romen rakamları kaça kadar gidiyordu? 40 -50 gibi rakamlar var mıydı mesela, akşam bilemedikte?
büyük kız matematik sınavı vardı ve oturdu bizimle, ders çalışmaya gitmedi, en nihayetinde babası bağırmak durumunda kaldı, öylece kalktı gitti işte, ders başına zorla oturtuyoruz çocuğu, yazılısı var ve çalışasım yok deyip çıkıyor
çözemedik gitti biz bu kızıya bakalım hayırlısı. Tamam diğer zamanlar çalışmazsında be mübarek yazılın varken bari çalış.
Babası da dedi akşam:
kızım yazılın olmadığında bir gün önce çalışırım diyosun, birgün öncesi gelince de çalışasım yok deyip çıkıyorsun, ne olacak senin bu halin dedi? Paldır küldür çantasını alıp da bir gidişi var odasına, offf-tühhler havada uçuşuyodu.