ben de 3 idiot u bitirdim kızlarr, harika bir filmdi, o kadar beğendim yani. Eğitim sistemine farklı ve gerçek bir bakış açısı getirmiş.
Sanırım adamın bütün filmleri güzel yorumlardanda öyle okudum.Sırayla seyretmek lazım.Çok keyifliydi dimi fadime hele son sahnesi muhteşemdiben de 3 idiot u bitirdim kızlarr, harika bir filmdi, o kadar beğendim yani. Eğitim sistemine farklı ve gerçek bir bakış açısı getirmiş.
ayyy o son sahnede koptum zaten, ne kadar salak bir adamdı o çoturSanırım adamın bütün filmleri güzel yorumlardanda öyle okudum.Sırayla seyretmek lazım.Çok keyifliydi dimi fadime hele son sahnesi muhteşemdi
valla bitki çaylarınıda hamileyken çok içilmesini tavsiye etmiyorlar.bence açık ama çok fazla olmamak kaydıyla çay içebilirsin dr a sor bidahaki randevunda.Sende çok çay içiyormuşsun alışkanlık tabi şimdi vazgeçmek zor olur..Ben toplasan günde 3 bardak çay içerim,senin durum vahimKızlar bişey sorucam size
Ben normalde çook çay tüketirim işyerinde bildiğiniz siyah çay
Günde 10-15 bardak arasında içerim açık içerim ama yinede çok
Maksimum 5 bardak çay içmek gerekmiş
Eeee ben şimdi ne içiçem
Önerilerinizi bekliyorum...
valla bitki çaylarınıda hamileyken çok içilmesini tavsiye etmiyorlar.bence açık ama çok fazla olmamak kaydıyla çay içebilirsin dr a sor bidahaki randevunda.Sende çok çay içiyormuşsun alışkanlık tabi şimdi vazgeçmek zor olur..Ben toplasan günde 3 bardak çay içerim,senin durum vahim
Kızlar bişey sorucam size
Eeee ben şimdi ne içiçem
yok canım tabii ki soracaksın, niye garip olsun? Adaçayı falan da içebilirsin sanırım, günde 1 fincan adaçayı, 5 bardak çay, 1 bardak ıhlamur, böyle bir aranjman yap kendine, tabii doktora sormak kaydıyla? İyi çay içiyormuşsun maşallah, ben de içerim, 3-4 bardak sabah, 3 öğleden sonra desem, bazen ikindi de 2 bardak, ama her zaman değil, çoğunlukla 7-8 bardağı geçmez.Hımm sorsammı ki doktora böyle herşeyide sorunca garip olmaz mı
Ben kahve içmem mesela sevmem pek ama çay oldum mu açık içerim ama sürekli önümde bardak olur yani
Dünde marketten reze ve papatya çayı aldım akşamları birindne bir fincan içerim diye
Bu konuya netten de bakayım ben...
Bu arada kızlar katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda??
dr a sorman garip olmaz cnm merak etme.Benimki ben sornadan söylemişti bitki çayınıda çok tüketme diye.Onlara daha ne garip sorular geliyordur.Hımm sorsammı ki doktora böyle herşeyide sorunca garip olmaz mı
Ben kahve içmem mesela sevmem pek ama çay oldum mu açık içerim ama sürekli önümde bardak olur yani
Dünde marketten reze ve papatya çayı aldım akşamları birindne bir fincan içerim diye
Bu konuya netten de bakayım ben...
Bu arada kızlar katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda??
canım benim 5 bardak siyah çay açık olmak şartıyla normal.bitki çaylarınıda doktora sormadan içme.Kızlar bişey sorucam size
Eeee ben şimdi ne içiçem
dr a sorman garip olmaz cnm merak etme.Benimki ben sornadan söylemişti bitki çayınıda çok tüketme diye.Onlara daha ne garip sorular geliyordur.
Ben kullanıyorum katı meyve sıkacağını,özellikle kışın elma havuç mandalina karışımı yapıp bir sürahi kadar hepimize iyi geliyor
valla bitki çaylarınıda hamileyken çok içilmesini tavsiye etmiyorlar.bence açık ama çok fazla olmamak kaydıyla çay içebilirsin dr a sor bidahaki randevunda.Sende çok çay içiyormuşsun alışkanlık tabi şimdi vazgeçmek zor olur..Ben toplasan günde 3 bardak çay içerim,senin durum vahim
yok canım tabii ki soracaksın, niye garip olsun? Adaçayı falan da içebilirsin sanırım, günde 1 fincan adaçayı, 5 bardak çay, 1 bardak ıhlamur, böyle bir aranjman yap kendine, tabii doktora sormak kaydıyla? İyi çay içiyormuşsun maşallah, ben de içerim, 3-4 bardak sabah, 3 öğleden sonra desem, bazen ikindi de 2 bardak, ama her zaman değil, çoğunlukla 7-8 bardağı geçmez.
Katı meyve sıkacağı kullanmıyorum canım.
dr a sorman garip olmaz cnm merak etme.Benimki ben sornadan söylemişti bitki çayınıda çok tüketme diye.Onlara daha ne garip sorular geliyordur.
Ben kullanıyorum katı meyve sıkacağını,özellikle kışın elma havuç mandalina karışımı yapıp bir sürahi kadar hepimize iyi geliyor
canım benim 5 bardak siyah çay açık olmak şartıyla normal.bitki çaylarınıda doktora sormadan içme.
meyve suyu, çay, süt ve bitki çaylarını günlük dilimlere bölüp içeceksin artık.
Sanırım bunların filtre sistemi önemli oluyorkatı meyva sıkacağı bende kullanmıyorum ama almak istiyorum bende.
dün gördüm media markta king marka 119 a düşmüş.
Hangi markayı kullanıyorsun canım birde memnunmusun
İnternetten bakayım dedimde ne çok çeşit var fiyat aralığıda maşallah yanii
yok cnm ya bendeki fakir in kayınvalidemler almıştı gayette memnunum,o kadar para vermeye değmez.Hiç sorunsuz gayet güzel çıkarıyor suyunu ha biraz köpük yapıyor üstünde bende kaşıkla topluyorum lavoboya döküyorum.Diğerleri belki köpük yapmıyodur o kadar ama yinede o kadar paraya değmez.Ben o paraya oğlana koca visco yatak aldım.Sanırım bunların filtre sistemi önemli oluyor
mesela birinde şey yazıyordu "iki elmadan bir bardak meyve suyu çıkartır"
yani ama kalkıpta 700 lira filan vermek çokda cazip gelmiyor açıkçası
Zeliş 3 kere alıntıladım, üçünde de patron geldi yanıma kapatmak zorunda kaldım.Neyse.Kızlar bişey sorucam size
Eeee ben şimdi ne içiçem
Ne güzel, ne kadar verimli işliyorsunuz derslerinizi. Darısı bizim öğretmenlere.İyi akşamlar herkese...
Bugün çok güzel geçti, gösterimizi yaptık. Sahneye çıkmadan herkes çok heyecanlıydı, ben bile:) Ondan öncesinde prova yapmıştık ama her şey birbirine girmişti ve oldukça umutsuzdum. Yine de heyecanlı olduklarını görüp, "öğretmenim çok heyecanlıyım şaşırırsam ne olur?" dediklerini görünce "merak etmeyin hiç bir şey olmaz önemli olman oraya çıkmanız, herkes sizi alkışlayacak" dedim. Cidden çok iyi bir gösteri sergilediler:) Sesleri pek duyulmamış ona çok üzüldüm ama senkronizasyon harikaydı. Hepsi gözümün içine baka baka yaptı ben de süper işaretleriyle destekledim:) Bayağı da alkış aldılar.
Veri konusu ise çok basit bir konu zaten ve gayet güzel gitti. Yarın bir ders kaynak kitabımızdan soru çözüp bir ders toplama problemleri yapıp yeni konuya geçerim diye düşünüyorum.
Yarın fenden maddenin hallerine geçiyoruz ve gazlarla ilgili deneyimiz var. Sirke, kabartma tozu, pet şişe ve balon ile gaz çıkışının balonu nasıl şişirdiğini görüp defterimize not alacağız. Çok basit bir deney olduğundan siz de evde yapabilirsiniz. Daha önce ileride Fen dersinin fizik, kimya, biyoloji olarak ayrılacağını ve kısaca neyleri içereceklerini söylemiştim. Bir öğrencim "öğretmenim kimyaya mı geçtik oleyyyy!" diyince şaşırdım:) Aynı zamanda Bilim Çocuk dergisi getirdim ve çok ilgilerini çekti. Bilim konusunda daha sorgulayıcı ve araştırmacı olmalarını istiyorum.
Bugün hikaye defterlerini topladım, bir kaç gün evde kontrol edip, işaretleyip geri vereceğim. Henüz ilk özet çalışması olduğundan toleranslı davranıyorum:) Çok komik ifadeler var aynı zamanda dilbilgisi konusundan çok zayıflar. İlk zamanlar cümleye büyük harfle dahi başlamıyorlardı. Yine oldukça ilerlediler.
Bu da öğrencimin bana yazdığı alakasız not ve harika özeti
canım maşallah yine çok güzel gidiyorsun. Öğrencilerine de tebrikler 10 kasım için, Allah yolunuzu açık etsin.İyi akşamlar herkese...
Bugün çok güzel geçti, gösterimizi yaptık. Sahneye çıkmadan herkes çok heyecanlıydı, ben bile:) Ondan öncesinde prova yapmıştık ama her şey birbirine girmişti ve oldukça umutsuzdum. Yine de heyecanlı olduklarını görüp, "öğretmenim çok heyecanlıyım şaşırırsam ne olur?" dediklerini görünce "merak etmeyin hiç bir şey olmaz önemli olman oraya çıkmanız, herkes sizi alkışlayacak" dedim. Cidden çok iyi bir gösteri sergilediler:) Sesleri pek duyulmamış ona çok üzüldüm ama senkronizasyon harikaydı. Hepsi gözümün içine baka baka yaptı ben de süper işaretleriyle destekledim:) Bayağı da alkış aldılar.
Veri konusu ise çok basit bir konu zaten ve gayet güzel gitti. Yarın bir ders kaynak kitabımızdan soru çözüp bir ders toplama problemleri yapıp yeni konuya geçerim diye düşünüyorum.
Yarın fenden maddenin hallerine geçiyoruz ve gazlarla ilgili deneyimiz var. Sirke, kabartma tozu, pet şişe ve balon ile gaz çıkışının balonu nasıl şişirdiğini görüp defterimize not alacağız. Çok basit bir deney olduğundan siz de evde yapabilirsiniz. Daha önce ileride Fen dersinin fizik, kimya, biyoloji olarak ayrılacağını ve kısaca neyleri içereceklerini söylemiştim. Bir öğrencim "öğretmenim kimyaya mı geçtik oleyyyy!" diyince şaşırdım:) Aynı zamanda Bilim Çocuk dergisi getirdim ve çok ilgilerini çekti. Bilim konusunda daha sorgulayıcı ve araştırmacı olmalarını istiyorum.
Bugün hikaye defterlerini topladım, bir kaç gün evde kontrol edip, işaretleyip geri vereceğim. Henüz ilk özet çalışması olduğundan toleranslı davranıyorum:) Çok komik ifadeler var aynı zamanda dilbilgisi konusundan çok zayıflar. İlk zamanlar cümleye büyük harfle dahi başlamıyorlardı. Yine oldukça ilerlediler.
Bu da öğrencimin bana yazdığı alakasız not ve harika özeti
yaaaa bilmiyordum canımi iyiki yazdın, ben dün adaçayı demiştim çünkü. Zeliş sen en iyisi çayı da azaltmaya çalış, bitki çayını da doktora sormadan içme canım. En masum süt mü acaba diye düşündüm bu aşamada?Zeliş 3 kere alıntıladım, üçünde de patron geldi yanıma kapatmak zorunda kaldım.Neyse.
Çayı kesinlikle azaltmalısın ve açık içmelisin. Biliyorsun çay demir emilimini engelliyor ve kansızlığa neden oluyor. Kansızlık da gebelik de tehlikeli.
Adaçayı ve kekik kesinlikle içilmeyecekler listesinde. Hormonları etkiledikleri için düşük tehlikesi oluşturabiliyorlar.(Allah korusun)
Benim bildiğim en rahat ıhlamur içebilirsin o da en fazla 2-3 fincan.
Bence sen en iyisi su iç canım kafan rahat olsun.Ciddiyim birkaç ay uzak dur çaylardan. Tabi doktora da sor, en iyi cevabı doktorun verecektir.