İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yok kkız ne rejimi.
tarhana çorba içtim
1 kiloya yakın yoğurt getirdim
içine kornflaks (5 avuç ), kuru üzüm, yaban mersini attım..çatlıyorum ama az kaldı yiycem bitircemm
aaaa 1 kg. yoğurdu bitirdin mi, hay maşallah
ben yiyemem o kadar yoğurt. sen işini biliyon canım, metabolizmayı çalıştırıyon tabii değil mi?

Valla oğluna haksızlık etme sen.O kadar ödev yapıyor çocuk.Ve de maşallah çok başarılı.
biz hata yapmıyoruz.
sadece kararlı olmalıyız .her akşam diş fırçalatmalıyız
sabah yatak toplatmalıyız..başka türlü isteklerinin yerine getirilmeyeceğini bilsin
Haklısın. Hadi hadi demeye devam.

Ben çok yoruldum gerçekten sürekli aynı şeyleri söylemekten ama sanırım daha çok söyleyeceğiz bunları. İnşallah dediğin gibi büyüyünce düzelirler.

Ah keşke tüm öğretmenler okusa şu yazdığınızı. Bizim öğretmen ödevini yapmayana ceza veriyor. Çocuk tenefüse çıkamıyor, bedene çıkamıyor gibi.

Selam kızlar,
Dün matematik çalıştık biraz bugün yazılısı vardı. Biraz önce aradım iyi geçti dedi ama bakalım kaç alacak.
inşallah güzel sonuçlarını alırsın canım.
Artık ben de kendimi üzmeyeceğim, ne de olsa olan bize oluyor, büyük kızım için diyorum biz çalış dedikçe çocuk inadına yapar gibi akşam bizle beraber oturup çekirdek çıtlayıp, televizyon seyrediyor.
Ben de seslenmiyorum artık, cumadan itibaren full yazılılar başlıyor,bakalım ne yapacak. Ayrıca yazılı usulü olacak, test de değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…