günaydın canım..Günaydın kızlarrrr
Akşam Hayat bilgisi kitabından ödevi varmış oğlanın ama yapmıştı babasıyla ben gidince önce uzun bir konuşma yaptık onunla, sonra birlikte pizza yaptık, sonra önce şiir sonra hikaye okuduk...
Yemekten sonra bir film izledik tavsiye üzerine hepinize islemenizi öneriyorum Con Clark'ın Hayatı... Hatta 24 kasımda bu filmin cd sini alıp öğretmene hediye mi göndersem diye düşünüyorum ciddi ciddi...
gözünüz aydın canım.canım pizza yaptınız demek oğlanla..harika ya..iş birliği olunca çocuklar keyif alıyor.
film tavsiyeleri çok geliyor bu ara
3 idiot var kesin izleyeceğim . bir de bu oldu.
peki çocuklarla izlenir mi con clark ın hayatı..aksiyon mu , dram mı, duygusal mı
bizim ödevlerimiz azdı
akşam misafir geleceği için kimse ilgilenemedi
ben kek ve milföy yapayım derken emir kendisi yaptı ödevini , cantasına koydu.
artık ne yaptıysa
ablamlarla oturduk.
güzeldi.
sabah da tavuk vardı. eşim çiftlikten getirmişti. çorbalık kısmı kalmıştı..onu haşladım..çorba gibi içer çocuklar..çok severler.
yumurtaları da haşladım çıktım..anneme kolaylık olsun diye
omzunda sinir sıkışması varmış annemin
tedaviye başladılar bolu da.
o yüzden kalacak daha 1 ay bu taraflarda
15 günü bende geçecek
15 günü kız kardeşimde..
keske 1 ay bende olsa demi
günaydın canım..
ne güzel pizza yapmışsınız. çocuklarda seviyor böyle şeylere yardım etmeyi.afiyet olsun.
nasıl konuşma işe yaradımı sessiz mi kaldı yorum mu yaptı.
evet canım yavaş yavaş eritiyoruz fasikülleri. en çok matematik yapmayı seviyor.tebrik ediyorum sizi..fasiküller devriliyor maşallah
bizim oğluş da kitap okudu.
okuldan cam diye bir hikaye kitabı getirmiş.
bir de seramik diye bir hikaye kitabı getirmiş..
sanıyorum hikaye havasında nasıl yapıldığı anlatılıyor.
ayaklarım buz tuttu canım..hafta sonu kesin alıyorum ayak ısıtıcısını
Günaydın cnm,hemen not alayım filmi.Bazen oturuyoruz film seyretmeye ne seyredeceğimizi bulamıyoruz çünkü.Günaydın kızlarrrr
Akşam Hayat bilgisi kitabından ödevi varmış oğlanın ama yapmıştı babasıyla ben gidince önce uzun bir konuşma yaptık onunla, sonra birlikte pizza yaptık, sonra önce şiir sonra hikaye okuduk...
Yemekten sonra bir film izledik tavsiye üzerine hepinize islemenizi öneriyorum Con Clark'ın Hayatı... Hatta 24 kasımda bu filmin cd sini alıp öğretmene hediye mi göndersem diye düşünüyorum ciddi ciddi...
canım pizza yaptınız demek oğlanla..harika ya..iş birliği olunca çocuklar keyif alıyor.
peki çocuklarla izlenir mi con clark ın hayatı..aksiyon mu , dram mı, duygusal mı
bizim ödevlerimiz azdı
artık ne yaptıysa
ablamlarla oturduk.
güzeldi.
sabah da tavuk vardı. eşim çiftlikten getirmişti. çorbalık kısmı kalmıştı..onu haşladım..çorba gibi içer çocuklar..çok severler.
15 günü bende geçecek
15 günü kız kardeşimde..
Gözünaydın canım,15 gün tadını çıkarın.Haklısın 1 ay sende kalsa çok iyi olurmuş ama bunada şükür dicen artık.canım pizza yaptınız demek oğlanla..harika ya..iş birliği olunca çocuklar keyif alıyor.
bizim ödevlerimiz azdı
artık ne yaptıysa
ablamlarla oturduk.
güzeldi.
15 günü bende geçecek
15 günü kız kardeşimde..
Günaydın cnm,hemen not alayım filmi.Bazen oturuyoruz film seyretmeye ne seyredeceğimizi bulamıyoruz çünkü.
Ohh pizzalar beraber yapılmış afiyet olsun ne tatlı gelmiştir.Benimkide akşam makarna yapıyodum yanıma geldi sarımsaklı yoğurt hazırladı birde annecim ben yemek yapmayı çok seviyorum ahçımı olsam dedi arkasındanda birde makarna yapmayı öğrensem kendi kendime bakarım ben artık dedi,tost yapabiliyorum nasılsa dedi beni bir gülme aldı tabi
geçmiş olsun cnm annene.Böyle şeyler ihmale gelmez tam teşekküllü bir hastaneye görünüp orda tedavi olsun.yani bazen çocuklara ne dersen de bildiğini okuyor ki fadimecim
benim küçük çok duygusaldır. tek lafa kırılır.o lafı işitmemek için tedbirli davranır. küçük dersin ama öyle
sabah erken kalmış dün..6 ya doğru.
abisi de uyanmış..yattıkları yerden muhabbet ediyorlardı ben kalktığımda.
ediz yatağını toplamış üstüne yatıyordu.
emir ise hallaç pamuğu gibi yatakta yatıyordu.
bu sabah tembihledim.yataklarınızı anneannenize bırakmayın. siz toplayın diye..annemin omzu 2 yıldır ağrıyor..çok tedavi gördü ama fayda etmemişti.
bir de yanağında yaramsı bi şey vardı.kabuk gibi . ama ten rengi . onu da cildiyeciye göstertmiş ablam. tehlikeli bulmuş..tedaviye başlamış.
ilerlerse kötü sonuçlar olabilir.tedavi olman lazım demiş anneme.
o yaramsı şey annemde 2 yıldır var..onun için de çok doktora gitti ama sağlık ocağına ..krem falan vermişlerdi..ama biraz küçülüyordu..tamamen geçmiyordu.
Günaydın cnm,hemen not alayım filmi.Bazen oturuyoruz film seyretmeye ne seyredeceğimizi bulamıyoruz çünkü.
Ohh pizzalar beraber yapılmış afiyet olsun ne tatlı gelmiştir.Benimkide akşam makarna yapıyodum yanıma geldi sarımsaklı yoğurt hazırladı birde annecim ben yemek yapmayı çok seviyorum ahçımı olsam dedi arkasındanda birde makarna yapmayı öğrensem kendi kendime bakarım ben artık dedi,tost yapabiliyorum nasılsa dedi beni bir gülme aldı tabi
tmm cnm onuda not alayım ,gerçek hayat hikayelerini okumak çok daha keyifli tabi.Hımm yatkınlık varsa neden olmasın aşçılık çok güzel bir meslek hayır meslek olarak seçilmese bile güzel bir hobi olarak geliştirebilirler..
Evet canım film güzel izlenmesi gereken bir film...
Bu arada oğkuduğum kitabıda şiddetle öneriyorum psikolojiye biraz ilgi varsa mutlaka okunası, gerçek yaşanmış bir hayat hikayesi...
ay benimki çok meraklı evde yalnız başına kalsın ama ben güvenemiyorum tabi.Bazen anneme kayıyorum haftasonları bir yarım saat kadar evde kalıyor yalnız tabi tembih tembih üstüne benim anahtarım var açarım diyorum kapı çalarsa bakma diyorum ama denemek için geldiğimde zile basıyorum hemen otomatiğe basıyor sormuyor bile o yüzden uzun süre yalnız kalamıyacağa benziyor.
biz de zaten dört gözle bekliyoruz kendi kendine kalabilmelerini.
hangi kitabı canım? malefiz de aklımda zaten fırsat bulup izleyemedik, izleyecek film listesi kabardı bu araHımm yatkınlık varsa neden olmasın aşçılık çok güzel bir meslek hayır meslek olarak seçilmese bile güzel bir hobi olarak geliştirebilirler..
Evet canım film güzel izlenmesi gereken bir film...
Bu arada oğkuduğum kitabıda şiddetle öneriyorum psikolojiye biraz ilgi varsa mutlaka okunası, gerçek yaşanmış bir hayat hikayesi...
hiç akıllarına kötü bişey gelmiyor ki, benimki de öyle, zırt diye açar. Sen yine de tedbiri elden bırakma canım.ay benimki çok meraklı evde yalnız başına kalsın ama ben güvenemiyorum tabi.Bazen anneme kayıyorum haftasonları bir yarım saat kadar evde kalıyor yalnız tabi tembih tembih üstüne benim anahtarım var açarım diyorum kapı çalarsa bakma diyorum ama denemek için geldiğimde zile basıyorum hemen otomatiğe basıyor sormuyor bile o yüzden uzun süre yalnız kalamıyacağa benziyor.
Sağol cnm ilgisi var bayağa benimle mutfakta devamlı bakalım inşallah böyle devam ederde büyüdüğünde bende rahat ederim azıcık hazır yemeğe gelirim belkim.Geçen yaz babaannede kaldı ya ramazanda kaynanam hep camilerdeydi tabi benimkide bir abiyle kalıyodu oda lise 1 öğrencisi şimdi işte onla beraber menemen yapıp yemişler sabahları pek hoşuna gitmiş.Dilekcim gözünaydın canım tekrardan annen gelmiş. Rahatsızlıkları için geçmiş olsun canım, inşallah burdaki tedaviler olumlu sonuçlanır.
Zeliş oğlunla barışmışsınız, gözünaydın. Sen de üzme kendini artık, biraz rahat ol canım, böyle böyle büyüyecekler.
Yeşim oğluşuna maşallah canım, meraklı olması güzel, hazır ilgisi varken öğret ne öğretebiliyosan.
Fatmacım sana da günaydın canım. Fasiküller devriliyor sizde de ne güzel.
Bizim akşam fazla ödevi yoktu, fenden berklik ve kırılganlıkla ilgili 5 er soru hazırlayıp cevaplayın demiş.
Matematik yapmadı sanırım, bu aralar ben de saldım ipin ucunu.
sabah da kereviz haşladım geldim, akşama pişireceğim, kısmet olursa yarın da yeriz artık. Bugün için dünden tavuk çorbam var.
sabah beslenmelerine koymak için makarna pişirdim bir de. Acaba okulda soğuyunca kötü oluyor mudur sizce?Burda arkadaşlar soğuk soğuk iyi olmaz dediler de?
Dilekcim gözünaydın canım tekrardan annen gelmiş. Rahatsızlıkları için geçmiş olsun canım, inşallah burdaki tedaviler olumlu sonuçlanır.
Zeliş oğlunla barışmışsınız, gözünaydın. Sen de üzme kendini artık, biraz rahat ol canım, böyle böyle büyüyecekler.
Yeşim oğluşuna maşallah canım, meraklı olması güzel, hazır ilgisi varken öğret ne öğretebiliyosan.
Bizim akşam fazla ödevi yoktu, fenden berklik ve kırılganlıkla ilgili 5 er soru hazırlayıp cevaplayın demiş.
sabah da kereviz haşladım geldim, akşama pişireceğim, kısmet olursa yarın da yeriz artık. Bugün için dünden tavuk çorbam var.
sabah beslenmelerine koymak için makarna pişirdim bir de. Acaba okulda soğuyunca kötü oluyor mudur sizce?Burda arkadaşlar soğuk soğuk iyi olmaz dediler de?
ay benimki çok meraklı evde yalnız başına kalsın ama ben güvenemiyorum tabi.Bazen anneme kayıyorum haftasonları bir yarım saat kadar evde kalıyor yalnız tabi tembih tembih üstüne benim anahtarım var açarım diyorum kapı çalarsa bakma diyorum ama denemek için geldiğimde zile basıyorum hemen otomatiğe basıyor sormuyor bile o yüzden uzun süre yalnız kalamıyacağa benziyor.
hangi kitabı canım? malefiz de aklımda zaten fırsat bulup izleyemedik, izleyecek film listesi kabardı bu ara
Sağol cnm ilgisi var bayağa benimle mutfakta devamlı bakalım inşallah böyle devam ederde büyüdüğünde bende rahat ederim azıcık hazır yemeğe gelirim belkim.Geçen yaz babaannede kaldı ya ramazanda kaynanam hep camilerdeydi tabi benimkide bir abiyle kalıyodu oda lise 1 öğrencisi şimdi işte onla beraber menemen yapıp yemişler sabahları pek hoşuna gitmiş.
Makarna soğuyunca kötü olabilir cnm,beslenme gerisin geriye gelirse anlaşılır durum bir daha koymazsın..
günaydın canım..Dilekcim gözünaydın canım tekrardan annen gelmiş. Rahatsızlıkları için geçmiş olsun canım, inşallah burdaki tedaviler olumlu sonuçlanır.
oh ne güzel öğrensin tabii.Sağol cnm ilgisi var bayağa benimle mutfakta devamlı bakalım inşallah böyle devam ederde büyüdüğünde bende rahat ederim azıcık hazır yemeğe gelirim belkim.Geçen yaz babaannede kaldı ya ramazanda kaynanam hep camilerdeydi tabi benimkide bir abiyle kalıyodu oda lise 1 öğrencisi şimdi işte onla beraber menemen yapıp yemişler sabahları pek hoşuna gitmiş.
Makarna soğuyunca kötü olabilir cnm,beslenme gerisin geriye gelirse anlaşılır durum bir daha koymazsın..
hadi yaaa desene arada bir ceza vermek gerekiyor. Kitapları not aldım canım, peki kızım da okuyor ya benim, onun okuyabileceği türden mi bu kitaplar?Kız zaten küs değildik ki biz :))) akşam kızmış bile olsak sabah okula gitmeden eğer ben aramadıysam o arar mutlaka beni konuşuruz, seni seviyorum derim öyle çıkar evden...
Ama bir önceki günlerde aldığı cezalardanmıdır bilmem maşallah diyeyim önceden dün okuldaki herşeyler yapılmış geldi ama işte sadece benim, bizim zorlamamızla böyle oluyor bir ileri iki geri okulda teşvik olmayınca böyle nereye kadar gidecek bakalım...
Makarna bana hiç cazip gelmedi canım soğuk soğuk hadi börek filan olsa yenirde makarna pilav ne bileyim ben olsam canım istemez yemem heralde ama çocuklar yiyorlarsa ne güzel...
Kız bende duşa girerken sürekli tembihliyorum birde kapıyı kilitlemiyorum diyorum yeni yeni kısa market vs olursa bırakıp iniyorum...
Sessiz Oda canım 17 yaşında bir genç kızın herşey yolunda giderken şizofren oluşunu anlatıyor, çok etkileyici gerçekten..
Ayrıca bundan önce okuduğum Beni Bulun vardıya oda gerçek bir yaşam öyküsüydü onuda tavsiye ederim..
benimkiler de ketçap istiyor, üstüne döküp karıştırıyorum.günaydın canım..
bizimde beslenme listemizde makarna var. oğlum domatesli istiyor öyle yapıyorum ama hiç sormadım çok mu soğuk oluyor diye.