çokmuş hakikaten cnm ya bu ne.Gerçi hergün bu kadar olmuyordur değilmi?bizimde ara ara fazla oluyor ama her zaman değil allahtanzelişşşşşşşşşşşş
nassınnn..
kızlar bizim ödevlre öyle çoktu ki
4 sayfa fotokopi
3 basamaklı sayı ve bilinmeyenleri bulma. 30 -40 tane vermiş .
tahmini rakamı bulma ve gerçek rakamdan farkı . 20 -30 tane vermiş
matematik çalışma kitabından , hayat bilgisi çalışma kitabından , türkçe çalışma kitabından vardı.
çok bence ödevler. çünkü biz ertesi gün evde değiliz . ve akşamdan bitirmek zorundayız
Maşallah cnm bak öğretmen motivasyonu vermiş çocuğa..günaydın kızlar..
dün 2 sayfa matematikten arkalı önlü fotokopimiz vardı.
matematik fasikülünden birkaç sayfa yaptık.
yatarkende 3 sayfa hikaye okuduk.
sabah oğlanı okula bıraktığımda öğretmenle konuştuk.nasıl benim ki dedim iyi mi dedim.iyi değil çok çok iyi dedi.
okumayı fazla yapmadığını söyledim evet dedi daha çok okuyacak dedi.
inşallah canım inşallah şöyle su gibi okuyuversin.maşallah paşamıza.
olsun açılır annesi. okur zaamanla
evet dilek ya ne çok ödeviniz var. çocuk bunalıyordur ama değil mi.zelişşşşşşşşşşşş
nassınnn..
kızlar bizim ödevlre öyle çoktu ki
4 sayfa fotokopi
3 basamaklı sayı ve bilinmeyenleri bulma. 30 -40 tane vermiş .
tahmini rakamı bulma ve gerçek rakamdan farkı . 20 -30 tane vermiş
matematik çalışma kitabından , hayat bilgisi çalışma kitabından , türkçe çalışma kitabından vardı.
çok bence ödevler. çünkü biz ertesi gün evde değiliz . ve akşamdan bitirmek zorundayız
ohh sende kendine vakit ayırmışsın iyi yapmışsın cnm,arada lazım.Günaydın kızlarrrr
Dilek çok ödev varmış yazık valla size...
Bizim ödev yoktu akşam yine yazı vardı onu yazıp yattı benimki...
Yemekde yapmadım önceki akşamdan kalanları ısıttım yemicem dedi oğlan makarna istedi bende yapmicam dedim ister ye ister yeme...
Yemeden yattı akşam ondan önce girdim yatağa ben babası yatırdı sıpayı çok kızdırdı akşam yine beni...
Sonra kalktım 1-1,5 saat kitap okudum eşimde rahatsız onunla oturmadık akşam hiç..
yazması gereken yazıyı okulda mı yazması gerekiyormuş o yüzden mi kızdın canım.Günaydın kızlarrrr
Yemekde yapmadım önceki akşamdan kalanları ısıttım yemicem dedi oğlan makarna istedi bende yapmicam dedim ister ye ister yeme...
Yemeden yattı akşam ondan önce girdim yatağa ben babası yatırdı sıpayı çok kızdırdı akşam yine beni...
Sonra kalktım 1-1,5 saat kitap okudum eşimde rahatsız onunla oturmadık akşam hiç..
yazması gereken yazıyı okulda mı yazması gerekiyormuş o yüzden mi kızdın canım.
öğretmenle konuştuğumda oğlum sınıftaydı duymadı konuştuklarımızı.Maşallah cnm bak öğretmen motivasyonu vermiş çocuğa..
haribu böyle bir teyzeniz olduğu için çok şanslısınız maşallah diyeyim.Günaydın kızlar,akşam hiç oturmadan yattım desem yeridir yani.Oğlanı ablam getirdi eve baktım ingilizce çalışıyorlardı akşam,çok hoşuma gitti çünkü biz ingilizceyi es geçiyoruz biraz okulda öğrendiğiyle.Ödevde vermiyor ingilizceden o yüzden tekrar yapmışlar akşam benim senin onun gibi kavramları ezberletti akşam teyzesi.Bende sofra hazırla topla,balkonu yıka çamaşır as ve kendimi yıka derken gece yarısı anca oturmadan yattım.Bu akşam erken yatıcam inşallah yorgun hissediyorum kendimi..
fadimecim bu arada matematik defterinde çetelemeyi görddüm akşam senin kulaklarını çınlattım.
söyle tabi cnm,ona moral olsun daha çok istek oluşsun çocukta bunlar güzel şeyler..öğretmenle konuştuğumda oğlum sınıftaydı duymadı konuştuklarımızı.
oğlana öğretmenin senin için çok iyi dedi ama okumayı daha çok yapması gerekiyor dedi diye söyleyeyim mi sizce kızlar..yoksa şımarır mı napayım.
öyle çok şükür benim kadar emeği vardır teyzemizin.haribu böyle bir teyzeniz olduğu için çok şanslısınız maşallah diyeyim.
bizde ingilizce çalışmıyoruz hiç evde.
ingilizce öğretmeni bizim aile dostunun damadı oluyor. 29 ekimde derslere katılıyor parmak kaldırıyor artık demişti.
peki arkadaşları yazarken o ne yapıyormuş,niye yazmadığını anlatıyormu sana.Acaba hızlı yazıyorlar diye mi hiç başlamak istemiyor zeliş..evet canım okulda yazması gerekiryormuş 2 ders boyunca yazı yazdırmış öğretmen ama benimki yazmamış yine
1 hafta daha ceza aldı akşam
ay sizin öğretmen 2 gündür ödev vermiyor yav.Günaydın kızlarrrr
yani ben söylüyorum fatmacım.öğretmenle konuştuğumda oğlum sınıftaydı duymadı konuştuklarımızı.
oğlana öğretmenin senin için çok iyi dedi ama okumayı daha çok yapması gerekiyor dedi diye söyleyeyim mi sizce kızlar..yoksa şımarır mı napayım.
peki arkadaşları yazarken o ne yapıyormuş,niye yazmadığını anlatıyormu sana.Acaba hızlı yazıyorlar diye mi hiç başlamak istemiyor zeliş..
ay sizin öğretmen 2 gündür ödev vermiyor yav.
bizim öğretmen de her gün full
evvelki gün aşırı ödev vermişti .
dün demiş ki çocuklara..öyle çok konuştunuz ki kafamı karıştırdınız..gereğinden fazla ödev vermişim demiş..
kız bunaldı dün akşam..uykusu geldi.evet dilek ya ne çok ödeviniz var. çocuk bunalıyordur ama değil mi.
canım ne güzel teyzesi ilgileniyor.Günaydın kızlar,akşam hiç oturmadan yattım desem yeridir yani.Oğlanı ablam getirdi eve baktım ingilizce çalışıyorlardı akşam,çok hoşuma gitti çünkü biz ingilizceyi es geçiyoruz biraz okulda öğrendiğiyle.Ödevde vermiyor ingilizceden o yüzden tekrar yapmışlar akşam benim senin onun gibi kavramları ezberletti akşam teyzesi.Bende sofra hazırla topla,balkonu yıka çamaşır as ve kendimi yıka derken gece yarısı anca oturmadan yattım.Bu akşam erken yatıcam inşallah yorgun hissediyorum kendimi..
fadimecim bu arada matematik defterinde çetelemeyi görddüm akşam senin kulaklarını çınlattım.
tamam canım ne zaman istersen..istersen hiç anlatma..gelir geçer inşallhBu ara yine sorun var öğretmenle sorunluyuz kızlar ama anlatmak gelmiyor içimden
daraldım artık yemin ederim