sıkılsa bile ödevlerini bitirmek istemesi de çok güzel aslında.yoruldum deyip kaldırıp atmıyor yani.kız bunaldı dün akşam..uykusu geldi.
yorulmuş okulda..erken de kalkıyorlar..saat 6 olmadan ayakta ikisi de.
ama ses etmedi.
yapma diyorum ..yarın yaparsın yarısını,bunaldın diyorum yok illa bitircekmiş.
canım benim ya şu öğretmen sorunu bir türlü çözülmedi gitti. sen ne zaman istersen dertleşiriz canım..Bu ara yine sorun var öğretmenle sorunluyuz kızlar ama anlatmak gelmiyor içimden
daraldım artık yemin ederim
hoş geldin canım benimselam kızlarr,
sabah doktora gittim rutin kontroller için, anca geldim.
akşam da matematikten çetele tablosu ve sıklıkla ilgili 2 tane örnek yaptı. Hikaye kitabı bitirdi. Bir de Atatürk ün ilkelerini özel olarak yazınız demiş onları yazdı.
bulgarcım aldın mı ayak altına konan ısıtıcıdan.canım benim ya şu öğretmen sorunu bir türlü çözülmedi gitti. sen ne zaman istersen dertleşiriz canım..
günaydın canım hoş geldin.selam kızlarr,
akşam da matematikten çetele tablosu ve sıklıkla ilgili 2 tane örnek yaptı. Hikaye kitabı bitirdi. Bir de Atatürk ün ilkelerini özel olarak yazınız demiş onları yazdı.
Haklısın cnm,insan aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayınca anlatmak gelmiyor içindenBu ara yine sorun var öğretmenle sorunluyuz kızlar ama anlatmak gelmiyor içimden
daraldım artık yemin ederim
hoş geldin canım benim
nasıl geçti kontorlün
ben de ablamı aradım az önce..anam bana geliyiiiiiiiiiiiir bu akşam..çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
ediz bu gün yine çok ağladı da bakıcıya giderken..zorlanmıştım bırakırken..
çok mutluyummmmmmmmmmmm
15 gün bendeymiş..ne büyük mutluluk benimki bilemezsiniz..anlatamammmmmmmmmmmmmmm
hadi canım gözün aydın ablacın gelecek.ne güzel 15 gün tadını çıkarırsınız artık.bulgarcım aldın mı ayak altına konan ısıtıcıdan.
ben dün amirime sordum.toplantıda yan yana gelince ..iyi oldu .söyleyebildim..yoksa zor söylerdim..yumurta kapıya dayanmadan söyleyemezdim .ki benim ayaklar 1 aydır buz tutuyor ..ama havalar güzel ..şimdiden böyle üşürsen diye yorum yapar diye çekiniyordum..ama kendi de kullanıyormuş ..öyle dedi temizlik yapan bayanlar..ondan cesaretle söyledim..
ama 49,90 en uygun fiyatlısı..nerden alınır ..nerden bakılır..
sevindim senin adına ama ençok çocuklar adına.Teyzeleriyle doya doya 15 gün geçirsinler bakalım :)hoş geldin canım benim
nasıl geçti kontorlün
ben de ablamı aradım az önce..anam bana geliyiiiiiiiiiiiir bu akşam..çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
çok mutluyummmmmmmmmmmm
15 gün bendeymiş..ne büyük mutluluk benimki bilemezsiniz..anlatamammmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin.Dün senin kulaklarını çınlattım akşam çeteleme tablosu dediğin gibi sıklık tablosu gördüm matematik defterinde ama hiç oralı olmadım matematikten babası sorumlu hiç bulaşmiyim dedim :)selam kızlarr,
öğleden sonra çıkacak tahliller, kan verdim geldim.hoş geldin canım benim
nasıl geçti kontorlün
çok mutluyummmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım,günaydın canım hoş geldin.
sorun yoktur umarım kontrolde.maşallah tam gaz okumaya devam.
yaaa, ne güzel akıllı kadının hali başka oluyor vesselam.Hoşgeldin.Dün senin kulaklarını çınlattım akşam çeteleme tablosu dediğin gibi sıklık tablosu gördüm matematik defterinde ama hiç oralı olmadım matematikten babası sorumlu hiç bulaşmiyim dedim :)
kızlar iyi okuyun beee..gebertirimhoş geldin canım benim
nasıl geçti kontorlün
çok mutluyummmmmmmmmmmm
e tamam annen sende 15 gün kalmayacak mı? gelecek yani sonuçt değil mi?kızlar iyi okuyun beee..gebertirim
ablamda annem şimdi..ablamla konuştum da annemi bana getircekler bu akşam..onu yazdım..
kızlar iyi okuyun beee..gebertirim
ablamda annem şimdi..ablamla konuştum da annemi bana getircekler bu akşam..onu yazdım..
ay tırstım yine yawwwkızlar iyi okuyun beee..gebertirim
kız burda ablacın gelecek 15 gün tadını çıkartırsınız yazdın ya..hadi canım gözün aydın ablacın gelecek.ne güzel 15 gün tadını çıkarırsınız artık.
ısıtıcı bakmaya vaktim olmadı klimayı açıyoruz ama ayaklar üşüyor gene.bende satın almacımıza söyliyeyim diye düşündüm dün.bugün söyliyimde alıversin bana..
bu da haribunun mesajsevindim senin adına ama ençok çocuklar adına.Teyzeleriyle doya doya 15 gün geçirsinler bakalım :)
mucukkkkkkemin olun gebertir bak.
heee öyle yazdım ablan gelecek anladıydımkız burda ablacın gelecek 15 gün tadını çıkartırsınız yazdın ya..
bu da haribunun mesaj