İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

iyi olmuş aradığın
aile aile aile ne kadar önemli...
evet canım..
çocuğun annesini evden attılar.
babaanne ve babayla kalıyor.
bu devirde böyle insanlar da var.
çocuğu dolduruyorlar anneye karşı
anne sınıfa geliyor çocuğunu görmeye..başkatürlü göstermiyorlar.
sınıfta annesine bağırıp hakaret ediyor çocuk..
ist emiyor annesini..ama babaanne ve baba yüzünden

ayyy iananmıyorum canım çok kötü oldum bir anneye yapılırmı bu

ne olursa olsun anne o yaaa

ayyy iananmıyorum canım çok kötü oldum bir anneye yapılırmı bu

ne olursa olsun anne o yaaa
evet zeliş. bu anne bi dönem bi şekilde eve alındı geçen yıl..çocuğu o aldı okuldan akşamları ..o şekilde mutluydu..okumuş kadın , üniversite mezunu ama çalışmıyor.
hatta geçen yıl emiri büyük çocuklar düşürmüştü de hastaneyi götürmüştük..hani bi veli emir i çocukların altından almıştı ..ezerlerken..o kadın işte..
ama yine kayınvalide çok yobaz..o attırdı kadını evden yine.
babaanne ile hiç bir samimiyetim yok ama geçen gün okulun kapısında denk geldik. hemen bana diyor ki"benim oğlumun annesi yok , benim oğlum annesiz. "
nasil ajitasyon yapıyor görseniz. başımı öbür tarafa çevirdim

inanmıyorum yaaa nasıl insanlar bunlarr

kadın çocuğunu almak için bir girişimde bulunmuyor mu acaba

çalışsa alır aslında küçük çocuğu

allahım yardımcısı olsun neler yaşıyor insanlarrr

evet canım ya o kadar çok ki böyle..
Allah yardımcıları olsun..( kadın ve çocuğun )
ne olursa olsun anne o..kimin hakkı varki anneliği elinden almaya..
o babaannede rahat rahat otursun oğluyla.
çok şey yazmak isterdim ama...

canım yaaa ne kadar üzüldüm biliyoe musun? Yazık yani bir çocuğu anneden ayırmak, anneyi evden atmak. Ama yanlarına kar kalmaz merak etme, etme-bulma dünyası, bugün ona yaşattıklarını kendileri de yaşamadan ölmezler. Allah ın adaleti er ya da geç tecelli edecektir.

aradım.öğretmen de bu örgütten çok muzdarip
konuşurum diyor
bi öğrencimiz aile hayatından dolayı çok vahim. saldırgan
zaten bu saldırganlığın altında mutlaka aile vardır bu tez çok doğru bizim sınıftakide öyle annesi bir anlattı sonra kadın çocuğu 4 yaşına kadar doğru dürüst görmemiş bile başka yerde hatta başka şehirde büyümüş çocuk.

evet canım..Allah yardımcısı olsun öğrencilerin ve öğretmenin.
konuştuk işte..yani babaanne ve babayı çağırıyorum ..konuşuyorum ..ama anlamıyorlar diyor..sana 1 vurana sen 2 tane çak diyorlarmış..tamam da bu çocuk bizim çocuklardan 2 yaş büyük gibi..çok şişman..yanı zamanda boyu çok uzun..2 tane çaksa zaten yerle yeksan eder .
geçen sene rehber öğretmenimiz çok uğraştı..kendi odasında anne ile çocuğu buluşturdu.ama çocuk annesine inanılmaz laflar sayıyormuş..çok feci dolduruyor babaanne baba..yani bunu nasıl başarıyorlar bilemiyorum..ama anne çocuğa yalvardıkça çocuk bağırıp kaçıyormuş odadan.
ertesi gün de baba geliyormuş okula..neden buluşturdunuz , görüştürdünüz diye..çok uğraştılar ama yok.
hatta geçen yılın sonunda okulu bırakıyor istanbula taşınıyorlar denildi de çok sevindik biz.
o olmazsa sınıfın düzeni sağlanacaktı.
ama gittiği yerdeki çocuklara yazık diyordum ..
gitmemişler.
sanıyorum anneden çocuğu kaçırmak için taşınacaklardı.
neyse çook yobaz , görgüsüz insanlar..çok..

canım kadın çocuğunu almak için bilemiyorum ki ne gibi girişimlerde bulunuyor.
baba çok uzun boylu iri, kadın korkuyor mu bilemiyorum.
aslında kadın da 180 vardır..ama zayıf..korkuyor bence.
girişimlerde bulunuyor sanıyorum..çünkü geçen yıl bi veli vardı yine eşinden ayrı..onunla konuşuyorlardı duydum..çocuğu alabilirler mi. avukat vs gibi meseleleri duymuştum..
mücadele ediyordur.
fakat çocuk anneye düşman aşırı derecede..çok feci..nefret ediyor.
anne ise çok iyi , yumuşak huylu..ama kayınvalide yapıyor demek ki yapacağını..Allah cahillerin eline düşürmesin kimseyi.

offf canım yaaa çocuğu kimbilir nasıl dolduruyorlardır

yazık ya kadına da çocuğada ne kadar zor bir durum

allah yardımcıları olsun en çokda annenin

Cahil insanlarla uğraşmak çok zor,Allah o anneye güç kuvvet birde sabır versin ama inşallah oda biraz çabalarda çocuğunu onların elinden almak için yoksa tamamen kaybedecek çocuğu.

fadime bu arada ingilizce set learn englısh miş bizimkilerin
http://www.afsyayincilik.com/products.php?a=1&c=127
Learn English 3
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}

{/td}

{td}Ürün Açıklaması
İlköğretim 2-3-4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri için, Milli eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının İngilizce ders programına paralel ve tamamı güncel olarak hazırlanmıştır.

• Klasik ve Çoklu Zeka kuramına uygun içerik
  • Konuyu pekiştirici çok sayıda örnek ve alıştırma.
  • Kitap sonunda her ünite için Türkçe konu anlatımları.
  • Her ünitede Konuda geçen kelimelerin öğrenimi için etkinlikler.
  • Her ünite sonunda çoktan seçmeli testler.

STUDENT’S BOOK

Milli eğitimin yeni 3. Sınıf müfredatına birebir uyumludur. Her ünitede verilen çizgi-romanlar ile çocukları yeni tanıştıkları İngilizce'yi sevdirme kulak alışkanlığı ve kelime bilgisi kazandırma, şarkılar, videolar, çizgi filmler, oyunlar ve karaoke uygulamaları ile yeni eğitim teknolojilerinden maksimum faydalanma.

Öğretmene verilen SMART BOARD cd’si ile öğretmenin ders anlatımında işinin kolaylaşması ve birçok etkinliğe rahatlıkla ulaşabilmesi. Konuyu pekiştirici bol miktarda alıştırma. Çocuklara kelime öğreniminde katkı bulunacak bol miktarda yaratıcı etkinlik.

ACTIVITY BOOK

Student Book'a paralel olarak her ünitede çalışılan kelime ve dilbilgisi içeriği ile ilgili olarak hazırlanan bir kitaptır. Kitabın genel özellikleri aşağıda belirtilmiştir. Klasik yaklaşımın dışında birçok farklı ve yaratıcı kelime alıştırmaları Boyama ve çizme aktiviteleri Klasik ve çoktan seçmeli alıştırmalar. Puzzles, STICKERS.

Uygulama Demosu
Uygulama demosunu bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Gereksinimler: 300MB boş disk alanı, 1024x768 24bit ve üzeri ekran çözünürlüğü, MS Windows 2000 ve üzeri. Kurulum gerektirmediğinden yönetici yetkisi de gerektirmemektedir, gereken dosyalar bilgisayarınızın geçici klasörüne çıkarılır, sonrasında silinir.

Ses Dosyaları
Ses dosyalarını indirmek için tıklayınız.

{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…