İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

geldim kızlar, az tarhana çorbası+1 tbk.yumurtalı ıspanak+az kıymalı makarna+yoğurt yedim, dayanamadım makarnaya.

bakayım canım sağolasın. Ne kadardı fiyatı?
çok güzele benziyor, nasıl siz beğendiniz mi?

Son düzenleme:
an itibariyle doymadım..kantine çikolata ya da piskrem almaya gidiyorm

aaa ben burdayım ama bildirim gelmedi hiç ara ara yeniliyorum halbuki

bende yedim yemek ama doymadım üzerine türk kahvesi içtim yanında çikolata ile ama hala doymadım

beğendin mi canımcım sen içeriğini..ben de alabilirim çünkü.bizim ingilizce öğretmenimiz kitap aldırmadı çünkü
ben çok beğendim tavsiye ederim,karikatürlü yazıların içinde boşluk kısımları var dün onları doldurtmuş öğretmen ı can not gibi cümleleri öğrenmişler not olumsuzluk eki olduğunu falan.Sözlüğüde var içinde onu ayrı beğendim

Bizim daha hiçbir yardımcı kitabımız yok İngilizceden neler gördü sizinkiler kızlarrrr

güzel görünüyor canım, Yeşim fikir versin bize, ben de alabilirim eğer yararı olacaksa.
canım bizim öğretmen o kitap üzerinden çalıştırdığı için yararı oluyor tabi,sizde aslında ingilizce öğretmeninize yardımcı bir kitap alalım daha faydalı olur gibi düşüncelerinizi belirtin bence bizimkiler geçen yılda bir sürü kelime öğrenmişlerdi bu yıl artık cümlelere geçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…