İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yeşimcim visko yatak, normal üretim yapan, yerli bir mağazada bulamaz mısın acaba, hani illa markaya veriyormuş gibi oluyorya, yerel firmalar da vardır sonuçta. Geçen gün bizim burda konusu geçti de arkadaş sanayiye gitmiş, mobilyacıdan 400 e almış, 3 sene önce, böyle marka yerlerde 1000 tl miş. Sonuçta parayı kazanması da kolay değil. istersen bir araştır canım.
ben de çıkıyom, herkese iyi akşamlar.

günaydın cnm,bakıcam daha zaten araştırıuorum yatakları ama piyasad visko diye satılan çok ürün var kanmayın diyorlar onlarda sonuçta 1500 civarı falan az değil yani şimdi visco love diye bir mağaza var orayada bakıcam.

günaydın kızlar..
fen den 2. fasikülü okulda yapmamışlar evde yaptık.Türkçe kitabından şiir vardı onu ezberlemeye çalıştı..
yatarken kitap okumadı yalvardım hadi okuyalım diye sırtını bi döndü çocuk okumadı ya..

Günaydın kızlarrr nasılsınız?

Ayak küçük parmağım ağrıyor sızlıyor feci halde şifonyere feci çarptım akşam...

günaydın kızlar,akşam yine sinir harbiydim.Derslerini akşama bırakmış bizimki hemde çoğunu birde kitabınıda bitirmemiş üstelik ne yaptın koca gün annannede dedim 1 sayfa fotokopi ödevini yapmış bırakmış sadece.Fasikül yaptık akşam birde türkçe kitabından sorular vardı yan tarafındada 3 kelime vermiş onlarla ilgili kısa hikaye yazılımı,yatarkende kitap okuttum bağrış çağrış.bugün için akşama ders kalmıyacak dedim yarın fen yazılısı varmış çünkü ona çalışıcaz.

sıpa işte nolcak..
bizim de ödev çoktu..ama ben söyle bi kontrol ettim.
fen vardı
türkçe yine yapım eki..hala bitmedi..bıkkınlık geldi çocuklara.
matematik

günaydın zeliş
ay canım benim geçmiş olsun
ben de kaldırıma abanmıştım ..topa vuruyorum diye..terlikle hem de..
kaç ay geçti ağrıyor hala..eğip bükülmüyor..ayak baş parmağım..eşim diyor ki çatlamış demek ki o zaman..tekrar kaynayınca az yamuk kaynamıştır..ondan ağrı yapar diyor..
eğer çok ağrın varsa git canım doktora..ben pişman oldum.
bi metal takıyor ..sabitliyor parmağı..1 hafta da rapor yazıyor..oh..keşke gitseydim ben .

yav sabah sabah biri çıkıyor işten onun evraklarını hazırlıyorum bir taraftan

ah canımcım ah..işte anneler uğraşıyor..bi de niye bağırıyorsun der bu sıpalar..haklısın

Bizim yardımcı kitaplardan hala ses yok siz yapıyorsunuz ne güzel, hoş gelsede zamanda da yok yapmaya oda ayrı yani...

Hıım kızdırmış kuzun seni akşam akşam neyse bugün yapar herhalde...

Bizimde akşam sadece Türkçe dersi varmış babasıyla yapmışlardı 2 sayfa kitaptan... Ben akşam çok geç gittim temde kaza vardı 9 a geliyordu eve vardığımda... hiç bir şeye vakit kalmadı... sadece Türkçe kitabından şiir okuduk 2 defa... Fen bilgisinde okulda okudukları konuyu birde ben okudum o dinledi anlatarak okudum ama alelacele tabi..

Yatak faslında masal okudum yine sonra azıcık oyun oynadık bu anlamsız kelimelerden, dün bahsettiğimiz örübtü sayılardan ve kelimeleri tersten söyleme şeklinde ama çok kısıtlıydı zaman...

günaydın, ayyy o çok acır yahu ama hala acıyorsa kemik falan çatlamış olmasın geçmezse dr.görün.

evet canım acıyor akşama kadar geçmezse doktora giderim

sıpa işte nolcak..
bizim de ödev çoktu..ama ben söyle bi kontrol ettim.
fen vardı
türkçe yine yapım eki..hala bitmedi..bıkkınlık geldi çocuklara.
matematik

ya biz bu yapım ekleri filan hiç görmedik müfredatta var heralde ama ne bilim hiç bişey gelmedi daha bununla ilgili

neeee bir hafta rapormu ne diyon kızzzz

geçmezse kesin giderim bennnn

evet sende fena çarpmıştın hatırladım yazdığını

tamam canım, inşallah gönlğne göre bulursun.

günadın canım,
bizde de annemler vardı, pek ilgilenemedim.
matematikten ders kitabında sayıları sırlama sayfası vardı onu yaptırdım sadece. Diğerlerini yaptım dedi, kontrol edemedim.

kız ağlama, inşallah o günleri de göreceğiz, sağlık ve huzurla inşallah.

günaydın canım, geçmiş olsun, viks ya da biberiye yağı sür faydası olur. Biberiye yağının yara iyileştirici özelliği var kızlar, çocuklar düştüğünde veya bir yere çarptığında sürünce çabuk iyleşiyor.

Canım benim, kendi kendine nazar mı değdirdin çocuğa acaba ,dün bahsetmiştinya burda gündüz okuyor diye maşallah diyelim de tekrar okumaya başlasın inşallah.
Bizimkiler de 6 tane test varmış 10 tl ymiş, öğretmen isteyenler alsın demiş, 3 ü bu dönem, 3 ü de diğer dönem yapılacakmış. Cuma günü sanırım ilkini yapacaklar çünkü akşam anne bana test ver de yapayım diyordu. Sonra annemler gelince vazgeçti, sonra yaparım deyiverdi.

bizim türkçe yazılısında türemiş kelimelerden çok sormuş,birde ben, sen o biz siz onlara da geçmişler.1 hafta raporda ne güzel giderdi zelişş bencede dr a git sen.

okumuş cnm az bişey okumuş halbuki ders yapmadığı için bitirebilirdi o kitabı ona kızdım,bugün tenefüste bitir ver öğretmenine dedim yenisini al,bakalım napıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…