nedense akşam bende çok gergindim. ortada bişi de yoktu ama..günaydın kızlar,akşam yine sinir harbiydim.Derslerini akşama bırakmış bizimki hemde çoğunu birde kitabınıda bitirmemiş üstelik ne yaptın koca gün annannede dedim 1 sayfa fotokopi ödevini yapmış bırakmış sadece.Fasikül yaptık akşam birde türkçe kitabından sorular vardı yan tarafındada 3 kelime vermiş onlarla ilgili kısa hikaye yazılımı,yatarkende kitap okuttum bağrış çağrış.bugün için akşama ders kalmıyacak dedim yarın fen yazılısı varmış çünkü ona çalışıcaz.
aslında sonradan üzülüyorum kendime kızıyorum,kendi vakit darlığımızı çocuklara yansıtıyoruz aslında.Çalışan annenin çocuğu hep bunlara mahkum olacak maalesef.nedense akşam bende çok gergindim. ortada bişi de yoktu ama..
biz daha görmedik ki??he ya hepimize bıkkınlık geldi gariiii...
neyse canım sen yine de sakin ol, hergün kitap bitirmeyen çok çocuk var, bir de bıkkınlık gelmesin? Bizimkiler mesela haftada 1 kitap veriyor öğretmen.okumuş cnm az bişey okumuş halbuki ders yapmadığı için bitirebilirdi o kitabı ona kızdım,bugün tenefüste bitir ver öğretmenine dedim yenisini al,bakalım napıcak..
reglin mi gelecek?nedense akşam bende çok gergindim. ortada bişi de yoktu ama..
tamam canım, inşallah gönlğne göre bulursun.
günadın canım,
bizde de annemler vardı, pek ilgilenemedim.
matematikten ders kitabında sayıları sırlama sayfası vardı onu yaptırdım sadece. Diğerlerini yaptım dedi, kontrol edemedim.
kız ağlama, inşallah o günleri de göreceğiz, sağlık ve huzurla inşallah.
günaydın canım, geçmiş olsun, viks ya da biberiye yağı sür faydası olur. Biberiye yağının yara iyileştirici özelliği var kızlar, çocuklar düştüğünde veya bir yere çarptığında sürünce çabuk iyleşiyor.
Canım benim, kendi kendine nazar mı değdirdin çocuğa acaba ,dün bahsetmiştinya burda gündüz okuyor diyemaşallah diyelim de tekrar okumaya başlasın inşallah.
Bizimkiler de 6 tane test varmış 10 tl ymiş, öğretmen isteyenler alsın demiş, 3 ü bu dönem, 3 ü de diğer dönem yapılacakmış. Cuma günü sanırım ilkini yapacaklar çünkü akşam anne bana test ver de yapayım diyordu. Sonra annemler gelince vazgeçti, sonra yaparım deyiverdi.
geçmiş olsun canım ya.. zeytinyağ sürüp sarsaydın olurdu.şişlik falan var mı
bizim türkçe yazılısında türemiş kelimelerden çok sormuş,birde ben, sen o biz siz onlara da geçmişler.1 hafta raporda ne güzel giderdi zelişş bencede dr a git sen.
nedense akşam bende çok gergindim. ortada bişi de yoktu ama..
biz de görmedik canım, yalnız değilsin?evet canım acıyor akşama kadar geçmezse doktora giderim
ya biz bu yapım ekleri filan hiç görmedik müfredatta var heralde ama ne bilim hiç bişey gelmedi daha bununla ilgili
neeee bir hafta rapormu ne diyon kızzzz
geçmezse kesin giderim bennnn
evet sende fena çarpmıştın hatırladım yazdığını
biz de görmedik canım, yalnız değilsin?
akşam yağmur sonrası na başlayamadım Zeliş, senin nasıl gidiyor okumalar?
yapım eki dediğim li , lık, ci, cik, belki gördünüz siz de,
dün emir kavga etmiş arkadaşlarıyla. 4 kişi üstüne atlamış.
bizim emir 3 arkadaşmış..biri kaçmış..biri yardım etmiş emir e..birazdan öğretmenine faceden yazacam..bugün emir e bi komplo kurulur .dün pis pis bakmış son tenefüs arkadaşı
geçen sene detoplanıp çullanıyorlardı emir e.
aslında sonradan üzülüyorum kendime kızıyorum,kendi vakit darlığımızı çocuklara yansıtıyoruz aslında.Çalışan annenin çocuğu hep bunlara mahkum olacak maalesef.
regl yeni bitti.biz daha görmedik ki??
neyse canım sen yine de sakin ol, hergün kitap bitirmeyen çok çocuk var, bir de bıkkınlık gelmesin? Bizimkiler mesela haftada 1 kitap veriyor öğretmen.
reglin mi gelecek?
aa dertleri neymiş arpalarımı fazla gelmiş çocuğa saldırmışlar,ara canım telefonla ara öğretmeni konuş o asayişi sağlar.yapım eki dediğim li , lık, ci, cik, belki gördünüz siz de,
bizim emir 3 arkadaşmış..biri kaçmış..biri yardım etmiş emir e..birazdan öğretmenine faceden yazacam..bugün emir e bi komplo kurulur .dün pis pis bakmış son tenefüs arkadaşı
regl yeni bitti.öff ne bilim ya eve gelince bir koşturmacadır gidiyor.
ödev bitti çay kattım odaya girdim içtim çayımı...elimde bardak bekliyorum. benim kocanın bir yudumu kalmış içmiyor bekliyo öyle.. bekledim bekledim sonra kendime çay koydum geldim oturdum. benimki çayını bitirdi..ya karazın mı var bana dimi..
çok uyuz oluyorum bu tip çocuklara eşkiya mısınız nesiniz beyapım eki dediğim li , lık, ci, cik, belki gördünüz siz de,
regl yeni bitti.öff ne bilim ya eve gelince bir koşturmacadır gidiyor.
ödev bitti çay kattım odaya girdim içtim çayımı...elimde bardak bekliyorum. benim kocanın bir yudumu kalmış içmiyor bekliyo öyle.. bekledim bekledim sonra kendime çay koydum geldim oturdum. benimki çayını bitirdi..ya karazın mı var bana dimi..
canım oyun oynuyorlarmış..arkadaşı beni yakalayın demiş.
emir yakalamış
bırak demiş..emir bırakmamış
o da sinirlenmiş..saldırmış emir e
o saldırınca diğer 3 arkadaşı da onun arkasıda saldırmış..
sebep emir bırakmamış diye
emir bir tanesini yere yatırmış. diğerleri çullanmış.
emir güçlendi fakat hepsiyle baş edemez. bugün örgütlenirler
emir çok gülüyor anlatırken..eğlenmiş kendince. boğuşmuşlar ya..hoşuna gitmiş.ama programlı gelirlerse bi yerde yalnız kıstırırlarsa kötü
aaaa neden acaba? Erkek çocuğun da bu dertleri var değil mi?yapım eki dediğim li , lık, ci, cik, belki gördünüz siz de,
yaaaahımm hadi bakalım hayırlı olsun yeni kitabınnn
dehşet valla canım sorma gitsin
ilahi alemsin kız, iç şu çayını diyemedin miregl yeni bitti.öff ne bilim ya eve gelince bir koşturmacadır gidiyor.
Önemli bişey olmasın da, şakalaşmak-oynamak güzel ama işi ilerletmesinler dediğin gibi.canım oyun oynuyorlarmış..arkadaşı beni yakalayın demiş.
emir yakalamış
bırak demiş..emir bırakmamış
o da sinirlenmiş..saldırmış emir e
o saldırınca diğer 3 arkadaşı da onun arkasıda saldırmış..
sebep emir bırakmamış diye
aaaa neden acaba? Erkek çocuğun da bu dertleri var değil mi?
yaaaa
ilahi alemsin kız, iç şu çayını diyemedin mialıvercektin elinden, sana da çay koysun diye mi bekledin, nerdeee onlarda o düşünce zatii.
Önemli bişey olmasın da, şakalaşmak-oynamak güzel ama işi ilerletmesinler dediğin gibi.
Allah korusun sen öğretmeni arada ne olur olmaz..emir bir tanesini yere yatırmış. diğerleri çullanmış.
emir güçlendi fakat hepsiyle baş edemez. bugün örgütlenirler
emir çok gülüyor anlatırken..eğlenmiş kendince. boğuşmuşlar ya..hoşuna gitmiş.ama programlı gelirlerse bi yerde yalnız kıstırırlarsa kötü
bak ya sende kalkıp çay mı koydun sonra ona... ben olsam koymazdımm, hatta ona söylerdim bana da çay koy diye :))))))))))
neyse canım önemli bişey değil ama hepsi bu yoğunlukdan oluyor geriliyoruz
ara canım ihmal etme ne olur ne olmaz
çayını bitir demedim napacak diye baktım uyussss.aaaa neden acaba? Erkek çocuğun da bu dertleri var değil mi?
yaaaa
ilahi alemsin kız, iç şu çayını diyemedin mialıvercektin elinden, sana da çay koysun diye mi bekledin, nerdeee onlarda o düşünce zatii.
Önemli bişey olmasın da, şakalaşmak-oynamak güzel ama işi ilerletmesinler dediğin gibi.