İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

nedense akşam bende çok gergindim. ortada bişi de yoktu ama..

aslında sonradan üzülüyorum kendime kızıyorum,kendi vakit darlığımızı çocuklara yansıtıyoruz aslında.Çalışan annenin çocuğu hep bunlara mahkum olacak maalesef.

he ya hepimize bıkkınlık geldi gariiii...
biz daha görmedik ki??

okumuş cnm az bişey okumuş halbuki ders yapmadığı için bitirebilirdi o kitabı ona kızdım,bugün tenefüste bitir ver öğretmenine dedim yenisini al,bakalım napıcak..
neyse canım sen yine de sakin ol, hergün kitap bitirmeyen çok çocuk var, bir de bıkkınlık gelmesin? Bizimkiler mesela haftada 1 kitap veriyor öğretmen.

reglin mi gelecek?

geçmiş olsun canım ya.. zeytinyağ sürüp sarsaydın olurdu.şişlik falan var mı

saolun kızlarr hiçbişey yapmadım açıkçası ağrıyı çekiyorum gerçi dururkenki ağrı hafifledi sanki yürürken oluyor bakalım geçecekmi??

bizim türkçe yazılısında türemiş kelimelerden çok sormuş,birde ben, sen o biz siz onlara da geçmişler.1 hafta raporda ne güzel giderdi zelişş bencede dr a git sen.

ayyy keşke ne güzel olur ama vermezlerki çatlak olduğunu sanmıyorum

bende gergindim akşam aslında sebepsiz sayılır, etrafa çemkirdim bolcana :)))))

biz de görmedik canım, yalnız değilsin?

akşam yağmur sonrası na başlayamadım Zeliş, senin nasıl gidiyor okumalar?

yapım eki dediğim li , lık, ci, cik, belki gördünüz siz de,

dün emir kavga etmiş arkadaşlarıyla. 4 kişi üstüne atlamış.
bizim emir 3 arkadaşmış..biri kaçmış..biri yardım etmiş emir e..birazdan öğretmenine faceden yazacam..bugün emir e bi komplo kurulur .dün pis pis bakmış son tenefüs arkadaşı
geçen sene detoplanıp çullanıyorlardı emir e.

aaaa bak sen sıpalara yaaaa neden çıkmış peki kavga konuştunuzmu ne istiyor bu çocuklar emirden yahuuuu

istersen direk ara canım face i belki görür belki görmezzzz

yok canım görmedik sadece kitapta 3 kelime vardı yanında parantez içinde ekler verilmiş kelimelere ekleri ekleyerek yazın diye bunun haricinde bişey görmediler

aslında sonradan üzülüyorum kendime kızıyorum,kendi vakit darlığımızı çocuklara yansıtıyoruz aslında.Çalışan annenin çocuğu hep bunlara mahkum olacak maalesef.

biz daha görmedik ki??

neyse canım sen yine de sakin ol, hergün kitap bitirmeyen çok çocuk var, bir de bıkkınlık gelmesin? Bizimkiler mesela haftada 1 kitap veriyor öğretmen.

reglin mi gelecek?
regl yeni bitti. öff ne bilim ya eve gelince bir koşturmacadır gidiyor.
ödev bitti çay kattım odaya girdim içtim çayımı...elimde bardak bekliyorum. benim kocanın bir yudumu kalmış içmiyor bekliyo öyle.. bekledim bekledim sonra kendime çay koydum geldim oturdum. benimki çayını bitirdi..ya karazın mı var bana dimi..

canım oyun oynuyorlarmış..arkadaşı beni yakalayın demiş.
emir yakalamış
bırak demiş..emir bırakmamış
o da sinirlenmiş..saldırmış emir e
o saldırınca diğer 3 arkadaşı da onun arkasıda saldırmış..
sebep emir bırakmamış diye

aa dertleri neymiş arpalarımı fazla gelmiş çocuğa saldırmışlar,ara canım telefonla ara öğretmeni konuş o asayişi sağlar.

bunlar hep aynı model desene.

çok uyuz oluyorum bu tip çocuklara eşkiya mısınız nesiniz be

emir bir tanesini yere yatırmış. diğerleri çullanmış.
emir güçlendi fakat hepsiyle baş edemez. bugün örgütlenirler
emir çok gülüyor anlatırken..eğlenmiş kendince. boğuşmuşlar ya..hoşuna gitmiş.ama programlı gelirlerse bi yerde yalnız kıstırırlarsa kötü

bak ya sende kalkıp çay mı koydun sonra ona... ben olsam koymazdımm, hatta ona söylerdim bana da çay koy diye :))))))))))

neyse canım önemli bişey değil ama hepsi bu yoğunlukdan oluyor geriliyoruz

ara canım ihmal etme ne olur ne olmaz

aaaa neden acaba? Erkek çocuğun da bu dertleri var değil mi?

hımm hadi bakalım hayırlı olsun yeni kitabınnn

dehşet valla canım sorma gitsin
yaaaa

ilahi alemsin kız, iç şu çayını diyemedin mi alıvercektin elinden, sana da çay koysun diye mi bekledin, nerdeee onlarda o düşünce zatii.

Önemli bişey olmasın da, şakalaşmak-oynamak güzel ama işi ilerletmesinler dediğin gibi.

öyle vallaaa

Allah korusun sen öğretmeni arada ne olur olmaz..

çayını bitir demedim napacak diye baktım uyussss.

aradım.öğretmen de bu örgütten çok muzdarip
konuşurum diyor
bi öğrencimiz aile hayatından dolayı çok vahim. saldırgan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…