Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakayım canım sağolasın. Ne kadardı fiyatı?fadime bu arada ingilizce set learn englısh miş bizimkilerin
http://www.afsyayincilik.com/products.php?a=1&c=127
Learn English 3
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}
{/td}
{td}Ürün Açıklaması İlköğretim 2-3-4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri için, Milli eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının İngilizce ders programına paralel ve tamamı güncel olarak hazırlanmıştır.
- Klasik ve Çoklu Zeka kuramına uygun içerik
- Konuyu pekiştirici çok sayıda örnek ve alıştırma.
- Kitap sonunda her ünite için Türkçe konu anlatımları.
- Her ünitede Konuda geçen kelimelerin öğrenimi için etkinlikler.
- Her ünite sonunda çoktan seçmeli testler.
STUDENT’S BOOK
Milli eğitimin yeni 3. Sınıf müfredatına birebir uyumludur. Her ünitede verilen çizgi-romanlar ile çocukları yeni tanıştıkları İngilizce'yi sevdirme kulak alışkanlığı ve kelime bilgisi kazandırma, şarkılar, videolar, çizgi filmler, oyunlar ve karaoke uygulamaları ile yeni eğitim teknolojilerinden maksimum faydalanma.
Öğretmene verilen SMART BOARD cd’si ile öğretmenin ders anlatımında işinin kolaylaşması ve birçok etkinliğe rahatlıkla ulaşabilmesi. Konuyu pekiştirici bol miktarda alıştırma. Çocuklara kelime öğreniminde katkı bulunacak bol miktarda yaratıcı etkinlik.
ACTIVITY BOOK
Student Book'a paralel olarak her ünitede çalışılan kelime ve dilbilgisi içeriği ile ilgili olarak hazırlanan bir kitaptır. Kitabın genel özellikleri aşağıda belirtilmiştir. Klasik yaklaşımın dışında birçok farklı ve yaratıcı kelime alıştırmaları Boyama ve çizme aktiviteleri Klasik ve çoktan seçmeli alıştırmalar. Puzzles, STICKERS.
Uygulama Demosu
Uygulama demosunu bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.
Gereksinimler: 300MB boş disk alanı, 1024x768 24bit ve üzeri ekran çözünürlüğü, MS Windows 2000 ve üzeri. Kurulum gerektirmediğinden yönetici yetkisi de gerektirmemektedir, gereken dosyalar bilgisayarınızın geçici klasörüne çıkarılır, sonrasında silinir.
Ses Dosyaları
Ses dosyalarını indirmek için tıklayınız.{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
biz sınıfça aldığımız için 25 tl verdik ama bakmadım bak dışarda ne kadarbakayım canım sağolasın. Ne kadardı fiyatı?
makarnayı bende çok severim,dayanamam hemde kıymalıymış ohh mis afiyet şeker olsun cnmgeldim kızlar, az tarhana çorbası+1 tbk.yumurtalı ıspanak+az kıymalı makarna+yoğurt yedim, dayanamadım makarnaya.
beğendin mi canımcım sen içeriğini..ben de alabilirim çünkü.bizim ingilizce öğretmenimiz kitap aldırmadı çünküfadime bu arada ingilizce set learn englısh miş bizimkilerin
http://www.afsyayincilik.com/products.php?a=1&c=127
biz sınıfça aldığımız için 25 tl verdik ama bakmadım bak dışarda ne kadar
uygunmuş canım fiyatı, sitede bulamadım ama satışını?makarnayı bende çok severim,dayanamam hemde kıymalıymış ohh mis afiyet şeker olsun cnm
güzel görünüyor canım, Yeşim fikir versin bize, ben de alabilirim eğer yararı olacaksa.beğendin mi canımcım sen içeriğini..ben de alabilirim çünkü.bizim ingilizce öğretmenimiz kitap aldırmadı çünkü
evet..baksın bakalım..bizim ingilizce öğretmenimiz geçen yılda aldırmıştı ama bu yıl ses yok.güzel görünüyor canım, Yeşim fikir versin bize, ben de alabilirim eğer yararı olacaksa.
biz geçen yıl da almadık, zaten doğru dürüst ders bile görmediler.evet..baksın bakalım..bizim ingilizce öğretmenimiz geçen yılda aldırmıştı ama bu yıl ses yok.
ama sizin öğretmen de iyice boş vermiş..bari önerseydi..alan alırdı almayan kalırdı..biz geçen yıl da almadık, zaten doğru dürüst ders bile görmediler.
bu yıl da ses seda yok.
yok öğretmen gelmedi doğru dürüst 3 öğretmen değişti haliyle de yarım yamalak oldu.ama sizin öğretmen de iyice boş vermiş..bari önerseydi..alan alırdı almayan kalırdı..
anladım canım..inşallah bu yıl değişmez.yok öğretmen gelmedi doğru dürüst 3 öğretmen değişti haliyle de yarım yamalak oldu.
inşallah canım, kızlar yemekten gelemediler mi?anladım canım..inşallah bu yıl değişmez.
he yaaa biz bize kaldık, eee daha daha ne var ne yok anlat bakem. Vardır sende komik hikayeler, azıcık anlat da gülelimbaksana gelen giden yok fadimem
biz bize kaldık
ben çok beğendim tavsiye ederim,karikatürlü yazıların içinde boşluk kısımları var dün onları doldurtmuş öğretmen ı can not gibi cümleleri öğrenmişler not olumsuzluk eki olduğunu falan.Sözlüğüde var içinde onu ayrı beğendimbeğendin mi canımcım sen içeriğini..ben de alabilirim çünkü.bizim ingilizce öğretmenimiz kitap aldırmadı çünkü
canım bizim öğretmen o kitap üzerinden çalıştırdığı için yararı oluyor tabi,sizde aslında ingilizce öğretmeninize yardımcı bir kitap alalım daha faydalı olur gibi düşüncelerinizi belirtin bence bizimkiler geçen yılda bir sürü kelime öğrenmişlerdi bu yıl artık cümlelere geçiyorlar.güzel görünüyor canım, Yeşim fikir versin bize, ben de alabilirim eğer yararı olacaksa.