aynı bizim de canım, bizim öğretmenlerde iş yok sanırım.Bizim daha hiçbir yardımcı kitabımız yok İngilizceden neler gördü sizinkiler kızlarrrr
oh maşallah ne güzel, cümle mi, bizimkiler anca sayıları öğrendiler daha. Sevindim sizin adınıza canım, darısı bizim başımıza.canım bizim öğretmen o kitap üzerinden çalıştırdığı için yararı oluyor tabi,sizde aslında ingilizce öğretmeninize yardımcı bir kitap alalım daha faydalı olur gibi düşüncelerinizi belirtin bence bizimkiler geçen yılda bir sürü kelime öğrenmişlerdi bu yıl artık cümlelere geçiyorlar.
hadi bakalım, hayırlı haberlerle gelir inşallah.fadimem bende komik hikaye olmaa mı ?
var ..ama önce kocam gidiyor kızlar pazartesi , salı günü görüşmeye gitmeyi düşünüyor.
zeliş bazen benim net de yapıyor onu..ama şu aralar iyi çalışıyor
güzel diyorsun yani haribucum..alayım o zaman ben
zeliş bizim çocuklar hangi konularda hiç bilmiyorum. sorayım akşam
dünBizim daha hiçbir yardımcı kitabımız yok İngilizceden neler gördü sizinkiler kızlarrrr
görüşmeyemi karar verdi eşin cnm,hadi hayırlısı size de o zmanfadimem bende komik hikaye olmaa mı ?
var ..ama önce kocam gidiyor kızlar pazartesi , salı günü görüşmeye gitmeyi düşünüyor.
fadimem bende komik hikaye olmaa mı ?
aynı bizim de canım, bizim öğretmenlerde iş yok sanırım.
oh maşallah ne güzel, cümle mi, bizimkiler anca sayıları öğrendiler daha. Sevindim sizin adınıza canım, darısı bizim başımıza.
Öğretmeni hiç görmedim ki, şimdi ona da toplu karar vermek lazım, ne bileyim iyi fikir aslında da, yanaşır mı millet?
hadi bakalım, hayırlı haberlerle gelir inşallah.
nerden alacağız canım, internette bulamadım ben satış yeri yazmamışlar ama, öğrenirsen bana da söyle.
canım kırtasiyeye sorarım. olmadı getirtebilir misiniz derim diye düşündümaynı bizim de canım, bizim öğretmenlerde iş yok sanırım.
oh maşallah ne güzel, cümle mi, bizimkiler anca sayıları öğrendiler daha. Sevindim sizin adınıza canım, darısı bizim başımıza.
Öğretmeni hiç görmedim ki, şimdi ona da toplu karar vermek lazım, ne bileyim iyi fikir aslında da, yanaşır mı millet?
hadi bakalım, hayırlı haberlerle gelir inşallah.
nerden alacağız canım, internette bulamadım ben satış yeri yazmamışlar ama, öğrenirsen bana da söyle.
evet canım. gidip görüşcekdün
görüşmeyemi karar verdi eşin cnm,hadi hayırlısı size de o zman
inşallahhıımm görüşmeye gidecekse karar verdiniz mi izleyeceğiniz yol hakkında canım tekrar söyleyim hakkınızda hayırlısı olur inşallah
bizimkinde zaten iş yok onu biliyordukda işte sizin daha yeni canım inşallah ilgisi artar ne diyim
güzel ama bence duruşu ve kumaşına göre pahalıhttp://www.visnepark.com/ceket-40/omzu-dantel-ceket-siyah-4502/
şu ceket nasıl kızlar fikir verin alsam mı???
güzel ama bence duruşu ve kumaşına göre pahalı
hadi yaaa halbuki bana da ucuz gelmişti kız neden öyle düşündün kumaşı yüzünden mi
bebeğim ben şimdi giyim sektöründe çalıştım. o yüzden bu yorumu yaptım. yeni sezon ürünleri şu an pahalı. alma..çok ihtiyacın yoksa şayet
kot olur . çünkü kot her mevsim sabit fiyat. en azından kazıklandığımı düşünmem . gönül rahatlığıyla alırım kotuorası öylede kuzum bak aklıma kurt düşürdün şimdi zaten bir kot ceket alıcam mağazadan da bu iyi görünmüştü gözüme dur az biraz düşüneyim :)
kot olur . çünkü kot her mevsim sabit fiyat. en azından kazıklandığımı düşünmem . gönül rahatlığıyla alırım kotu
güzelmiş canım, ama fiyatı da güzel yaniii
ya zeliş kızma ama 130 tl çok geldi bana..kocanla takım alsan 260 tl..vuuuuuuuuu..bence çok.
güzelmiş canım, ama fiyatı da güzel yaniii
ya zeliş kızma ama 130 tl çok geldi bana..kocanla takım alsan 260 tl..vuuuuuuuuu..bence çok.
2.bebiş gelirse ya ..
böyle masraflarınızı kısın ..ben sana bulayım dur uygun fiyatlı mont
ya ama ben o parayı oraya gönül rahatlığıyla veremem.Ben niye böyle tutumlu düşünceli bir hatun olamıyorum acaba yaa
ya ama ben o parayı oraya gönül rahatlığıyla veremem.
çok istediğim bi şeydir..illa almak isterim dersen..al ..ama bence alternatif kıyafetlerin varsa gereksiz diye düşünüyorum.
benim çok fazla şu an..ceket , ince mont senin de vardır illa ki..ben ihtiyaçlarımı indirimden alıyorum
daha önce ykm de çalıştım 2 yıl.
mavi jeansda çalıştım 1 yıl
insanların nasıl kazıklandığını gözlerimle gördüm..bazen bir indirim olur şaşarsın.outlate mağaza yok mu