İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

fadimem bende komik hikaye olmaa mı ?
var ..ama önce kocam gidiyor kızlar pazartesi , salı günü görüşmeye gitmeyi düşünüyor.

zeliş bazen benim net de yapıyor onu..ama şu aralar iyi çalışıyor

güzel diyorsun yani haribucum..alayım o zaman ben
zeliş bizim çocuklar hangi konularda hiç bilmiyorum. sorayım akşam

Bizim daha hiçbir yardımcı kitabımız yok İngilizceden neler gördü sizinkiler kızlarrrr
aynı bizim de canım, bizim öğretmenlerde iş yok sanırım.

oh maşallah ne güzel, cümle mi, bizimkiler anca sayıları öğrendiler daha. Sevindim sizin adınıza canım, darısı bizim başımıza.
Öğretmeni hiç görmedim ki, şimdi ona da toplu karar vermek lazım, ne bileyim iyi fikir aslında da, yanaşır mı millet?

hadi bakalım, hayırlı haberlerle gelir inşallah.
nerden alacağız canım, internette bulamadım ben satış yeri yazmamışlar ama, öğrenirsen bana da söyle.

Bizim daha hiçbir yardımcı kitabımız yok İngilizceden neler gördü sizinkiler kızlarrrr
dün
görüşmeyemi karar verdi eşin cnm,hadi hayırlısı size de o zman

hıımm görüşmeye gidecekse karar verdiniz mi izleyeceğiniz yol hakkında canım tekrar söyleyim hakkınızda hayırlısı olur inşallah

bizimkinde zaten iş yok onu biliyordukda işte sizin daha yeni canım inşallah ilgisi artar ne diyim

bizimkiler en son geçen yıl
hello my name is fatih ,what is your name?
Hell
canım kırtasiyeye sorarım. olmadı getirtebilir misiniz derim diye düşündüm

amin canım

dün

görüşmeyemi karar verdi eşin cnm,hadi hayırlısı size de o zman
evet canım. gidip görüşcek
inşallah

bebeğim ben şimdi giyim sektöründe çalıştım. o yüzden bu yorumu yaptım. yeni sezon ürünleri şu an pahalı. alma..çok ihtiyacın yoksa şayet

hadi yaaa halbuki bana da ucuz gelmişti kız neden öyle düşündün kumaşı yüzünden mi

orası öylede kuzum bak aklıma kurt düşürdün şimdi zaten bir kot ceket alıcam mağazadan da bu iyi görünmüştü gözüme dur az biraz düşüneyim :)

bebeğim ben şimdi giyim sektöründe çalıştım. o yüzden bu yorumu yaptım. yeni sezon ürünleri şu an pahalı. alma..çok ihtiyacın yoksa şayet

ve kumaş değil bu ürün , penye..ben olsam o parayı penyeye vermem..triko olsa tamam. kumaş olur yine tamam.

orası öylede kuzum bak aklıma kurt düşürdün şimdi zaten bir kot ceket alıcam mağazadan da bu iyi görünmüştü gözüme dur az biraz düşüneyim :)
kot olur . çünkü kot her mevsim sabit fiyat. en azından kazıklandığımı düşünmem . gönül rahatlığıyla alırım kotu

kot olur . çünkü kot her mevsim sabit fiyat. en azından kazıklandığımı düşünmem . gönül rahatlığıyla alırım kotu

hımm öyle diyosun yaniii

kota baktım haftasonu nette de mağazada da aynı fiyat 130 tl

eşimle aynı alacaktık adamın bedenini bulamadık iyi mi dur onunda resmini koyayımda bak bakalım beğenecekmisin

güzelmiş canım, ama fiyatı da güzel yaniii

ya zeliş kızma ama 130 tl çok geldi bana..kocanla takım alsan 260 tl..vuuuuuuuuu..bence çok.
2.bebiş gelirse ya ..
böyle masraflarınızı kısın ..ben sana bulayım dur uygun fiyatlı mont

Ben niye böyle tutumlu düşünceli bir hatun olamıyorum acaba yaa

Ben niye böyle tutumlu düşünceli bir hatun olamıyorum acaba yaa
ya ama ben o parayı oraya gönül rahatlığıyla veremem.
çok istediğim bi şeydir..illa almak isterim dersen..al ..ama bence alternatif kıyafetlerin varsa gereksiz diye düşünüyorum.
benim çok fazla şu an..ceket , ince mont senin de vardır illa ki..ben ihtiyaçlarımı indirimden alıyorum
daha önce ykm de çalıştım 2 yıl.
mavi jeansda çalıştım 1 yıl
insanların nasıl kazıklandığını gözlerimle gördüm..bazen bir indirim olur şaşarsın.outlate mağaza yok mu

outlet var ama bu benim beğendiğim orda yoktur ki yeni model ya sezon sonunda almak lazım da bend eonu yapamıyorum işte bir yaz girerken kışlık alamıyorum birde genelde sezon sonunda da istediğini bulamıyorsun oda ayrı dur bakalım biraz daha bakınayım

ykm ye çok sık giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…