- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
iyi olmuş aradığınaradım.öğretmen de bu örgütten çok muzdarip
konuşurum diyor
bi öğrencimiz aile hayatından dolayı çok vahim. saldırgan
aile aile aile ne kadar önemli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olmuş aradığınaradım.öğretmen de bu örgütten çok muzdarip
konuşurum diyor
evet canım..iyi olmuş aradığın
aile aile aile ne kadar önemli...
evet canım..
çocuğun annesini evden attılar.
babaanne ve babayla kalıyor.
bu devirde böyle insanlar da var.
çocuğu dolduruyorlar anneye karşı
anne sınıfa geliyor çocuğunu görmeye..başkatürlü göstermiyorlar.
sınıfta annesine bağırıp hakaret ediyor çocuk..
ist emiyor annesini..ama babaanne ve baba yüzünden
evet zeliş. bu anne bi dönem bi şekilde eve alındı geçen yıl..çocuğu o aldı okuldan akşamları ..o şekilde mutluydu..okumuş kadın , üniversite mezunu ama çalışmıyor.ayyy iananmıyorum canım çok kötü oldum bir anneye yapılırmı bu
ne olursa olsun anne o yaaa
evet zeliş. bu anne bi dönem bi şekilde eve alındı geçen yıl..çocuğu o aldı okuldan akşamları ..o şekilde mutluydu..okumuş kadın , üniversite mezunu ama çalışmıyor.
hatta geçen yıl emiri büyük çocuklar düşürmüştü de hastaneyi götürmüştük..hani bi veli emir i çocukların altından almıştı ..ezerlerken..o kadın işte..
ama yine kayınvalide çok yobaz..o attırdı kadını evden yine.
babaanne ile hiç bir samimiyetim yok ama geçen gün okulun kapısında denk geldik. hemen bana diyor ki"benim oğlumun annesi yok , benim oğlum annesiz. "
nasil ajitasyon yapıyor görseniz. başımı öbür tarafa çevirdim
evet canım ya o kadar çok ki böyle..evet canım..
evet canım..
canım yaaa ne kadar üzüldüm biliyoe musun? Yazık yani bir çocuğu anneden ayırmak, anneyi evden atmak. Ama yanlarına kar kalmaz merak etme, etme-bulma dünyası, bugün ona yaşattıklarını kendileri de yaşamadan ölmezler. Allah ın adaleti er ya da geç tecelli edecektir.evet zeliş. bu anne bi dönem bi şekilde eve alındı geçen yıl..çocuğu o aldı okuldan akşamları ..o şekilde mutluydu..okumuş kadın , üniversite mezunu ama çalışmıyor.
hatta geçen yıl emiri büyük çocuklar düşürmüştü de hastaneyi götürmüştük..hani bi veli emir i çocukların altından almıştı ..ezerlerken..o kadın işte..
ama yine kayınvalide çok yobaz..o attırdı kadını evden yine.
babaanne ile hiç bir samimiyetim yok ama geçen gün okulun kapısında denk geldik. hemen bana diyor ki"benim oğlumun annesi yok , benim oğlum annesiz. "
nasil ajitasyon yapıyor görseniz. başımı öbür tarafa çevirdim
zaten bu saldırganlığın altında mutlaka aile vardır bu tez çok doğru bizim sınıftakide öyle annesi bir anlattı sonra kadın çocuğu 4 yaşına kadar doğru dürüst görmemiş bile başka yerde hatta başka şehirde büyümüş çocuk.aradım.öğretmen de bu örgütten çok muzdarip
konuşurum diyor
evet canım..Allah yardımcısı olsun öğrencilerin ve öğretmenin.zaten bu saldırganlığın altında mutlaka aile vardır bu tez çok doğru bizim sınıftakide öyle annesi bir anlattı sonra kadın çocuğu 4 yaşına kadar doğru dürüst görmemiş bile başka yerde hatta başka şehirde büyümüş çocuk.
canım kadın çocuğunu almak için bilemiyorum ki ne gibi girişimlerde bulunuyor.inanmıyorum yaaa nasıl insanlar bunlarr
kadın çocuğunu almak için bir girişimde bulunmuyor mu acaba
çalışsa alır aslında küçük çocuğu
allahım yardımcısı olsun neler yaşıyor insanlarrr
yoğurtlu çorba..1 litrelik kavanozla getirdim..dolu fullkısslar öğlen ne yiyeceksiniz..
kısslar öğlen ne yiyeceksiniz..
canım kadın çocuğunu almak için bilemiyorum ki ne gibi girişimlerde bulunuyor.
baba çok uzun boylu iri, kadın korkuyor mu bilemiyorum.
aslında kadın da 180 vardır..ama zayıf..korkuyor bence.
girişimlerde bulunuyor sanıyorum..çünkü geçen yıl bi veli vardı yine eşinden ayrı..onunla konuşuyorlardı duydum..çocuğu alabilirler mi. avukat vs gibi meseleleri duymuştum..
mücadele ediyordur.
fakat çocuk anneye düşman aşırı derecede..çok feci..nefret ediyor.
anne ise çok iyi , yumuşak huylu..ama kayınvalide yapıyor demek ki yapacağını..Allah cahillerin eline düşürmesin kimseyi.
yoğurtlu çorba..1 litrelik kavanozla getirdim..dolu full
ekmek
mandaline , elma
tutar canım .koyu yapıyorum ben çorbalarımı..ekmek da varafiyet olsun canım çorba tutarmı akşama kadar seni
Cahil insanlarla uğraşmak çok zor,Allah o anneye güç kuvvet birde sabır versin ama inşallah oda biraz çabalarda çocuğunu onların elinden almak için yoksa tamamen kaybedecek çocuğu.evet canım..Allah yardımcısı olsun öğrencilerin ve öğretmenin.
konuştuk işte..yani babaanne ve babayı çağırıyorum ..konuşuyorum ..ama anlamıyorlar diyor..sana 1 vurana sen 2 tane çak diyorlarmış..tamam da bu çocuk bizim çocuklardan 2 yaş büyük gibi..çok şişman..yanı zamanda boyu çok uzun..2 tane çaksa zaten yerle yeksan eder .
geçen sene rehber öğretmenimiz çok uğraştı..kendi odasında anne ile çocuğu buluşturdu.ama çocuk annesine inanılmaz laflar sayıyormuş..çok feci dolduruyor babaanne baba..yani bunu nasıl başarıyorlar bilemiyorum..ama anne çocuğa yalvardıkça çocuk bağırıp kaçıyormuş odadan.
ertesi gün de baba geliyormuş okula..neden buluşturdunuz , görüştürdünüz diye..çok uğraştılar ama yok.
hatta geçen yılın sonunda okulu bırakıyor istanbula taşınıyorlar denildi de çok sevindik biz.
o olmazsa sınıfın düzeni sağlanacaktı.
ama gittiği yerdeki çocuklara yazık diyordum ..
gitmemişler.
sanıyorum anneden çocuğu kaçırmak için taşınacaklardı.
neyse çook yobaz , görgüsüz insanlar..çok..
semizotu yoğurt ve mandalinam var bugün benimde.Sabah önce oğlanın beslenmesini sonrada kendikimi hazırladımkısslar öğlen ne yiyeceksiniz..
yumurtalı ıspanak+makarna var, makarna yemem inşallah göbek aldı başını gidiyor benim. demem lazım bu gidişata.kısslar öğlen ne yiyeceksiniz..