bende bir bakayım dedim sen yazmışsın..
aman ya dimi olsa da yesek..hahahaa kalp kalbe karşıymı ne var ne yok canım sıkıldıı
canım ıspanaklı gözleme çekti nerden geldiyse aklıma
bu akşam değilde yarın akşam yemek olmazsa yaparım belkimmm
acaba fırından hazır ekmeklik hamur alıp yapsam nasıl olur ki hımmm
aman ya dimi olsa da yesek..
ekmek hamurunda pizza olur sanırım gözleme olurmu ki.
benim abimin eşi yengem yapar. yaptıklarında bize de gönderirler. bizim burda gözlemeye saç böreği denir.gözleme değilde ne bilim biraz inceltip açsam onu tezgahta sonra içine iç malzeme sonra kapatıp teflon tavada pişirip üzerini tereyağla yağlasam ayyyy ne gül olurdum allahım...
kızlar benim canım bugünlerde örgü örmek istiyor bildiğimden değil ama işte...basit şeyler yapabilirim ..oğlan okula gitmeden önce atkı bere örmüştüm..
benim arkadaşımda devamlı çocuk yelekleri örer sonra dağıtır sağa sola öyle stres atıyormuş.strese iyi geliyor ama bende kendime atkı örmüştüm bir ara.Öğrenirsin cnm hoşunada gider bak demedi deme.Ben 2 renk atlıyı örebilince çok mutlu olmuştum..kızlar benim canım bugünlerde örgü örmek istiyor bildiğimden değil ama işte...basit şeyler yapabilirim ..oğlan okula gitmeden önce atkı bere örmüştüm..
ip alıp ta oğlana atkı bere örmeli...akşamları az az yapmalı..benim arkadaşımda devamlı çocuk yelekleri örer sonra dağıtır sağa sola öyle stres atıyormuş.strese iyi geliyor ama bende kendime atkı örmüştüm bir ara.Öğrenirsin cnm hoşunada gider bak demedi deme.Ben 2 renk atlıyı örebilince çok mutlu olmuştum..
benim arkadaşımda devamlı çocuk yelekleri örer sonra dağıtır sağa sola öyle stres atıyormuş.strese iyi geliyor ama bende kendime atkı örmüştüm bir ara.Öğrenirsin cnm hoşunada gider bak demedi deme.Ben 2 renk atlıyı örebilince çok mutlu olmuştum..
hımmm güzel olur valla,acıktımda zatengözleme değilde ne bilim biraz inceltip açsam onu tezgahta sonra içine iç malzeme sonra kapatıp teflon tavada pişirip üzerini tereyağla yağlasam ayyyy ne gül olurdum allahım...
ben hala ateşböceği yolundayım yarısı bitti daha.Haftasonu okuyamadım ki hiç akşamlarıda azıcık okuyorum uykum geliyor.evet hele tv karşısına geçip dizi eşliğinde örünce çok keyifli oluyordu, kendime mini etek ve hırka örmüştüm ama astar diktirince dar gelmişti :)))))))))))))
hangi kitabı okuyorsun bu arada
ben hala ateşböceği yolundayım yarısı bitti daha.Haftasonu okuyamadım ki hiç akşamlarıda azıcık okuyorum uykum geliyor.
çocuklar ödevini kendi yapsaydı. tv karşında yanında da çay ne güzel olurdu..ee çok güzle malzemen varsa hemen başla düz örgüden yaparsın canım çok güzel ipler var uğra bir tuhafiyeye seç al zamanın varsa çok güzel bir uğraş eskiden bende örerdim
çocuklar ödevini kendi yapsaydı. tv karşında yanında da çay ne güzel olurdu..
Sen o zman hiç oturmazsın evdebunu sanırım emeklilikte çocuklarda büyüdüğünde yapabileceğiz tabiki görebilirsek o günleri....
ayyy ben çok uzağım ben bu konuyakızlar visco yatak almak istiyorum hem kendime hem oğlana haftasonu bir avm de baktım tempur diye bir marka çift kişilik yatağa 5700 tl dediben o parayı verirsem uyuyamamki o yatakta dedim adama bu ne.İşbirede bakıcam bir. Sizler kullanıyorsanız memnunsanız benide bilgilendirirmisiniz
Sen o zman hiç oturmazsın evde
visco cnm vücudun şeklini alan yatak elini bastırıyosun mesela elinin izi çıkıyor rahat yumuşak bir yatak masaj yapmıyor.visco aslında tüm markalarda var yataş istikbal gibi ordada 2.000 tl civarı.O yüzden bu markalardan kullanan varsa memnunlarmı diye sordum da,benim haftasonu sorduğum marka bu işin profesyoneliymiş bugün nette de araştırdım paranıza kıyın alın diyor yorumlarda hiçde o kadar para veremem.ayy ben
ayyy ben çok uzağım ben bu konuya
ama bir ara bir yatakçıya girmiştik eşimle masaj yapan yataklar filan vardı ve fiyatlar uçuktu
senin bahsettiğin bu yatağın ne özelliği varda bu kadar pahalı ki
visco cnm vücudun şeklini alan yatak elini bastırıyosun mesela elinin izi çıkıyor rahat yumuşak bir yatak masaj yapmıyor.visco aslında tüm markalarda var yataş istikbal gibi ordada 2.000 tl civarı.O yüzden bu markalardan kullanan varsa memnunlarmı diye sordum da,benim haftasonu sorduğum marka bu işin profesyoneliymiş bugün nette de araştırdım paranıza kıyın alın diyor yorumlarda hiçde o kadar para veremem.