İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bende bir bakayım dedim sen yazmışsın..

hahahaa kalp kalbe karşıymı ne var ne yok canım sıkıldıı

canım ıspanaklı gözleme çekti nerden geldiyse aklıma

bu akşam değilde yarın akşam yemek olmazsa yaparım belkimmm

acaba fırından hazır ekmeklik hamur alıp yapsam nasıl olur ki hımmm

aman ya dimi olsa da yesek..
ekmek hamurunda pizza olur sanırım gözleme olurmu ki.

aman ya dimi olsa da yesek..
ekmek hamurunda pizza olur sanırım gözleme olurmu ki.

gözleme değilde ne bilim biraz inceltip açsam onu tezgahta sonra içine iç malzeme sonra kapatıp teflon tavada pişirip üzerini tereyağla yağlasam ayyyy ne gül olurdum allahım...

kızlar benim canım bugünlerde örgü örmek istiyor bildiğimden değil ama işte...basit şeyler yapabilirim ..oğlan okula gitmeden önce atkı bere örmüştüm..

gözleme değilde ne bilim biraz inceltip açsam onu tezgahta sonra içine iç malzeme sonra kapatıp teflon tavada pişirip üzerini tereyağla yağlasam ayyyy ne gül olurdum allahım...
benim abimin eşi yengem yapar. yaptıklarında bize de gönderirler. bizim burda gözlemeye saç böreği denir.

kızlar benim canım bugünlerde örgü örmek istiyor bildiğimden değil ama işte...basit şeyler yapabilirim ..oğlan okula gitmeden önce atkı bere örmüştüm..

ee çok güzle malzemen varsa hemen başla düz örgüden yaparsın canım çok güzel ipler var uğra bir tuhafiyeye seç al zamanın varsa çok güzel bir uğraş eskiden bende örerdim

benim arkadaşımda devamlı çocuk yelekleri örer sonra dağıtır sağa sola öyle stres atıyormuş.strese iyi geliyor ama bende kendime atkı örmüştüm bir ara.Öğrenirsin cnm hoşunada gider bak demedi deme.Ben 2 renk atlıyı örebilince çok mutlu olmuştum..

ip alıp ta oğlana atkı bere örmeli...akşamları az az yapmalı..

evet hele tv karşısına geçip dizi eşliğinde örünce çok keyifli oluyordu, kendime mini etek ve hırka örmüştüm ama astar diktirince dar gelmişti :)))))))))))))

hangi kitabı okuyorsun bu arada

evet hele tv karşısına geçip dizi eşliğinde örünce çok keyifli oluyordu, kendime mini etek ve hırka örmüştüm ama astar diktirince dar gelmişti :)))))))))))))

hangi kitabı okuyorsun bu arada
ben hala ateşböceği yolundayım yarısı bitti daha.Haftasonu okuyamadım ki hiç akşamlarıda azıcık okuyorum uykum geliyor.

ben hala ateşböceği yolundayım yarısı bitti daha.Haftasonu okuyamadım ki hiç akşamlarıda azıcık okuyorum uykum geliyor.

hımm anladım canım yazmıştım bu kitabıda okunacaklar listeme yanlış hatırlamıyorsam :)))

ee çok güzle malzemen varsa hemen başla düz örgüden yaparsın canım çok güzel ipler var uğra bir tuhafiyeye seç al zamanın varsa çok güzel bir uğraş eskiden bende örerdim
çocuklar ödevini kendi yapsaydı. tv karşında yanında da çay ne güzel olurdu..

kızlar visco yatak almak istiyorum hem kendime hem oğlana haftasonu bir avm de baktım tempur diye bir marka çift kişilik yatağa 5700 tl dediben o parayı verirsem uyuyamamki o yatakta dedim adama bu ne.İşbirede bakıcam bir. Sizler kullanıyorsanız memnunsanız benide bilgilendirirmisiniz

ayy ben
ayyy ben çok uzağım ben bu konuya

ama bir ara bir yatakçıya girmiştik eşimle masaj yapan yataklar filan vardı ve fiyatlar uçuktu

senin bahsettiğin bu yatağın ne özelliği varda bu kadar pahalı ki

ayy ben

ayyy ben çok uzağım ben bu konuya

ama bir ara bir yatakçıya girmiştik eşimle masaj yapan yataklar filan vardı ve fiyatlar uçuktu

senin bahsettiğin bu yatağın ne özelliği varda bu kadar pahalı ki
visco cnm vücudun şeklini alan yatak elini bastırıyosun mesela elinin izi çıkıyor rahat yumuşak bir yatak masaj yapmıyor.visco aslında tüm markalarda var yataş istikbal gibi ordada 2.000 tl civarı.O yüzden bu markalardan kullanan varsa memnunlarmı diye sordum da,benim haftasonu sorduğum marka bu işin profesyoneliymiş bugün nette de araştırdım paranıza kıyın alın diyor yorumlarda hiçde o kadar para veremem.

çok para canım ya dediğin gibi gönül ister ama ne bileyim yatak aslında önemli ama en son ihtiyaç gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…