ay patlıcan yemeği ve pilavı çok yakıştırırım ben..sana geleyim akşama en iyisi miyok kız girdiğimden değil bir sorayım dedim, offff ne yapcamı da bilsem? ama zamanında girmedim o kadar pişmanım ki, yaşımın tutacağını bilsem kesin çalışır girerim de, bilmiyom.
takma sen onlara, boşver uyuzlansın dursun.
patlıcan yemeğim var, yanına bir de pilav. Az da mercimek çorbam var.
yufka alıp böreğini yapsan onu da mı yemez.benimde akşam pide olunca bugüne bişey kalmadı aklımda da bişey yok bilmiyorum ki ne yapacağımı düşünüyorum bende pırasam var yapsam eşim yemez et türü bişeyde çıkarmadım dondurucudan ne yapsam ki acabaa
o zaman afiyet olsun koçişine...iyi zıkkımlar..ben kocama zıkkımın kökünü pişircem fatmacım..
önlisansa gircem ben, ama işte atama yapılma ihtimali ne derece? Şimdi bir sürü genç var, sıfırdan başlayıp derslere çalışıp bir de boşa kürek sallamış olmak istemiyorum. Bilgisayarlı muhasebe mezunuyum canım ben 2 yıllık. Katiplik falan değil de, muhasebe memurluğu gibi bişeyler olabilir.bebeemm sen lisans ve önlisansa yaş sınırı yok anacım..osym ile atanacaksan yaş sınırı yok
ama eğer sen özellikle mülakatlı yerlere girersen kpss puanınla o zaman yaş sınırı arıyor çoğu yer..mesela adliyeler , katiplik gibi.
ben 36 yaşımda atandım ..anla yani fadimem yaş sınırı yokppp
yufka alıp böreğini yapsan onu da mı yemez.
ne güzel olur börek şimdi mis mis..
o zaman afiyet olsun koçişine...iyi zıkkımlar..
gel canım beklerim, içine fesleğen de attım mis gibi. Bir de cacık yaptım mı?ay patlıcan yemeği ve pilavı çok yakıştırırım ben..sana geleyim akşama en iyisi mi
evet canım takmıyorum..Allah a sığınıyorum..uymuyorum onlara....Allah sabredenlerin yanında fadimemm.
o kadar ayıp ve günah ki yaptıkları.. başkasının arkasından kaş göz hareketi yapmak çok günah..hee..bi de korkaklar ki sorma..konuşuyorlar ama konuştukları sahıstan da tırsıyorlar..karşı karşıya geldiklerinde öyle değiller ..cok saygı gösteriyorlar ama ..arkasından dil çıkarıyor bi tanesi ..iplemiyorum seni der gibi..
çok ayıp demi zeliş..işte ..biri çok dedikodu yapıyor..diğeri de sürekli dil çıkarıyor..abartılı konuşuyor..en küçük bir hatayı dağ gibi büyütüp seni demoralize etmeye çalışıyor falan..
yani geçecek bu günler de sabır..sabır ..sabır..
benimkiler sever pırasalı böreği, bayılrak da yerler. Hiç yaptın mı ki Zekiyeciğm, belki sever?ayyy neden aklıma giriyosun ki sen şimdi benim yaaaaaa
börek güzel olmaz mı ahh ahhhhh
dün pide bugün börek
pırasalı yemez ama illa başka malzeme ile yapmam lazım
evet canım..eşşek sıpaları .hiç takma canım benim anladığım kadarıyla hiç biri senin üstünde değil üstelik gıcıklar dil çıkarmak ne yahuu eşşek kadar adamlar yuh yani...
benimkiler sever pırasalı böreği, bayılrak da yerler. Hiç yaptın mı ki Zekiyeciğm, belki sever?
çok güzel canım afiyet olsun..bende cumartesi için karnıyarık yapıcam cuma dan hazırlarım. hafta içi uğraştırıyor çünkü.yok kız girdiğimden değil bir sorayım dedim, offff ne yapcamı da bilsem? ama zamanında girmedim o kadar pişmanım ki, yaşımın tutacağını bilsem kesin çalışır girerim de, bilmiyom.
takma sen onlara, boşver uyuzlansın dursun.
patlıcan yemeğim var, yanına bir de pilav. Az da mercimek çorbam var.
hıımmm onların derdi başka yaniiievet canım..eşşek sıpaları .
bir de beni onların yanına verdi ya müdür.
e ben teknikerim..maaşım onlardan biraz daha fazla..yani o yüzden de gitmemi istiyorlar..teknikerlik yapsın diyorlar..
akademisyenlerle çalışsın diyorlar..arada çatlak sesler çıkıyor .
hem aynı işi yapıyoruz hem o fazla para alıyor ..bu nasıl iş diyorlar..
e ben napem simdi..müdür beni evrak kayıt , öğrenci işlerine vermiş..amir nereyi gösterirse orda çalışırsın..ama ..ama ..ama
böyle..
zeliş seni davet ettim..ama yönetici onay verecek tamam mı
bekliycez
ben bayılırım da benim koca yemez..çocuklar yemez..benimkiler sever pırasalı böreği, bayılrak da yerler. Hiç yaptın mı ki Zekiyeciğm, belki sever?
amanınnnn sakin ol canım benimmmmben bayılırım da benim koca yemez..çocuklar yemez..
kocama zıkkımın kökü pişecek bu akşam..du bakalım..bu akşam dananın kuyruğunu koparcem ben..
mantı ve çorba yapabiliriz en basiti.ayyy neden aklıma giriyosun ki sen şimdi benim yaaaaaa
börek güzel olmaz mı ahh ahhhhh
dün pide bugün börek
pırasalı yemez ama illa başka malzeme ile yapmam lazım
sakin ol canım öfkeyle kalkıp zararla oturma..zararı hep kendimize çünkü..ben bayılırım da benim koca yemez..çocuklar yemez..
kocama zıkkımın kökü pişecek bu akşam..du bakalım..bu akşam dananın kuyruğunu koparcem ben..
mantım yok ki benim amamantı ve çorba yapabiliriz en basiti.
yok canım ..kadınlardan beklerdim de erkekler söylesin hiç tahmin etmezdim.hıımmm onların derdi başka yaniii
halbuki ne gerek var herkesin kazandığı kendine değil mi ama dediğin gibi yani neticede senin görevini üstlerin belirliyor onların olduğu gibi bu çekememezlik niye yaniii
birde erkek olcaklarr
sen bu işi biliyon kız öğret bize deamanınnnn sakin ol canım benimmmm
sakin sakin derinden işleeeee