İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ay patlıcan yemeği ve pilavı çok yakıştırırım ben..sana geleyim akşama en iyisi mi

evet canım takmıyorum..Allah a sığınıyorum..uymuyorum onlara....Allah sabredenlerin yanında fadimemm.

yufka alıp böreğini yapsan onu da mı yemez.
ne güzel olur börek şimdi mis mis..
ben kocama zıkkımın kökünü pişircem fatmacım..
o zaman afiyet olsun koçişine...iyi zıkkımlar..

önlisansa gircem ben, ama işte atama yapılma ihtimali ne derece? Şimdi bir sürü genç var, sıfırdan başlayıp derslere çalışıp bir de boşa kürek sallamış olmak istemiyorum. Bilgisayarlı muhasebe mezunuyum canım ben 2 yıllık. Katiplik falan değil de, muhasebe memurluğu gibi bişeyler olabilir.

yufka alıp böreğini yapsan onu da mı yemez.
ne güzel olur börek şimdi mis mis..

o zaman afiyet olsun koçişine...iyi zıkkımlar..

ayyy neden aklıma giriyosun ki sen şimdi benim yaaaaaa

börek güzel olmaz mı ahh ahhhhh

dün pide bugün börek

pırasalı yemez ama illa başka malzeme ile yapmam lazım

ay patlıcan yemeği ve pilavı çok yakıştırırım ben..sana geleyim akşama en iyisi mi

evet canım takmıyorum..Allah a sığınıyorum..uymuyorum onlara....Allah sabredenlerin yanında fadimemm.
gel canım beklerim, içine fesleğen de attım mis gibi. Bir de cacık yaptım mı?

o kadar ayıp ve günah ki yaptıkları.. başkasının arkasından kaş göz hareketi yapmak çok günah..

ayyy neden aklıma giriyosun ki sen şimdi benim yaaaaaa

börek güzel olmaz mı ahh ahhhhh

dün pide bugün börek

pırasalı yemez ama illa başka malzeme ile yapmam lazım
benimkiler sever pırasalı böreği, bayılrak da yerler. Hiç yaptın mı ki Zekiyeciğm, belki sever?

hiç takma canım benim anladığım kadarıyla hiç biri senin üstünde değil üstelik gıcıklar dil çıkarmak ne yahuu eşşek kadar adamlar yuh yani...
evet canım..eşşek sıpaları .
bir de beni onların yanına verdi ya müdür.
e ben teknikerim..maaşım onlardan biraz daha fazla..yani o yüzden de gitmemi istiyorlar..teknikerlik yapsın diyorlar..
akademisyenlerle çalışsın diyorlar..arada çatlak sesler çıkıyor .
hem aynı işi yapıyoruz hem o fazla para alıyor ..bu nasıl iş diyorlar..
e ben napem simdi..müdür beni evrak kayıt , öğrenci işlerine vermiş..amir nereyi gösterirse orda çalışırsın..ama ..ama ..ama
böyle..

zeliş seni davet ettim..ama yönetici onay verecek tamam mı
bekliycez

çok güzel canım afiyet olsun..bende cumartesi için karnıyarık yapıcam cuma dan hazırlarım. hafta içi uğraştırıyor çünkü.

hıımmm onların derdi başka yaniii

halbuki ne gerek var herkesin kazandığı kendine değil mi ama dediğin gibi yani neticede senin görevini üstlerin belirliyor onların olduğu gibi bu çekememezlik niye yaniii

birde erkek olcaklarr

benimkiler sever pırasalı böreği, bayılrak da yerler. Hiç yaptın mı ki Zekiyeciğm, belki sever?
ben bayılırım da benim koca yemez..çocuklar yemez..
kocama zıkkımın kökü pişecek bu akşam..du bakalım..bu akşam dananın kuyruğunu koparcem ben..

ben bayılırım da benim koca yemez..çocuklar yemez..
kocama zıkkımın kökü pişecek bu akşam..du bakalım..bu akşam dananın kuyruğunu koparcem ben..
sakin ol canım öfkeyle kalkıp zararla oturma..zararı hep kendimize çünkü..

yok canım ..kadınlardan beklerdim de erkekler söylesin hiç tahmin etmezdim.
benim teknikerlik daha işime gelir
yazın öğrenci yok..hocalar da yarım gün geliyor gidiyor..bazen hiç gelmiyor..soran olmuyor..
onlar hoca yani..
ben de onların yanında teknik işlerini yapsam ben de onlar gibi yazın gel keyfim gel
işe ilk geldim..tekniker olarak geldim..çok sevindim yani..
hocalarla tanıştım..dedim zayıf göründüğüme bakmayın ..genelde teknik hizmetler erkek oluyor ya..ben bayan ve zayıf
neyse ben hem tatil . hem rahat bir ortam beklerken beni evrak kayıta verdiler..benim işime geldi mi ..hayır..sabah 8 . akşam 5 oldum
ama atandım ya..buna şükür..ne diyim şimdi adama ..beni burdan alın teknikerlik yapmak istiyorum mu diyim..
onlar söyle diyorlar..beni gaza getirmeye çalışıyorlar da yemezler yani..
yapmadım öyle bi hata..
azıcık eskiyeyim..zaten benim niyetim de mühendisliği tamamlamak..o zaman mecburen alacaklar beni evrak kayıttan..kadromda çalışmak istiyorum dersem alacaklar beni..kimse kadrosunun altındaki bir görevde çalıştırılamaz çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…