afiyet olsun şekerim, enerjin fazla gelmiş bugün, Zekiye ye çatıyon?kendime nescayfe yapıyorum..ödüllendiriyorum kendimi..içelim güzelleşelim bariii.
kendime nescayfe yapıyorum..ödüllendiriyorum kendimi..içelim güzelleşelim bariii.
afiyet olsun şekerim, enerjin fazla gelmiş bugün, Zekiye ye çatıyon?
aklımda burda yanee..gir şekerim gir puantajları.kolay gelsin sana ..
yok şaka şaka..yap tabi 2. yi ..
2. ler tadından yenmiyor..o derece tatlı oluyorlar da..işte kocalar hep yapıyor gıcıklık..sonra da anneler yetemiyorum sıkıntısıyla saldırıyor kocaya..hahahah..sıkıntı bundan kaynaklanıyor..
yoksa yap kesinlikle..ben tavsiye ediyorum..Allah ömür versin cücüklerimizeeee..mis onlar..mis
ama tabi ikiz olmasa iyi olur senin için..olursa da bakarsın bi şekilde..bakan nası bakıyor ..
afiyet bal şeker olsun..benimde çayım var..kendime nescayfe yapıyorum..ödüllendiriyorum kendimi..içelim güzelleşelim bariii.
aklımda burda yanee..
kız ona ne ara çattım ben..hahhahahahaafiyet olsun şekerim, enerjin fazla gelmiş bugün, Zekiye ye çatıyon?
ekran açık kapatmıyorum aşağıya indiriyorum.sabah girdiğimde kolay kolay kapatmam aşağıda olur hep.Neyse ekranın açık kalsın oku arada benimde sabahtan toplantım var dosyaları aldım önüme göz atmam lazım ama onlar bana ben onlara bakıyıom :))))
ben içiyorum şu an..sen de iç canım..aynı anda içekkk.bende sana eşlik edeyim arkadaşım söyledim gelir şimdi...
hadi afiyet olsunnn
heheheheheh..ay yine güldüm yaaa..sorma kızzz elinde gelse bana üçüz filan yaptıracak baksana
arada bakarsın bize ..ekran açık kapatmıyorum aşağıya indiriyorum.sabah girdiğimde kolay kolay kapatmam aşağıda olur hep.
ben içiyorum şu an..sen de iç canım..aynı anda içekkk.
heheheheheh..ay yine güldüm yaaa..
hahahah..elimde olsa yaptırırdım hee..3 ü 1 arada olurdu..nescafe gibi..büyür çıkarlardı kıızzzzz..deme öyleee...
enerjim fazla gelmiş gerçekten ya..niye böyle oldum ben...adet dönemim ne zamandı ki..tarihler birbirine girdi..yaklaştı benim günün sanırsam..ondan böyle oldum ben
arada bakarsın bize ..
ben bu arada face de bi yerde ikinci el çocuk eşyalarından küçülenleri sattım bayramda..onları yolladım bir kaç gündür.
ay o da stres..postaneye git ..yaz çiz..acaba yolladığın kişi nasıl biri..paranı yatırır mı yatırmaz mı..vs..bunlar da gerdi beni..insanlarla uğraşmak da fena ..ki şimdiye kadar 7 kişiye ürün yolladım .şükür bi yaramazlık çıkmadı..
sorma kızzz elinde gelse bana üçüz filan yaptıracak baksana
aklımda burda yanee..
kız ona ne ara çattım ben..hahhahahaha
emin misin..sana gebertirim demiştim halbuki ..sana çatmış sayılmıyor muyum..
ay gerçekten arkadaşlarım iyi ki varsınız..
kusuruma bakmayın..afedersiniz..kırmadım inşallah kimseyi..
heheheheheh..ay yine güldüm yaaa..
hahahah..elimde olsa yaptırırdım hee..3 ü 1 arada olurdu..nescafe gibi..büyür çıkarlardı kıızzzzz..deme öyleee...
enerjim fazla gelmiş gerçekten ya..niye böyle oldum ben...adet dönemim ne zamandı ki..tarihler birbirine girdi..yaklaştı benim günün sanırsam..ondan böyle oldum ben
KIZ Dİlek harbiii sen bu ara iyi değilsin haaa, alem kadınsın vessealam. Estağfirullah canım hepimiz birbirimiz az çok tanıdık niye kırılalım.arada bakarsın bize ..
ben bu arada face de bi yerde ikinci el çocuk eşyalarından küçülenleri sattım bayramda..onları yolladım bir kaç gündür.
ay o da stres..postaneye git ..yaz çiz..acaba yolladığın kişi nasıl biri..paranı yatırır mı yatırmaz mı..vs..bunlar da gerdi beni..insanlarla uğraşmak da fena ..ki şimdiye kadar 7 kişiye ürün yolladım .şükür bi yaramazlık çıkmadı..
kız ona ne ara çattım ben..hahhahahaha
emin misin..sana gebertirim demiştim halbuki ..sana çatmış sayılmıyor muyum..
ay gerçekten arkadaşlarım iyi ki varsınız..
kusuruma bakmayın..afedersiniz..kırmadım inşallah kimseyi..
ekran açık kapatmıyorum aşağıya indiriyorum.sabah girdiğimde kolay kolay kapatmam aşağıda olur hep.
ben de aynen çoğu zaman ekran yenileyip dururum hatta. Gerçekten iyiki hepimiz varız, burdayız, en azından stres atıyoruz, dertleniyoruz, neşeleniyoruz, vakit geçiriyoruz, yoksa hayat çekilir mi be anambende kapatmam hiç bazen saatlerce gelmiyom pc başına ama hep açık ekranı aşağı alıyorum geldikçe yeniliyorum sayfayı :)))
canım yaaa aman dikkat et valla böyle insanlardan uzak durmak lazım, gıcık oldum heee. Sen de aynısını ona yap hiçç de altta kalma, hayret bişey.he bu arada beni geren olaylardan biri de mesai arkadaşım yoktu ya 4-5 gün bana vekalet bırakmıştı.
onun işlerini de ben yaptım .
neyse güzel gitti her şey ..sorunsuz..çok yapılacak işi vardı..hepsini yaptım.
dünden beri bi gıcık gıcık kendisi.
hep kusurumu arıyor..en küçük bi yanlışta """aaaaaaaaa ..ne yaptın yaaaaaa!!!nasıl böyle bi şey yaparsın !!"" gibi cümleler kuruyor..çok sinir oluyorum..sonuçta yaptığımız iş belli..bilim adamı gibi atomu da parçalamıyoruz burda..yani böyle bi durum da var..ben yapamam mesela..tiyatro gibi abartılı durumları beceremem..bana yalan gelen şeyleri konuşamam..önce kendim inanmalıyım..ama o öyle değil..bazen insanların arkasından dilini bile çıkarıyor..iplemiyorum gibilerinden..benim arkamdan da yapıyor kesin..hahahah..işte bugün gelmedi ama bi şey için telefon açtım..aaaaaaaaa..yapma dilek ama yaaaaaaaaaa..kayıtları almaya başlamadık diyor..ek kontenjan kayıtları ileri bi tarihte..
onları almıyorum ama kayıt zamanı gelemeyen , tek dersi olanların kayıtlarını alıyoruz..onları alıyorum diyorum..ama bunu söyleyene kadar bi dünya abartıp tüh tüh vah vah yapıyor..onun yüzünden de çok gerildim sanıyorum..ben de şaşırıp kalıyorum..tepki vermiyorum..
bugün yazım vardı bi tane..onu aldı götürdü..ekleri elden teslim olacaktı..üst yazısını yazdım ama onay bekliyordum..beni aradı üst yazısını koymamışsınız dilek hanım diyor..üst yazısı o eklerle gittikten sonra onaylandı ama..şaşkınlıktan söylemeye fırsatım olmadı..zaten telefonu çekmeyen bi yerde..5 kere aradı konuşcam diye..falan falan..ki ben takmayan biriyim böyle insanları ama ..takmıyorum diye diye sanıyorum birikiyor..
çok yazdım ya yine ..kusura bakmayın