günaydın canımcım
neden olmasın.
bak ben gençleri geçtim..atandım..onlardan önce..çok da kızdılar yani..memurlar . nett platformunda yazıyorduk atama beklerken . orda çok kızılarlardı gelip gelip..gidin oturun çocuk bakın..bizim ekmeğimize mani olmayın diye..kadınların çalışmasına çok kızıyordu erkekler orda..ama konuşan değil de iyi puanı alan atanıyor.
öyle canım ..sıfırdan başlamak lazım..benim senin gibi bir işim olsaydı belki ben kpss yi hiç düşünmezdim..benim oturduğum yerde öyle şirketler falan yoktu ki..küçük bir ilçeydi..ya tezgahtarlık yapacaksın ya sekreterlik , yada kpss ye çalışıp atanacaksın..başka çare yoktu benim için..ondan canım..senin iyi ki bir işin var yine de.
Canım senin maşallahın var, başarmışsın ne güzel.
Evet çok şükür bir işim var, ama işte sorunlarım da var, o yüzden zaman zaman böyle delleniyom. Kocadan da iş çıkmayınca acaba diyorum şansımı denesem mi? Neyse kader de ne varsa o olur bakalım kısmet.
günaydın canım.dün akşam çok sakindim..ama sinirli sakin..heheh
neyse benim koca olmuş size bir pamuk..ben sinirliyim ya..nasıl alttan alıyor nasıl alttan alıyor..anlatamam..
akşam yemek sonrası mutfağı derledi topladı..tezgahı sildi süpürdü..çayı demledi.ben edizi yatırdım..emir le ders yaptım..tv yi açmadı benim koca..hiç..ödevler bitti ..emir i yatırmaya götürdüm..geldim..hala tv açmamış..ben şokk tabi..kendim açtım tv yi..
konuştuk akşam..benim konuşmaya hiç yanaşmayan koca..kendi konuştu akşam benimle..işte dedi ki ben akşam mutfak işlerini yapayım.sen çocuklarla ilgilen..tamam dedim..
bu sabah da süt kaynattım..koca tencereyi aktardım küçük 2 tencereye . birine yoğurt yaptım ..diğerini süt olarak dolaba kaldırdım..dolaptan yoğurt tenceresini çıkardım..bitmişti çünkü ..içinde az bi mayalık kadar yağurt vardı. yani 3 tane koca tencere sabah sabah tezgahın üstüne koydum..hiç yıkamadım..neymiş o eskiden ya..tencereleri de yıka kaldır..otobuse yetişmeye çalış..çocukları hazır et..hiç yapmadım ..yetişemiyordum ki zaten ..telaşe müdürü gibi yapmaya çalışıyordum...
konuştuktan sonra
güldür güldür izledik..bi skeç vardı..izlenidiniz mi bilmiyorum ama ..şiddetle tavsiye ederim..çok güldüm..
Ohhhhhh maşallah maşallah, arada çemkirmek gerekiyor demek ki seninkine. Benimki hayatta yapmaz mutfak işi falan,kızın yapsın der çok olsa, boyun kadar kızın var der.
Günaydın kızlar,bayram dönüşü şirketçenek hastalandık herkeste aksırık tıksırık ve öksürük hali var.Benimde sinizütüm azdı fena halde galiba iğne zamanım geldi.Dün bi ara uğradım okudum biraz sizi ama yazmaya halim yoktu.Bu gün cumanında etkisiyle daha iyiyim.Bizim öğretmen değerlendirmelere başlamış eskiden haber verirdi yapacağım diye şimdi hiç habersiz yapıyo,kendince bişeyleri ölçmek istiyor herhalde.İngilizceden bir set aldırmış öğretmen çok hoşuma gitti bir kitap bir defter birde sözlük var içinde rengarenk ve çok sevimli tam çocuklara sevdirmelik.
Bizde derslerden muzdaribiz biraz ama oğlnadan kaynaklanıyor.Sabahçı oluşu düşündüğüm gibi oldu.Okuldan geliyor öğlen sonrada tv ye dalıyor.Annemler söz geçiremiyoruz diyorlar ben onlara kızıyorum.Kendim yapamadım diyor akşama bırakıyor.Ah ben evde olsam askeri nizamiye uygulayacağımda değilim işte.Kursda açılmıyor açılsa yollayacağım.Dersleri iyi okulda anlıyor anlatılanı ama ödev yapmaya gelince yok.Bu sefer akşam kapışıyoruz tabi ama kesin konuştum dün, ödevini kendin yapmaya başlayana kadar hiçbir dediğini yapmayacağım diye arkadaşlarınada gidemezsin onlarda gelemez dedim.Ambargoyu koydum bakalım nasıl olacak..
Geçmiş olsun canım.
Nasıl bir setmiş canım o, güzelse biz de alalım.
İyi yapmışsın canım, koy ambargonu tabii ki, artık küçük değiller, sorumluluk bu sene de almazlarsa seneye hiç olmaz zaten. Maşallah öğretmeniniz de hızlı, sınav falan.
Biz de pek ödev gelmiyor bu sene, gayet rahatız, acısı sonra çıkmazsa
günaydın hayırlı cumalar ...
fen bilgisi kitabından kuvvetle ilgili bölümü okuyup sorularını cevapladık 5 tane de kendimiz soru hazırladık.
matematikten 10 tane 6 rakamlı sayı yazıp toplama vardı biz 14 tane yaptık...
yatarken de 1 sayfa hikaye kitabı okuduk..
6 rakamlı sayı nasıl oluyor canım yaa, 120 000
gibi mi, ben halaaa anlamadım sizin öğretmen nasıl veriyo onları, biz 3 basamaklıdan öteye geçmedik?
akşam yine çok ödev vardı.
matematik , fen , hayat bilgisi soru bankalarından kopardık sayfa..sonra onları yaptı..ben de kontrol ettim..bu kadar..
toplam 6 -7 sayfaydı..
Bu soru bankalarından öğretmen yaptırıyor değil mi canım? Bizim yine azdı ödev.