İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

aaa gerçektenmi ne güzel olmuş canım sorunda yaşamamışsın

eşimde bazen bana diyor kullanmadığımız şeyler var mesela yepyeni bir bilgisayar masamız var bunun gibi şeyler üşeniyorum uğraşmaya inan ki
evet sattım ..ediz in kuçulen montu,ayakkabısı, pantolonları , eşfomanlar..sıfır eşoflanlar vardı elimde.tabi eskimemiş olanları sattım..hediye gelmiş sıfır eşofmanları sattım.rüzgralık kumaşındandı..bizim sıpalar giymeyiz diyorlardı..duruyordu pakette. ,,tahta atımız vardı onu.. vs vs ..kimisi hediye aldı arkadaşlarına sıfır ürünleri..kimisi çocuğuna..
öyle işte..120-130 tl kazandım bu şatışlardan..iyi de oldu..bizim dolapları bazaları kaplayan giysiler de elden çıktı..
çok ucuz sattım yalnız..birilerinin işine yarasın diye..

Dilekcim sana bişey soracağım kpss de yaş sınırı ile ilgili kesin bilgiyi ben nereden öğrenebilirim? Yine taktım bugünlerde de, doğru dürüst bilgi de bulamıyorum.

he bu arada beni geren olaylardan biri de mesai arkadaşım yoktu ya 4-5 gün bana vekalet bırakmıştı.
onun işlerini de ben yaptım .
neyse güzel gitti her şey ..sorunsuz..çok yapılacak işi vardı..hepsini yaptım.
dünden beri bi gıcık gıcık kendisi.
hep kusurumu arıyor..en küçük bi yanlışta """aaaaaaaaa ..ne yaptın yaaaaaa!!!nasıl böyle bi şey yaparsın !!"" gibi cümleler kuruyor..çok sinir oluyorum..sonuçta yaptığımız iş belli..bilim adamı gibi atomu da parçalamıyoruz burda..yani böyle bi durum da var..ben yapamam mesela..tiyatro gibi abartılı durumları beceremem..bana yalan gelen şeyleri konuşamam..önce kendim inanmalıyım..ama o öyle değil..bazen insanların arkasından dilini bile çıkarıyor..iplemiyorum gibilerinden..benim arkamdan da yapıyor kesin..hahahah..işte bugün gelmedi ama bi şey için telefon açtım..aaaaaaaaa..yapma dilek ama yaaaaaaaaaa..kayıtları almaya başlamadık diyor..ek kontenjan kayıtları ileri bi tarihte..
onları almıyorum ama kayıt zamanı gelemeyen , tek dersi olanların kayıtlarını alıyoruz..onları alıyorum diyorum..ama bunu söyleyene kadar bi dünya abartıp tüh tüh vah vah yapıyor..onun yüzünden de çok gerildim sanıyorum..ben de şaşırıp kalıyorum..tepki vermiyorum..
bugün yazım vardı bi tane..eklerini aldı götürdü..ekleri elden teslim olacaktı tamam da..üst yazısını yazdım onay bekliyordum..beni aradı üst yazısını koymamışsınız dilek hanım diyor..üst yazısı daha onaylanmamıştı , o ekleri alıp gittikten sonra onaylandı ama..şaşkınlıktan söylemeye fırsatım olmadı..zaten telefonu çekmeyen bi yerde..5 kere aradı konuşcam diye..falan falan..ki ben takmayan biriyim böyle insanları ama ..takmıyorum diye diye sanıyorum birikiyor..

çok yazdım ya yine ..kusura bakmayın

Aaa ne kadar gıcık bir insan ki bu...

ama hiç prim verme canım onunla aynı dilden konuşman lazım anlaması için takılmada çok fazla birde onu yük yapma kendine...

ben de aynen çoğu zaman ekran yenileyip dururum hatta. Gerçekten iyiki hepimiz varız, burdayız, en azından stres atıyoruz, dertleniyoruz, neşeleniyoruz, vakit geçiriyoruz, yoksa hayat çekilir mi be anam:KK36::KK36::KK36::KK60::KK60::KK19::KK19::KK19:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

evet sattım ..ediz in kuçulen montu,ayakkabısı, pantolonları , eşfomanlar..sıfır eşoflanlar vardı elimde.tabi eskimemiş olanları sattım..hediye gelmiş sıfır eşofmanları sattım.rüzgralık kumaşındandı..bizim sıpalar giymeyiz diyorlardı..duruyordu pakette. ,,tahta atımız vardı onu.. vs vs ..kimisi hediye aldı arkadaşlarına sıfır ürünleri..kimisi çocuğuna..
öyle işte..120-130 tl kazandım bu şatışlardan..iyi de oldu..bizim dolapları bazaları kaplayan giysiler de elden çıktı..
güle güle harca arkadaşım paranı, ne güzel iyi olmuş.

çok ucuz sattım yalnız..birilerinin işine yarasın diye..

güle güle harca canım benim çok iyi yapmışsın valla evde dursa can sıkıntısı yetiyor fazla eşyanın

Dilekcim sana bişey soracağım kpss de yaş sınırı ile ilgili kesin bilgiyi ben nereden öğrenebilirim? Yine taktım bugünlerde de, doğru dürüst bilgi de bulamıyorum.

aaa sevindim canım aklında kalmasın gir sınava canım yaaa zaten yaş sınırıda yükseliyor sürekli galiba dilek daha iyi bilir gerçi

benimde sınavlara hazırlanmaya başlamam laızm aslında ama işte hala tık yok bende

canım yaaa aman dikkat et valla böyle insanlardan uzak durmak lazım, gıcık oldum heee. Sen de aynısını ona yap hiçç de altta kalma, hayret bişey.
Oysa adam gibi geçinseniz ne var değil mi, aynı yerde aynı ortamda sürekli yüzyüzesiniz.
bu ara böyle canım..öncesinde bu kadar değildi..onun işlerini sorunsuz yapınca sinir oldu..yapamam sanıyordu sanıyorum..
acemi görüyorlar hala ben..
kendileri sabah 9 dan önce içeri girmez..sık sık sigara molasına çıkarlar..lak lak yaparlar ama sana gelince kim bilir internette nerelere bakıyor..keh keh kih kih..kadınlardan beterler ha..çok da dedi kodu yapıyorlar bir araya gelince..ben utanıyorum yanlarında..erkek olacaklar bir de..

KIZ Dİlek harbiii sen bu ara iyi değilsin haaa, alem kadınsın vessealam. Estağfirullah canım hepimiz birbirimiz az çok tanıdık niye kırılalım.
Maşallah 2.el satım burda da var biliyor musun? amaaan kimuğraşcak yapsan benim de bir dolu kıyafet çıkar da, dediğin gibi uğraşamam, yok ufak geldi diyecek, yok büyük geldi diyecek, en iyisi ver gtisin birilerine. Hemi de 7 kişiye sen iyi uğraşmışsın be anam.
he sattım ..yazlık kışlıkları yaparken elime geçen sağlam kıyafetleri elden çıkardım..kapışıldı fadimem..ucuz olunca..uğraşmaya gerek kalmadı..resmi attım anında satıldı..şükür..
daha satacak bi şeyler çıkarabilirim evden..evi temizlemek istiyorum fazlalıklardan.

bu ara böyle canım..öncesinde bu kadar değildi..onun işlerini sorunsuz yapınca sinir oldu..yapamam sanıyordu sanıyorum..
kendileri sabah 9 dan önce içeri girmez..sık sık sigara molasına çıkarlar..lak lak yaparlar ama sana gelince kim bilir internette nerelere bakıyor..keh keh kih kih..kadınlardan beterler ha..çok da dedi kodu yapıyorlar bir araya gelince..ben utanıyorum yanlarında..erkek olacaklar bir de..

erkekler daha dedikoducu oluyorlar canım ne yazık ki hemde hiç çekilmiyor böyleleri

bebeemm sen lisans ve önlisansa yaş sınırı yok anacım..osym ile atanacaksan yaş sınırı yok
ama eğer sen özellikle mülakatlı yerlere girersen kpss puanınla o zaman yaş sınırı arıyor çoğu yer..mesela adliyeler , katiplik gibi.
ben 36 yaşımda atandım ..anla yani fadimem yaş sınırı yokppp

kızlar ne yemeği var akşam ben dün bişi hazırlamadım.

benimde akşam pide olunca bugüne bişey kalmadı aklımda da bişey yok bilmiyorum ki ne yapacağımı düşünüyorum bende pırasam var yapsam eşim yemez et türü bişeyde çıkarmadım dondurucudan ne yapsam ki acabaa

he sattım ..yazlık kışlıkları yaparken elime geçen sağlam kıyafetleri elden çıkardım..kapışıldı fadimem..ucuz olunca..uğraşmaya gerek kalmadı..resmi attım anında satıldı..şükür..
daha satacak bi şeyler çıkarabilirim evden..evi temizlemek istiyorum fazlalıklardan.

nerden sattın söle bakim kız belki bizimde işimize yarar

erkekler daha dedikoducu oluyorlar canım ne yazık ki hemde hiç çekilmiyor böyleleri
hee..bi de korkaklar ki sorma..konuşuyorlar ama konuştukları sahıstan da tırsıyorlar..karşı karşıya geldiklerinde öyle değiller ..cok saygı gösteriyorlar ama ..arkasından dil çıkarıyor bi tanesi ..iplemiyorum seni der gibi..
çok ayıp demi zeliş..işte ..biri çok dedikodu yapıyor..diğeri de sürekli dil çıkarıyor..abartılı konuşuyor..en küçük bir hatayı dağ gibi büyütüp seni demoralize etmeye çalışıyor falan..
yani geçecek bu günler de sabır..sabır ..sabır..

aaa sevindim canım aklında kalmasın gir sınava canım yaaa zaten yaş sınırıda yükseliyor sürekli galiba dilek daha iyi bilir gerçi

benimde sınavlara hazırlanmaya başlamam laızm aslında ama işte hala tık yok bende
yok kız girdiğimden değil bir sorayım dedim, offff ne yapcamı da bilsem? ama zamanında girmedim o kadar pişmanım ki, yaşımın tutacağını bilsem kesin çalışır girerim de, bilmiyom.

takma sen onlara, boşver uyuzlansın dursun.

kızlar ne yemeği var akşam ben dün bişi hazırlamadım.
patlıcan yemeğim var, yanına bir de pilav. Az da mercimek çorbam var.

hee..bi de korkaklar ki sorma..konuşuyorlar ama konuştukları sahıstan da tırsıyorlar..karşı karşıya geldiklerinde öyle değiller ..cok saygı gösteriyorlar ama ..arkasından dil çıkarıyor bi tanesi ..iplemiyorum seni der gibi..
çok ayıp demi zeliş..işte ..biri çok dedikodu yapıyor..diğeri de sürekli dil çıkarıyor..abartılı konuşuyor..en küçük bir hatayı dağ gibi büyütüp seni demoralize etmeye çalışıyor falan..
yani geçecek bu günler de sabır..sabır ..sabır..

hiç takma canım benim anladığım kadarıyla hiç biri senin üstünde değil üstelik gıcıklar dil çıkarmak ne yahuu eşşek kadar adamlar yuh yani...

X