katılıyorum cnm,burası insana huzur veriyor nefes aldırıyor :)ben de aynen çoğu zaman ekran yenileyip dururum hatta. Gerçekten iyiki hepimiz varız, burdayız, en azından stres atıyoruz, dertleniyoruz, neşeleniyoruz, vakit geçiriyoruz, yoksa hayat çekilir mi be anam
evet ya 6 rakamlıGünaydın cnm,6 rakamlımı ben matematiğe bakmıyorum eşim ilgileniyor ama dün çalışırlerken duydum 3 rakamlı sayılardalar daha.
Benim sinirlendiğim bıraksan bütün günü tv karşısında geçirecek olması.Derslerini yapamadın okey senin kitabın yokmu okuyacak diyorum var diyor(öğretmen veriyor devamlı) o zman onu oku diyorum ama bunun için günde 2-3 kere arıyorum yani aklına getirmiyor çünkü..günaydın canım çok geçmiş olsun... Evet bugün cuma bende şu sabah toplantısını atlattımmı tamamdır geri kalan gün çabuk geçer... Oğlanda zaten okulda yeterince alıyorsa verileni çokda sıkma canım çocuk zaten yapıyor çalışıyor dediğin gibi evde olsan daha farklı olur ama olsun nasılsa yapmıyor mu? hem kendine hem ona eziyet etme...
geçmiş olsun canım, Allah kurtarmış neyse ki. Sağlık problemiyle uğraşmak çok zor gerçekten, iyiki doktorlar ve hastaneler var da derdimize derman buluyoruz.geçmiş olsun canım benim..
benim de dün ablam ameliyat oldu..safra kesesi alındı..saat 4 gibi ameliyattan çıktı..gitmedik..hem uyanmamıştı..hem de ilk gün rahat etsin dedik
gece aradım..uyuyordu..ağrısı olmuş..ağrı kesici az vermişler..çok vermek istemiyorlarmış..ağrıyla uyuyor dedi görümcesi ..
ama çok çekti..1 yıldır çekiyordu da ancak ameliyat oldu..kan pıhtılaşması çok geç oluyor ablamda..dna testi yapıldı..uzun zamanda çıktı..2. bi dna testi istemişti doktor fakat ağrılarla her gece hastanede yatınca dayanamadı doktoru ,yaptı ameliyatını..testi beklemeden..
senin oğluş da bizim oğluşlar gibi..başına buyruk olduğu zamanlar herhalde canım
bizim oğlan da bana karışamazsınız..ben istediğimi yaparım..özgür herkes flan falan..
Ama ambargo koymuşsun iyi olmuş..eee öyle..bacak kadar boylarıyla böyle yaparlarsa ilerde halimiz harap yaniii
bu ne arkadaşım ben 3.sınıf kimsede görmedim daha,zorlanmıyorsa ne ala,öğretmeninde bir bildiği var demekki sınıf alıyor bunları herhaldeevet ya 6 rakamlı
379856
289785
+______
böyle işte Allah tan zorlanmıyor hemen yapıyor.
Allah Allah her öğretmenin tarzı farklı oluyor işte, sizin öğretmen de böyle ilerliyor demek ki?evet ya 6 rakamlı
379856
289785
+______
böyle işte Allah tan zorlanmıyor hemen yapıyor.
evet canım aynen öyle iyi mi kötü mü anlamadım bende..Canım senin maşallahın var, başarmışsın ne güzel.
Evet çok şükür bir işim var, ama işte sorunlarım da var, o yüzden zaman zaman böyle delleniyom. Kocadan da iş çıkmayınca acaba diyorum şansımı denesem mi? Neyse kader de ne varsa o olur bakalım kısmet.
Ohhhhhh maşallah maşallah, arada çemkirmek gerekiyor demek ki seninkine. Benimki hayatta yapmaz mutfak işi falan,kızın yapsın der çok olsa, boyun kadar kızın var der.
Geçmiş olsun canım.
Nasıl bir setmiş canım o, güzelse biz de alalım.
İyi yapmışsın canım, koy ambargonu tabii ki, artık küçük değiller, sorumluluk bu sene de almazlarsa seneye hiç olmaz zaten. Maşallah öğretmeniniz de hızlı, sınav falan.
Biz de pek ödev gelmiyor bu sene, gayet rahatız, acısı sonra çıkmazsa
6 rakamlı sayı nasıl oluyor canım yaa, 120 000
gibi mi, ben halaaa anlamadım sizin öğretmen nasıl veriyo onları, biz 3 basamaklıdan öteye geçmedik?
Bu soru bankalarından öğretmen yaptırıyor değil mi canım? Bizim yine azdı ödev.
Eğer sınıfın tamamı verileni alıyorsa iyi tabiki,bizim öğretmnede ilerde gider mesela çocuklar aldığı sürece sorun yok hoşuma gider çünkü ilkokul 4 seneye indiği için onlarda biraz hızlandırılmış yapıyorlar müfredatı haklı olarakevet canım aynen öyle iyi mi kötü mü anlamadım bende..
evet canım bugünlerde iyi yapıyor.yapabildikçe hoşuna gidiyor.. inşallah devam eder..Günaydın kızlarrr
Bu hafta cuma nede çabuk geldi değil mi? Keşke hep böyle olsa 3 iş günü 4 tatil günü ne güzel olurduuu
Akşam Türkçeden yazı vardı onları yazdı zaten çoğunu yapmıştı babasıyla, müzik kitabından 2 sayfa dersimiz vardı şarkı söyledi bize :) , birde matematik kitabından 3 sayfa ödev varmış ama onu sanırım önceden yapmışız boş kaldığımız zamanda...
Akşam yine kapıştık oğlanla biraz çünkü Türkçe yazısını okulda yazması gerekiyordu off off. Neyse artık alışacak ama bu arada bizi de yıpratacak sıpa...
Canım yaa çook sevindim eşin ne güzel bir tutum takınmış bak hiç gerek kalmamış senin söylemene... Sende sabah tencereleri yıkamamakla iyi etmişsin. Madem kendi geldi bu öneriyle bundan sonra onun sorumluluğunda olsun sende rahatlarsın hem...
Maşallah iyi çalışmışsınız akşam canım... Oğluş baya baya alıştı okul-ders-ödev maratonuna demekki...
zorlanmıyor bir de yaptıktan sonra aferin sana be gibi övgü dolu sözler söylersem gülüyor gözleri parlıyor.bu ne arkadaşım ben 3.sınıf kimsede görmedim daha,zorlanmıyorsa ne ala,öğretmeninde bir bildiği var demekki sınıf alıyor bunları herhalde
Bende öyle duydum açıkçası üzüldümde çünkü şimdiden sonra asıl kurslara ihtiyaçları olacak.Bizim öğretmen geçen yıl vermişti güzel tekrar yaptırıyordu ben yollamamıştım gerçi bu yıl yollıyacaktım.Etüdle ilgili bişeyde yok bizde.evet canım bugünlerde iyi yapıyor.yapabildikçe hoşuna gidiyor.. inşallah devam eder..
kurs demişti ya benim oğlan görüştük öğretmenle okulda kurslar yokmuş artık..
etüd verilecekmiş okulda isterseniz isminizi yazdırın dedi öğretmen ama sıra çokmuş bakalım ne yapıcaz
kız fatma tövbe dee!!!!!!!!bak demedi deme senin koca bir kaç gün yapar tekrar özüne döner daha önce yaptığı gibi..
Matematiği benimkide seviyor yeterki hayat bilgisi olmasın ona.zorlanmıyor bir de yaptıktan sonra aferin sana be gibi övgü dolu sözler söylersem gülüyor gözleri parlıyor.
hahaha bu familya hep aynı beya inşallah seninki yanıltır nediyimmmmmkız fatma tövbe dee!!!!!!!!
du bakalım. ben yapmayacam mutfak işi..sadece yemek..bu sabah düdüklüde mercimek çorbası yaptım.altını kapattım çıktım.hahaha bu familya hep aynı beya inşallah seninki yanıltır nediyimmmmm
geçen sene benimki gitmişti kursa kendi öğretmenimiz veriyordu iyiydi.Bende öyle duydum açıkçası üzüldümde çünkü şimdiden sonra asıl kurslara ihtiyaçları olacak.Bizim öğretmen geçen yıl vermişti güzel tekrar yaptırıyordu ben yollamamıştım gerçi bu yıl yollıyacaktım.Etüdle ilgili bişeyde yok bizde.
tövbe yarabbim..kız fatma tövbe dee!!!!!!!!
Manisa çok uzak be canım sen tek başına çocuklarla nasıl idare edicen,çok gözü karasın vesselam.du bakalım. ben yapmayacam mutfak işi..sadece yemek..bu sabah düdüklüde mercimek çorbası yaptım.altını kapattım çıktım.
iş bende bitiyor sanıyorum. ele almamam gerek işleri elinden.
o diyor ki s en süper yürütüyorsun.harika yetişiyorsun.ondan ben ellemiyorum..
ben de dedim ki..hiç iyi değilim , yapıyorum ama kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. geçen kış kabus gibiydi. bu kış da kabus gibi olmasından korkuyorum dedim.
eşime iş teklifi geldi manisa dan..ama o giderse ben gidemem..işte böyle gideyim mi dedi..git dedim..benim için sorun yok .ama annesi babası asla müsade etmeyecek eminim.
canım iyi hoş ama sen çok yıpranırsın. benim için sorun yok deme kolay değil..du bakalım. ben yapmayacam mutfak işi..sadece yemek..bu sabah düdüklüde mercimek çorbası yaptım.altını kapattım çıktım.
iş bende bitiyor sanıyorum. ele almamam gerek işleri elinden.
o diyor ki s en süper yürütüyorsun.harika yetişiyorsun.ondan ben ellemiyorum..
ben de dedim ki..hiç iyi değilim , yapıyorum ama kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. geçen kış kabus gibiydi. bu kış da kabus gibi olmasından korkuyorum dedim.
eşime iş teklifi geldi manisa dan..ama o giderse ben gidemem..işte böyle gideyim mi dedi..git dedim..benim için sorun yok .ama annesi babası asla müsade etmeyecek eminim.