İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben de aynen çoğu zaman ekran yenileyip dururum hatta. Gerçekten iyiki hepimiz varız, burdayız, en azından stres atıyoruz, dertleniyoruz, neşeleniyoruz, vakit geçiriyoruz, yoksa hayat çekilir mi be anam
katılıyorum cnm,burası insana huzur veriyor nefes aldırıyor :)

Günaydın cnm,6 rakamlımı ben matematiğe bakmıyorum eşim ilgileniyor ama dün çalışırlerken duydum 3 rakamlı sayılardalar daha.
evet ya 6 rakamlı

379856
289785
+______

böyle işte Allah tan zorlanmıyor hemen yapıyor.

Benim sinirlendiğim bıraksan bütün günü tv karşısında geçirecek olması.Derslerini yapamadın okey senin kitabın yokmu okuyacak diyorum var diyor(öğretmen veriyor devamlı) o zman onu oku diyorum ama bunun için günde 2-3 kere arıyorum yani aklına getirmiyor çünkü..

geçmiş olsun canım, Allah kurtarmış neyse ki. Sağlık problemiyle uğraşmak çok zor gerçekten, iyiki doktorlar ve hastaneler var da derdimize derman buluyoruz.

evet canım aynen öyle iyi mi kötü mü anlamadım bende..

evet canım aynen öyle iyi mi kötü mü anlamadım bende..
Eğer sınıfın tamamı verileni alıyorsa iyi tabiki,bizim öğretmnede ilerde gider mesela çocuklar aldığı sürece sorun yok hoşuma gider çünkü ilkokul 4 seneye indiği için onlarda biraz hızlandırılmış yapıyorlar müfredatı haklı olarak

evet canım bugünlerde iyi yapıyor.yapabildikçe hoşuna gidiyor.. inşallah devam eder..
kurs demişti ya benim oğlan görüştük öğretmenle okulda kurslar yokmuş artık..
etüd verilecekmiş okulda isterseniz isminizi yazdırın dedi öğretmen ama sıra çokmuş bakalım ne yapıcaz

İngilizce kitabın ismine bakim fadimecim akşam baktım ama unuttum.İçinde karikatürlü ingilizce hikayeler falanda var bayağa hoşuma gitti,çıkartmalar var ingilizcelerinin üstüne yapıştırmak için sanırsam hayvan ve eşya resimleri,sözlüğüde çok hoşuma gitti.

Bende öyle duydum açıkçası üzüldümde çünkü şimdiden sonra asıl kurslara ihtiyaçları olacak.Bizim öğretmen geçen yıl vermişti güzel tekrar yaptırıyordu ben yollamamıştım gerçi bu yıl yollıyacaktım.Etüdle ilgili bişeyde yok bizde.

hahaha bu familya hep aynı beya inşallah seninki yanıltır nediyimmmmm
du bakalım. ben yapmayacam mutfak işi..sadece yemek..bu sabah düdüklüde mercimek çorbası yaptım.altını kapattım çıktım.
iş bende bitiyor sanıyorum. ele almamam gerek işleri elinden.
o diyor ki s en süper yürütüyorsun.harika yetişiyorsun.ondan ben ellemiyorum..
ben de dedim ki..hiç iyi değilim , yapıyorum ama kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. geçen kış kabus gibiydi. bu kış da kabus gibi olmasından korkuyorum dedim.

eşime iş teklifi geldi manisa dan..ama o giderse ben gidemem..işte böyle gideyim mi dedi..git dedim..benim için sorun yok .ama annesi babası asla müsade etmeyecek eminim.

geçen sene benimki gitmişti kursa kendi öğretmenimiz veriyordu iyiydi.
etüd nasıl olur kaçta başlar kaçta biter bilgim yok henüz.. zaten sıkıntı çocuğu bırakıp almakta.

Manisa çok uzak be canım sen tek başına çocuklarla nasıl idare edicen,çok gözü karasın vesselam.

canım iyi hoş ama sen çok yıpranırsın. benim için sorun yok deme kolay değil..
mesala evde annen veya kayınvaliden olsa çocuklarla ilgilense o zaman olabilir bence..
hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…