yok canım ..kadınlardan beklerdim de erkekler söylesin hiç tahmin etmezdim.
benim teknikerlik daha işime gelir
yazın öğrenci yok..hocalar da yarım gün geliyor gidiyor..bazen hiç gelmiyor..soran olmuyor..
onlar hoca yani..
ben de onların yanında teknik işlerini yapsam ben de onlar gibi yazın gel keyfim gel
işe ilk geldim..tekniker olarak geldim..çok sevindim yani..
hocalarla tanıştım..dedim zayıf göründüğüme bakmayın ..genelde teknik hizmetler erkek oluyor ya..ben bayan ve zayıf
neyse ben hem tatil . hem rahat bir ortam beklerken beni evrak kayıta verdiler..benim işime geldi mi ..hayır..sabah 8 . akşam 5 oldum
ama atandım ya..buna şükür..ne diyim şimdi adama ..beni burdan alın teknikerlik yapmak istiyorum mu diyim..
onlar söyle diyorlar..beni gaza getirmeye çalışıyorlar da yemezler yani..
yapmadım öyle bi hata..
azıcık eskiyeyim..zaten benim niyetim de mühendisliği tamamlamak..o zaman mecburen alacaklar beni evrak kayıttan..kadromda çalışmak istiyorum dersem alacaklar beni..kimse kadrosunun altındaki bir görevde çalıştırılamaz çünkü..
sen bu işi biliyon kız öğret bize de
günaydın canımcımönlisansa gircem ben, ama işte atama yapılma ihtimali ne derece? Şimdi bir sürü genç var, sıfırdan başlayıp derslere çalışıp bir de boşa kürek sallamış olmak istemiyorum. Bilgisayarlı muhasebe mezunuyum canım ben 2 yıllık. Katiplik falan değil de, muhasebe memurluğu gibi bişeyler olabilir.
günaydın canım.dün akşam çok sakindim..ama sinirli sakin..hehehsakin ol canım öfkeyle kalkıp zararla oturma..zararı hep kendimize çünkü..
Günaydın canım,her ne olmuşsa iyi olmuş valla inşallah devamı gelir.Bende arada dellenince şöyle bi silkeleniyo bir iki gün sonra özüne dönüyor.günaydın canım.dün akşam çok sakindim..ama sinirli sakin..heheh
neyse benim koca olmuş size bir pamuk..ben sinirliyim ya..nasıl alttan alıyor nasıl alttan alıyor..anlatamam..
akşam yemek sonrası mutfağı derledi topladı..tezgahı sildi süpürdü..çayı demledi.ben edizi yatırdım..emir le ders yaptım..tv yi açmadı benim koca..hiç..ödevler bitti ..emir i yatırmaya götürdüm..geldim..hala tv açmamış..ben şokk tabi..kendim açtım tv yi..
konuştuk akşam..benim konuşmaya hiç yanaşmayan koca..kendi konuştu akşam benimle..işte dedi ki ben akşam mutfak işlerini yapayım.sen çocuklarla ilgilen..tamam dedim..
bu sabah da süt kaynattım..koca tencereyi aktardım küçük 2 tencereye . birine yoğurt yaptım ..diğerini süt olarak dolaba kaldırdım..dolaptan yoğurt tenceresini çıkardım..bitmişti çünkü ..içinde az bi mayalık kadar yağurt vardı. yani 3 tane koca tencere sabah sabah tezgahın üstüne koydum..hiç yıkamadım..neymiş o eskiden ya..tencereleri de yıka kaldır..otobuse yetişmeye çalış..çocukları hazır et..hiç yapmadım ..yetişemiyordum ki zaten ..telaşe müdürü gibi yapmaya çalışıyordum...
konuştuktan sonra
güldür güldür izledik..bi skeç vardı..izlenidiniz mi bilmiyorum ama ..şiddetle tavsiye ederim..çok güldüm..
Günaydın cnm,6 rakamlımı ben matematiğe bakmıyorum eşim ilgileniyor ama dün çalışırlerken duydum 3 rakamlı sayılardalar daha.günaydın hayırlı cumalar ...
fen bilgisi kitabından kuvvetle ilgili bölümü okuyup sorularını cevapladık 5 tane de kendimiz soru hazırladık.
matematikten 10 tane 6 rakamlı sayı yazıp toplama vardı biz 14 tane yaptık...
yatarken de 1 sayfa hikaye kitabı okuduk..
geçmiş olsun canım benim..Günaydın kızlar,bayram dönüşü şirketçenek hastalandık herkeste aksırık tıksırık ve öksürük hali var.Benimde sinizütüm azdı fena halde galiba iğne zamanım geldi.Dün bi ara uğradım okudum biraz sizi ama yazmaya halim yoktu.Bu gün cumanında etkisiyle daha iyiyim.Bizim öğretmen değerlendirmelere başlamış eskiden haber verirdi yapacağım diye şimdi hiç habersiz yapıyo,kendince bişeyleri ölçmek istiyor herhalde.İngilizceden bir set aldırmış öğretmen çok hoşuma gitti bir kitap bir defter birde sözlük var içinde rengarenk ve çok sevimli tam çocuklara sevdirmelik.
Bizde derslerden muzdaribiz biraz ama oğlnadan kaynaklanıyor.Sabahçı oluşu düşündüğüm gibi oldu.Okuldan geliyor öğlen sonrada tv ye dalıyor.Annemler söz geçiremiyoruz diyorlar ben onlara kızıyorum.Kendim yapamadım diyor akşama bırakıyor.Ah ben evde olsam askeri nizamiye uygulayacağımda değilim işte.Kursda açılmıyor açılsa yollayacağım.Dersleri iyi okulda anlıyor anlatılanı ama ödev yapmaya gelince yok.Bu sefer akşam kapışıyoruz tabi ama kesin konuştum dün, ödevini kendin yapmaya başlayana kadar hiçbir dediğini yapmayacağım diye arkadaşlarınada gidemezsin onlarda gelemez dedim.Ambargoyu koydum bakalım nasıl olacak..
evet canım yönetmelikte de su an 3 hanelilerde olmaları gerek..soru bankalarına bakıyorum hep 3 haneli..müfredat böyle ama fatmanın oğlanın öğretmeni geçmiş 6 hanelilelre..sanıyoru m öğrenciler kolay kavrayınca o da ileri gitti rakamlarda.Günaydın cnm,6 rakamlımı ben matematiğe bakmıyorum eşim ilgileniyor ama dün çalışırlerken duydum 3 rakamlı sayılardalar daha.
ablana çok geçmiş olsun cnm,kapalı ameliyatmı oldu?açık dikişlimi?Anneminde alınmıştı yıllar önce kapalı oldu göbekten delik açıp merceklerle girmişlerdi zaten o zaman görmüştü dr karaciğerin hasta olduğunu.geçmiş olsun canım benim..
benim de dün ablam ameliyat oldu..safra kesesi alındı..saat 4 gibi ameliyattan çıktı..gitmedik..hem uyanmamıştı..hem de ilk gün rahat etsin dedik
gece aradım..uyuyordu..ağrısı olmuş..ağrı kesici az vermişler..çok vermek istemiyorlarmış..ağrıyla uyuyor dedi görümcesi ..
ama çok çekti..1 yıldır çekiyordu da ancak ameliyat oldu..kan pıhtılaşması çok geç oluyor ablamda..dna testi yapıldı..uzun zamanda çıktı..2. bi dna testi istemişti doktor fakat ağrılarla her gece hastanede yatınca dayanamadı doktoru ,yaptı ameliyatını..testi beklemeden..
senin oğluş da bizim oğluşlar gibi..başına buyruk olduğu zamanlar herhalde canım
bizim oğlan da bana karışamazsınız..ben istediğimi yaparım..özgür herkes flan falan..
Ama ambargo koymuşsun iyi olmuş..eee öyle..bacak kadar boylarıyla böyle yaparlarsa ilerde halimiz harap yaniii
Canım senin maşallahın var, başarmışsın ne güzel.günaydın canımcım
neden olmasın.
bak ben gençleri geçtim..atandım..onlardan önce..çok da kızdılar yani..memurlar . nett platformunda yazıyorduk atama beklerken . orda çok kızılarlardı gelip gelip..gidin oturun çocuk bakın..bizim ekmeğimize mani olmayın diye..kadınların çalışmasına çok kızıyordu erkekler orda..ama konuşan değil de iyi puanı alan atanıyor.
öyle canım ..sıfırdan başlamak lazım..benim senin gibi bir işim olsaydı belki ben kpss yi hiç düşünmezdim..benim oturduğum yerde öyle şirketler falan yoktu ki..küçük bir ilçeydi..ya tezgahtarlık yapacaksın ya sekreterlik , yada kpss ye çalışıp atanacaksın..başka çare yoktu benim için..ondan canım..senin iyi ki bir işin var yine de.
Ohhhhhh maşallah maşallah, arada çemkirmek gerekiyor demek ki seninkine. Benimki hayatta yapmaz mutfak işi falan,kızın yapsın der çok olsa, boyun kadar kızın var der.günaydın canım.dün akşam çok sakindim..ama sinirli sakin..heheh
neyse benim koca olmuş size bir pamuk..ben sinirliyim ya..nasıl alttan alıyor nasıl alttan alıyor..anlatamam..
akşam yemek sonrası mutfağı derledi topladı..tezgahı sildi süpürdü..çayı demledi.ben edizi yatırdım..emir le ders yaptım..tv yi açmadı benim koca..hiç..ödevler bitti ..emir i yatırmaya götürdüm..geldim..hala tv açmamış..ben şokk tabi..kendim açtım tv yi..
konuştuk akşam..benim konuşmaya hiç yanaşmayan koca..kendi konuştu akşam benimle..işte dedi ki ben akşam mutfak işlerini yapayım.sen çocuklarla ilgilen..tamam dedim..
bu sabah da süt kaynattım..koca tencereyi aktardım küçük 2 tencereye . birine yoğurt yaptım ..diğerini süt olarak dolaba kaldırdım..dolaptan yoğurt tenceresini çıkardım..bitmişti çünkü ..içinde az bi mayalık kadar yağurt vardı. yani 3 tane koca tencere sabah sabah tezgahın üstüne koydum..hiç yıkamadım..neymiş o eskiden ya..tencereleri de yıka kaldır..otobuse yetişmeye çalış..çocukları hazır et..hiç yapmadım ..yetişemiyordum ki zaten ..telaşe müdürü gibi yapmaya çalışıyordum...
konuştuktan sonra
güldür güldür izledik..bi skeç vardı..izlenidiniz mi bilmiyorum ama ..şiddetle tavsiye ederim..çok güldüm..
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar,bayram dönüşü şirketçenek hastalandık herkeste aksırık tıksırık ve öksürük hali var.Benimde sinizütüm azdı fena halde galiba iğne zamanım geldi.Dün bi ara uğradım okudum biraz sizi ama yazmaya halim yoktu.Bu gün cumanında etkisiyle daha iyiyim.Bizim öğretmen değerlendirmelere başlamış eskiden haber verirdi yapacağım diye şimdi hiç habersiz yapıyo,kendince bişeyleri ölçmek istiyor herhalde.İngilizceden bir set aldırmış öğretmen çok hoşuma gitti bir kitap bir defter birde sözlük var içinde rengarenk ve çok sevimli tam çocuklara sevdirmelik.
Bizde derslerden muzdaribiz biraz ama oğlnadan kaynaklanıyor.Sabahçı oluşu düşündüğüm gibi oldu.Okuldan geliyor öğlen sonrada tv ye dalıyor.Annemler söz geçiremiyoruz diyorlar ben onlara kızıyorum.Kendim yapamadım diyor akşama bırakıyor.Ah ben evde olsam askeri nizamiye uygulayacağımda değilim işte.Kursda açılmıyor açılsa yollayacağım.Dersleri iyi okulda anlıyor anlatılanı ama ödev yapmaya gelince yok.Bu sefer akşam kapışıyoruz tabi ama kesin konuştum dün, ödevini kendin yapmaya başlayana kadar hiçbir dediğini yapmayacağım diye arkadaşlarınada gidemezsin onlarda gelemez dedim.Ambargoyu koydum bakalım nasıl olacak..
6 rakamlı sayı nasıl oluyor canım yaa, 120 000günaydın hayırlı cumalar ...
fen bilgisi kitabından kuvvetle ilgili bölümü okuyup sorularını cevapladık 5 tane de kendimiz soru hazırladık.
Bu soru bankalarından öğretmen yaptırıyor değil mi canım? Bizim yine azdı ödev.akşam yine çok ödev vardı.
matematik , fen , hayat bilgisi soru bankalarından kopardık sayfa..sonra onları yaptı..ben de kontrol ettim..bu kadar..
toplam 6 -7 sayfaydı..
ay pırasalı böreğe bayılırım hele elde açılma olursa yatıya bile giderimbenimkiler sever pırasalı böreği, bayılrak da yerler. Hiç yaptın mı ki Zekiyeciğm, belki sever?
bak demedi deme senin koca bir kaç gün yapar tekrar özüne döner daha önce yaptığı gibi..günaydın canım.dün akşam çok sakindim..ama sinirli sakin..heheh
konuştuktan sonra
Bende oğlanın beşiğini,akülü arabasını bi kaç bişeyini daha sattım sahibinden.com da.Hem değerleniyor hemde para geliyor fenamı.Ben ilk evimide öyle sattım emlakçıya falan vermedim hiç.evet sattım ..ediz in kuçulen montu,ayakkabısı, pantolonları , eşfomanlar..sıfır eşoflanlar vardı elimde.tabi eskimemiş olanları sattım..hediye gelmiş sıfır eşofmanları sattım.rüzgralık kumaşındandı..bizim sıpalar giymeyiz diyorlardı..duruyordu pakette. ,,tahta atımız vardı onu.. vs vs ..kimisi hediye aldı arkadaşlarına sıfır ürünleri..kimisi çocuğuna..
öyle işte..120-130 tl kazandım bu şatışlardan..iyi de oldu..bizim dolapları bazaları kaplayan giysiler de elden çıktı..
çok ucuz sattım yalnız..birilerinin işine yarasın diye..
geçmiş olsun canım..iyi yapmışın korksunlar biraz yoksa önlerine geçemeyiz.Günaydın kızlar,bayram dönüşü şirketçenek hastalandık herkeste aksırık tıksırık ve öksürük hali var.Benimde sinizütüm azdı fena halde galiba iğne zamanım geldi.Dün bi ara uğradım okudum biraz sizi ama yazmaya halim yoktu.Bu gün cumanında etkisiyle daha iyiyim.Bizim öğretmen değerlendirmelere başlamış eskiden haber verirdi yapacağım diye şimdi hiç habersiz yapıyo,kendince bişeyleri ölçmek istiyor herhalde.İngilizceden bir set aldırmış öğretmen çok hoşuma gitti bir kitap bir defter birde sözlük var içinde rengarenk ve çok sevimli tam çocuklara sevdirmelik.
günaydın canım.dün akşam çok sakindim..ama sinirli sakin..heheh
konuştuktan sonra
günaydın hayırlı cumalar ...
Günaydın kızlar,bayram dönüşü şirketçenek hastalandık herkeste aksırık tıksırık ve öksürük hali var.Benimde sinizütüm azdı fena halde galiba iğne zamanım geldi.Dün bi ara uğradım okudum biraz sizi ama yazmaya halim yoktu.Bu gün cumanında etkisiyle daha iyiyim.Bizim öğretmen değerlendirmelere başlamış eskiden haber verirdi yapacağım diye şimdi hiç habersiz yapıyo,kendince bişeyleri ölçmek istiyor herhalde.İngilizceden bir set aldırmış öğretmen çok hoşuma gitti bir kitap bir defter birde sözlük var içinde rengarenk ve çok sevimli tam çocuklara sevdirmelik.
geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah..geçmiş olsun canım benim..
benim de dün ablam ameliyat oldu..safra kesesi alındı..saat 4 gibi ameliyattan çıktı..gitmedik..hem uyanmamıştı..hem de ilk gün rahat etsin dedik
gece aradım..uyuyordu..ağrısı olmuş..ağrı kesici az vermişler..çok vermek istemiyorlarmış..ağrıyla uyuyor dedi görümcesi ..
ama çok çekti..1 yıldır çekiyordu da ancak ameliyat oldu..kan pıhtılaşması çok geç oluyor ablamda..dna testi yapıldı..uzun zamanda çıktı..2. bi dna testi istemişti doktor fakat ağrılarla her gece hastanede yatınca dayanamadı doktoru ,yaptı ameliyatını..testi beklemeden..
senin oğluş da bizim oğluşlar gibi..başına buyruk olduğu zamanlar herhalde canım
bizim oğlan da bana karışamazsınız..ben istediğimi yaparım..özgür herkes flan falan..
Ama ambargo koymuşsun iyi olmuş..eee öyle..bacak kadar boylarıyla böyle yaparlarsa ilerde halimiz harap yaniii