inşallah canım ya, 40 porsiyon hazırlamak çok zor oluyo, aşçı değiliz ki biz. aslına bakarsan bence oğlunun alışkanlığı süper, şekerin tatlının kime ne faydası var, alışmamış, çok iyi olmuş bence
amin bitanem aminamin canım amin gerçekten çocuklar çok çaba sarfediyor dediğin gibi işallh bu çabalrının karşılığını alırlar
evet malasef öğretmenimizde aynı şeyi söylüyor gerçekten sisitem bunu gerektiriyor o nedenel kendisi de evde bol bol test yaptırın diyor. çocuklar test sistemine alışmalılar diyor çünkü bundan sonra hayatalrı test olacak bu sınavlarda da okudukalrını anlayabilmeeri için de bol bol kitap okutun diyor. çok şükür bunlardan yana hiç sıkıntımız yok pazar günü topalntımız vardı öğretmenimizde çok memnun oğluşumdan ayberk için bişey söylememe gerek yok diyorişallah hepimiz evlatalrı hep böyle devam ederler
hanımlar siizn çocuklarınızın beslenme saati nasıl oluyo, öğretmen karışıyomu, toplumu, serbest mi nasıl
hanımlar siizn çocuklarınızın beslenme saati nasıl oluyo, öğretmen karışıyomu, toplumu, serbest mi nasıl
cevaplarına teşekkürler kızlar, tek garip beslenme bizimkiymiş, öğrenmiş oldum, inşallah seneye değişir.
bizim şehir kar buz, sizlerde durum nasıl, gerçi kar pek yağmadı bu sabah ama, buzlanma felaket
valla bizde bekledik tatil olur mu diye ama yok, gerçi havalar ısıncakmış artık, kar tatilini unutalım
Tebrik ederim farmasi canim benim oğlumda girecek bu sınava öğretmeni istiyor gecen sene 60 puan almıştı bu baraj kaç puan haberin varmış senin bide ne tür sorular soruldu acaba
merhaba canım ben sınava deneyim olsun diye gönderdim
sınavın içeriği hakkında detaylı bir bilgim yok zira oğlanı eşim götürdü kuzucuğa sordum ne oldu neler oldu diye anne soru soruluyor süre veriliyor diğer soru için tekrar yeniden süre başlatılıyor dedi.
Eşime sordum konuştun mu oradakilerle diye hiçbir şekilde konuşmuyorlar çocuğu içeriye alıp sınava tabi tutuyorlar çocuğunuza sorun diyorlarmış
daha çok şekiller ya da kelime verilip çağrıştırdıkları sorulmuş anladığım kadarıyla matematik işlemi yaptırılmış.
Benim kuzucuğa birşey soruyorum ağzından kerpetenle anca alıyorum lafı aslan gibi kükreyip duruyor anlamıyorum bazen bu çocuğu
Hiç bize kaç aldığını filan söyleyen yok sadece bilsemin sayfasında öğretmeni görmüş haber verdi ben de girdim bireysel inceleme hak kazandınız diyordu
Chees karamuk melda farmasi gul zeliş sultan hanım nasılsınız
merhaba canım çok şükür iyiyim , umarım sen de iyidindir.Chees karamuk melda farmasi gul zeliş sultan hanım nasılsınız
sınav değil o canım test soru yok şekiller tamamlamalar çağrışımlar falan
tebrikler
belliydi ki senin oğlun ,ben bile şaştım kaldım o çözdüğü testlere ,ben kpss çalışırken o kadar soru çözemiyom
Chees karamuk melda farmasi gul zeliş sultan hanım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?