çok teşekkürler bitanem .maşallah canım oğluna
oo bu hafta gerçekten çok yoğun gözüküyosunuz başarılar dilerim oğluna
çok makul fiyatlarmış gerçekten canım daha bizim okulda herhangi bir deneme sınavı yapılmıyor ama öğretmen evde bol bol test çzödürün kitap okutun diyor o da kendisi zaten hergün bir kere mutlaka test yapıyor.
çok teşekkürler bitanem .
Rabbim hepimizin evladına zihin açıklığı versin, emekleri boşuna gitmesin.
okul da deneme olsa da olmasa da derslerinden arta kalan zamanında test çözme alışkanlığını edinmesi lazım sistem onu gerektiriyor çünkü.
bizim zamanımızda bizler hiç böyle değildik. inşallah haklarında herşey çok güzel olur hayatları boyunca kuzucukların.
kızlar bursa kar altında ve okullar yine tatil değil sizin oralarda nasıl durum???
hadi ya ne güzel, valla burda da yağıyor geceden beri ama tatil haberi duymadım keşke olsa, ayrıca nereden bakılıyo ki kar tatili haberlerine onuda merak ediyorum
valla burda yollar falan kar altında bizim bursanın yerel gazetesi var onun internet sayfasından bakıyorum ben ama tatil falan yok olmasa da ben bugün göndermicem geçen sefer kar yağdığında gitti dizlerine kadar ıslak gelmiş eve çıkıp tenefüste kar topu oynuyolar ıslanıyolar sonrada akşama kadar öyle oturuyolar ıslak ılska aradım babaannesini gönderme dedim biliyorum çünkü çıkma tenefüse desen de söz dinlemeyecek
benim derdim de o ya canım, sınıflar hamam, çıkıyolar tenefüste kar topu oynuyolar, koşuşuyolar garanti hastalar yani, benimkide beni kandırcak anne çıkmadım tenefüse diyo ama çoraplar paçalar buz
kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama az önce gazetede okudum 4+4+4 olacak olan eğitim siztemi formülü yine eskisi gibi 8+4 olarak revize edilmiş yani 8 yıl zorunlu eğitim devam edecek
Merhaba,hanımlar siizn çocuklarınızın beslenme saati nasıl oluyo, öğretmen karışıyomu, toplumu, serbest mi nasıl
Merhaba,
Hergün için farklı yiyecek listesi var.Ama çikolatalı ekmek günü benim oğlum yemediği için kek ,börek tarzı birşeyle değiştiriyorum ben.
Öğretmenimiz beslenme saati dışarı çıkmıyor,sınıfta çocuklarla beraber oluyor.Fazka karışmıyor ama diğer çocukların canının çekeceği çok farklı
yiyeceklere izin vermiyor ve uyarıyor. Mesela geçen gün bir arkadaşı mısır patlatıp getirmiş ''anne çok canım çekti bana hemen mısır patlat''dedi.
çikolatali ekmek yemeyen bir çocuk ilk defa duyuyorum canım
herkes kendi getiriyor yani ne güzel, ama tabii kokcak şeyler olmamalı
bizde toplu hergün bi veli evde yapıp dağıtıp, yemelerini bekleyip, çöpleri çıkarıyo, valla çok şikayetçiyim bu durumdan ama öğretmenimizde nuh diyo peygamber demiyo sağolsun, kendide oluyo ve yemeyenlere çok kızıyo, ben çok üzülüyorum açıkcası bu duruma, belki çocuk sevmedi, belki öğlen yemişti tok, belki içi almadı
öğretmen hem çocuklarınız soumluluk almayı öğrensin diyo hem doyup doymadıklarını bile o söylüyo, artık bunlar anaokul çocuğu değil ki, bizden de yemeyenleri zorlamamızı bekliyo, doydum diyosa doymuştur, onun midesini biz nasıl hissedelim, valla dertliyim bu konuda
Geçekten bende çikolatalı ekmek yemeyen oğlumdan başka çocuk tanımıyorum.Benden de kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum.Çünkü bende ekmekle tatlı bir yiyecek bal,reçel,helva vs..hiç yemedim, yiyemem.Sizinkide zormuş yani insan ortalama 30 çocuğa ne pişirir ve nasıl tutturur.Damak tadına uygun değilse, sevmediyse çocuk zorla nasıl yesin.Ben bile herkesin yaptığını yiyemem huyluyumdur.Bizim sınıfta Allah tan öyle değil benim oğlum zorladığın anda affedersiniz ama çıkarır bütün yediğini.Seneye farklı olur inşallah sizde rahatlarsınız.
hanımlar siizn çocuklarınızın beslenme saati nasıl oluyo, öğretmen karışıyomu, toplumu, serbest mi nasıl
tubasultancım, orasıda ayrı saçma onada öğretmen karar veriyo kim ne yapcak diye liste veriyo, tavuk pilavda var, makarna, kısır da var, poaça kek börek tarzıda var, ne saçma demi, belki ben hamurişi yapmayı beceremiyorum, hatta inanmazsınız yaprak sarma, patlıcan dolma bile var
sizin beslenme saati olmasada olurmuş, öğlen yiyolardır çocuklar evlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?