- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
Chees karamuk melda farmasi gul zeliş sultan hanım nasılsınız
sağol canım çok şükür iyiyim sen nasılsın iyiyisndir işalhha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chees karamuk melda farmasi gul zeliş sultan hanım nasılsınız
farmasi tebrikler canım oğluna
ben de geçen hafta toplantı vardı öğretmeni ile konuştum bu konuyu rehber öğretmenle konuşup bana haber göndemiş oğlumla zamanı geçmiş o sınavların hem de gerke yokmuş öyle bir sınava diye rehber öğretmen öyle diye söylemiş nasıl sinir oldum anlatamam öğretmene de kaçkere söyledim ayberki sokmak istiyorum bu sınavlara atlamayalım diye ben de haber verecek diye bekliyorum keşke daha önceden sorsaymışım hayır birde rehber öğretmenin gerek yok demesi sinirlendiridi beni daha çok seni ne ilgilendiriyo gerek olup olmadığı nasıl böyle yorum yapabiliyosun
Çocuktan çok annelere verilmiş gibi ödevler...
Bu arada bu 4+4+4 çok kafamı karıştırıyor...:44:
İyi yönleri de var gibi ama garip yönleri de fazla...
selam hanımlar...
@farmasi tebrikler kuzucuğa... Maşallahı var zaten inşallah hep böyle devam eder...
@seyyahalemi teşekkür ederim iyi olmaya gayret ediyorum...
çok sevdiğim teyzemi kaybettik...
Bu dönem sınavlara bugün itibari ile başlamış olduk...
Bu döneme hızlı girdik geçen hafta iki performans ödevi yaptık,
Matematikten yarım, bütün ve çeyrekler ...
Türkçeden ise noktalama işaretleri ile ilgili idi.
Bu hafta da hayat bilgisi performansımız var doğal afetler ile ilgili...
üzülme canım ya, bilseme girmek çok abartılan bişey bence, bencede çok önemli değil yani şahsi fikrim
başınsaolsun canım, mekanı cennet olsun
canım mesela napıyosunuz ya performans ödevinde, merak ediyorum, oğlum hiç böyle bişeyle gelmedi eve, öğretmen okulda mı yaptırıyo acaba
haklısın canım ya bende çok merak ediyrorum 4+4+4 durumu nedir nasıl olcak, çocuklarımızın geleceği sonuçta, en çokta sınav sistemini merak ediyorum, sbs falan kalkçakmış, şimdi 5 sınıf olmayacağına göre müfredat falan da değişecek muhtemelen, şuan çocukların yaptıkları testler boşunamı diye getiriyo akla, mesela oratokula giriştemi sınavla olcak, okul türleri ne olcak valla çok kafamı karışıtırdı bu konu
başınız sağolssun canım allah rahmet eylesin
sınavlarda size de kolay gelsin başarılar
valla 4+4+4 sisitemi ile ilgili yapanlarda bence daha bişey bilmiyo kimse doğru düzgün ne anlama gelecek iyi mi kötü mü bilmiyuo ki :26:
yok bu tarz ödevler gelmiyo okulda yapıyorlar herhalde, sonuçta performans ödevi zorunlu diye biliyorum
evet keşke referandum olsa... çünkü eğitim sistemindeki yanlış bi adım sadece kişisel değil ülke geleceğine, yetişecek toplumun kalitesine etki ediyor, tamam halka sormasınlar öğretmenlere sorsunlar bari, onuda yapmıyorlar
aynen bende bir deney faresi olarak bir deneyin ürünüyüm lisede kredili sistem mağduru
bize de çok fazla gelmiyor bi geçen dönem ürün dosyamız vardı bu dönemde kumbara ödevimiz var işallah da gelmez daha fazla bu sene zaten gelmesin diye dua ediyorum
bilsem konusunda da canım benim kızdğım hadi sınava girmedik dünyanın sonu değil abartılacak bişe de değil ancak o rehber öğretmenin gerek yok demesi beni sinirlendiriyor o kim oluyo da benim çocuğum hakkında karar verebiliyo öenmli olup olmadığını söylebiliyo belki benim çocuğum için önemli çok kızıyorum böyle şeylere başkası için fikir yürüten başkası için karar verern insanlara
bize de çok fazla gelmiyor bi geçen dönem ürün dosyamız vardı bu dönemde kumbara ödevimiz var işallah da gelmez daha fazla bu sene zaten gelmesin diye dua ediyorum
bilsem konusunda da canım benim kızdğım hadi sınava girmedik dünyanın sonu değil abartılacak bişe de değil ancak o rehber öğretmenin gerek yok demesi beni sinirlendiriyor o kim oluyo da benim çocuğum hakkında karar verebiliyo öenmli olup olmadığını söylebiliyo belki benim çocuğum için önemli çok kızıyorum böyle şeylere başkası için fikir yürüten başkası için karar verern insanlara
baş sağlığı dileyen arkadaşlara tek tek teşekkür ediorum
gecmişi tam olarak okuyamadım tuba sultan başınız sağolsun
annem tek kalmasın diye kardeşim ünversiteden gelinceye kadar oradayım.oğlanı yeni bir servise yazdırdım dedesinin ölümünden de haberdar. gelen ve gidenlerden dedesinin ölüm anının internet ve haberlere konu olduğunu duydu galiba izledi.
Allah razı olsun canımfarmasi tebrikler canım oğluna
ben de geçen hafta toplantı vardı öğretmeni ile konuştum bu konuyu rehber öğretmenle konuşup bana haber göndemiş oğlumla zamanı geçmiş o sınavların hem de gerke yokmuş öyle bir sınava diye rehber öğretmen öyle diye söylemiş nasıl sinir oldum anlatamam öğretmene de kaçkere söyledim ayberki sokmak istiyorum bu sınavlara atlamayalım diye ben de haber verecek diye bekliyorum keşke daha önceden sorsaymışım hayır birde rehber öğretmenin gerek yok demesi sinirlendiridi beni daha çok seni ne ilgilendiriyo gerek olup olmadığı nasıl böyle yorum yapabiliyosun
selam hanımlar...
@farmasi tebrikler kuzucuğa... Maşallahı var zaten inşallah hep böyle devam eder...
Bu dönem sınavlara bugün itibari ile başlamış olduk...
Bu döneme hızlı girdik geçen hafta iki performans ödevi yaptık,
Matematikten yarım, bütün ve çeyrekler ...
Türkçeden ise noktalama işaretleri ile ilgili idi.
Bu hafta da hayat bilgisi performansımız var doğal afetler ile ilgili...
baş sağlığı dileyen arkadaşlara tek tek teşekkür ediorum
gecmişi tam olarak okuyamadım tuba sultan başınız sağolsun
annem tek kalmasın diye kardeşim ünversiteden gelinceye kadar oradayım.oğlanı yeni bir servise yazdırdım dedesinin ölümünden de haberdar. gelen ve gidenlerden dedesinin ölüm anının internet ve haberlere konu olduğunu duydu galiba izledi.
selam hanımlar...
Başınız sağolsun.Allah size ve sevdiklerinize uzun ömür versin.
selam hanımlar...
Başınız sağolsun.Allah size ve sevdiklerinize uzun ömür versin.
çok teşekkürler canım
günaydın hanımlarrr herkeseee
tüm hanımların dünya kadınlar günü kutlu olsunnnnn