İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Teşekkür ederim cnm,valla orda olduğu halde hizmeti çalışanlar yaptı ama akşam çok yorgundum ya stress de yaptım galiba farkında olmadan niyeyse.

Evet canım oldu deprem de, biz o zaman işte çarşıdan dönüyorduk, dışardaydık, hiç hissetmedim, ama burda arkadaşlar diyor bayağı bi sallandık, ama Allah tan maddi bir zarar yok çok şükür. Allahım hepimizi korusun. Evet hafta sonu açmıyorum, sağol ayrıca düşündüğün için.

Teşekkür ederim cnm,valla orda olduğu halde hizmeti çalışanlar yaptı ama akşam çok yorgundum ya stress de yaptım galiba farkında olmadan niyeyse.

Gelmiş geçmiş olsun canım, ne güzel kutladın, darısı isteyenlerin başına. Fotolarınız da güzeldi.

6.0 diyolardı bana fazla geldi hissetmediyseniz ne mutlu size

Gelmiş geçmiş olsun canım, ne güzel kutladın, darısı isteyenlerin başına. Fotolarınız da güzeldi.

Teşekkürler cnm valla aslında doğum günü deyip geçmeyin stress yaratıyor resmen insanda,onu çağır buna haber ver unutma extra insanlar çıkıyo sonradan pasteneyle anlaştığının dışında aman neyse atlattım valla:)

6.0 diyolardı bana fazla geldi hissetmediyseniz ne mutlu size

evet canım 6 ymış da, hissetmedik çok şükür, ama bu sıralar çok olmaya başladı, açıkçası korkmaya başladım, ufak ufak derken, büyüğü gelmez inşallah, Allah korusun.

evet canım 6 ymış da, hissetmedik çok şükür, ama bu sıralar çok olmaya başladı, açıkçası korkmaya başladım, ufak ufak derken, büyüğü gelmez inşallah, Allah korusun.

geçmiş olsun canım..ben izleyemedim ne haber ne bir şey..kusura bakma..haribucumdan duydum bak ben bugün..

6 çok aslında..ayakta olduğun için anlamamışsındır..Allah korusun

bildiğim kadarıyla antalya yöresi konya yöresi deprem açısından en risksiz bölümler..o kısımlar deprem riski taşımıyordu..ama bak olmuş iste..

İnşallah cnm,bu sıralar sık duyuyoruz deprem olaylarını bunla kalsın inşallah...

---------------------------------------------------

Son düzenleme:

Şuan için öğretmeni aramak gerçekten çok zor geliyor ama bilmiyorum belki o zamana kadar arayabilir miyim bilemiyorum olmazsa da aile arasında yaparız diye düşünüyorum.

Kar tatilini de şunun için sordum, aslında ben soğuk havayı da karıda sevmem hiç. Ama bilirsiniz işte çocuklar deli oluyor kar olayına. Arkadaşım günübirlik kartepe turuna katılalım diyor ama ben emin olamıyorum. Birincisi zaten hiç bana göre değil sevmiyorum birde çocukla yorucu olmaz mı ki. Oğlana söylemedim söylesem dilinden düşmez artık. Önce bir kendim düşüneyim dedim ama hala cazip gelmiyor nedense...

Valla sizin bakıcı kıymetinizi bilsin canım yaa hale bak birde sevdiği yemekleri yapıyosun...

Benim tam tersi bu 1 ay çook yoğun geçecek.

Son düzenleme:

Günübirlik kartepeye gittik,arabayla kuzennimde vardı eşi ve oğluyla çocuklar çok eğlendi tabi keyif aldılar ama ben seninde dediğin gibi kuru soğuk kar falan sevmiyorum.ama hakikaten çok yorucu oluyo bide pazar gitmiştik ertesi gün iş hiç çekilmedi çokda üşümüştüm.Eğer giderseniz oğlana su geçirmeyen mont giydirin sürekli kar yağdığı için içine kadar işliyo,yedek eşortman içlik çorap eldiven ve hatta bot alın yanınıza biz mont almamışız yedek kar malzemeleri kiralanan yerde kaloriferin üstünde kurutmaya çalıştık hep..

Yaaa işte ben biliyorum başıma gelecekleri. Birde biz turla gidelim diyoruz ben bu kadar malzemeyi mi taşıyayım, kendimimi yoksa oğlanlamı ilgileneyim. Ancak gidince bir kaç günlüğüne gitmek lazım ki otel ortamında olsun en azından..

Bir de benim oğlan çok çabuk üşütüp hasta oluyor, narin yani biraz artık zatürre olup geliriz heralde...

Neyse en iyisi bu yıl böyle bir organizasyondan uzak durmak mantıklı olacak gibi...

Mesaiyi bitirmişiz pazatesi gününde...

İyi akşamlar canım görüşürüz yarın...

Aynen canım kar olayı günübilirlik çekilmiyo,gitmişken kalmak gerek otelde anca o zaman keyifli olabilir

Günaydın kızlar,hepinize musmutlu bir 2014 diliyorum.Hepimiz için sağlık, mutluluk,huzur ve bol kazanç dolu bir yıl olsun inşallah.Ay sabah sabah çok heyecan yaptım yeni yıl diyebugün oğlana okul tam gün ama biz biraz erken çıkıcaz sanırım oğlanıda ben alıcam okuldan onun içinde sevinçliyim...Akşamada annemler bende olacak eve gidincede mutfağa atacam kendimi,annem gerçi hazırlar bir kısmını bir kısmınıda ben hallederim.Sizler napıcaksınız bugün bakalım?

aminnnnn canım.
Ben de annemleri çağırdım akşama, bizde olacağız, öyle işte. Kayınpederim de rahatsız, o yüzden belki eşim hastanede geçirecek yılbaşını, akşam yattı hastaneye, beyin damarlarında tıkanıklık varmış, felç ihtimali var, buruk olacak o yüzden, Allah şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.

günaydın canım.
yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım seninde.
bizde eltimlerle kayınvalidemde olacağız inşallah.

günaydın canım.
yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım.Allah tan şifalar diliyorum canım geçmiş olsun.
Allah tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah.

Sağol canım, aminnnnnn.

Çok geçmiş olsun cnm,yeni yılda tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah kayınpederin..

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben hiç iyi değilim ya. Yılın son günü deli bir yoğunluk var.

Akşamdan zaten sinirlerim tepemde

Dün Türkçe ve matematikten sınav yapmış öğretmen bizimki sadece adını filan yazıp bırakmış tek bir soru bile cevaplamamış.

Delirdim akşam akşam. Neden yapmadın diyorum okudum anlamadım diyor. Halbuki okusa uğraşsa hepsi bildiği sorular yani topu topu 1-2 tanesi uzun ve şaşırtmalı sorulardı. Çok üzüldüm gerçekten.

Neden uğraşmıyor biraz olsun çabalamıyor anlamıyorum. Baya konuştuk yine bende babası da ara ara tansiyonun yükseldiği de oldu. Oda çok üzüldü farkındayım ama üzülmek de yetmiyor ki. Sonra arkadaşım geldi o da biraz konuştu.

Neyse akşamımız böyle geçti, sıkıntılıydı yani. Bende o sinirle oturttum yanında da durmadan yüksek sesle kitap okuttum bende diğer odadan dinledim.

Aslında hafta sonu eşimle konuşmuştuk bu akşam için Nişantaşı'na gidecektik ama hiç hevesim kalmadı. Muhtemelen evde oluruz. Akşam kuaföre gidecektim oraya da gitmedim.

Oğluma da söyledim sen hediye hakkını kaybettin dedim. Çok üzüldü ama gerçekten bugün hediye yok ona inşallah babası da almamıştır.

Nasıl motive edeceğim bu çocuğu bilmiyorum.

Sanırım öğretmende saldı iyice çünkü son 3 haftadır yazdığı ödevleri kontrol etmiyor. Ayrıca dün o sınav anında istese uyarabilirdi. Yapmadığını görünce evde yap o zaman demiş. Akıllı oğlum gittiğimde yapmıştı bir-iki yanlış vardı ama yapabiliyormuş demek ki. Off offffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…