insanlara yarınılmaz canımcım..
resimlerinizi ben de gördüm..harika olmuş parti..çok beğendim...
evde yapmak zor olur tabi..sonra temizlemek lazım evi..çocuklar mahveder..
zeliş cim sen de güzel resimler koymuşsun ama..siz de iyi gezmişsiniz hafta sonu.
Evet canım oldu deprem de, biz o zaman işte çarşıdan dönüyorduk, dışardaydık, hiç hissetmedim, ama burda arkadaşlar diyor bayağı bi sallandık, ama Allah tan maddi bir zarar yok çok şükür. Allahım hepimizi korusun. Evet hafta sonu açmıyorum, sağol ayrıca düşündüğün için.
Günaydın canım görünmüyordun yine ne zamandır...
Canım haftasonu deprem oldu dimi Antalya'da aklıma sen geldin aslında yazacaktım Face den ama sen haftasonu açmıyorsun diye yazmadım. Çok hissedildi mi bulunduğunuz yerden...
Doğru. Katılıyorum
Teşekkür ederim cnm,valla orda olduğu halde hizmeti çalışanlar yaptı ama akşam çok yorgundum ya stress de yaptım galiba farkında olmadan niyeyse.
Evet canım oldu deprem de, biz o zaman işte çarşıdan dönüyorduk, dışardaydık, hiç hissetmedim, ama burda arkadaşlar diyor bayağı bi sallandık, ama Allah tan maddi bir zarar yok çok şükür. Allahım hepimizi korusun. Evet hafta sonu açmıyorum, sağol ayrıca düşündüğün için.
Gelmiş geçmiş olsun canım, ne güzel kutladın, darısı isteyenlerin başına. Fotolarınız da güzeldi.
6.0 diyolardı bana fazla geldi hissetmediyseniz ne mutlu size
evet canım 6 ymış da, hissetmedik çok şükür, ama bu sıralar çok olmaya başladı, açıkçası korkmaya başladım, ufak ufak derken, büyüğü gelmez inşallah, Allah korusun.
evet canım 6 ymış da, hissetmedik çok şükür, ama bu sıralar çok olmaya başladı, açıkçası korkmaya başladım, ufak ufak derken, büyüğü gelmez inşallah, Allah korusun.
Valla cnm bana sorarsan en güzeli okulda yapmak eğer öğretmen izin veriyorsa,aranızdaki sorun için çekiniyosu anlıyorum ama ben olsam arar sorar nabzını ölçerdim bi.Çünkü öbür türlüde tüm sınıfı çağıramıyosun,tamam oğlumun en iyi anlaştıklarını kankilerini çağırdım ama diğer duyanlar içinde huzursuz olmadım değil,gönül hepsini toplamak isterdi ama olmuyo maalesef.Bizim öğretmen bu sene karşıydı sınıfta doğum gününe o yüzden yapamadık ama sen bir ağzını ara derim..
oğluşla bir kar tatili yapmadık maalesef,ama benimki kış lastiği taktırdı geçen arabaya bu haftasonu uludağa gidelim diye tutturdubilmiyorum napıcaz belki oraya kaçarız 1 gece kalarız
evet canım ya..bakalım .üzmez inşallah bizi...bakıcı aramak sıkıntılı bir dönem..
bugün yoğurt çorbası yaptım çıktım..bakıcımız çok seviyor yoğurt çorbamı..emir de okula gitmeden yer..o da sever..
okul tatil oldu bizim.2 -13 ocak arası finaller var..o zamana kadar öğrenci yok..final sonrası da 2-3 hafta öğrenci gelmez diyorlar..
çok sakin bugün....
Şuan için öğretmeni aramak gerçekten çok zor geliyor ama bilmiyorum belki o zamana kadar arayabilir miyim bilemiyorum olmazsa da aile arasında yaparız diye düşünüyorum.
Kar tatilini de şunun için sordum, aslında ben soğuk havayı da karıda sevmem hiç. Ama bilirsiniz işte çocuklar deli oluyor kar olayına. Arkadaşım günübirlik kartepe turuna katılalım diyor ama ben emin olamıyorum. Birincisi zaten hiç bana göre değil sevmiyorum birde çocukla yorucu olmaz mı ki. Oğlana söylemedim söylesem dilinden düşmez artık. Önce bir kendim düşüneyim dedim ama hala cazip gelmiyor nedense...
Valla sizin bakıcı kıymetinizi bilsin canım yaa hale bak birde sevdiği yemekleri yapıyosun...
Benim tam tersi bu 1 ay çook yoğun geçecek.
Günübirlik kartepeye gittik,arabayla kuzennimde vardı eşi ve oğluyla çocuklar çok eğlendi tabi keyif aldılar ama ben seninde dediğin gibi kuru soğuk kar falan sevmiyorum.ama hakikaten çok yorucu oluyo bide pazar gitmiştik ertesi gün iş hiç çekilmedi çokda üşümüştüm.Eğer giderseniz oğlana su geçirmeyen mont giydirin sürekli kar yağdığı için içine kadar işliyo,yedek eşortman içlik çorap eldiven ve hatta bot alın yanınıza biz mont almamışız yedek kar malzemeleri kiralanan yerde kaloriferin üstünde kurutmaya çalıştık hep..
Yaaa işte ben biliyorum başıma gelecekleri. Birde biz turla gidelim diyoruz ben bu kadar malzemeyi mi taşıyayım, kendimimi yoksa oğlanlamı ilgileneyim. Ancak gidince bir kaç günlüğüne gitmek lazım ki otel ortamında olsun en azından..
Bir de benim oğlan çok çabuk üşütüp hasta oluyor, narin yani biraz artık zatürre olup geliriz heralde...
Neyse en iyisi bu yıl böyle bir organizasyondan uzak durmak mantıklı olacak gibi...
Günaydın kızlar,hepinize musmutlu bir 2014 diliyorum.Hepimiz için sağlık, mutluluk,huzur ve bol kazanç dolu bir yıl olsun inşallah.Ay sabah sabah çok heyecan yaptım yeni yıl diyebugün oğlana okul tam gün ama biz biraz erken çıkıcaz sanırım oğlanıda ben alıcam okuldan onun içinde sevinçliyim...Akşamada annemler bende olacak eve gidincede mutfağa atacam kendimi,annem gerçi hazırlar bir kısmını bir kısmınıda ben hallederim.Sizler napıcaksınız bugün bakalım?
günaydın canım.Günaydın kızlar,hepinize musmutlu bir 2014 diliyorum.Hepimiz için sağlık, mutluluk,huzur ve bol kazanç dolu bir yıl olsun inşallah.Ay sabah sabah çok heyecan yaptım yeni yıl diyebugün oğlana okul tam gün ama biz biraz erken çıkıcaz sanırım oğlanıda ben alıcam okuldan onun içinde sevinçliyim...Akşamada annemler bende olacak eve gidincede mutfağa atacam kendimi,annem gerçi hazırlar bir kısmını bir kısmınıda ben hallederim.Sizler napıcaksınız bugün bakalım?
günaydın canım.aminnnnn canım.
Ben de annemleri çağırdım akşama, bizde olacağız, öyle işte. Kayınpederim de rahatsız, o yüzden belki eşim hastanede geçirecek yılbaşını, akşam yattı hastaneye, beyin damarlarında tıkanıklık varmış, felç ihtimali var, buruk olacak o yüzden, Allah şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.
günaydın canım.
yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım seninde.
bizde eltimlerle kayınvalidemde olacağız inşallah.
günaydın canım.
yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım.Allah tan şifalar diliyorum canım geçmiş olsun.
Allah tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah.
aminnnnn canım.
Ben de annemleri çağırdım akşama, bizde olacağız, öyle işte. Kayınpederim de rahatsız, o yüzden belki eşim hastanede geçirecek yılbaşını, akşam yattı hastaneye, beyin damarlarında tıkanıklık varmış, felç ihtimali var, buruk olacak o yüzden, Allah şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.