günaydın kızlarr,
Güzel bir hafta sonundan sonra tekrar işbaşı, iyisinizdir inşallah. Hafta sonu evdeydik, güzel geçti, kızım cuma gününden yaptı ödevlerini, cumartesi-pazar rahattık o yüzden, cumartesi iş çıkışı avm ye götürdüm kızlarımı, ama çok kalabalıktı, yılbaşı alışverişindeydi millet, o yüzden çok dolaşamadık, pazar günü de evde ve annemlerde geçirdik.
Günaydınlarrrr
Ne güzel geçmiş hafta sonunuz, ders çalışma düzenini de oturttunuz artık herhalde ne güzel yaaa...
Bende bu hafta sonu temizliği cuma akşamından yaptım gece 11 e kadar sürdü çok yoruldum ama hafta sonu rahatlığı çok güzeldi.
Cumartesi yemek, ütü ve oğluşun ödevleri vardı bizde cumartesi akşam AVM gezdik biraz.
Pazar günü oğluşu teyzesiyle başbaşa bırakıp ben keyif yaptım arkadaşlarla biraz ama çok güzeldi hala etkisindeyim ve çok iyi hissediyorum bugün kendimi
Kızlar önümüzdeki 2 hafta boyunca Teknisyenim izinde olacak bu yüzden benim imalatta daha sık kalmam gerekecek muhtemelen buraya eskisi kadar çok gelemicem... Geldikçe okuyup yazarım artık size.
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum...
günaydın arkadaşlar..iyi haftalar..
çıkarma ve toplamalarda iyiye gidiyor mantığını iyice anladı.
okumamızda biraz daha iyi.
herkese günaydın..
cumartesi akşamı eşimin iş arkadaşlarının birinin evinde toplandık..
kadın ne mamalar yapmış anlatamam..15 çeşit vardı..3 çeşit salata..4 çeşit kurabiye..3 çeşit börek..2 çeşit tatlı.vs vs..karnım doydu ama gözüm açtı..
o akşam çok iyi geçti..çocuklar çok mutluydu..emir in yaşıtı bir kız vardı..ne bileyim..buraya geldik geleli böyle bir akşam geçirmemiştik..hep biz bizeydik..çok iyi geldi hepimize..
pazar günü evdeydik..akşam eşim geldi..hadi bolu ya ablanlara gidelim bu akşam dedi..ablamı aradım..üşüttüm dedi
neyse demedim gelmeyi düşünüyoruz diye...
yılbaşı akşamı için de eşim bir iş arkadaşını çağırabilirim dedi..karı koca ..çocukları yok..tamam dedim..çağır
hafta sonu ödevleri ise her zamanki gibi fotokopi ve test vardı..yaptık..
ne kadar da çok hazırlamış ikramları.
Sağol canım,Günaydınlarrrr
Ne güzel geçmiş hafta sonunuz, ders çalışma düzenini de oturttunuz artık herhalde ne güzel yaaa...
Bende bu hafta sonu temizliği cuma akşamından yaptım gece 11 e kadar sürdü çok yoruldum ama hafta sonu rahatlığı çok güzeldi.
Cumartesi yemek, ütü ve oğluşun ödevleri vardı bizde cumartesi akşam AVM gezdik biraz.
Pazar günü oğluşu teyzesiyle başbaşa bırakıp ben keyif yaptım arkadaşlarla biraz ama çok güzeldi hala etkisindeyim ve çok iyi hissediyorum bugün kendimi
Kızlar önümüzdeki 2 hafta boyunca Teknisyenim izinde olacak bu yüzden benim imalatta daha sık kalmam gerekecek muhtemelen buraya eskisi kadar çok gelemicem... Geldikçe okuyup yazarım artık size.
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum...
Günaydın canım, öyle oldu.Günaydın cnm,bizde cumartesi erkenden bitirdik ödevleri,öyle olunca pazar daha bir zevkli geçiyo:))
Günaydın canım,günaydın arkadaşlar..iyi haftalar..
Oh maşallah hanıma, ne çok yapmış öyle. Güzel olmuş, kışın insan istiyor zaten yaa, böyle kafa dengi insanlarla ne güzel geçmiştir.herkese günaydın..
kadın ne mamalar yapmış anlatamam..15 çeşit vardı..3 çeşit salata..4 çeşit kurabiye..3 çeşit börek..2 çeşit tatlı.vs vs..karnım doydu ama gözüm açtı..
o akşam çok iyi geçti..çocuklar çok mutluydu..emir in yaşıtı bir kız vardı..ne bileyim..buraya geldik geleli böyle bir akşam geçirmemiştik..hep biz bizeydik..çok iyi geldi hepimize..
pazar günü evdeydik..akşam eşim geldi..hadi bolu ya ablanlara gidelim bu akşam dedi..ablamı aradım..üşüttüm dedi
yılbaşı akşamı için de eşim bir iş arkadaşını çağırabilirim dedi..karı koca ..çocukları yok..tamam dedim..çağır
kişi durumuna göre ayarlarsın canım, o kadar da çok çeşit yapmana gerek yok herhalde 2 kişi içinhiç sorma..ne ara yapmış anlamadım..
patates salatası kısır ve rus salatası vardı.
sosisli börek vardı..hazır yufkadan..
ıspanaklı börek vardı.
patatesli börek vardı
poğaça vardı.
tatlı kurabiye
tuzlu kurabiye
etimek tatlısı
un kurabiyesi
çeşit çeşit..
takdir ettik kadını ya..
ben de yılbası akşamı için neler yapsam düşünüyorum..o bayan ve kocası gelecek ..bakalım eşim çağıracak..gelirlerse ..
sen nasılsın..
hiç sorma..ne ara yapmış anlamadım..
ıspanaklı börek vardı.
patatesli börek vardı
poğaça vardı.
tatlı kurabiye
tuzlu kurabiye
etimek tatlısı
un kurabiyesi
çeşit çeşit..
takdir ettik kadını ya..
ben de yılbası akşamı için neler yapsam düşünüyorum..o bayan ve kocası gelecek ..bakalım eşim çağıracak..gelirlerse ..
sen nasılsın..
herkese günaydın..
hiç sorma..ne ara yapmış anlamadım..
ıspanaklı börek vardı.
patatesli börek vardı
poğaça vardı.
tatlı kurabiye
tuzlu kurabiye
etimek tatlısı
un kurabiyesi
çeşit çeşit..
takdir ettik kadını ya..
sen nasılsın..
Sağol canım,
Sen de iyi yapmışın ne güzel olmuştur tabii.
Tamam canım, fırsat buldukça uğramaya çalış, özletme kendini bize.
Günaydın canım, öyle oldu.
Günaydın canım,
Gözünaydın maşallah.
Oh maşallah hanıma, ne çok yapmış öyle. Güzel olmuş, kışın insan istiyor zaten yaa, böyle kafa dengi insanlarla ne güzel geçmiştir.
Günaydın cnm,ohhh ne güzel bir pazar geçirmişsin.İnsanın kendisine zaman ayırıp arkadaşlarıyla beraber olmasının keyfinin üstüne yok vallahi,cumadanda temizlik bitince süper oluyo dimi.
sana şimdiden kolay gelsin o zaman ,burayı çok boşlama ha
kişi durumuna göre ayarlarsın canım, o kadar da çok çeşit yapmana gerek yok herhalde 2 kişi için
herkese günaydın..
Bizimde pazar günü malum oğlanın doğum günüsü vardı pastanede çok güzel geçti eğlendiler coştukça coştular seneye bizi aynı yerde kabul ederlermi bilmiyorumama ben fena alıştım bu rahatlıktan sonra evde okadar kalabalıkla başa çıkamam.Bu senede atlattık.Bende velilerle görüştüm hiç olmazsa çok bir araya gelemiyoruz malum.Bazılarının öğretmenden şikayeti varmış yok çok ödev veriyomuş bunaltıyomuş sistemini beğenmiyolarmış vs....Herkesi memnun etmek zor tabi.2 senedir hiçde fazla ödev verdiğini görmedim aksine sizinkilerin yanında hiç kalıyor ödevler daha ne istiyolar anlamadım birde söyliyenler ev hanımı ben akşam 8 de eve geldiğim halde gocunmuyorum ne var yani 2 sayfa ödevden yada türkçe yazma ödevinden,insanlarda bi tuhaf
Bizimde pazar günü malum oğlanın doğum günüsü vardı pastanede çok güzel geçti eğlendiler coştukça coştular seneye bizi aynı yerde kabul ederlermi bilmiyorumama ben fena alıştım bu rahatlıktan sonra evde okadar kalabalıkla başa çıkamam.Bu senede atlattık.Bende velilerle görüştüm hiç olmazsa çok bir araya gelemiyoruz malum.Bazılarının öğretmenden şikayeti varmış yok çok ödev veriyomuş bunaltıyomuş sistemini beğenmiyolarmış vs....Herkesi memnun etmek zor tabi.2 senedir hiçde fazla ödev verdiğini görmedim aksine sizinkilerin yanında hiç kalıyor ödevler daha ne istiyolar anlamadım birde söyliyenler ev hanımı ben akşam 8 de eve geldiğim halde gocunmuyorum ne var yani 2 sayfa ödevden yada türkçe yazma ödevinden,insanlarda bi tuhaf
insanlara yarınılmaz canımcım..
resimlerinizi ben de gördüm..harika olmuş parti..çok beğendim...
evde yapmak zor olur tabi..sonra temizlemek lazım evi..çocuklar mahveder..
zeliş cim sen de güzel resimler koymuşsun ama..siz de iyi gezmişsiniz hafta sonu.
Evet bizimde iyiydi hafta sonu enerji depoladım biraz
Senin bakıcı durumu ile ilgili bir gelişme var mı canım bakıyormusun yeni birini?
canım bakmıyorum..bakıcı şimdilik gidiyor böyle..sabah morali iyiydi..ama yine 4. numaralı çocuğu ateşlenmiş dün gece...artık o da zor söylüyor hasta diye..sanırım artık utanıyor hep hasta demekten..o kadar çok çocuk olunca normal..biri hasta olsa diğerine zaten bulaşıyor..işte böyle..
yani direk işi bırakmaz diye düşünüyorum..haber verir bana ..bir zaman bakıcı bakarım..olmazsa annemi çağıracağım yine..o gelir kalır bir zaman..işte böyle..ama bugün morali iyiydi bakıcımızın..bakalım...cuma günü evde dantelini unutmuş..boş zamanlarında dantel yapıyor benim bakıcım...
Evet baktım resimlerinize ne güzel eğlendiniz atlattınız bu furyayı
Biz ne yapacağız bilmiyorum oğluşa soruyorum okulda yapalım diyor, öğretmenle durumlar malum
Evet dediğin gibi size hiç fazla gelmiyor ödevler yani sen hiç şikayet etmedin şimdiye kadar birde evdeyken böyle şikayet etmeleri enteresan tabi :)))
Canım bişey sorucam sana oğluşunla kar tatili yaptınız mı?
İnşallah devam edersiniz netice de sen ona oda size alışmış en azından çocuklarını tanıdı onlara alıştı yeni bakıcı demek ne kadar iyi olsa da yeni bir acemilik süreci demek.
Kendisininde ihtiyacı var aslında...
Birde bulmuş böyle işi şükretmesi lazım bence yemeğini bile yapıyosun düşün yani...