İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhaba kızlar,
Yıl sonu inanılmaz bir yoğunluk var.
Masamın üzerini bir görseniz, evrak yığını.
Geçmişi çok hızlı okudm ama pek aklımda kalmadı.
Dilek çok çok geçmiş olsun, öyle bir düşmeye göre birşey olmamasına çok şükür. İnan okuyunca içim titredi ama iyi olmasına çok çok sevindim canım.
Zeliş geldim ama bak.

Bizimkini öğretmen geçen hafta habersiz matematikten yazılı yapmıştı. Dün okumuş yazılıyı 1 almış benim kız. Duyunca inanamadım çok üzüldüm. Sonra sınav kağıdına baktım, öğretmen onlık bozarak çıkartalardan sormuş hep ve o zaman o konuyu anlatmamıştı. Çok şaşırdım hiç öyleşey yapmazdı. Nedenini sormak için öğretmenle konuşmaya fırsat da yok.Çalışınca kabulleniyoruz bazı şeyleri. Bu günde yazılı varmış matematikten gece 11 e kadar çalıştık,inşallah düzeltir, bakalım.

zelişçim haklısın..hatırlıyorum..çarpmalara geçmişti sizin oğlan...çok hızlılar canım çok..

napcaz biz bu çocuklarla böyle bilemedim..Allah bizlere de çocuklara da sabır versin.

hoş geldin canım..çok teşekkür ederim...evet düştü oğlum..bir şey olmadan atlattık şükür ..

yoğunsun biliyorum..inşallah yeni yıla girince bu yoğunluğun biter...özledik..

çocukların iyi mi..küçük bebek nasıl..

evet böyle işlemedikleri konulardan yazılı yapıyorlar bazen..sonra konuyu işliyorlar..tam tersi olması laazım

Son düzenleme:

Hoş geldin dicem ama çooktaaaan gitmişsin sen zaten :)))

Demek ki herkeste oluyor bu durum bizde de oldu konuyu anlatmadan sınav yapmış çocuk hiç çözememişti...

Dilek'cim senin hazırlıkların nasıl gidiyor. Yılbaşı için :)))

canım benim yılbaşında ablamlar görümcesine söz verdi..ben geç kalmışım söylemek icin..yeni yıla yalnız gireceğiz..

ama ocak 5 de ediz in doğum günü var..ona çağırdım ablamları ..gelirlerse yine kutlama yaparız..gelmezlerse de yine kutlama yaparız..

tel şehriyeden yapılan salata yapacağım..
közlenmiş patlıcandan salata yapacağım..bir arkadaşımdan tarif aldımm..garanti dedi lezzeti için..patatesleri haşlıyormuş..yoğurt ile karıştırıyormuş..ve közlenmiş patlıcan ilave ediyormuş..harika oluyor diyor..

tel şehriye salatasını biliyorsundur belki..sehriyeleri haşlıyor.
közlenmiş biber.salatalık turşusu, maydonoz, dereotu, haşlanmış mısır ile karıştırıyor..

pasta ve kurabiye düşünüyorum..yılbaşı için..aldım malzemeler hazır..

hatta peynir ve kivi den yeni yıl ağaçları yapmayı düşünüyorum , çam ağacı şeklinde kurabiye kalıbım var..onu kullanarak..

neyse yapınca resim eklerim inşallah..

sen ne yapacaksın yeni yılda..bir program yaptın mı.

he bir de yeni yıl için renkli ışıklardan aldım 2 tane..onları taktık dün evde..çocukların bir hoşuna gitti ki sorma..yani değişiklik iyi geliyor hem bize hem çocuklara..

Canım teşekkür ederim arada giremesem de unutmuyorsunuz beni. Çocuklar iyi şimdilik.
Ufaklık da iyi teyzesi ama bir yaramaz ki anlatamam. Emekleyerek bütün evi dağıtıyor, yürüyünce ne yaparız bilmem.

Ya Zeliş sitem etme yaa........
Ofis kalabalık bilgisayarımı açık bırakamıyorum.

Ben de şu öğretmenleri bazen hiç anlayamıyorum neden böyle yapıyorlar.:44:

Dilek yavaş yavaş acıkmaya başlamıştım zaten, bir de seni okuyunca hepten ağzımın suyu aktı.
Boşver ablanı falan ben gelecem sana yılbaşında..

Ohh ohhh hazırlıklara başlanmış. Ne güzel yapmışsınız ailece olmak en güzeli :)))))

Eskiden geceleri çıkar bangır bangır müzik eşliğinde eğlenirdik şimdi düşününce bile yoruluyrum kafa kaldırmayacak artık öyle ortamları belli yani

Şimdi ise eğer organizasyon yapsaydık yani ne bilim hiç içimden gelmedi bu sene ama arkadaş ortamında evdeki organizasyonlar nedense daha cazip geliyor.

Bizde evde ailece birlikte oluruz. Yemeği dışarda yeriz dönüşte kayınvalidemlere uğrayıp eve geliriz heralde diye düşünüyorum. Zaten akşam geç gidicem...

Canım teşekkür ederim arada giremesem de unutmuyorsunuz beni. Çocuklar iyi şimdilik.
Ufaklık da iyi teyzesi ama bir yaramaz ki anlatamam. Emekleyerek bütün evi dağıtıyor, yürüyünce ne yaparız bilmem.

Kız unuturmuyuz hiç

Sitem değil canım yaaa anlıyorum seni. Şaka şaka

eee..tam karıştıracağı zaman ..ne yapsın engel olamadığı bir duygu buuu

yürümeye başlayınca ayakkabılıktan altı kirli ayakkabılar çıkartılır ..tek tek giyilir..kimse görmeden tabi..kaş ile göz arası.

sonra tuvalet fırçası bir ara alınır ..koridorlara sürülür..eğer tuvaletin benim gibi kilitlenmiyorsa yandın..her gün temizlik çıkar .

çekmece boşaltmaları ..mutfak dolaplarını yere indirmelerini saymıyorum zaten onlar masum karıştırmalar..

çamaşırlıkta asılı duran çamaşırlar daha kurumadan askısından alınır yerlere atılır vs..

biz o dönemleri yeni yeni bitirdik..şükür yani..heheheheh..zor boncukcum zor..

Sağol canım ya içime su serptin valla..:))

Benim hamileliğim çok zor geçti. Bebeğimi kaybetme riskim vardı, haftalarca hastanelerde yattım. O yüzden onun yaptığı tüm yaramazlıklar bana çok tatlı geliyor. Olsun, sağlıklı olsun da ne yaparsa yapsın modundayım.

süperrrrrrrrrrr...harikasın..ne yaparsa yapsınnnnn..işte buuuuuuuuuuuuuu

Gerçi bu saatten sonra kimse uğramaz heralde ama :)))

Herkese iyi tatiller hanımlar, pazartesi görüşürüz.....

Süpersin arkadaşım enerjine bayılıyorum

Üzülme cnm aynı durumları arada bizde yaşıyoruz,oğlum niye böyle bakıyosun diyorum bazı derslerde görmedinizmi siz bunu diyorum cık diyor sinir oluyorum..

Kızlar hepinize iyi akşamlar, iyi haftasonları.
Haribu ayrıca sana kolay gelsin temizlik için. Ben de yapmak istiyorum ama bakalım işten saat kaçta çıkabileceğim.

Haribu, canım çok geç kaldım kutlamak için ama geçmişi okuyunca yeni farkettim. Senin ve oğluşun doğum gününü kutluyorum. İkinize de yeni yaşınız yeni güzellikler getirsin canım. Nice nice birlikte mutlu yıllaraa....

günaydın kızlarr,
Güzel bir hafta sonundan sonra tekrar işbaşı, iyisinizdir inşallah. Hafta sonu evdeydik, güzel geçti, kızım cuma gününden yaptı ödevlerini, cumartesi-pazar rahattık o yüzden, cumartesi iş çıkışı avm ye götürdüm kızlarımı, ama çok kalabalıktı, yılbaşı alışverişindeydi millet, o yüzden çok dolaşamadık, pazar günü de evde ve annemlerde geçirdik.

Günaydınlarrrr

Ne güzel geçmiş hafta sonunuz, ders çalışma düzenini de oturttunuz artık herhalde ne güzel yaaa...

Bende bu hafta sonu temizliği cuma akşamından yaptım gece 11 e kadar sürdü çok yoruldum ama hafta sonu rahatlığı çok güzeldi.

Cumartesi yemek, ütü ve oğluşun ödevleri vardı bizde cumartesi akşam AVM gezdik biraz.

Pazar günü oğluşu teyzesiyle başbaşa bırakıp ben keyif yaptım arkadaşlarla biraz ama çok güzeldi hala etkisindeyim ve çok iyi hissediyorum bugün kendimi

Kızlar önümüzdeki 2 hafta boyunca Teknisyenim izinde olacak bu yüzden benim imalatta daha sık kalmam gerekecek muhtemelen buraya eskisi kadar çok gelemicem... Geldikçe okuyup yazarım artık size.

Hepinize mutlu bir hafta diliyorum...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…