Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim ya. Yılın son günü deli bir yoğunluk var.
Akşamdan zaten sinirlerim tepemde
Dün Türkçe ve matematikten sınav yapmış öğretmen bizimki sadece adını filan yazıp bırakmış tek bir soru bile cevaplamamış.
Delirdim akşam akşam. Neden yapmadın diyorum okudum anlamadım diyor. Halbuki okusa uğraşsa hepsi bildiği sorular yani topu topu 1-2 tanesi uzun ve şaşırtmalı sorulardı. Çok üzüldüm gerçekten.
Neden uğraşmıyor biraz olsun çabalamıyor anlamıyorum. Baya konuştuk yine bende babası da ara ara tansiyonun yükseldiği de oldu. Oda çok üzüldü farkındayım ama üzülmek de yetmiyor ki. Sonra arkadaşım geldi o da biraz konuştu.
Neyse akşamımız böyle geçti, sıkıntılıydı yani. Bende o sinirle oturttum yanında da durmadan yüksek sesle kitap okuttum bende diğer odadan dinledim.
Aslında hafta sonu eşimle konuşmuştuk bu akşam için Nişantaşı'na gidecektik ama hiç hevesim kalmadı. Muhtemelen evde oluruz. Akşam kuaföre gidecektim oraya da gitmedim.
Oğluma da söyledim sen hediye hakkını kaybettin dedim. Çok üzüldü ama gerçekten bugün hediye yok ona inşallah babası da almamıştır.
Nasıl motive edeceğim bu çocuğu bilmiyorum.
Sanırım öğretmende saldı iyice çünkü son 3 haftadır yazdığı ödevleri kontrol etmiyor. Ayrıca dün o sınav anında istese uyarabilirdi. Yapmadığını görünce evde yap o zaman demiş. Akıllı oğlum gittiğimde yapmıştı bir-iki yanlış vardı ama yapabiliyormuş demek ki. Off offffff.