eski başlığı bize mi bırakıyosun terlikkaydirigubbakcemile3
yeni sezonda bol bol başarılar olsun çocuklarımıza
Yenilere bırakıyorum canım benim. Artık onlar faydalansınlar bizim deneyimlerimizden gerçi orada da bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşırız naçizane destek olup bilgilendirmek de cabası... yerimseniben değilmi chess ne dersin kardeşşşş bayanssulusmile
Amin chessciğim Amin ... Tüm çocuklarımıza başarılı sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını temenni ederim...
tabii canım, size sormıcazda kime sorcaz bizden kıdemlisiniz nede olsa... yardımcı olursanız ne mutlu bize:1rolleyes:
terlik yeni gördüm başlığı
ya şu çocuğu doğru düzgün ders çalıştıramıyorum
sadece bi tane tatil kitabını bitirmek üzereyiz
o da ricayla
neymiş beyefendi tatildeymiş :)
merhaba hanımlar
bu sene büyük kızım 2. küçük de 1. sınıfa gidecek .halim ne olacak nasıl yapıcağım bilmiyorum.:bbo:
1. sınıfın ilk ayları zor geçmişti büyük kızda artık küçükle nasıl olur bilmiyorumbenneyaptımki
allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin bizede sabır tabii:Saruboceq:
bende büyük kıza ders çalıştırıyorum tatilde zorlamıyor beni istekli görünüyor.inşallah hep böyle gider hep istekli olura.s
Unutmuşş olabilirim ama senmiydinn kızınıı gazi ilk öğretim okuluna gönderenn canımm
,evet ya senin bu sene zor olacakk
benimde büyük 4 e küçük 2 ye geçtii amaa aralık ayında ailemize bir fert daha katılACAKK BİRDE ONLA UĞRAŞACAĞIMM BU KIŞŞ ÇOK YORULACAĞIMM
merhaba hanımlar
bu sene büyük kızım 2. küçük de 1. sınıfa gidecek .halim ne olacak nasıl yapıcağım bilmiyorum.:bbo:
1. sınıfın ilk ayları zor geçmişti büyük kızda artık küçükle nasıl olur bilmiyorumbenneyaptımki
allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin bizede sabır tabii:Saruboceq:
bende büyük kıza ders çalıştırıyorum tatilde zorlamıyor beni istekli görünüyor.inşallah hep böyle gider hep istekli olura.s
Unutmuşş olabilirim ama senmiydinn kızınıı gazi ilk öğretim okuluna gönderenn canımm
,evet ya senin bu sene zor olacakk
benimde büyük 4 e küçük 2 ye geçtii amaa aralık ayında ailemize bir fert daha katılACAKK BİRDE ONLA UĞRAŞACAĞIMM BU KIŞŞ ÇOK YORULACAĞIMM
yok ben değilim
allah hayırlısıyla kurtarsın seni canım.bu sene işimiz zor gerçektenbenneyaptımki
biz geçen sene iki çanta eskittikkafamçokkarıştı askılı kullandık ben öyle tercih ettim çünkü hep ben taşıdım:roflol:
bu arada topiğiniz hayırlı olsun böyle balıklama daldım bende
merhaba kızlarkaydirigubbakcemile5
sizce 1. sınıfa başlayacak çocuğa askılı çanta mı almak lazım yoksa şu bavul gibi sürüklenebilenlerden mi
tecrubelerinizden faydalanmak isterima.s.
Benim oğlumda geçen yıl arkadaşlarından görüp çek çekli çanta istedi (tekerlekli olan) aldım fakat oğlum servisle gidip geldiği için daha zor oluyor. İnerken binerken eziyetten başka birşey değil. Okula yürüyerek gidenler için ideal olabilir. O sebeple alırken fonksiyon önemli...
Başarılar diliyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?