Günaydın kızlar,hepinize musmutlu bir 2014 diliyorum.Hepimiz için sağlık, mutluluk,huzur ve bol kazanç dolu bir yıl olsun inşallah.Ay sabah sabah çok heyecan yaptım yeni yıl diyebugün oğlana okul tam gün ama biz biraz erken çıkıcaz sanırım oğlanıda ben alıcam okuldan onun içinde sevinçliyim...Akşamada annemler bende olacak eve gidincede mutfağa atacam kendimi,annem gerçi hazırlar bir kısmını bir kısmınıda ben hallederim.Sizler napıcaksınız bugün bakalım?[/QUOTE
aminnnnn canım.
Ben de annemleri çağırdım akşama, bizde olacağız, öyle işte. Kayınpederim de rahatsız, o yüzden belki eşim hastanede geçirecek yılbaşını, akşam yattı hastaneye, beyin damarlarında tıkanıklık varmış, felç ihtimali var, buruk olacak o yüzden, Allah şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.
Ohh ne güzel annelerin dizinin dibinde olacaksınız bende yarın giderim şöyle bir ziyarete artık. Fadime'ciğim çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Ah canım yaaa, niye öyle oldu ki? Allah sabır versin, inşallah toparlar zamanla, sıkma canını bakalım, canına bir zarar gelmesin, demesi kolay diyeceksin biliyorum ama, herşey onun sağlığından önemli değil inan.Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim ya. Yılın son günü deli bir yoğunluk var.
Akşamdan zaten sinirlerim tepemde
Dün Türkçe ve matematikten sınav yapmış öğretmen bizimki sadece adını filan yazıp bırakmış tek bir soru bile cevaplamamış.
Delirdim akşam akşam. Neden yapmadın diyorum okudum anlamadım diyor. Halbuki okusa uğraşsa hepsi bildiği sorular yani topu topu 1-2 tanesi uzun ve şaşırtmalı sorulardı. Çok üzüldüm gerçekten.
Neden uğraşmıyor biraz olsun çabalamıyor anlamıyorum. Baya konuştuk yine bende babası da ara ara tansiyonun yükseldiği de oldu. Oda çok üzüldü farkındayım ama üzülmek de yetmiyor ki. Sonra arkadaşım geldi o da biraz konuştu.
Neyse akşamımız böyle geçti, sıkıntılıydı yani. Bende o sinirle oturttum yanında da durmadan yüksek sesle kitap okuttum bende diğer odadan dinledim.
Aslında hafta sonu eşimle konuşmuştuk bu akşam için Nişantaşı'na gidecektik ama hiç hevesim kalmadı. Muhtemelen evde oluruz. Akşam kuaföre gidecektim oraya da gitmedim.
Oğluma da söyledim sen hediye hakkını kaybettin dedim. Çok üzüldü ama gerçekten bugün hediye yok ona inşallah babası da almamıştır.
Nasıl motive edeceğim bu çocuğu bilmiyorum.
Sanırım öğretmende saldı iyice çünkü son 3 haftadır yazdığı ödevleri kontrol etmiyor. Ayrıca dün o sınav anında istese uyarabilirdi. Yapmadığını görünce evde yap o zaman demiş. Akıllı oğlum gittiğimde yapmıştı bir-iki yanlış vardı ama yapabiliyormuş demek ki. Off offffff.
Sağolll canım.Günaydın kızlar,hepinize musmutlu bir 2014 diliyorum.Hepimiz için sağlık, mutluluk,huzur ve bol kazanç dolu bir yıl olsun inşallah.Ay sabah sabah çok heyecan yaptım yeni yıl diyebugün oğlana okul tam gün ama biz biraz erken çıkıcaz sanırım oğlanıda ben alıcam okuldan onun içinde sevinçliyim...Akşamada annemler bende olacak eve gidincede mutfağa atacam kendimi,annem gerçi hazırlar bir kısmını bir kısmınıda ben hallederim.Sizler napıcaksınız bugün bakalım?[/QUOTE
Ohh ne güzel annelerin dizinin dibinde olacaksınız bende yarın giderim şöyle bir ziyarete artık. Fadime'ciğim çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim ya. Yılın son günü deli bir yoğunluk var.
Akşamdan zaten sinirlerim tepemde
Dün Türkçe ve matematikten sınav yapmış öğretmen bizimki sadece adını filan yazıp bırakmış tek bir soru bile cevaplamamış.
Delirdim akşam akşam. Neden yapmadın diyorum okudum anlamadım diyor. Halbuki okusa uğraşsa hepsi bildiği sorular yani topu topu 1-2 tanesi uzun ve şaşırtmalı sorulardı. Çok üzüldüm gerçekten.
Neden uğraşmıyor biraz olsun çabalamıyor anlamıyorum. Baya konuştuk yine bende babası da ara ara tansiyonun yükseldiği de oldu. Oda çok üzüldü farkındayım ama üzülmek de yetmiyor ki. Sonra arkadaşım geldi o da biraz konuştu.
Neyse akşamımız böyle geçti, sıkıntılıydı yani. Bende o sinirle oturttum yanında da durmadan yüksek sesle kitap okuttum bende diğer odadan dinledim.
Aslında hafta sonu eşimle konuşmuştuk bu akşam için Nişantaşı'na gidecektik ama hiç hevesim kalmadı. Muhtemelen evde oluruz. Akşam kuaföre gidecektim oraya da gitmedim.
Oğluma da söyledim sen hediye hakkını kaybettin dedim. Çok üzüldü ama gerçekten bugün hediye yok ona inşallah babası da almamıştır.
Nasıl motive edeceğim bu çocuğu bilmiyorum.
Sanırım öğretmende saldı iyice çünkü son 3 haftadır yazdığı ödevleri kontrol etmiyor. Ayrıca dün o sınav anında istese uyarabilirdi. Yapmadığını görünce evde yap o zaman demiş. Akıllı oğlum gittiğimde yapmıştı bir-iki yanlış vardı ama yapabiliyormuş demek ki. Off offffff.
2013 de bitiyor..saatler kaldı..
herkese sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.
fadimeciğim kayınpederine geçmiş olsun..inşallah kısa sürede toparlar..şimdi hastaneye yattı ama ona nasıl bir tedavi uygulanacak..ameliyat mı olacak..
bizim bu akşam misafirlerimiz gelebilir..kesin geliriz dememiş adam..bakalım..bu saate kadar da bir ses çıkmadı.
ben akşam eve gidince pasta yaptım..eskiden yapılırdı hatırlar mısınız..amonyaklı pasta..rus kekinden yapılan hani...onu yaptım.dolaba attım..
sabah kalktım kereviz salatası yaptım..havuç salatası yaptım..bol dereotlu ve maydonozlu.
akşam gidince de pilav ve tavuk kızarmayı düşünüyorum..
aslında tel şehriyeden salata yapacaktım.malzemeler tam..fakat kesin geliriz derlerse yaparım..gelmezlerse 5 ocakta ediz in doğum günü var..o gün yaparım ..çünkü yalnız olursak çok çok yenmez bu yemekler..çerez de olacak çünkü ..meyve vs..yeter artar..
işte böyle..zelişçim..neden böyle yapmış oğluş acaba..yani eğer zor gelmişse okumak ..yapamıyorum diye bırakmışsa öğretmeni zorlamamış olabilir..zorlarsa belki de ağlayacaktı..belki daha huzursuz olacaktı kim bilir..sen de çok üstüne gitme canımcım..sinirlenmişsin anlıyorum..hediye almayarak en büyük cezayı uygulamışsın zaten..
ah ah ..bu sıpalar..
bizim ödev çoktu ..dün test de olmuşlar..sorular çok zor geldi bana..çok karışık matematik testi yapmış kadın..
zaten bir test de türkçeden sıfatlar konusundan yapmış..o da zordu..
ödev olarak da türkçe kitabından kapadokya konusu okunacak..oradaki sıfatlar bulunup deftere yazılacak..dünya kadar sıfat vardı yazıda..
yine matematik fotokopi vermiş..ama o da çok fazla ve yine karışıktı..kolay değildi..akşam 8:30 da başladık..ve 10 a doğru ancak bitti..
sonra yattı emir..ama ediz 12 ye geliyordu..sopaladım öyle uyudu..sıpaa...bakıcı geç yatırıyor..yatmıyor diyor..zorlamıyor da ..tabi geç yatınca geç kalkıyor çocuk..gece de kavga çıkıyor evde..:26::26::26::26::26:
Hiç yapmaması enteresan gerçekten sanki bişeye tepki verir gibi...bu çocuklar bi tuhaf hakikaten,bizimkide bildiği şeyleri özellikle sanki yanlış yapmıştı bi keresinde hatırlarsan yazmıştım 4+3=38 bulmuştu şok olmuştum ben.Ama oluyo ne kadar üzülsekte bu günlerde geçicek önemli olan hatasının farkına varsın....
canım ya..belki o top yüzüne geldiği için tüm sinirleri bozulmuştur..büyüklere de bir şey denilmiyor.sonuçta iri yarılar..büyükler..Dilek'cim döktürmüşsün yine.. Şimdiden afiyet olsun sizlere yerken bizi de düşün
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Hatasının sanırım farkındaydı ama bilemiyorum yaa. Yaa hakkaten bir sorun var ve ben farkında değilim anlatmıyor olabilir mi acaba.. Yada sadece üşengeçlikten mi yapmıyor anlamadım.
Dün birde bahçede oynarlarken büyük çocukların attığı top yüzüne gelmiş bilmiyorum bunun etkisi var mı beni dün okuldan aramışlar ama ben duymadım sonra ben aradım ulamadım ama bu olay öğleden sonraydı.
Dün gece mektup yazmış bana başucuma bırakmış bide zarfa koymuş bıdık yaaa...
Anneciğim seni çok çoook seviyorum. Özür dilerim yazmış
Bizden bir hikaye ..2013 ün son saatleri anısına:
Adil Emir dişleri sallanıp da düşmeye başladığından beri bir diş perisinin olduğunu ,sallanan dişini kendisi çekebilirse ve dişi yastığının altına koyarsa diş perisinin ona para bırakacağını söyledik..
neyse .zaten toplamda 6 dişi düştü sıpamın..
20 gün önce ön dişinden biri düştü..bulamadık..yaştığının altına koyamadık..
4 gün önce de ön dişlerinden biri düştü..yastığının altına koydu..o gün ben unutmuşum..sabah kalktı..anne diş perisi para bırakmamış..ben de bu akşam yine koy bakalım..işi çoktur gelememiştir dedim
neyse o akşam yattı uyudu..ben 5 tl koydum yastığının altına..yalnız dişi almayı unutmuşum..
sabah kalktı dişi gördü.."anne almamış dişimi..bu akşam yine koycam..yine para bıraksın."
hay Allah"ımmm..tamam dedim..akşam yine koydu dişi not yazmış "diş perisi bana 4 lira 25 kuruş verir misin?"
hesaplamış oyuncak alacak.eksik kalan kısmını hesaplamış.onu istiyor.
o akşam istediği parayı koymadım..bozuk param çıkmadı..3 tl koydum..
ama bu kez dişi unutmadım aldım..
fakat yüksek bir yere koymamışım dişi..buldu..daha önceden kayıp dişi de ediz sağı solu karıştırırken ortaya çıkarmasın mı??
2 dişi yeniden aldı yastığının altına koydu..not da yazmış yine.."diş perisi bana 10 tl.65 kuruş verir misin?? parayı çok seviyorum.." :26::26::26::26::26:
yine kağıdın arkasında hesap kitap yapmış..oyuncak için eksik gelen rakam bulunmuş..ama istediği oyuncak değişmiş ki istediği para farklı.
neyse bu kez aldım dişleri ve çok zor bir yere sakladım.parayı da bıraktım..çok sevindi yine sabah.
oysa daha önceki dişler için 10 tl..20 tl vermiştim..o paraları "anne diş perisi para bırakmış al senin olsun "diye bana geri verirdi..
hatta geri veriyor diye ben bir kere 50 tl .vermiştim.onu da "anne bak dip perisi para koymuş.hemde çok para" diye geri vermişti.
bu kez paralar küçük ama geri vermiyor..kağıt para sevmiyor zaten..demir olsun istiyor..
Canım kayınpeder durumu iyiye gitti şükür ki, bu sabah konuşuyordu, fizik tedavi görecekmiş canım.2013 de bitiyor..saatler kaldı..
herkese sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.
fadimeciğim kayınpederine geçmiş olsun..inşallah kısa sürede toparlar..şimdi hastaneye yattı ama ona nasıl bir tedavi uygulanacak..ameliyat mı olacak..
bizim bu akşam misafirlerimiz gelebilir..kesin geliriz dememiş adam..bakalım..bu saate kadar da bir ses çıkmadı.
ben akşam eve gidince pasta yaptım..eskiden yapılırdı hatırlar mısınız..amonyaklı pasta..rus kekinden yapılan hani...onu yaptım.dolaba attım..
sabah kalktım kereviz salatası yaptım..havuç salatası yaptım..bol dereotlu ve maydonozlu.
akşam gidince de pilav ve tavuk kızarmayı düşünüyorum..
aslında tel şehriyeden salata yapacaktım.malzemeler tam..fakat kesin geliriz derlerse yaparım..gelmezlerse 5 ocakta ediz in doğum günü var..o gün yaparım ..çünkü yalnız olursak çok çok yenmez bu yemekler..çerez de olacak çünkü ..meyve vs..yeter artar..
işte böyle..zelişçim..neden böyle yapmış oğluş acaba..yani eğer zor gelmişse okumak ..yapamıyorum diye bırakmışsa öğretmeni zorlamamış olabilir..zorlarsa belki de ağlayacaktı..belki daha huzursuz olacaktı kim bilir..sen de çok üstüne gitme canımcım..sinirlenmişsin anlıyorum..hediye almayarak en büyük cezayı uygulamışsın zaten..
ah ah ..bu sıpalar..
bizim ödev çoktu ..dün test de olmuşlar..sorular çok zor geldi bana..çok karışık matematik testi yapmış kadın..
zaten bir test de türkçeden sıfatlar konusundan yapmış..o da zordu..
ödev olarak da türkçe kitabından kapadokya konusu okunacak..oradaki sıfatlar bulunup deftere yazılacak..dünya kadar sıfat vardı yazıda..
yine matematik fotokopi vermiş..ama o da çok fazla ve yine karışıktı..kolay değildi..akşam 8:30 da başladık..ve 10 a doğru ancak bitti..
sonra yattı emir..ama ediz 12 ye geliyordu..sopaladım öyle uyudu..sıpaa...bakıcı geç yatırıyor..yatmıyor diyor..zorlamıyor da ..tabi geç yatınca geç kalkıyor çocuk..gece de kavga çıkıyor evde..:26::26::26::26::26:
Bizden bir hikaye ..2013 ün son saatleri anısına:
Adil Emir dişleri sallanıp da düşmeye başladığından beri bir diş perisinin olduğunu ,sallanan dişini kendisi çekebilirse ve dişi yastığının altına koyarsa diş perisinin ona para bırakacağını söyledik..
neyse .zaten toplamda 6 dişi düştü sıpamın..
20 gün önce ön dişinden biri düştü..bulamadık..yaştığının altına koyamadık..
4 gün önce de ön dişlerinden biri düştü..yastığının altına koydu..o gün ben unutmuşum..sabah kalktı..anne diş perisi para bırakmamış..ben de bu akşam yine koy bakalım..işi çoktur gelememiştir dedim
neyse o akşam yattı uyudu..ben 5 tl koydum yastığının altına..yalnız dişi almayı unutmuşum..
sabah kalktı dişi gördü.."anne almamış dişimi..bu akşam yine koycam..yine para bıraksın."
hay Allah"ımmm..tamam dedim..akşam yine koydu dişi not yazmış "diş perisi bana 4 lira 25 kuruş verir misin?"
hesaplamış oyuncak alacak.eksik kalan kısmını hesaplamış.onu istiyor.
o akşam istediği parayı koymadım..bozuk param çıkmadı..3 tl koydum..
ama bu kez dişi unutmadım aldım..
fakat yüksek bir yere koymamışım dişi..buldu..daha önceden kayıp dişi de ediz sağı solu karıştırırken ortaya çıkarmasın mı??
2 dişi yeniden aldı yastığının altına koydu..not da yazmış yine.."diş perisi bana 10 tl.65 kuruş verir misin?? parayı çok seviyorum.." :26::26::26::26::26:
yine kağıdın arkasında hesap kitap yapmış..oyuncak için eksik gelen rakam bulunmuş..ama istediği oyuncak değişmiş ki istediği para farklı.
neyse bu kez aldım dişleri ve çok zor bir yere sakladım.parayı da bıraktım..çok sevindi yine sabah.
oysa daha önceki dişler için 10 tl..20 tl vermiştim..o paraları "anne diş perisi para bırakmış al senin olsun "diye bana geri verirdi..
hatta geri veriyor diye ben bir kere 50 tl .vermiştim.onu da "anne bak dip perisi para koymuş.hemde çok para" diye geri vermişti.
bu kez paralar küçük ama geri vermiyor..kağıt para sevmiyor zaten..demir olsun istiyor..
Çooook teşekkür ederim canım, kocaman dualarla AMİNNNNNNNNNNNNNKızlar, canlar...
Sanal bile olsa iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki hayatımdasınız, iyi ki varsınız özetle...
Şimdiden hepinizin tek tek yeni yılını kutlamak istiyorum.
Yeni yılın hepimiz için sağlık, huzur, mutluluk ve dilediğimiz tüm güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim...
Eki Görüntüle 915421
Kızlar, canlar...
Sanal bile olsa iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki hayatımdasınız, iyi ki varsınız özetle...
Şimdiden hepinizin tek tek yeni yılını kutlamak istiyorum.
Yeni yılın hepimiz için sağlık, huzur, mutluluk ve dilediğimiz tüm güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim...
Eki Görüntüle 915421
Canım kayınpeder durumu iyiye gitti şükür ki, bu sabah konuşuyordu, fizik tedavi görecekmiş canım.
komikmiş.
Çooook teşekkür ederim canım, kocaman dualarla AMİNNNNNNNNNNNNN
HERKESE MUTLU MUSMUTLU YILLAR.
bir sevinçli haber de benden gelsin yarın biz de saat 10 ve 15 arasında çalışacağız, dedik ki gelmeyelim, olmaz dediler geç gelip erken gidin, hiç yoktan buna da şükür.
Canım çok teşekkür ederiz.Burada hep birlikte nice yıllara canım.
Zeliş ayrıca 2014 sana cici bi bebiş getirsinnnnnnnnn
Canım kayınpeder durumu iyiye gitti şükür ki, bu sabah konuşuyordu, fizik tedavi görecekmiş canım.
komikmiş.
Çooook teşekkür ederim canım, kocaman dualarla AMİNNNNNNNNNNNNN
HERKESE MUTLU MUSMUTLU YILLAR.
bir sevinçli haber de benden gelsin yarın biz de saat 10 ve 15 arasında çalışacağız, dedik ki gelmeyelim, olmaz dediler geç gelip erken gidin, hiç yoktan buna da şükür.
Evet canım çoook şükür dedik biz de. Sağolasın.Canım öncelikle k.pederine çok geçmiş olsun.
Yarın çalışmak kötü ama en azından sabah çocuklarınla güzel bi kahvaltı yapıp çıkma ve erkenden dönme şansın var. Bardağın dolu tarafını görmek lazım.
Mutlu yıllar........
Evet aynen öyle oldu. Sağol canım.Neyse ki sabah ev halkıyla birlikte olacaksın napıcaksın en azından bunu koparmışsınız canım ya...
Birde ben kaçırdım galiba kayınpederin rahatsızmış canım çook geçmiş olsun.
Teşekkürler, sana da mutlu yıllar.mutlu yıllR: HAPPY NOELL :d
günayyydın günaydın..
nasılsınız arkadaşlarımm
ben doktora gidiyorum birazdan..20 gündür öksürük var bende..çok fazla değil ama engel olamadığım kısa öksürükler..
bir de doktor dönüşü size emir in yine okulda bir belalısı var ..iyice azıtmış..onu anlatacağım..
öğretmeni ile telefonda görüştük dün..halledeceğim dedi..inşallah..yoksa ben oğlanı gidip halledeceğiimm yaniii.