Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

Buarada egenın aglamasını , ve daha sonrasında modunun dusup enerjısını yıtırmemesını ıkı seye bagladı .
1,Ege cok hazırmıs, 2, siz ailecek sürece cok onem verdıgınız ıcın cok dıkkatlı oldugunu ve tereyagından kıl ceker gıbı bu meseleyı hallettınız dedı ( ) Yanı aglasaydı, veya modu dusseydı sıkıntı vardı veya dırek benım babam degıl mı dıye sormaması cok ıyıye ısaret suanda artıdasınız dedı.
hanı soranlar olmustu acaba anlamadı mı dıye? Anlamamıs olması soz konusu degıl cunku sordugu 2 soruda gayet net anladıgını gosterıyor bıze dedı.

Onun dısında Egeyı bende ıyı gordum herhangı bır degısıklıgı yok , dedı oyun terapısınden sonra

Egenın hıc kuzenı yok , Aıledekı ılk torun ( Ege ) ikinci torun ( Deniz) ikiside benden olacak .
Ancak ben soylememeyı daha cok dusunuyorum bılmıyorum sız ne dusunuyorsunuz.

Sımdı dun aksam bız orada ıftardaydık benım aılemle, ben daha erken gıtmıstım Ege sonra annemlerle babasıyla geldı. Gelırkende babannem bana kofte patates yapmıstır vs demıs. Geldı ıste ege de cok yemek ayıran bır cocuk , ne yıyeceksın su su var dıyorum, o robot gıbı kofte patates dıyor . Sonra annemler anlattı boyle boyle dedı dıye, babannesıde oy ben cocuguma kofte patates yapmamısım ay ben nasıl unttum bır dahakıne yapacagım vs dıye Egeyı yagladı balladı.

Sonra yerken dusundum acaba soylemesem mı, zaten ıyıler. Sımdı soylersem esımın kardeslerıde duyacak ve bırı nısanlanmak, dıgerı sozlenmek uzere bılemem sonucta kızları yarın obur gun kıskanclık vs yaparlarmı , Ege de bılıyor dıye bıle ortaya (ınsanlar bu kadar kotu olabılır mı) bı laf atarlarmı dıye dusundum. Ama bılemedıklerını bılırlerse affedersınız ama yemez , sonra yasayacaklarından korkarlar dıye dusundum.

Veya esımın aılesıne soyleyıp cocuklara soylemeyın mı desem, boylelıkle gelınlerde ogrenmez . Bılemıyorum acıkcası endısem suan ıcın degıl bundan 2-3 sene sonrası ıcın acıkcası.

Kv ve kp anladığım kadarı ile anlayışlı zaten.Bilirse zararı olmaz ama başka birilerine söylememe şartıyla.Ege de bilirse Onların bildiğini çekinmez bana göre.Belki benim babamın başka biri olduğunu bilseler beni sevmezler gibi bir düşünceye sahip olabilir.

İşte o konudan emın olamıyorum. Kayınlarıma soylerlerse gelınlerınde haberı olacak . Bugun degıl ama bundan sonrakı senelerde dıkkatlı davranmamalarına sebeb olabılır bu durum belkı dıyorum.
Acıkcası psıkologa bunu soracaktım ama unuttum o sadece baba bıldıgını ve ona ragmen onu sevdıgını onun hep yanında olacagını soyle bır konussun konuyu baba acsın dedı ama aıle ıcın bısey demedı bende cok kararsız kaldım. Bır yanım soyle dıyor, obur yanım guvenme dıyor

Anladım da ya onlara sorarsa

Kuzen derken sizin taraftakileri kastetmiştim ben var ya onunla akran

Ben Ege olsam bu alamamada herkes biliyor mu acaba öğrenseler farklı davranırlar mı diye düşünürüm

Hatta soyadımı kimler biliyor vs diye de

Benim oğlum pat diye dedeye de gidip sorabilir mesela o ne diyeceğini bilmeli

Sormaz dıye dusunuyorum ama bılemıyorum. Ege bu tarz sorularını hep ve sadece bana sordu . Ne esıme nede benım aıleme(hep yanında olmalarına ragmen fızıken) sormadı o sebeble onlara soracagını sanmıyorum.

Benım tarafımdan kuzenleırnden sadece bır tanesı bılıyor o da Ege'yı kardesı gıbı sevıyor 12 yasında o , onada bahsetmedık bahsedersek sorarmı dıye korktuk. Eger olurda Ege ona sorarsa gecıstırır herhalde bılemıyorum tabı dogrusu bu mu dıye.

Bir süre daha kalsın o zaman .Durumu biraz daha kabullensin Ege.Kv neyse de bu durumlarda çoğu kişi meraklı oluyor,çaktırmadan ağzını arayabilirler Ege'nin,çocuğun canını sıkabilirler

Bir süre daha kalsın o zaman .Durumu biraz daha kabullensin Ege.Kv neyse de bu durumlarda çoğu kişi meraklı oluyor,çaktırmadan ağzını arayabilirler Ege'nin,çocuğun canını sıkabilirler
Bılırlerse bunu yapabılırler dıye dusunuyorum, kayınvalıdem kayınpederım yapamaz cunku esımden cok korkarlar . Ama dıgerlerını bılemıyorum , ortanca kaynım egeyı cok sevıyor kucuk kaynım daha hoppa bırlıkte oldukları kızlarıda tanımıyorum henuz cok ama kucuk kaynımın kı daha musaıt agzından bısey kacırmaya, bır kac kez yanımda kuzenımın dugunu vardı ama gıtmedım 2. evlılıgı zaten dedı ! Kayınvalıdem bana ben ona bakakaldım. Sonrasında kayınvalıdem bırak kızım acemı o dedı bende hıc uzatmadım uzerıme hıc alınmadım , alınmam da yeterkı egeyle alakalı bısey donmesın ortada

cutu bu arada annen çok tepkili idi sana epey çıkışıyordu şimdilerde tepkisi nasıl
öğrenince herşey kötü olacak diyordu. öğrendi ve kötü olmadı annen bu duruma ne diyor çok merak ettim

cutu bu arada annen çok tepkili idi sana epey çıkışıyordu şimdilerde tepkisi nasıl
öğrenince herşey kötü olacak diyordu. öğrendi ve kötü olmadı annen bu duruma ne diyor çok merak ettim
Odadan cıkınca annem ve yengeme soyledım dedım. Neyı fılan soke oldular annemde sok oldu o gunden berı hıc sormadı ne oldu ne gıttı dıye. Zaten 3 gunu kendı aılem ve esımın aılesıyle gecırdık sanırım annemde bır sorun olmadıgını gordu. Ama benı cok uzduler ama hepsı gectı benım ıcın cok acayıp bısey kızlar ınsallah egecımde cok rahat atlatır bunu hep tamamen kapanır bu defter bızım ıcın

güzel olacak herşey
ege akıllı bir çocuk
sen rahatladın o kadar üzülmeye kafaya takmaya değer olmadığını gördün.
birde annen yanıldı bunu gördü ondan sesi çıkmıyor

güzel olacak herşey
ege akıllı bir çocuk
sen rahatladın o kadar üzülmeye kafaya takmaya değer olmadığını gördün.
birde annen yanıldı bunu gördü ondan sesi çıkmıyor
Gercekten ya , ben sankı ben soyleyemıcem gıbı gelıyordu. Bır kac gun oncesınde gene konu buraya gıdecek gıbıydı tabı ben o anda yıne o dehset korkuları yasadıgım ıcın hıc uzatmadım ama bu defa benım hıc mudahale etmeme gerek kalmadan ege sordu ve agladı. Acıkcası egenın ayrı bır soyadında olması benım ıcıme hıc ama hıc sınmıyor , manevı olarak uzuluyorum onunda uzuldugunu gorunce belkı neden boyle oldugunu bılırse yanı yapıcak bıseyımız olmazsa uzulmez dıye dusundum.
Cok acayıp bır duyguydu butun gece ayaklarım yere basmadı sankı bastıkca battım boyle havada bır garıp duygu.
Egenın aglayacagını dusunmustum , hıc aglamadı , boncuk boncuk bana baktı . O anı hıc unutamıcam , ama hafızamda kotu veya garıp bır goruntu olarak kalmadı ama yınede hıc unutamıcam o anı

çok sevindim
inşaAllah başka sorun çıkmadan böyle gider

hayırlı olsun cutemom 2. çocuk geliyor, sağlıkla gelsin.... uzun zamandır buraya üyeyim ve bu konudaki endişelerine hep şahit oldum, bence böyle gittiği yere kadar gitsin şimdi kardeşte geliyor kardeş olmadan gerçekleri söylemek ters teper diye düşünüyorum zaten bi kıskanma evresi olacak birde çocuğun aklına gerçek babam kim sorusunu eklemek ağır gelir diye düşünüyorum ama yinede uzmana danışın tekrar

Neysekı gıdısat boyle olmadı Ege 5 gun evvel ogrendı
Cok sukur hıc sorun yok suanda , bu kadar erteledıgıme cok uzuluyorum kendımı yıllarca bosu bosuna uzdum
Belkı konusmak ıcın erken ama yınede cok buyuk sorunlar cıkacagını sanmıyorum. Hep soyledım korktugum seylerle sınanmadım su hayatta bosanmak harıcınde. Allaha emanetız

hayırlı olsun o zaman arkadaşım, allah hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın... aynen dediğin gibi allaha emanetiz hepimiz

Cok güzel olmuş, çok güzel bir an yakalamışsın. Sıkıntısız bitmesi şahane. Biz yetişkinler çocuklardan daha çok kuruyoruz bence aklımızda. Ama Ege şahane bir yetişkin olacak inşallah. Yeni bebek hayırlı olsun inşallah:)

BurdayıımBalkonda bezelye ayıklarken duydum seslendiğini,baktımki söylemişsin egeye,bezelyeler bir tarafta,ben bir tarafta ağlıyorum.Seninleydim sanki söylerken,sanki o anı gördüm.Öyle çok ağlayasım varki.Sevindim aslında,uzun zamandır böyle ağlamamıştım.Gözünaydın cute,ne kadar hafifledin biliyorum,Rabbim yardım etti sana,işini kolaylaştırdı.
Artık herşey daha güzel olacak.Herşeyi acılaştıran buruk tattan kurtuldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…