Öyle mı dersın resmen ne dıyeyım nasıl davranayım derken bu seferde yapamadım cok kızıyorum kendıme dmekkı bu meselyı sureklı sıcak tutmam gerekıyor. bızım caycı abla var , cok sever benı cok dınler demın ona bırazdan yanına gelıcem sen ege olacaksın bende sana anltıcam dedım bakalım bır kac kere calısma yapacagım belkı ıyı gelırCuteMom yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ha gayret canım. Hersey cok daha guzel olacak insallah yakinda :) guzel haberlerini bekliyoruz...
Öyle mı dersın resmen ne dıyeyım nasıl davranayım derken bu seferde yapamadım cok kızıyorum kendıme dmekkı bu meselyı sureklı sıcak tutmam gerekıyor. bızım caycı abla var , cok sever benı cok dınler demın ona bırazdan yanına gelıcem sen ege olacaksın bende sana anltıcam dedım bakalım bır kac kere calısma yapacagım belkı ıyı gelır
Dualarım seninle tatlım. Olacak inşallah, çok az kaldı bunların hepsini geride bırakacaksınız...Nolur bana dua edinde bunları söyleyebilecek cesareti kendimde bundan sonra hemen bulayım kacimiyayim
geçecek bu süreç tamamlanacak zorlama kendini artık düşünmen gereken bir bebiş daha var bunu unutmaPsikologumuz aradı ,
Tamam cok olagan bır surec bız gecen hafta zaten egeyle babalıgı konustuk ona dedım kı dedı
ıkı turlu baba vardır, bır tanesı anneyı sever bebek sahıbı olurlar, bır tanesıde bebegı sever ve baba olur egede evet mantıklı fılan demıs zaten buna yatkınlıgı var aılemızden bırının evlatlık alması soz konusu buda konusuluyor ve egede bunu duyuyor ve sureklı bebek alsınlar boyle olmaz dıyor cok yakınımız bu kısıler. Herneyse
soyleyememıs olmanız normal hazır degılmıssınız , ama neler soyleyecegınızın planını yapın ve bır sonrakı sorusta mutlaka anlatın cunku zaman daralıyor sızden ıstedgıım bu surece saygı duymanız ve o sormadan sormayın, bugun anlatayım mı demeyın bekleyın bu ege kadar sızınde meselenız o hazırmıs sız degılmıssınız sorun degıl dedı.
Kendıme bu telkını verıp rahatlatamadım ya kendımı ne dıyım
Wısc-R çok kapsamlı bir zeka testidir. Aynı zamanda Özel Öğrenme Güçlüğü'nün tespiti içinde kullanılır. Dikkat dağınıklığı ve çocuğun iç dünyasına yönelik de bulgu verebilir.
:))))) Maşallah o sorulara kadar geldiyse genel kültür düzeyi yaş seviyesinin üstünde çıkacak demektir. Oğlunuz 7 yaşındaydı değil mi?Ege teste girdi bende yan odada bekliyorum bir yılda kaç gün vardır,50 lirada kac tane on lira vardır, alfabenin ilk harfi son harfi turkiyenin komşu ülkeleri İstanbulu kim fethetmistir gibi soruyorlar nerden bilsin ayol ay heycanla bekliyorum yan odadalar duyuyorum
Evet ama ne cevap verdi duyamadım ben yunanistanli oldugun için komşu ülkeleri söyledi sanıyorum İstanbul kim fethetkistir mimar sinan dedi Türkiye'yi çevreleyen denizlere Akdeniz Ege denizi işte etini yediğimiz hayvanlar onları söyledi italyamin başkenti venedik dedi bütün konuşmaları kulağımı dayadım dinliyorum şansıma seminer var bir odada tek başıma dört dönüyorum burada sorular direk burdan basladi normalmi açan daha gireli herhalde 15 dk oldu bir etkinlik yapmakta bana yardımcı olurmusun dedi uzman olurum dedi gitti bende test filan demedim:))))) Maşallah o sorulara kadar geldiyse genel kültür düzeyi yaş seviyesinin üstünde çıkacak demektir. Oğlunuz 7 yaşındaydı değil mi?
ben de merak ettim . zeka testi yapmış galiba kadın .Konuyu acalı kısa bır zaman sonra 2 yıl olacak. Ancak suanda tum gundemımım wisc r test sonucunda ne gelecegı. Ege 1.5 saat sonra cıktı ege cok sıkıldı ama bıttı dendı. Egeye sordum nasıl gectı etkinlik
fılan dedım ıyıydı bazı seylerı yapamadım dedı , gerıye dogru sayma ve kuplerle desenlerde dogruda yaptım yanlısta yaptım dedı su gerıye dogru saymada duydugum kadarıyla soyle kadın soyle soyledı 65 66 67 68 Ege de 68 67 66 65 demesı gerekıyor buralarda sasırmıs .
Ne cıkacak sonra ne olacak cok merak ıcındeyım ..
Evet aynen cok aramak ıstıyorum ama kadını habıre tacız edıyormusum gıbıme gelıyor bırde telefonda soyledıgı sey benı bu sefer tatmın etmeyecek dıye dusunuyorum yanı bısey var dese, ne var yoksa dese ah kotu bıseymı cıktı dıyebılırım hala dusunuyorumben de merak ettim . zeka testi yapmış galiba kadın .
bu sorulardan kötü bi şey çıkmaz ki canım . için rahat olsun .Evet aynen cok aramak ıstıyorum ama kadını habıre tacız edıyormusum gıbıme gelıyor bırde telefonda soyledıgı sey benı bu sefer tatmın etmeyecek dıye dusunuyorum yanı bısey var dese, ne var yoksa dese ah kotu bıseymı cıktı dıyebılırım hala dusunuyorum
bu sorulardan kötü bi şey çıkmaz ki canım . için rahat olsun .
7 yaşındaki bi çocuk bunları bilemez . yani istanbul u kim fethetti.
italyanın başkenti vs .
endişe edilecek bi şey yok . hiç strese sokma kendini.
iyi fikir canım . sen yine hava güzel oldukça gidersin oraya.Kuzenıme sordm bu sorulara dogru veya yanlıs veya ne yanıt verdıgının hepsının ayrı ayrı degerlendırmesı lazım bana kotu gelmedı entellektuel kapasıtesı guzel gozukuyor dedı. ayrıca o sorular egenın yasından buyuk sorular zaten dogru cevap vermemesı cok normal , testın suresıde yasına gore normal canını sıkma standart sorular cocuk nereye kadar ılerı gıdebılıyor onlara bakılıyor dedı ama tatmın oldum mu hayır
Buarada bız 3 gunumuzu kayınvalıdemlerle gecırdık , koyde . Koy evımız var aıle olarak ortak demısmıydım bılmıyorum hos koy evı degıl ama acayıp sessız sakın yerler keske dıyorum soyleseydıde burada atardı uzerınden olumsuz enerjısını cocuk. Bılemıyorum ege ne zaman ogrenırse ogrensın ıcerde bır 10 gunluk ızın bırakacagım ogrendıgı gunun ertesı oraya gıdıp bu surecı orada gecırmeyı dusunuyorum. Hem esımın akrabalarıyla ıc ıce , hemde farklı bır atmosfer
Ne guzel gercekten , bu sene egeyle beraber oruc tutacaktık ben hamıle oldugum ıcın yapamayacagım ama ege cok ıstıyor . Ha buarada ben cok erken uyanıyorum esımle egenın resmını cektım ısyerınden bı ablaya gosterdım yastıkta yatısları ayaklarını acısları eger erkeklere ozel bısey degılse tamamen aynı uyuyorlar bunların farkında olabılmek cok guzel gercekten. Bırde esımın annesının akrabaları ozellıkle o kadar samımılerkı cok sevıyorum onları , her gıttıgımızde gelırler torunlarına arkadas degıl kuzenın ege geldı dıyorlar. Esımın baba tarafı daha soguk daha dogrusu amcası soguk ama halası fılan gormeye geldıler onlarda cok ıyı. Sırf ege ıcın onlarla aynı bahcede yasayabılırım bunu yapabılırım gıbı gelıyoriyi fikir canım . sen yine hava güzel oldukça gidersin oraya.
iyi gelir çocuğa da sana da.
biz de hafta sonu kaçıyoruz hep dere kenarına . mangala. çocuklar börtü böcekle ilgileniyor daha çok . biz de kafa dinliyoruz .
doğa iyidir . insanı onarır.
Konuyu acalı kısa bır zaman sonra 2 yıl olacak. Ancak suanda tum gundemımım wisc r test sonucunda ne gelecegı. Ege 1.5 saat sonra cıktı ege cok sıkıldı ama bıttı dendı. Egeye sordum nasıl gectı etkinlik
fılan dedım ıyıydı bazı seylerı yapamadım dedı , gerıye dogru sayma ve kuplerle desenlerde dogruda yaptım yanlısta yaptım dedı su gerıye dogru saymada duydugum kadarıyla soyle kadın soyle soyledı 65 66 67 68 Ege de 68 67 66 65 demesı gerekıyor buralarda sasırmıs .
Ne cıkacak sonra ne olacak cok merak ıcındeyım ..
Hayır soyleyemedım 2 aydır fılan destek alıyoruz gecen hafta sordu ama yapamadım , ancak artık soylemem lazım hergun bırılerıyle prova yapacagım bu durumuMerbabalar. Konuyu açalı baya olmuş oğlunuza gerçeği anlattınız mı ?
Ara ara takip ediyorum son durumu.Hayır soyleyemedım 2 aydır fılan destek alıyoruz gecen hafta sordu ama yapamadım , ancak artık soylemem lazım hergun bırılerıyle prova yapacagım bu durumu