- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Canım sen korkma, daha doğrusu korkmamaya çalış. Biliyorum çok zor. Ama inşallah görüşmeye gittiğinde çok faydalı olacak sana. Dök içini, ağla istediğin kadar, ferahla. Öğretmeniyle konuşmayı düşünmen de çok iyi olmuş.Bılıyorum hatırladım sızı
Yavrum bıldıgı ıcın sanırıma rtık onun ıcınde bı sıkıntısı yok malesef bızım enbuyuk hatamız bu zamana kadar egenın bılmeyerek gelmıs olmasaydı.
Etrafım cok kalabalık sabah kahvaltıda herkesın ıcınde bıranda aglamaya baslayınca arkadaslarım sardı etrafımı anlatamadım da anladılar konunun ne oldugunu. Bır kac tavsıye aldım, kuzenımdende aldım artık hangısı hayırlısı ıse ogleden sonra hemen gorusmeye gıdıp ferahlamak ıstıyorum sonrada okula gıdecegım ege arkadasına acaba bızım soyadlarımız farklımı dedıde arkadası dalga gecıyor vs bunları ogrenmem gerek. Yınede cok korkuyorum cok zamansız yakalandımd ıyemıcem egeye parca parca bıraktıgım acık kapılardan benım dogudumda babam yokmuydu sorusunu beklemıyordum.
Ustune ustluk kendımı kanırtmak ıcın bıraz once eskı esımın sosyal medya hesabına bakmaya calıstım daha bakamadan arkadaslık ıstegı gonderıp hemen gerı aldım Allahım yarabbım ya
Benim yeğenim annesini biliyor yine ama babasının babası olmadığı hakkında en ufak bir fikri yok, nasıl bir şok yaşayacak nasıl atlatacağız biz de çok korkuyoruz. Ama çok akıllı güçlü bizim yavrularımız. Onlara güvenelim. Tüm sevgimizle, tüm cesaretimizle yapacağız bunu...
Biz de geçenlerde ablamın whatsapptan resmine bakarken yanlışlıkla whatsapp araması yaptık ve telefon hemen çaldı... Geri de alamadık, hemen kapattık sadece... Biz neyiz ki Cute, insanız. Ne yapalım, tutamıyoruz kendimizi. O pislikler utansın. Sakın kendini üzme, geri almışsın hem görmemiştir de inşallah.